|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
9.1.2008 9:34:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Jaz že kuham goveje zrezke,pire ,solato

Jaz pa sem še izgubljena v vesolju. nevem kaj bi kuhala, noben ne da nobenega predloga, men se pa nič ne lušta. Včeraj sem odtalila zadnjo sarmo, ki sem jo imela v skrinji.
Sem pa ravno oprala en stroj temnega, zdaj sem vklopila belo. Joj, ko bi vedele kolk imam jaz vedno perila. (lumpa in jacklyn - izvzeti)
Zmeraj je nekaj neopranega, nekaj nezlikanega in zmeraj visi nekaj na stojalu. Začaran krog...user posted image  

Jacklyn se pa nič ne javi, le kako so?

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
9.1.2008 9:38:30   
Anonimen
Duska daj si kupi kapsule NEO VIN,ki so za doječe matere,ful pomagajo,da nisi tako zlomljen.Jaz se ne ločimveč stran od njih.Sem vmes mela prekinitev,pa sem bla totalka brez energije,totalna crka,pa kosti so me bolele.

Mene tudi vse boli, pa sem mislila, da je to zato, ker se premalo gibam. Še zmeraj iz orbitreka brišem prah.user posted image user posted image user posted image

Bom šla po kapsule, saj tako in tako moram v lekarno, spet sem dobila hemoride in boli kot user posted image .

Včeraj sem dobila odločbo od komisije, da mi za malčka pripada za dobo 6 mesecev mleko Alernova na recept (60 škatel)user posted image user posted image  Ker zaradi preobčutljivosti na beljakovine kravjega mleka (ni alergija) bo še nekaj časa na tem mleku.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 9.1.2008 9:39:36 >

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
9.1.2008 9:45:14   
Laubica
Super Duskambuser posted image Kake tablete so to -jaz tudi -jaz tudiuser posted image vitamini ali kaj -zakaj za počutje -in kdo jih je priporočal ker jaz nisem tabletomanjijak samo zdaj bi vse da bi se boljše počutla

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
9.1.2008 9:46:12   
Laubica
Julci,Makala ku ku

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
9.1.2008 9:54:20   
mateyka
da naute mislile punce, jaz vas berem (tud če bolj mal napišem user posted imageuser posted image
a je res, da se je hrana za tretjino podražla in da je mleko pri nas dražje kot v italiji in avstriji (plače pa iste)? mislm, tole je kr mal groza k take slišiš, glupa vlada..
drugač pa dusakmb - likanju se izogneš tako, da kupiš sušilec user posted image sam je res (ful fajn zadeva) - nič ti ni treba likat, če stvari tko posušiš. in v bistvu manj placa porabiš, ker ti ni treba met unih vrvi in stojal, + manj časa, ker je suho v cca 1-2 uri in že lahko zlagaš v omaro..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
9.1.2008 10:01:14   
hanna1
...mi tud peremo,Hana sedi na postelji in se krega z klovnom--to je še Blaževa igrača,pa je tolk luštnih barv in zdaj ga boža po glavi,ki je plastična in fajn okrogla user posted image ,pa eno košarico ima poleg in se je čist zamotla--je nekaj novega,sicer že z dolgo delovno dobo,ampak vseeno vela user posted image user posted image

julci,sem brala tisto,ko si mi poslala in sem rekla mojmu,je pa reku,da majo gr na šihtu in da mora vzet te papirje in upam,da jih bo prnesu dons--hvala za opozorilo...mimogrede,kaj pa kaj naše druženje--mi sicer gremo za vikend k dediju,če ne bo slabo vreme,sam ...se pa že dolgo nismo videli,pa da se tamali dve malo scotata user posted image user posted image

Midve se zdaj najeva in preoblečema,pol pa v lajf user posted image user posted image user posted image ,čeprav je bolj kilavo vreme
majrim,a maš ti drugo geslo,tisto od zadnič mi ni prijelo user posted image

Jes bom mela dons pa krompirjevo juho in cveke-jih mam še malo v skrinji,popoldne pa posvetovalnica,pa za Blaža nove okvirje izbrat--komaj čaka.Sem jih šla zadnjič malo pogledat,pa majo take lušne za take pubertetnike,ko hočjo bit najlepši,sam cena je bol user posted image

duskamb-po moje tud vsi ti pretresi okrog očeta,pa trije otroci precej izpijejo moči,ne da bi se tega zavedla in kar drž se nasvetov,ki ti jih da julci,se strinjam z njo

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
9.1.2008 10:05:04   
Anonimen
MATEYKA - Da bi imela samo sušilec nimam dovolj prostora. Sem pa imela prej pralno sušilnega in nisem bila peveč zadovoljna. Na koncu sem v njem sušila samo belo perilo in brisače, pa če sem kaj nujno potrebovala. Ko pa mi je crknil, pa sem vzela samo pralnega, ker ima več obratov kot pralno sušilni.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4482
9.1.2008 10:07:18   
hanna1
ooooo mateyka,user posted image ,vidim,da si na tekočem z dogajanjem tu pri nas,ja jes si zdaj redno pišem seznam,ko grem v trgovino,da sem hiter zunaj, ko fijakarski konj,ne levo,ne desno,včasih sem si še pa kupla kaj malega za dušo,zdaj si pa sploh ne upam user posted image user posted image user posted image --sem pa vesela,da se kaj oglasiš...kaj pa zima gor pri vas..funkcionira..user posted image ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
9.1.2008 10:09:39   
hanna1
Duskamb,moj šef je tud kupu pralno-sušilnega in od prvega dne sušenje ni prav funkcioniralo,ga je parkrat popravljal in preklinjal,na koncu je pa reku,da je dnar stran vrgu--je bolje kupit ločeno,če maš plac--pa saj lahko postaviš sušilca na pralni stroj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
9.1.2008 10:16:47   
Laubica
Hojla-Julci je pobegnilauser posted image jaz sem si lase oprala in posušila še krompir pripravim pa greva ven -tako da se zvečer kaj beremo
pa-pa

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
9.1.2008 10:17:13   
Anonimen
pa saj lahko postaviš sušilca na pralni stroj

Imam bojler nad pralnim strojem - ne gre!!!user posted image

MATEYKA - sem malo gledala tvoje slikiceuser posted image user posted image user posted image  Če nisem preveč radovedna - kako si ti  zajadrala na sever??

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4486
9.1.2008 10:20:07   
Anonimen
Malo sem čvekala, pa je bil Matija že na parketu in je gledal TV. Nevem kako se je uspel skotalit iz svoje igralne podloge. (ni padel na tla, da ne bo katera narobe razumela). Grem likat k njemu, bom pa občasno pokukala sem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4487
9.1.2008 11:58:41   
hanna1
Midve sva se malo prezračili,zdaj bo pa treba kuhat--nama je obema pasalo vozičkanje za Mežo gor,pa mir,pa žive duše nikjer,.....user posted image user posted image ...drgač sem pa lačna,da bom morala še pred kosilom malo praznit hladilnik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
9.1.2008 12:30:25   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Jaz že kuham goveje zrezke,pire ,solato

Jaz pa sem še izgubljena v vesolju. nevem kaj bi kuhala, noben ne da nobenega predloga, men se pa nič ne lušta. Včeraj sem odtalila zadnjo sarmo, ki sem jo imela v skrinji.
Sem pa ravno oprala en stroj temnega, zdaj sem vklopila belo. Joj, ko bi vedele kolk imam jaz vedno perila. (lumpa in jacklyn - izvzeti)
Zmeraj je nekaj neopranega, nekaj nezlikanega in zmeraj visi nekaj na stojalu. Začaran krog...user posted image  

Jacklyn se pa nič ne javi, le kako so?

jaz imam zato kar 2 pralna stroja pa še sušilec, da vsaj spodobnem času vse operemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
9.1.2008 13:21:16   
mml
Sem vas šele sedaj "odkrila", ko so začele januarčice 08 postajat mamice user posted image ...ko je pokukala na svet naša šrva razgrajačka sem bila še 35., sedaj ko čakamo na drugega lumpa sem še 37....prvič smo malo dolgo rabili, da je ratalo, no v drugo smo se pa očitno že naučili kako in kaj...user posted image .

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
9.1.2008 13:35:43   
Anonimen
holja punce, jaz sem danes tudi ko povožen makaron... NEO VIN kaj je to?????

V lekarni se kupi? 

naš je trenutno na igralni podlogi in AUAAAAAAUAAAAAAAUAAAAAja, dolgi zategli samoglasniki, pa slinjenje, pa poskuša obe roki zbasat v usta.

Hm...

Duška bravo za recept, no boš vsaj malo prihranila, čeprav tele vaše alergije in preobčutljivosti niso fajn... je pa res, vsaj tako sem razumela, da je to preventivno? no če je tako vam želim, da bo ostalo pri preventivi!

Lumpa si pisala o tvoji hčeri... pismo moja je tudi že v puberteti ali kaj... še ne 10 let, pa je že tako nervozna, popadljiva, oh... smo tam, verjetno....

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
9.1.2008 13:51:41   
Laubica
mml-DOBRODOŠLA,med konzervicami,partizankami ,rožicamiuser posted image user posted image lepo da si se pridružla,bo še bolj pestrouser posted image
Misska-NEO VIN-je Julci rekla da se kupi v lekarni in je za boljše počutje mamic ki dojimo(jaz grem danes kupit)vsebuje pa omego3 in take reči
Pumce moje-danes je moj srečen dan-prej ko sva se z malim pripravljala da greva ven(pa z Julci sva se ravno pogovarjali po gsm-zato sem hitro končala pogovor-oprosti)je prišla gor moja zlata tašča in rekla da gre z malim venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še po večjega v šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem pa že imela ,skuhano,posesano,glavo oprano in sem ŠLA SPAT ZA 1.5 UREuser posted image user posted image user posted image user posted image in zdaj sem spet normalnauser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
9.1.2008 14:00:28   
Anonimen
bravo zlata tašča od laubice!

jaz bi tudi....

sej moja je isto zlata, samo je tisoč in več km stran....

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4493
9.1.2008 14:08:24   
majrim
mmluser posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla....še malo,pa nam boš ušla al kaj?user posted image ..komaj prideš,pa grešuser posted image
...tako,smo se napohajale, kosilo sem tudi že pripravila...nama z dragim fižolovo mineštro, punči pa bo imela brokoli z kromiprjemuser posted image ...fižola nisem jedla...uffffff,se ne spomnem kdaj nazadnje...pred porodomuser posted image ...in sem ga že sanjala skoraj vsak dan..user posted image
mateyka...naša država bo šla v ku.....user posted image ...katastrofa je...zdej bodo še vrtce podražli in še kaj...itak je vsaki dan neki novega...
julci.......nisem še brala tisto za davčno,a moram dat ??se bo treba danes zvečer spravit k računalniku in naredituser posted image
hanna1...ja,je drugo geslo,ker so slike od našega vsakodnevnega pohajanja po izoli...same babnce...bom povedala,ko bom dala  kake noveeee,pa bo isto geslo ko zadnjičuser posted image
...grem pospravit kuhinjo,dokler je miruser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
9.1.2008 14:09:29   
majrim
laubicauser posted image user posted image user posted image kaj bi dala jaz za tako taščo...moja samo vidi pojstlo že spiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
9.1.2008 14:14:47   
mateyka
uuuu, mml - živjo user posted image upam, da bomo mi šli tud po tvojih stopinjah in kmalu naklofal še drugo pupo user posted image

ja, pravjo da kombiniran sušilc s pralnim strojem ni najboljša rešitev. moj oči pravi, da kombinirane stvari nikol ne delajo tko dobr kot specializirane user posted image in; mam pa jaz zdaj tud sušilca (prej ga nisem mela in sem bla zagovornik, da ga ne rabiš) in vidim, da je res fajn zadeva. moram pohvalit.

hanna1
- ja, prov grozn, ta podražitev. in pol nej mamo več otrok? sej še repe ne morš kupit s tem gnarjem... user posted image kaj pa upokojenci? in potem bojo baje še pokrajine nardil - še en strošek iz revne slovenske blagajne.. kekci vsi politiki povrst user posted image
sej majrim, se sprašujem, če je res dobr, k sem jo odkurla tle gor, tud če nisem nameravala in nameravava prit nazaj, sam ne vem.. mogoče en vikend nabavt raj al kaj? k tole je res podn kar slišim.. pa tok lepo deželo mamo, pa tok ga serjejo, prov žalostno, res - za zjokat user posted image
drugač pa - pri nas je občasno ful minus, tema pa že ob 14h.. nč zabavno v glavnem (sej, polet bo pa skoz dan in nič zvezd 3-4 mesece) - vetr je pa ta najhuj, leden sibirski (če je kdo mel ta pridevnik za kak slovenski mrzli veter, naj povem, da to ni nič v primerjavi s tem tapravim), ki se zabije do kosti. zato ne upam tamale kej velik ven vozit.. user posted image pa medvede in lose mamo takoj zraven (je direkt divjina, ker je to mini vas sred mega gozda) in ni dobr kej daleč šetat anyway..

duskamb - jaz sem se poročila z vikingom, sej; drugač že ne bi lutala z dojenčkom tlele v tej temi user posted image (sam rodila bi pa zdej sam tuki - mogoče še Feldbach; drugač pa slovenija, brrr..)

< Sporočilo je popravil mateyka -- 9.1.2008 14:17:14 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
9.1.2008 14:22:09   
Anonimen
mateyka, ženski ferbec, pač... sem pogledala tvojega vikinga in zdaj razumem...

no saj moj rus tudi ni od muh.... da ga pohvalim, da ne bo ognja v strehiuser posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4497
9.1.2008 14:33:05   
mateyka
ohoho user posted image user posted image misska ma pa tud tujga frajerja - sosedova južna je vedno boljša od domače al kaj? user posted image  user posted image mal se hecam user posted image . je pa res - ljubezen deluje tko k Bog; it works in mysterious ways, (aka) nikol ne veš od kod te bo kladu zadel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
9.1.2008 14:39:38   
Anonimen
JAH, KAJ ČMO... samo da smo mi sedaj tu, po parih letih tujine, pa kar malo pogrešam....

sosedova trava je pa itak vedno bolj zelena, ne

sam je pa moj včasih večji slovenc od tapravih....

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4499
9.1.2008 14:42:20   
natasaom
pridem nazaj user posted image !!!!! moj dragi prav,da mi rač skoz okn zabrisal user posted image user posted image user posted image
sej gre kmal na teren user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?