hanna1
|
...mi tud peremo,Hana sedi na postelji in se krega z klovnom--to je še Blaževa igrača,pa je tolk luštnih barv in zdaj ga boža po glavi,ki je plastična in fajn okrogla ,pa eno košarico ima poleg in se je čist zamotla--je nekaj novega,sicer že z dolgo delovno dobo,ampak vseeno vela julci,sem brala tisto,ko si mi poslala in sem rekla mojmu,je pa reku,da majo gr na šihtu in da mora vzet te papirje in upam,da jih bo prnesu dons--hvala za opozorilo...mimogrede,kaj pa kaj naše druženje--mi sicer gremo za vikend k dediju,če ne bo slabo vreme,sam ...se pa že dolgo nismo videli,pa da se tamali dve malo scotata Midve se zdaj najeva in preoblečema,pol pa v lajf ,čeprav je bolj kilavo vreme majrim,a maš ti drugo geslo,tisto od zadnič mi ni prijelo Jes bom mela dons pa krompirjevo juho in cveke-jih mam še malo v skrinji,popoldne pa posvetovalnica,pa za Blaža nove okvirje izbrat--komaj čaka.Sem jih šla zadnjič malo pogledat,pa majo take lušne za take pubertetnike,ko hočjo bit najlepši,sam cena je bol duskamb-po moje tud vsi ti pretresi okrog očeta,pa trije otroci precej izpijejo moči,ne da bi se tega zavedla in kar drž se nasvetov,ki ti jih da julci,se strinjam z njo