|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
10.1.2008 11:03:06   
Anonimen
Neli, da ti citiram misskin odgovor na drugem forumu.

IZVIRNO SPOROČILO: misska

duska sem šla jaz tudi danes v lekarno poferbcat... hm, imajo vse vitamine ko elevit al pa centramed, samo še plus omega 3kapsulo. pa pol nisem kupla ker mam še elevit (ki je BTW edini registriran kot zdravilo in ne kot dodatek k prehrani??)

(odgovor članu neli99)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
10.1.2008 11:03:56   
neli99
user posted image ... sem vse lepo napisala, pa odposlala ... zdej pa ni nikjer mojga posta ... zdej sem pa jezna.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
10.1.2008 11:07:25   
hanna1
neli user posted image user posted image sej je,sam jedost rid dol,pa poledica,pa včasih malo.....vdrkne.user posted image user posted image user posted image ....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
10.1.2008 11:07:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

user posted image ... sem vse lepo napisala, pa odposlala ... zdej pa ni nikjer mojga posta ... zdej sem pa jezna.

En tvoj post je zadnji na prejšnji strani. Kaj ni pravi?

(odgovor članu neli99)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
10.1.2008 11:07:41   
neli99
je je ... zdej pa je ... pol pa zastop te računalnike, če lohkuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
10.1.2008 11:07:52   
mateyka
punce, če velik napišete - preden odpošljete, selektirite vse in kopirajte za vsak slučaj. če ne bo delal, še zmeri lahko prilepte zadevo v nov odgovor.
btw, a vidte, da mamo samo še ene 18 strani in bo šla naša tema v zaklep?
čveke babje.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
10.1.2008 11:10:03   
hanna1
....ma se ne damo user posted image user posted image ,bomo kr nadaljevale pol z istim naslovom,sej se tk najlaži najdemo...a ne...user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
10.1.2008 11:15:13   
neli99
presneta mularija, velika in mala ... s ta velikim sva vmes probavala baby phon, ker nama ne dela, pa klicala na servis ... ta mali je bil pol usran, pa je mel rdečo rito, pa sem mogla tut bit zraven ... pol pa ni čudn, da vse pomešam ... sem se umes kao izklopila iz lineji, da ne bo spet tok telefona ... pol se pa računalniku mal zmede, pa mi ne pokaže prav ...

sej ni važn ... sem oba napodila ven ... zuni je sonce... mala se bo kmal zbudila, pol bo pa itak treba že kuhat ... mi bomo tut mel jetrca ... mi dišijo odkar sem rodila fuluser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
10.1.2008 11:18:07   
neli99
mateyka ... jst sem tut lih zdej razmišljala da s takim tempom nas bojo še prej kt konc januarja zaklenil ...

ta mala alarm ... na pa grem jst user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
10.1.2008 11:26:44   
Laubica
Evo mene-sem se skuliralauser posted image poklicala mamo -mi je razložla moško logiko -pol poklicala fotra -mu oprostila sva se zmenla-on ni vedel da bi jaz k njemu prišla-ja moški-moraš jim dsobesedno povedat ne po ovinkihuser posted image .
Duška -kuham porovo juho z krompirjem pol vse spasiram ,onadva bosta špinačo in pire pa jajčko pečeno,jaz pa pečeno hranovko zavito v mortadelo in solato(mi je to taščica zadnjič naredila -pa je ful dobro )user posted image user posted image user posted image Pravilno si se odločila da kuhaš kar je tebi dobro -če nima noben drugi ideje.

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
10.1.2008 11:27:20   
natasaom
sam povem,da sem danes dobila službo v domu upokojencev-preko javnih del user posted image  
se javim kasnejeuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
10.1.2008 11:31:55   
Laubica
Bravo -natašomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
10.1.2008 11:33:02   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

sam povem,da sem danes dobila službo v domu upokojencev-preko javnih del user posted image  
se javim kasnejeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam! To je pa velika stvar!!!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
10.1.2008 11:33:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

duska sem šla jaz tudi danes v lekarno poferbcat... hm, imajo vse vitamine ko elevit al pa centramed, samo še plus omega 3kapsulo. pa pol nisem kupla ker mam še elevit (ki je BTW edini registriran kot zdravilo in ne kot dodatek k prehrani??)

uau zdej me že citiraš.... kako sem počaščena....

drugače najprej pozdrav!user posted image

mislim da smo cepljenje prestali brez kakih posebnih problemov, je pa mali zrasel in se odebelil, tako da mi je jasno, zakaj me vse boli - v peti štuk nosim - jasno brez lifta -  malega sedeminpolkilaša, pa kako šolsko torbo od hčere, pa še vrečke s hrano... in po štengah grem ene 6x na dan.... PEESMO, ampak da bi se mi pa to na riti poznalo, to pa ne!user posted image

Mislim da sem edina ki z dojenjem pridobiva kile. Spet. Že prvič je bilo tako. <seveda se tolažim, da je to ker moje telo PAČ ZADRŽUJE VODO ne...
Sam se mam na sumu, posebej če pogledam okrog zgoraj omenjene riti, kolkov in trebuha, da to pač ni sama voda....

moram nekaj storit, ker če ne bom  ratala taprava babuška (seveda je tole ekstra samoironično...)!user posted image user posted image  dokrer se še smejem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4564
10.1.2008 11:36:12   
viator

mislim da smo cepljenje prestali brez kakih posebnih problemov, je pa mali zrasel in se odebelil, tako da mi je jasno, zakaj me vse boli - v peti štuk nosim - jasno brez lifta -  malega sedeminpolkilaša, pa kako šolsko torbo od hčere, pa še vrečke s hrano... in po štengah grem ene 6x na dan.... PEESMO, ampak da bi se mi pa to na riti poznalo, to pa ne!user posted image

Mislim da sem edina ki z dojenjem pridobiva kile. Spet. Že prvič je bilo tako. <seveda se tolažim, da je to ker moje telo PAČ ZADRŽUJE VODO ne...
Sam se mam na sumu, posebej če pogledam okrog zgoraj omenjene riti, kolkov in trebuha, da to pač ni sama voda....

moram nekaj storit, ker če ne bom  ratala taprava babuška (seveda je tole ekstra samoironično...)!user posted image user posted image  dokrer se še smejem...

user posted image user posted image user posted image user posted image ne, nisi edina. Ko berem kako enim kile kar dol letijo, ko dojijo...srečnice!!! Al pa jaz res tol žrem, mogoče me pa tudi EMŠO daje.

user posted image user posted image user posted image user posted image za napredek v teži in cm-jih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
10.1.2008 11:37:50   
viator

... zuni je sonce...

KAJ JE TO -  SONCE??????? Tega pri nas v LJ ne poznamo!user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
10.1.2008 11:38:30   
Anonimen
BRAVO Nataša!!user posted image user posted image user posted image   To pa je novica za nazdravit. Zdaj pa ne boš imela več toliko časa za čvekat...user posted image

Laubica vse je njam, razen mortadele. Jaz hrenovke zamotam v slanino (delikatesno)

Evo našega 3,5 mesečnega in 7 kilskega dojenčka v cotkah 74. 68 mu večina sploh ne gre več gor. Tako hitro jih je prerasto, da je škoda € za nove cotke. Najblje je, če ti kdo da rabljene.

user posted image

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4567
10.1.2008 11:39:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

uau zdej me že citiraš.... kako sem počaščena....

Pravzaprav, se mi ni dalo prepisovat....user posted image

Torej midve obe dnevno trenirava v 5. nadstropje brez lifta..... Kje pa puščaš voziček? V kleti kot jaz?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
10.1.2008 11:52:08   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: viator

user posted image user posted image user posted image user posted image ne, nisi edina. Ko berem kako enim kile kar dol letijo, ko dojijo...srečnice!!! Al pa jaz res tol žrem, mogoče me pa tudi EMŠO daje.

user posted image user posted image user posted image user posted image za napredek v teži in cm-jih.

Še jaz sem tista -že drugič z dojenjem grejo kile gorrrrrrruser posted image user posted image
DUSKAMB-KAKO LEPO DETEEEEE-PA VELIKOOOOOuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
10.1.2008 11:53:07   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: viator

... zuni je sonce...

KAJ JE TO -  SONCE??????? Tega pri nas v LJ ne poznamo!user posted image

Pri nas ga danes tudi niuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
10.1.2008 11:54:36   
Anonimen
HVALA, HVALA!

Ampak, ko gledam albume, so vsi lepi. Veliki in mali otroci. če vam po resnici povem, jaz bi še imela kakšnega....

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4571
10.1.2008 12:02:54   
Anonimen
duška kakšen korenjak!!!!

no torej sva sotrpinki tudi v štengah... 96 jih mam. voziček, štorkljo, avtosedež puščam v avtu. vse. Je najbolj praktično!

bi mela pa tud jaz še... no, saj da te dohitim, moram met še enega! Da o Lumpi sploh ne govorim.

Me sicer ne veseli, vendar mi je vseeno manj hudo, ko vem, da delimo usodo s kilami in dojenjem... kako jim rata unim ki zgubljajo???? A res toliko žrem???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4572
10.1.2008 12:31:17   
Laubica

duška kakšen korenjak!!!!

no torej sva sotrpinki tudi v štengah... 96 jih mam. voziček, štorkljo, avtosedež puščam v avtu. vse. Je najbolj praktično!

bi mela pa tud jaz še... no, saj da te dohitim, moram met še enega! Da o Lumpi sploh ne govorim.

Me sicer ne veseli, vendar mi je vseeno manj hudo, ko vem, da delimo usodo s kilami in dojenjem... kako jim rata unim ki zgubljajo???? A res toliko žrem???

Jaz tudi moram še enga imetuser posted image Pa jaz mislim da tudi predvsem-žrem preveč sladkarij,kar pred nosečnostjo sploh nisem delalauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
10.1.2008 12:31:27   
Anonimen

Si me prehitela. jaz jih imam 87, če pa grem v klet po voziček pa še +16, pa še ven moram prit...user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne zgubljam kg z dojenjem user posted image user posted image user posted image , ampak meni se ne nalaga na rit, ampak okrog trebuha. Imam rešilne obročke....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4574
10.1.2008 12:44:49   
stephany
Duškamb - lepa slika - pa saj ni čudno, če je tak lušten fantek na njej! user posted image

Sem pa jaz tudi med tistimi, ki z dojenjem ne hujšajo user posted image . Sicer pa ni čudno. Mali bi kar naprej vlekel, jaz sem pa kar naprej laaačna!

Glede stopnic imam pa srečo, ker smo v prvem nadstropju. Sem pa do sedaj nosila voziček gor, ker imajo ta spodnji eno gorilo od psa (dogo) in mi ni ravno dol za puščat voziček. Sedaj, ko ima pa naš fant že 9,5 kg + voziček ene 8, ga bom pa v kleti puščala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?