hanna1
|
majrim ,kaj si nam v morje padla,al te burja zadržuje ,mi se tud drsamo,ko nam je ta dež vse štrene zmešal duskamb-tvoj oče ima sedaj zelo varovalno dieeto,ki čim manj obremenjuje prebavo,neslano zato,da ne pride do zastajanja vode v organizmu,je pa vse skupaj bljak--ampak človk se kr navadi počasi,če se bolje počuti.Je pa krasno,da ima vsaj apetit in voljo,predvsem pa zlato družino,ki mu stoji ob strani .Gotovo bo zdaj imel kar strogo dieto.En velik koš ,da se mu bo čim bolj izboljšalo in stabiliziralo stanje in zdravje in za vašo srčnost,ker ga tako vzpodbujate neli,jes mam stalno službo,sam me je ena gostinka iz našega kraja precej vabila,samo sem po ogledu delovnega okolja,pogovoru z njo in nazadnje s punco,ki je delala več ko 10 let pri njej,pa šla zdaj stran ugotovila,da je edini plus,da se mi ne bi bilo treba vozit--vožnje mam pa dobrih 10 min--8 km.Sem le nekako navajena starega okolja,pa tud s šefom sva bolj tako...lahko povem svoje mnenje in smo se ob resnem delu tud dost prezafrkavali,smejali in zadnje čase tud šli na izlete...pa še šefica je baje ful bolj dostopna ratala ,že dela spet spodaj julci,bravo,da ti je uspelo,jes grem jutr še zadnjič v napad,že imam bojni načrt,ga nikomur ne povem viator pol ste se pa vi tako orng lotli kuhne,malo nam pokaži,kako napredujete--pol bomo pa me čist zelene --jes sem rekla,da me mora moja še ene 20 let držat-varčno življenje in moram lepo delat z njo,edino mi že dolgo diši indukcijsko kuhaliče--plata mislim,pa malo še čakam,da bojo še bolj poceni.Nekaj posode mam take--AMC--svinjsko drago -je pa res dobra in jo malo šparam,pa nucam une stare rangle,ko vsake tolk časa,kaj stran odleti (prijem na pokrovki.ročaj...) natasaom,ne preveč o hrani prosim,ker meni nekaj ropota po trebuhu makala kar pogumno si se lotila diete,sam men še vedno vaš cviček diši,pa tak dober narezek domač...joj.... .... Laubica..... jes pa mojga sem slišim,kako vleče za nekaj na sedežni stephany,kaj pa tvoj Klemen--mali dobrovoljček,aja,a še hodiš na plavanje---sej si ti rekla,a ne,al sem kaj zamešala vsem ostalim pa en velik predvsem pa