viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Jes pa malo konzervice pogrešam julci,viator duskamb,KT,stephany,mateyka,...pa nosečke....kje ste Živjo punce, po daljšem premoru sem spet tu. Preživeli silvestra - Lara je prava žurerka, pokonci je bila do pol dveh, potem pa lepo spala v prenosni zložljivi posteljici, ki smo jo prvič preizkusili. Drugače smo pa še vedno totalno delovni - s tole kuhno se bomo še kar zezali, preden bo vse dokončano - glavnina je namontirana, pri pultu so ga malo mimo užgali, pa ga bodo morali zamenjat. No potem pa mora uletet še električar, pa shrambo bo treba še obnovit...uhhh. Vidim, da ste tudi o dietah pogovarjale - jaz bi tudi začela, ampak k sreči še nimam priklopljenega štedilnika, tako da se lahko bašem z nezdravo hrano. Upam, da električarja še nekaj časa ne bo naokrog . Drugače pa razmišljam o Montignacu - ampak res samo razmišljam. Z ogromno zamudo - VSE NAJLEPŠE MALIMA PIKICAMA ZALI IN HANI - za sedem malih svečk. In svedea Zali za prvi zobek tudi čestitamo, mamica si bo pa lahko malo oddahnila, do naslednjega zobka . Majrim.. - žal mi je za teto. Laubica - tvoj avatar je prva liga!!! Aja, natasaom, jaz bi geslo, pa julci sem pozabila tvojega, a alhko še enkrat prosim. Sem si pa naredila seznam gesel, da vam ne bom kar naprej težila. Duskamb - , da ni alergija. Kako si človek oddahne, ne? Neli - pozdravček in . Pride kakšen dan, ko je vse narobe...in bi se najraje kar skril pred vsemi. Sej bo!!! Skrbeti za dva tako mala otročka, pa še vse delo zraven - res kapo dol. Pri nas je bilo 3 leta razlike pri starejših dveh, pa še Urška ja bila v vrtcu, pa sem na momente mislila, da se mi bo kar odrolalo. Glede kil pa, ne se sekirat...imaš še čas. Na evo mene - Lara bo kmalu 6 mesecev, jaz pa še vedno v nosečniških hlačah. Katastrofa. Makala - držim pesti, da bo šlo z dieto!!!!! natasaom - 3 KG!!!! Uhhh sem ti kar folš. Sem dobila en zelenkast oddtenek na obrazu .
|