|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
6.1.2008 22:03:58   
Laubica
Julci-lepo da si prišla-povej z čem pa naj manjšamo sliko-tvoja je ok

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
6.1.2008 22:05:15   
Laubica
Sem videla Duskomb pa je že šlauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
6.1.2008 22:07:05   
Anonimen
Jaz sem tudi že tukaj. Sem vas zelo slabo prebrala za nazaj. Bolj na hitro.

Zala - čestitke za 1. zobek.

Laubica - vaflji so bomba. Še moj Jure jih je, ki ne je skoraj nič. Receptov imam kar nekaj, jih pa je nekaj tudi na KulSlo. Ampak nam je zaenkrat najljubši ta:
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=5&c_id=13654

Se pa trudim, da bi en slani recept priredila v pica vaflje - zaradi Jureta seveda.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
6.1.2008 22:10:34   
julci
Men jo je Duška zmanjšala s programom od aparata.Pa ne bomo zda jmalenkostne vse slikce so super.user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
6.1.2008 22:10:54   
Laubica
mmmmmnnnn-povej imaš pekač ?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
6.1.2008 22:18:12   
Laubica
Drage moje-grem spatuser posted image pa lahko noč

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
6.1.2008 22:21:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

mmmmmnnnn-povej imaš pekač ?

Imam in je super. Quelle jih ima poceni. Jaz sem sicer kupila tadražjega, ki ima zamenljive plošče in lahko pečem različne oblike vafljev.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4332
6.1.2008 22:24:45   
Anonimen
Vidim, da vse odhajate spat.

Jaz pa sem danes končno kupila album za Matijeka in sem fotke prvih dveh mesecev lepo sortirala, zložila v album in opremila s komentarji. Moram dat počasi razvit nove fotke, da se mi jih ne bo preveč nabralo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
6.1.2008 22:31:54   
julci
Ma te fotke,jaz jih mam verjetno več kot  za razvit.user posted image jih spet nisem sproti dajala,pa sem že tolkokrat to sklenla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
6.1.2008 22:38:09   
Anonimen
Jaz pa sem mislila, da že spiš?

Kje je Hanna? Prej je kukala k septembrkam, zdaj pa je verjetno zaspala.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
6.1.2008 22:48:43   
julci
Po vsej verjetnosti spi sladke sanje.Jaz jo pa tud maham proti mužulam-mam zjutr z Zalo v laboratorij za it,pa kri bova dale.Upam da nama bo zjutr uspelo vrečko za vodo gr naštimat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
6.1.2008 23:04:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Po vsej verjetnosti spi sladke sanje.Jaz jo pa tud maham proti mužulam-mam zjutr z Zalo v laboratorij za it,pa kri bova dale.Upam da nama bo zjutr uspelo vrečko za vodo gr naštimat.user posted image

Pri fantkih je to lažje.user posted image user posted image user posted image  Pa dobro opravita.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
6.1.2008 23:06:39   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Po vsej verjetnosti spi sladke sanje.Jaz jo pa tud maham proti mužulam-mam zjutr z Zalo v laboratorij za it,pa kri bova dale.Upam da nama bo zjutr uspelo vrečko za vodo gr naštimat.user posted image .....user posted image user posted image sva kr na istem...z vrečko namreč...mi že zdaj lasi pokonci stojijo,ampak zdaj sej približno vem kako,zadnjič pa sploh nisem vedla kako jo naj obrnem user posted image user posted image ...lažje je za fantke,ko samo lulčka naštimaš v vrečko,pa je uspeh zagotovljenuser posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
6.1.2008 23:08:00   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Kje je Hanna? Prej je kukala k septembrkam, zdaj pa je verjetno zaspala.....user posted image user posted image sem jes ena firbčna baba user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
6.1.2008 23:12:41   
hanna1
....da raportiram...ker smo po kosilu šli ven,sem posodo sam zložila v lijak in valjda sem jo šele prej spravljala v pomivalca--user posted image -ker pa sem mela še malo placa,sem zraven zdevala ves pribor,penovke,ipd,da malo prepere,ker včasih samo na brzino umijem,če nimam dost in shranem--pa kuhno je tud treba od časa do časa malo pospravit user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
6.1.2008 23:14:00   
hanna1
.....grem jes tud.....

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
6.1.2008 23:15:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

....da raportiram...ker smo po kosilu šli ven,sem posodo sam zložila v lijak in valjda sem jo šele prej spravljala v pomivalca--user posted image -ker pa sem mela še malo placa,sem zraven zdevala ves pribor,penovke,ipd,da malo prepere,ker včasih samo na brzino umijem,če nimam dost in shranem--pa kuhno je tud treba od časa do časa malo pospravit user posted image user posted image

Meni pa to user posted image  naredi ko je doma. Drugače pa sama. Si je ravno včeraj za naslednjega Božička zaželel stroj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4342
7.1.2008 8:03:45   
Anonimen
Dobro jutro.

Jaz že tavam po stanovanju in spravljam Jureta v šolo. Počasi bo čas za eno user posted image . Upam, da bo Matija še nekaj časa spal, da jo spijem v miru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
7.1.2008 9:03:35   
makala
Jutro.
Dons začenjam z ločevalno dieto in upam, da mi bo uspel. Vsaj malu. Da bi vsaj kej ta starga lahku oblekla.
Kje pa ste vse. Še spite?
Moj taveč je zgleda staknu virozo, ga mam doma v postelji. Upam, da ne bo mo še ostali pokasiral.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
7.1.2008 9:10:34   
julci
Dobro jutro.
Mi se pa spravljamo v laboratorij.
Makalauser posted image user posted image da se pozdravite.

Ostalam pa lep pozdravček.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
7.1.2008 9:30:19   
natasaom
dobro jutro!julči,ni treba slike menjat user posted image .....včeraj sem dobila umts telefon-baje da dobre slike dela-bomo vidl,ko se baterija nafila-se ga ne smem pipnt do 10h ker se mora 16h filatuser posted image  mene pa prsti kar bolijo od hudgauser posted image

šlaufi pa...jest ne moren utont-nemogoče..imam pa beljakovinsko dieto in je šlo od 3.1. že 3 kg dol user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
7.1.2008 10:10:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
šlaufi pa...jest ne moren utont-nemogoče..imam pa beljakovinsko dieto in je šlo od 3.1. že 3 kg dol user posted image

BRAVO !!!!! To pa je novica!!user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi....user posted image

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
7.1.2008 10:44:00   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Jes pa malo konzervice pogrešam julci,viator duskamb,KT,stephany,mateyka,...pa nosečke....kje ste user posted image user posted image user posted image

Živjo punce,
po daljšem premoru sem spet tu. Preživeli silvestra - Lara je prava žurerka, pokonci je bila do pol dveh, potem pa lepo spala v prenosni zložljivi posteljici, ki smo jo prvič preizkusili.

Drugače smo pa še vedno totalno delovni - s tole kuhno se bomo še kar zezali, preden bo vse dokončano - glavnina je namontirana, pri pultu so ga malo mimo užgali, pa ga bodo morali zamenjat. No potem pa mora uletet še električar, pa shrambo bo treba še obnovit...uhhh.

Vidim, da ste tudi o dietah pogovarjaleuser posted image - jaz bi tudi začela, ampak k sreči še nimam priklopljenega štedilnika, tako da se lahko bašem z nezdravo hrano. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da električarja še nekaj časa ne bo naokroguser posted image user posted image user posted image . Drugače pa razmišljam o Montignacu - ampak res samo razmišljam.

Z ogromno zamudo - VSE NAJLEPŠE MALIMA PIKICAMA ZALI IN HANI - za sedem malih svečk. In svedea Zali za prvi zobek tudi čestitamo, mamica si bo pa lahko malo oddahnila, do naslednjega zobkauser posted image .

Majrim..user posted image user posted image user posted image user posted image - žal mi je za teto.

Laubica - tvoj avatar je prva liga!!!

Aja, natasaom, jaz bi geslo, pa julci sem pozabila tvojega, a alhko še enkrat prosim. Sem si pa naredila seznam gesel, da vam ne bom kar naprej težila.

Duskamb - user posted image user posted image user posted image user posted image , da ni alergija. Kako si človek oddahne, ne?

Neli - pozdravček in user posted image user posted image user posted image user posted image . Pride kakšen dan, ko je vse narobe...in bi se najraje kar skril pred vsemi. Sej bo!!!
Skrbeti za dva tako mala otročka, pa še vse delo zraven - res kapo dol. Pri nas je bilo 3 leta razlike pri starejših dveh, pa še Urška ja bila v vrtcu, pa sem na momente mislila, da se mi bo kar odrolalo.
Glede kil pa, ne se sekirat...imaš še čas. Na evo mene - Lara bo kmalu 6 mesecev, jaz pa še vedno v nosečniških hlačah. Katastrofa.

Makala - držim pesti, da bo šlo z dieto!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

natasaom - 3 KG!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Uhhh sem ti kar folš. Sem dobila en zelenkast oddtenek na obrazuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
7.1.2008 12:07:00   
hanna1
Evo,tud midve sva nazaj iz ZD,kjer sva sam čas,pa dve vrečki za vodo stran vrgli je.. user posted image ..nti.Nama ne rata,se ziher kaka špranjica najde-jutr jo posadim na kahlo pa eno flašo čaja,pol pa ima da rata user posted image .Sej je rekla sestra,da sploh ni panike,pač enkrat ko nama rata,pa jo oddamo--sam me jezi,ker tolk časa stran vržem,ko bi lahko midve kaj drujga počeli user posted image .

HUJŠANJE--sem se ravno tako najedla,ker sem že bele miške vidla,tako,da....naslednjič mogoče user posted image .Zdaj je pa itak treba kosilo it kuhat,men se pa....a ma kdo slučajno dons rojstni dan user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
7.1.2008 12:53:32   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

BRAVO !!!!! To pa je novica!!user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi....user posted image

to dieto je imela moja soseda pa si je pridelala ogromno horesterola pa jojo efekt

sicer če pa ti ustreza pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?