|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
21.12.2007 18:55:23   
hanna1
e,boga misska.Jaz ti želim čimprejšne okrevanje,pa tudi tvojemu malčku in en travnik user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še kakšnega user posted image user posted image ,da čim prej ozdravite--je pa kr hudo,ko se vseh po vrsti loti.A si šla kaj k zdravniku,al je to to,kar moraš prešvicati ,pa prekašljati,pa še kaj--pa še prazniki so pred vrati,ko vsi nekaj pričakujejo od mam.

julci,sori,sem šele dans vidla tvoj naslednji post--smo šli že zgodaj v SG--okrog 8 smo bli dol--sam sem bla jaz tako povožena pol,da sem tako zadrnjohala zravn Hane,da me s topi ne bi zbudli....zdaj sem pa čist brez volje....mam v planu tri potice delat, sam z trenutnim razpoloženjem bom glih do drujga Božiča se poleg spravla user posted image user posted image user posted image ...morm še za mamo spečt...pa se mi ne daaaaauser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
21.12.2007 18:58:19   
majrim
STEPHANY...........user posted image ...pa rukni še zame kakega...user posted image
julci...a veš,da v baby centru niso imele pojma kaj je to fliper za se kopat...user posted image ...hvala bogu je danes v arielu začela akcija in ga gre moj dragi pol po službi iskat,tako,da bomo jutri že sprobaleuser posted image ..komaj čakam,a se kar bojim,kaj bo spet po kopalniciuser posted image
...viator...ta teden boš pa imela krizo za pridet zraven računalnikauser posted image user posted image user posted image
..mateyka...uživaj pri taščiuser posted image ...saj je samo par dni dej,pol boste pa itak imeli blažen miruser posted image ...a sta daleč od vas??
..grem še zavit dva darila (eno sliko od Neže za nečaka,pa neki za dragega) preden pride mojuser posted image  domov...sem tu v bližini in čekiramuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
21.12.2007 18:59:55   
majrim
hitro povej kake potice boš delalauser posted image user posted image ....
misskauser posted image  da prideš čimprej k sebi!!
aja hanna1...kaj bo pa za kosilo v nedeljo??user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
21.12.2007 19:09:41   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
hitro povej kake potice boš delalauser posted image user posted image .......orehova potica--nočna varianta(krhko kvašena),kokosova potica in kakavova potica ala moja mama--ta je brez file
misskauser posted image  da prideš čimprej k sebi!!
aja hanna1...kaj bo pa za kosilo v nedeljo??user posted image ...... user posted image še user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
21.12.2007 19:10:49   
majrim
kako zgleda kakavova???user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
21.12.2007 19:18:58   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
kako zgleda kakavova???user posted image ...... moja varianta je za tiste,ki ne marajo preveč sladko--narediš svetlo testo in temno (namesto moke malo kakava)--pa malo več sladkorja daš v testo in pol ko vse kipne,razvaljaš obe testi,daš enega na drugega,položiš v pekač,še malo vzhajaš in daš pečt---jaz bom letos probala testo,kot za krhko kvašeno,ko zamesiš,takoj razvaljaš,zaviješ in pol čez noč na hladnem počasi vzhaja...zjutraj pa pečt--to je tista prva orehova...nočna varianta user posted image user posted image

aja--zgleda pa ful lepo user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
21.12.2007 19:23:17   
majrim
matr si pa pridna...3 potice...jaz bom v nedeljo pekla,a ne potic..če mi bo zneslo,ker bom spet samauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
21.12.2007 19:23:27   
natasaom
čer user posted image ! mi smo aktivni,da je kaj user posted image .dop.sem delala-imam novo stranko user posted image .potem pa v vrtec,dobili smo obiske...za kosilo smo pa imeli kar suhe klobase in domači kruhek,,
hanna bom sliko posredovala sosedom user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
21.12.2007 19:40:52   
julci
Nataša ma pa nov avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa dans nakupli vsa darila,sem že tolkokrat rekla,da bom prej kupla,pa se še ni zgodlo.user posted image Za vsakega malenkost,edino za krščenko še morem nabavit,to bom pa jutr al pa v pondelek.Za potičko mam tud vse pripravljeno,tk da jo bom v nedeljo al pa v pondelek pekla,pa bo.Mi bomo pa jutr meli za kosilo postrvi,morem malo na kulinariko it pošnofat,če je kak fajn recept.

Mateyka fajna čestitkauser posted image user posted image

Hana a si vredu zrihtalauser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
21.12.2007 19:47:41   
majrim
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,kak lep avataruser posted image user posted image user posted image ....postrvi...hmmmmmmmmmmmmmmmmmm...ob vsaki uri bi jihuser posted image ...punce,a ma katera od vas Antilopa sedež???

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
21.12.2007 19:48:20   
natasaom
naš ati je ful vesel slikice user posted image  ...nas je pa hana nategnila,da spi user posted image ...no,zdej riše čestitke.danes so imeli v vrtcu ples in sva mogle dat kiklco gor.pa laske so jim z bleščicam uredile..

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
21.12.2007 19:49:40   
natasaom
kaj pa je antilopa sedež?imam kengurujčka-če ga katera rabi ..jutri bo pri nas za kosilo kakšna juhica pa pečenice.včeraj sva pri prijatelju kupila krvavice,pečenice pa kobase..vse domače user posted image .bomo pa tud mi pujseka predelali v klobase in salameuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
21.12.2007 19:52:29   
hanna1
user posted image user posted image bravo,natasaom za avatar--a je to Hana,ko je bla manjša,al je muštr za sestrico Tejo user posted image user posted image user posted image

Ja mene so pregledali od vseh koncev,čez tri mesece še enkrat--bris,pa reku je G,da sem ena od desetih,ki jim ta M malo probleme dela----zakaj sem glih deseta v vrsti stala,da je men to zneslo,ampak bo,sem ziheruser posted image user posted image user posted image

Blaž dobi nova očala-bolj zaradi okvirjev,ker so ti čist zjahani,Hana je pa celi čakalnici pela in vriskala--so me hitro vzeli naprej user posted image user posted image user posted image --mal se čoha vsekaš in vlečeš celo familijo s sabo--takoj zrihtaš user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
21.12.2007 19:53:42   
majrim
natasaom...to je sedež za jest...v ikei se ga dobi,a naš božiček ni imel sreče...ga ni dobiluser posted image ...tu pa so vsi dragi...tam pride skupaj z mizico za 15€

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
21.12.2007 19:54:16   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

kaj pa je antilopa sedež?
to pa tud mene zanima kako zgleda.A si dobla flipperja.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
21.12.2007 19:55:27   
majrim
evo,fliper je ravno prišeluser posted image ...komaj čakam jutriuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
21.12.2007 19:56:24   
julci
Pridem nazaj na klepet,sam Zalo zrihtam za spanjeuser posted image pa ne mi zbežat,ker je dans petekuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
21.12.2007 19:56:27   
hanna1
majrim,jaz sem dala dons za trip-trap stolček v SG 29,99 eu--praznična akcija--ga bomo lepo tapecirali,da bo sedela ko grof noter--da jo lahko kar k mizi zadegamuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
21.12.2007 20:00:44   
natasaom
najboljši je triptrap sedež.mi ga imamo že 10 let v družini.hana ga je dobila od sestrične..imela sem pa tudi unga plastičnega -primapapa al kaj je že..sej je dober,ampak ko otrok zraste-ga težko not zbašeš.triptrap je pa do 10.leta če hočeš.na žalost ga še rabimo.to je tudi edina stvar,ki sem jo rešila,ker sem ga posodila kolegici pa ga ni rabila.ti priporočam,da malo poglej na podarim.si.včasih podarjajo skoraj novo otroško opremo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
21.12.2007 20:03:05   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image bravo,natasaom za avatar--a je to Hana,ko je bla manjša,al je muštr za sestrico Tejo user posted image user posted image user posted image

mušter je toleuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
21.12.2007 20:07:22   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

mušter je toleuser posted image

Kaki lepiii mušterruser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
21.12.2007 20:08:43   
Laubica
ČERR-mi smo tudi skoraj vse nabavili-povdarek je na SKORAJ,joj kak me to jezi ,moj vedno hoče vse zadnji dan kupituser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.12.2007 20:20:35   
natasaom
mi pa nismo še nič daril nakupili.pa itak se ne obdarujemo kej posebno.sestri sva že dala darilo.hana pa hoče imet sončna očala.sedaj morava pa mal poiskat okol,da ne bova traparije kupovala.našo gospodično moti sonce.optik mi je rekel,da je to čist možno in da je priporočljivo,da ima otrok očala če ga moti svetloba.tako,da bomo hani kupili sončna očala sredi zimeuser posted image user posted image

zdej grem pa jest tud otroke poštimat.upam,da pridem nazaj-če me bo ati na mir pustu user posted image  .če ne pa jutr zihr kej pametnega naštemplam..mejte se punce-zlate ste

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.12.2007 21:15:04   
stephany
Dober večer vsem! Hvala za čestitke in lepe želje ob mojem RD. user posted image  No, pa sem spet leto dni starejša ... Me moj draži, da bom kmalu prilezla do štirice.

Danes sva bila s Klemnom spet pri mami. Jaz sem pekla piškote, mama pa je pazila malega.
V ponedeljek bom pa tudi jaz pekla potico, orehovo, seveda spet pri mami, ker če sem sama s ta malim se ne upam lotiti česa takega.

Majrim - pri nas imamo Antilop stolček. Sem na Mamini čvekalnici videla, da ena iz MB zbira prijave za stolčke, jih je potem pripeljala dol cel kup. Sta jih pa z možem potem pripeljala do Trojan, meni pa v CE, da ni bilo treba plačati poštnine. Ker mali še ni sedel samostojno, sem vzela tudi blazino, ki se napihne. Pa mizica je tudi zraven. Mislim, da sem plačala 23 EUR (5 EUR sta si vzela za pot).
Ker pa rabimo še en stolček za k stari mami, bomo kupili še enega in sicer ponaredek trip-trapa, delajo jih pa v Profagusu v CE (imajo pa tudi noge na Z, kot original stolček).
Imam ga pa samo na tej sliki, ko je Klemen s tortico:

user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.12.2007 21:15:56   
stephany
Majrim, mene pa zanima, kakšen avtosedež si kupila Neži?

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?