hanna1
|
DOBRO JUTROOO !!! Malo pozno,ampak sem morala prej pospravit kuhinjo,pa cunje oprat(sem včeraj zvečer vse pustila-kot bi bomba vsekala),pa jest,pa Hana je bila lačna in zaspana,pri kavici pa sem še malo misli uredila.Zdaj pa sem prišla malo v družbo k vam .Včeraj zvečer sem sedela pred računalnikom,ampak enostavno nisem kaj spravila iz sebe-je bil en tak čuden dan.Lahko se izgovarjam na hormone,v resnici pa sem ena velika rit-nisem mogla ostati na pogrebu!Ko sem videla tam vse tiste ljudi in ko sem objela Majo in sva skupaj jokali,enostavno nisem več zdržala.Pa je moja mama pazila na Hano v avtu.Kar odšla sem!Skoz sem potem zadrževala solze-pa mi take stvari sploh ne grejo do živega,ampak njena bolečina me je tako-ne znam povedat.Kaj naj rečem drugega kot-bodite v mislih z njo,ker si zasluži to. neli99,a si že nazaj-pogrešala sem vseeno tvoje komentarje,se prav narežim poleg ,tudi poleg tebe,majrim.Lepe stvari vedno prehitro minejo,ampak najlepše te še čaka-zdaj je pa že kar blizu.Še dobro,da se nam je pridružilo nekaj novih konzerv,ki nas vsaj obvestijo,kaj je novega(da je jacklyn rodila)-hvala še enkrat. Kaj slišim,punce,da ve prakticirate glasne gospodinjske aparate,da vaše spijo.Jaz sem pa mislila,da samo naša uživa ob tem.Pa še hvalila sem se,da lahko sesam okrog njene postelje,pa se ona ne zbudi .Zdaj pa vidim,da nisem odkrila nič novega-vse že preizkušeno . Kar se pa spanja tiče(na,ravno se je zbudila),pa imam zadnje dni srečo,da kar spi celo noč (trkam na les in svojo glavo,če kaj pomaga) Spat greva res ob desetih zvečer,pa spi tudi do sedmih.Danes je spala do šestih,ampak je zaspala ob devetih in se mi zdi,da se še premaknila ni celo noč,tako je bila utrujena-je tako potrpežljiva,ko jo vlačimo in vozimo okrog-samo da je sita.Še ko jo zbudiš iz spana,se ona pretegne in se že smeji,pa če je tudi spala samo 15 minut-ona lahko v enem kosu spi od pol ure do dve uri -se nimam kaj za pritoževat.Včasih malo godrnja ponoči,ampak potem zaspi nazaj.Bom jo začela sedaj prej spravljat v posteljo in bova dremanje ob pol osmih izpustili .Hja,ravno sedaj šteje in grize prste moje leve roke ,jaz pa tipkam črko po črko.Pa še v tipkovnico mi brca ,bova morali iti malo migat in delat-jo nosim za sabo v gugalniku,ko kaj delam(perilo iz stroja ,kuham,..)in tisto je bolj zanimivo,kot vse igračke.Drugače se mi pa grozno slini in drgne dlesni z vsem živim,tako,da se moralno pripravljama na zobke Za konec bi se vam vse zahvalila za vse vzpodbudne besede na ZS,saj se zdaj veliko,veliko bolje počutim.Se,vidi,da ste zrele mamice,saj vedno najdete pravo besedo za dušo. HVALA!!!! natasaom,hvala za kavico duskamb,kako kaj kopanje-čim prej slikce-aja,KT vedno daš take originalne slikce gor,da me je sine včeraj vprašal,ko se je nekaj pridrsal okrog računalnika-sem vas ravno brala-če sta dvojčici .Sem mu rekla naj malo bolje pogleda .Glede dojenja si pa res vztrajna-kapo dol.Saj se bo uredilo. joj zdaj bi bilo pa dobro,da neham,saj sem se pošteno razpisala Pa-pa