|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
10.10.2007 21:52:43   
majrim
če hočeš viator,ti ga pošljem...zvok al pa cd...po želji...je pa zakon!!!!!!!!!!user posted image
..grem počasi,prvo rundo smo naredili...nočkooooooooooooouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 276
10.10.2007 21:56:52   
trixi
punce, jaz bi z veseljem malo več počvekala z vami, ma kaj ko nas ta internet oziroma dostop tak jeuser posted image . Si zdaj dopisujemo s telekomom, mi pritožbe, oni nam ponujajo znižanje plačila, ma mi bi dostop, bemtiš. Po novem letu imamo obljubljen optični kabel, videli, verjeli.

Julci, drži se, pa tako kot je rekla neli, ko boš želela, oglasi se, mi smo tu, da ti vsaj malo olajšamo bolečino
Majrim, zdaj sem pa končno videla, da si iz Izole, jaz sem v Izoli vsaj 1x na mesec službeno, si za kafeuser posted image

In punce, ki vam dojenčki ne spijo, zapomnite si, ta čas gre tako hitro mimo, da še veš ne kdaj. Govorim iz lastnih izkušenj. Jaz sem se v začetku, ko tamali ni spal dosti sekirala, potem pa sem ugotovila, da sekiranje ne bo izboljšalo situacije in sem rekla, da sej spanja bo dosti potem pa da bomo zdaj čimveč skupaj, pa magari sredi noči. Evo, zadnje dni ful razmišljam o temu, kako bi bilo, če ne bi imeli še tamalega sinkota, dolgčas al kaj. Ma, sem malo v šentimentu, ne mi zamerit. Aja, pa zdaj tamali že tri tedne spet spi pri meni v postelji, tatiča smo pa izselili v njegovo sobo, pa kaj, je tako lepo ko se tisto malo telesce stisne k meni. In tudi je lepo, ko me neki tišči pod pouštrm pa ugotovim, da je to njegova noga,haha. Mah, tako hitro mine.

ala, držte se, grem še malo pofirbcat po RRju, če bo ta user posted image  še delal

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 277
10.10.2007 22:08:30   
viator
Majrim, a mi pošlješ prosim zvok, ga bom probala sama zapečt, če pa ne bo šlo, te bom pa za cd prosila.
Mirno nočko vsem skupaj!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 278
10.10.2007 22:39:31   
KT
majrim - ti tole je pa res nobel, jest se tudi priporočam za to 'muziko' - ti, kaj si pa sosedje mislijo user posted image  - ma, nas bi verjetno iz bloka ven vrgli, da vsake 4 ure ponoči sesam user posted image  - bojo mislili, da se mi je popolnoma odpelal. Ampak se mi zdi, da bi to ziher delovalo saj sem ji danes malo kalorifer prižgala in jo je takoj zmanjkal (al jo je pa tko zeblo kot mene - matr jim smotano, stroškov pa tok plačujeva, da vsak mesec tam okoli 10. kar hiperventilirat začnem user posted image ).
Ah, sej ni tolko problem, da moram vztajat na 4 ure ponoči (no, malo je user posted image ), ampak pikica bi jedla tut na 2 uri podnevi - se mi zdi, da druzga ne počneva kot hraniva - pa tut to ni problem - kaj lepšga kot se cartat skoz, ampak skrbi me, da mala nima dovolj, da ji moje mleko ne zadošča user posted image .

neli99 - sam, da si nazaj, smo te pogrešale!

Ampak res, kje je pa hanna1 danes?

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 279
11.10.2007 8:25:12   
natasaom
dobro jutro!! a še vse spite?user posted image  kuhana

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 280
11.10.2007 8:37:43   
viator
Danes smo pa malo prej zbudile, kot običajno...no, ampak zdaj mala spet spi, jaz  bom eno veeliikooouser posted image ruknila, potem pa se moram lotit pospravljanja, ker bo drugače kaj nalezljivega izbruhnilo...

Ja tele zvoki - sesalec, fen, kalorifer...to tudi pri nas pali....user posted image ., samo da "tapravo" mašinerijo uporabljamo...KT - "kaj si bodo sosedje misliliuser posted image "-  nimaš kaj, to so izredne razmereuser posted image user posted image user posted image user posted image - moraš uporabit vsa razpoložljiva sredstva...pa naj si mislijo kar hočejo...

Ja, glede hranjenja imam pa tudi jaz tak občutek, da samo jeva...namreč, pa čeprav ponoči ni tako pogosto, kot pri tebi KT, podnevi je pa enako.....pa en obrok traja vsaj pol ure...

Hej Hanna1, kje si, a je vse OK?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 281
11.10.2007 9:31:45   
Anonimen
Dobro jutro.

Da se malo javim. Včeraj sva se skoraj cel dan potepala. Šla sva kupit zimskega pajaca - upam, da mu bo prav do konca zime. Kaj jaz vem kako bo malček rasel, saj je star šele 3. tedne in velik se je rodil? Upam, da mu ne bo že okrog novega leta premajhen.

Zdaj mi je zaspal, jaz pa moram izkoristit in pripravit kopalnico, ker se kopamo danes ne jutri. (sprememba načrta) Upam, da o spal vsaj nekaj časa, da ne bo siten, ko ga bomo vrgli v vodo.user posted image

Vam bom napisala kako je uspelo.
Večja otroka sta bila prav žalostna, ko sta morala v šolo, ker bi najraje ostala doma in gledala prvo kopanje. Moram ga posnet kako se kopa, da jim lahko pokažem.

Se tipkamo potem, ker nimam veliko časa in še zmeraj sem v spalni srajci.

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
11.10.2007 9:46:48   
potonika
In punce, ki vam dojenčki ne spijo, zapomnite si, ta čas gre tako hitro mimo, da še veš ne kdaj. Govorim iz lastnih izkušenj. Jaz sem se v začetku, ko tamali ni spal dosti sekirala, potem pa sem ugotovila, da sekiranje ne bo izboljšalo situacije in sem rekla, da sej spanja bo dosti potem pa da bomo zdaj čimveč skupaj, pa magari sredi noči. Evo, zadnje dni ful razmišljam o temu, kako bi bilo, če ne bi imeli še tamalega sinkota, dolgčas al kaj. Ma, sem malo v šentimentu, ne mi zamerit. Aja, pa zdaj tamali že tri tedne spet spi pri meni v postelji, tatiča smo pa izselili v njegovo sobo, pa kaj, je tako lepo ko se tisto malo telesce stisne k meni. In tudi je lepo, ko me neki tišči pod pouštrm pa ugotovim, da je to njegova noga,haha. Mah, tako hitro mine.

Mi(dva) sma tud atija že zdavni izselila, tko da spi v otroški sobi s starejšima, midva z malim pa v spalnici "spiva"... In se vsi pridno crkljamouser posted image ... saj kda pa se bomo, če ne zdaj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
11.10.2007 10:49:16   
hanna1
DOBRO JUTROOO !!! user posted image user posted image user posted image

Malo pozno,ampak sem morala prej pospravit kuhinjo,pa cunje oprat(sem včeraj zvečer vse pustila-kot bi bomba vsekala),pa jest,pa Hana je bila lačna in zaspana,pri kavici pa sem še malo misli uredila.Zdaj pa sem prišla malo v družbo k vamuser posted image .Včeraj zvečer sem sedela pred računalnikom,ampak enostavno nisem kaj spravila iz sebe-je bil en tak čuden dan.Lahko se izgovarjam na hormone,v resnici pa sem ena velika rit-nisem mogla ostati na pogrebu!Ko sem videla tam vse tiste ljudi in ko sem objela Majo in sva skupaj jokali,enostavno nisem več zdržala.Pa je moja mama pazila na Hano v avtu.Kar odšla sem!Skoz sem potem zadrževala solze-pa mi take stvari sploh ne grejo do živega,ampak njena bolečina me je tako-ne znam povedat.Kaj naj rečem drugega kot-bodite v mislih z njo,ker si zasluži to.
neli99,a si že nazaj-pogrešala sem vseeno tvoje komentarje,se prav narežim poleguser posted image user posted image ,tudi poleg tebe,majrim.Lepe stvari vedno prehitro minejo,ampak najlepše te še čaka-zdaj je pa že kar blizu.Še dobro,da se nam je pridružilo nekaj novih konzerv,ki nas vsaj obvestijo,kaj je novega(da je jacklyn rodila)-hvala še enkrat.

Kaj slišim,punce,da ve prakticirate glasne gospodinjske aparate,da vaše user posted image spijo.Jaz sem pa mislila,da samo naša uživa ob tem.Pa še hvalila sem se,da lahko sesam okrog njene postelje,pa se ona ne zbudi user posted image .Zdaj pa vidim,da nisem odkrila nič novega-vse že preizkušenouser posted image .

Kar se pa spanja tiče(na,ravno se je zbudila),pa imam zadnje dni srečo,da kar spi celo noč (trkam na les in svojo glavo,če kaj pomaga) Spat greva res ob desetih zvečer,pa spi tudi do sedmih.Danes je spala do šestih,ampak je zaspala ob devetih in se mi zdi,da se še premaknila ni celo noč,tako je bila utrujena-je tako potrpežljiva,ko jo vlačimo in vozimo okrog-samo da je sita.Še ko jo zbudiš iz spana,se ona pretegne in se že smeji,pa če je tudi spala samo 15 minut-ona lahko v enem kosu spi od pol ure do dve uriuser posted image user posted image user posted image user posted image -se nimam kaj za pritoževat.Včasih malo godrnja ponoči,ampak potem zaspi nazaj.Bom jo začela sedaj prej spravljat v posteljo in bova dremanje ob pol osmih izpustiliuser posted image .Hja,ravno sedaj šteje in grize prste moje leve roke ,jaz pa tipkam črko po črko.Pa še v tipkovnico mi brca user posted image ,bova morali iti malo migat in delat-jo nosim za sabo v gugalniku,ko kaj delam(perilo iz stroja ,kuham,..)in tisto je bolj zanimivo,kot vse igračke.Drugače se mi pa grozno slini in drgne dlesni z vsem živim,tako,da se moralno pripravljama na zobkeuser posted image
Za konec bi se vam vse zahvalila za vse vzpodbudne besede na ZS,saj se zdaj veliko,veliko bolje počutim.Se,vidi,da ste zrele mamice,saj vedno najdete pravo besedo za dušo. HVALA!!!!

natasaom,hvala za kavicouser posted image user posted image

duskamb,kako kaj kopanje-čim prej slikce-aja,KT vedno daš take originalne slikce gor,da me je sine včeraj vprašal,ko se je nekaj pridrsal okrog računalnika-sem vas ravno brala-če sta dvojčiciuser posted image user posted image user posted image user posted image .Sem mu rekla naj malo bolje pogledauser posted image user posted image .Glede dojenja si pa res vztrajna-kapo dol.Saj se bo uredilo.

joj zdaj bi bilo pa dobro,da neham,saj sem se pošteno razpisalauser posted image

Pa-pa

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 284
11.10.2007 12:46:38   
KT
julci - ni besed, ki bi omilile bolečino in ni dejanj, ki bi zmanjšali žalost. Spomini na mamo naj te opogumljajo in veselo jih deli s svojima otrokoma. Povej jima vse o njuni babici in njeni neizmerni ljubezni in dobroti. Spomini nas bogatijo in delajo močnejše.

hanna1 - nas je že pošteno skrbelo kje si, a zdaj vidim, da si stala ob strani nasi julci. Trenutki kot je ta nas sesujejo ne samo na ven ampak predvsem znotraj nas. Nobena beseda, pa naj bo še tako izbrana, ne pomaga. Misli grejo svojo pot in žalost je neutolažljiva. Lahko je reči pozitivno razmišljaj, a kaj vraga, ko v vsem skupaj ni najti pozitivne plati. Čas celi rane pravijo, a vedno bolj ugotavljam, da brazgotine, ki ostanejo še kako preklemano bolijo in nas spominjajo na te trenutke. Družina in prijatelji so tisti, ki najbolj pomagajo in rečem ti lahko samo, da bi bila jaz izredno vesela, če bi imela tako prijateljico, ki bi mi tako stala ob strani. Svojim prijateljicam vedno povem kako sem srečna, da mi ponudijo svojo ramo na kateri se lahko po mili volji zjokam in jim je moja rama tudi vedno na voljo. Dejstvo je, da okoli sebe potrebujemo ljudi in ko nekdo od njih odide nam je še toliko huje. A kot sem napisala že zgoraj - spomini so tisti, ki nam ostanejo in bogatijo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 285
11.10.2007 18:48:12   
majrim
viator...daj mi e mail na ZS ,pa ti pošljem...ni problema...tukaj ti ne moremuser posted image
trixi...jaz sem vedno za kavo...samo javi kdaj prideš,pa se zmenimo...user posted image ...kaj si potnica al kaj??user posted image
KT...isto velja zate,dej mail,pa ti pošljem...jaz sem tudi na začetku mislila,da ji moje mleko ni dovolj...pa sem ji dodajala,pol pa sem kar nehala...ga imam v potokih...evo,komaj pol ure spi,pa mam že joške na pol polne...to človek ne more verjet...
...me je pa to noč čisto uničila...od 3 naprej je bila veselica...do 4,30...učke odprte na stežaj,pa se smejala na ves glas...noroooooooooooouser posted image ...pa čez dan je spala eno urco na burji,doma pa 15 minutuser posted image ...zgleda,da ta luna vpliva nanjouser posted image ...pa se ji moram vseeno nasmejat...prej smo se imele res fajn...ko dve pravi babe smo ble (dragi je v službi)...se smejale in lupčkale;moj obraz je bil tak,kot da bi ga dala pod vodouser posted image
julci...saj sem ti povedala...spominov ti nihče ne more vzeti,je pa res,da je mama samo ena...imaš pa zato družino ob sebi...
hanna1...čisto razumljivo za včeraj...isto sem jaz naredila pri sosedi lani..ko daš sožalje,objem...ufffff....in vsa tista čustva privrejo na dan...in jaz sem še taka,da jočem kot potok...že ko si povedala za julci sem kar tulila,kot da smo prijateljice celo večnost...
...no,pustimo to...naj ji čas prinese samo lepo...veselje in še nekrat veselje!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.10.2007 20:25:38   
Vilma
Ojla čvekice
A sprejmete še eno staro konzervo medse user posted image
Berem vas že nekaj časa, evo pišem pa šele zdaj. Pravijo, da nikoli ni prepozno user posted image

Prvo malo podatkov za tableco.
Stara sem 35 let, doma imam 10-mesečnega fantka, marca pa pričakujemo še enega fantka. Tako da bo drugo pomlad pestro, dva mičkena pobalina s 15-mesečno razliko. Včasih me je strah, kako bo šlo, potem pa raje odmislim sekiranje v naprej.

Z Dominikom je bilo kar pestro prvih par mesecev. Ko se skušam zdaj za nazaj spomnit, kako je bilo, so spomini bolj taki....megleni user posted image  Spali nismo skoraj nič, najdaljša runda je bila 3 ure (govorim za ponoči user posted image ), pa še to ponavadi samo ena. Ker sem bila tako zgubljena, sem si morala zapisovati, kdaj sem ga dojila, ker drugače bi se znalo zgodit, da bi malčka pustila stradat. Ko me je namreč sred noči zbudil, nisem vedla, kje sem, koliko je ura, kdaj sem nazadnje dojila. user posted image
Skratka pestro je bilo, res.

Drugače pa od vas poznam Neli99, ponavadi jamrava ena drugi, ko je hudo. user posted image
Tako zdaj pa šibam dat Dominika spat, potem pa vas pridem še kaj prebrat. user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.10.2007 21:01:41   
majrim
lepo da si prišla med nasuser posted image user posted image user posted image ...bomo jamrale v skupiniuser posted image ...eno vprašanje - ta drugi fantič je načrtno prišel ali vam je ušlo??user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.10.2007 21:21:41   
neli99
ojla vilma user posted image  user posted image  user posted image   ... zdej sem pa kar malo važna: to je pa moja soseda iz srednješolskih klopi. sva skupaj gulile tiste klopi, pa točile solze prvih razočaranih ljubezni, osvajale fante ... ko še o računalnikih nisva mele pojma, kaj šele o internetu ... zdej pa (vsaka na svojem koncu slovenije) obe z malima zahtevnežema doma in trebuščkom ki raste (no jst mal prehitevam za par mesecev user posted image  user posted image  user posted image ). še dobro da mava telefon, pa internet, a ne vilma. user posted image

KT men je tut fuuuul ušeč slikca ... je umetniška , ne sam za spomin ....

kok ste dobre s temi cd, pa sesalci, pa ... res pa je da to deluje. mi smo mel pečko - kalorifer. je bil pravi odvisnik od tega. brez sploh ni zaspal. še sreča da je bla zima ...user posted image  ... pri ene pol leta pa je moj reku: zdej pa dost tega ... (on pa ni mogu spat ponoči, ko je to laufalo ... pa polkrat me je zmanjkalo, pol je pa enkrat ratalo ful vroče v spalnici ... ja sej zdej je to smešno ... drgač pa ni tok zlo. dršte se, pa velik iznajdljivosti, ženske. sosedi?  to so izredne razmere ... saj polkrat prej sočustvujejo kot pa težijo.

trixi OOOOJJJJLLLAAA ...  user posted image  (to pa ni berljivo): user posted image user posted image  ... no to bo boljš ... a računalnik te user posted image  ... ti si kar dopisuj, pa da zrihtajo.

natasaom a ti si doma doma? nič ne greš v službo?

drugače pa, če pomislim na julči ... take stvari zahtevajo mesece ... sej prav je da zdaj poskrbiš zase ... vsak dan posebej.

drugače pa ... midva s sinom sva nesla uno vodico (moje lulanje) v LJ. jutri povedo al je vse uredu ... drugače pa drage moje ... jutri je zadnji dan moje prve porodniške ... pol bom uradno 14 dni na bolniški, pol pa nova porodniška ... skratka vse bo isto user posted image  ... men je čist lušno bit doma user posted image  ...

pa še končno sva šla obiskat eno prijateljico z dojenčkom ... je sine treniral kako lepo pobožat dojenčka ... je bil kar prijazen ... bomo videli kako bo, ko bo videl svojo sestrico.

zdej moram pa stisnit "POTRDI"  (da ne bo kakšne katastrofe, bom pol preveč user posted image  ... mogoče pa še pol kej pokomentiram ...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.10.2007 21:23:45   
neli99
ženske ... kaj pomeni ta znakec zraven mojega nika ... in zakaj mate ve vse drugačnega user posted image  ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.10.2007 21:26:49   
Vilma
NELI user posted image
Tvoj znakec je znak za fantke user posted image  Sej veš, lulčki stojijo navzgor user posted image  Popravi si v oglasu, pa ti bo prav kazalo user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.10.2007 21:27:29   
neli99
user posted image   že popravla ... je pisal da sem moškega spola user posted image  ... pa kaj še!

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.10.2007 21:36:20   
Vilma
Mirjam drugi je tudi načrtovan. user posted image
Za Dominika sva se matrala skoraj štiri leta.
In ker sva se bala, da bo v drugo tudi tako (midva pa ne več tako rosno mlada) sva se hitro odločila za novega člana. No in je ratalo v prvouser posted image  
Zdaj pa šibam spat. Se vidi, da dragega ni doma, potem pa kr visim in visim na računalniku.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.10.2007 21:47:00   
neli99
hanna1 ojla ... še tebe počakam, če kej napišeš ... pol pa jst tut v mižule ... me že trebuh tišči ko toliko sedim za tem računalnikom ...user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.10.2007 21:57:10   
trixi
ojlaaa
danes pa delauser posted image user posted image user posted image , očitno sosedi niso gor pa ni gužve, takole med vrsticami nam je bilo povedano, da je premalo linij in preveč naročnikov povezanih gor, potem je pa gužva. Drugače je bil pa za vse, kar ni delalo kriv naš user posted image . Ga ima naša tavelika punca, tako, za domačo žival za cartat, potem je pa on dežurni krivec za vse napake v zvezi z računalnikom, ker, ko je spuščen, si privošči kable za merendo- malico. Smo vedno, ko kaj ni delalo leteli pod mizo gledat, kaj je spet pregrizel. Na njegov račun smo ostali brez printerja, skenerja in miške. Mah, zdaj je na varnem v kletki in ima pravico do izhoda samo za vikend, ko je njegova uradna lastnica doma in ga strogo pazi kaj dela. Drugače je pa taki cartek.
No, taprvi cartek pa spi, smo imeli kar pestro noč, je skoz neki jamral, pa vročina. Danes je ostal doma, ma je bil prav dober. Za jutri ne vem, kaj naj naredim, ker doma ne zgleda prav nič bolan.

Za vse ki ste dale slike otročkov, jaz se kar topim, ko jih gledam, meni so mali tako njami, se mora človek kar nazaj držat, da jih ne pohrusta,user posted image (ej, tole je mišljeno ljubkovalno, ne me vzet dobesedno)

Kar se pa tiče sesalca- mi nikoli prej nismo meli hiše tako zglancane kot takrat, ko je bil še mali dojenček.No, mogoče še bolj potem, ko je začel plezat user posted image

čau, mirno noč

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.10.2007 22:30:09   
hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

NELI user posted image
Tvoj znakec je znak za fantke user posted image  Sej veš, lulčki stojijo navzgor user posted image  Popravi si v oglasu, pa ti bo prav kazalo user posted image

Ojla neli99,jaz sem se večkrat smejala na račun tega znakca user posted image ,ampak ker sem predvidevala,da  ti  ustreza,nisem nič komentirala user posted image .
Še preden pa kaj več napišem,pa moram res pozdravit še Vilmo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image POZDRAVLJENA MED-KAKO ŽE REČE KT:PARTIZANKAMI, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi,da nismo osamljeni primerki "mladih mamic" ampak prav lepo konkuriramomlajši generaciji-kako se to fajn bereuser posted image user posted image user posted image .Neli99, zdaj boš kar ti nadaljevala z seznamomboš imela skozi domačo nalogo user posted image .No tako pa prave prijateljice delajo vse skupaj,še otročke.Razumem za prvega,ampak kako vama je uspelo še za drugega user posted image user posted image user posted image user posted image ?

trixi,škoda,da imaš takšne probleme s tem netom,a si kje bolj oddaljena od centra-čeprav poznam znanko,ki ima 300m stran od glavnega voda-ali kako se že reče-pa še sedaj nima možnosti priklopa na ADSL ali kaj podobnega,ker je ravno v taki soteski doma.Pol si pa pomagaj kaj s tem telekomom user posted image user posted image user posted image .
Tudi jaz pogrešam malo potoniko,pa duskamb še tudi mora poročati o prvem kopanju-ali pa je že medtem,ker jaz tako dolgo tipkamuser posted image
Hehe,majrim,ti maš pa direktneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,me včasih moja dva čudno gledata,ko se režim tule za računalnikom,ko berem tvoje poste..hihihiuser posted image user posted image user posted image
Ampak,danes se mi je pa viator nekam izgubila,a te je pilates zbrisal v posteljo,ker po slikicah sodeč,je tvoja user posted image pridna in nimaš veliko dela z njouser posted image user posted image user posted image .Joj,sedaj moram pa bežat dol,ker moj user posted image ne more na računalnik in bo pouser posted image .Se tipkamo-KT,ne utegnem več kaj komentiratuser posted image user posted image

Mirno noč mamicam in vašim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa-pa

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 296
12.10.2007 7:34:55   
hanna1
DOBROOO  JUUUTROOOO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo mi skuha kavo user posted image -midve se crkljamaaa user posted image user posted image .Sem se ponoči pretepala(v sanjah,da ne bo pomote) in sem rahlo zbitauser posted image .

Ja nič,si grem pa sama kuhat kavo,če me noben ne šmirgla-prijetno jutro vam želim user posted image user posted image user posted image .

Pa-pa

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 297
12.10.2007 8:49:28   
hanna1

hanna1  (37) -       12l user posted image , 4muser posted image

viator (42) -           13luser posted image , 10luser posted image , 3muser posted image

trixi (40) -              18luser posted image , 4luser posted image

julči (32) -              11luser posted image , 4mesuser posted image

KT (36) -                4muser posted image

jacklyn (42) -        20luser posted image , 16l user posted image , 10luser posted image , 22.9. user posted image

aja 32 -                  3l user posted image , 1l user posted image

strunjan11 (39) -  13luser posted image , 10luser posted image , 2luser posted image

majrim (36) -        3muser posted image

evik (39) -          11m user posted image

FORZA (37) -         21luser posted image , 10luser posted image , 20muser posted image

marogica (41)-        6luser posted image , 3luser posted image

natasaom (35) -      3luser posted image

neli99 (35) -            1luser posted image , user posted image (novembrauser posted image )

duskamb (35) -        9luser posted image ,7luser posted image , 16 dniuser posted image

rija (37) -              1,5luser posted image

poem (38) -            9muser posted image

anajmad (38,5?) -  13luser posted image , sin  user posted image   21muser posted image

že 35 (35) -             8luser posted image , user posted image (novembra user posted image )

splišni (41) -         5,5luser posted image

tajtaja (39) -          15luser posted image , 10luser posted image , 5luser posted image , 17muser posted image ,18muser posted image

lonib (34) -             12luser posted image , 7luser posted image , 7muser posted image

aja32 (34) -             2luser posted image , 9muser posted image

zvezda (36) -      1,5m? 

barbs (38) -           16luser posted image , 10luser posted image ,1luser posted image

potonika (36) -       10luser posted image ,6l user posted image ,6muser posted image

Vilma (35) -          10muser posted image , user posted image (marec 2008 user posted image )

NAS JE ŽE 27!!!škoda,da ste se ene samo pofočkale-OGLASITE SE ŠE KAJ,STE VEDNO DOBRODOŠLE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.10.2007 10:19:16   
KT
Sem se že pri mojih junijkah zjadala, ampak sem tko žalostna, da se bom še tu gor. Ne mi zamerit. Me že zasipajo z delom - nazaj v službo bom morala, že dva dni jokam user posted image k dež. Že včeraj so me spomnili, da bo 4.mesecev kmalu konec in da moram prit kaj delat user posted image . Tko se žrem in sploh ne vem kam naj z vso to mojo žalostjo. Moja pikica bo morala pa v varstvo, no za enkrat kar k moji mami, ampak vseeno me tako razjeda, da bi najraje kričala user posted image . Nej gre vse v user posted image user posted image user posted image user posted image  maloro.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
12.10.2007 11:05:51   
hanna1
KT,zakaj pa????

Sem že po tvojih postih,ko za vsakega najdeš pravo misel predvidevala,da si zelo razgledana oseba-ampak tole je pa hudo!!Si kar predstavljam,kako hudo ti je pri srcu,ko moraš svojo malo user posted image dat v varstvo.Kako dolgo pa te ni doma-dan ali več user posted image ?Pa saj,če se prav spomnim,jo še dojiš-pa tako si se zadnjič trudilauser posted image .Res ne vem,kaj imam jaz za stokat,da me moraš še tolažit,ko pa imaš svojih skrbi dovolj!!Res je -služba je služba in če ne gre drugače,potem vama z Alino želim veliko lepih skupnih trenutkov in čim več zdravja-šele takrat se najbolj zavemo kaj nam otroci pomenijo,ko nas kličejo obveznosti.Želim ti veliko poguma in trdne volje,saj je tole zelo žalostno za tebe.Držim fige zate ,da boš čimveč doma user posted image user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?