Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 17:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo teli škornji imajo krzno notri, no, še umetno krzno povrhu. Bilo pa je okrog 27 stopinj, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 19:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz sem še vedno pri japonkah.....ampak pri nas na morju je še kar toplo.
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 20:29:46
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Samo teli škornji imajo krzno notri, no, še umetno krzno povrhu. Bilo pa je okrog 27 stopinj, se mi zdi. ah, današnja mladina
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 21:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
lemavrica, ja, isto misliva ...
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 21:38:58
|
|
|
|
Pobalami
|
Letos so bili (so najbrž še) v parizu moderni škornji, jaz sem videla semiš variante, in to v vročini. Tako, da letos za škornje sigurno ni prezgodaj.
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 12.9.2007 8:03:08
|
|
|
|
Olivija
|
A niso to tisti avstralski škornji? Ime sem pozabila, ker se nisem navdušila nad njimi. Bom pa šla kmalu v nabavo, ker nujno rabim črne škornje.
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 12.9.2007 8:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se tudi ne morem spomnit imena firme. Vem, da so tri črke in da sem jih že lani lepila tule na RR, pa so se vse zgražale, kako so grdi. Nekaj takega kot GAP, samo ni ...
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 12.9.2007 9:03:06
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz se tudi ne morem spomnit imena firme. Vem, da so tri črke in da sem jih že lani lepila tule na RR, pa so se vse zgražale, kako so grdi. Nekaj takega kot GAP, samo ni ... ja, res je bilo nekaj takega kot UGS . Se spomnim, da so razne zvezde sredi poletja s temi škornji letale naokrog.
|
|
|
Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?darja72sploh ne (
41%)
občasno (1xtedensko) (
24%)
vsak dan do 1 ure (
10%)
dnevno več kot 1 uro (
5%)
nikoli še niso poskusili (
19%)
Število vseh glasov: 377Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!