Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 9:58:17
muki1
Tako je....zadnjič sem bila v trgovini ker sem si nabavila neke kratke hlače in krilca k katerim bi nosila škornje. Gledam škornje, ker sem jih mislila kupit, pa sem srečala eno sorodnico, za katero vem, da se malo bolj spozna na modo od mene in ko sem rekla, da kupujem škornje, me je začudeno vprašala, če že....zdaj pa ne vem Jaz bi jih že imela, če grem kam ( no, ko se bo to zgodilo, da se nekam zganem)...ali je še prezgodaj za nosit škornje???? Da ne bom ravno noro izpadla....
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:06:54
Anonimen
K nam na firmo je zadnjič prišla ena stilistka, ki nič kaj preveč ekstravagantna ali zafnana, ampak je taka fletna, naravna. Imela je obute škornje, pa ni čisto nič čudno izgledalo. Tako da vsaj za v kakšen tak bolj turoben dan so vsekakor že za obut. Če so seksi, pa sploh. Jaz jih tudi kupujem za na krila in 3/4 hlače.
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:14:23
Maxica
Včeraj smo bili v BTCju, pa si videl svašta - eni so bili oblečeni še čisto poletno, drugi že pozno jesensko. Eno bejbo sem opazila, ki je imela zlate škornje. Tako da očitno se jih že nosi, ampak jaz jih še ne bom, no.
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:16:47
muki1
Ja, saj jaz tudi ne gledam podloženih. Take ne vem...do tistega hudega mraza...ko pa mraz stisne se mi pa itak žvižga za modo, se namotam v najbolj debele štumfe in žamatne hlače, pa pulover, šal, kapo in bundo...pa še deko bi si najraje ogrnila počez .
< Sporočilo je popravil muki1 -- 11.9.2007 10:19:40 >
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:31:06
srki
Jaz sem ravno danes obuta v škornje in že prejšnji teden sem bila. Je razlika v zimskih škornjih in v tistih, ki so iz blaga in imajo čisto tanek podplat. In mi čisto nič čudno ne zgleda.
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:41:37
pety78
Meni se za škornje zdi še malo prekmalu, za japonke pa malo prepozno. Sedaj je bolj za kakšne teniske, modne salonarje, ki se prav tako podajo h krilcu in bermudkam.
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 11:10:23
srki
Jaz bi bila tudi rajši pri vas, kot pri nas . Vsaj trenutno, ker mi ni nič toplo, čeprav ni nekga mraza, ampak pri nas v pisarni je. Tako, da me zebe, kljub temu, da imam škornje.
Sicer pa ti škornji, ki jih imam sedaj, niso čisto nič topli.
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 11:14:06
tajtaja
Jaz sem bila v petek na eni službeni rojstnodnevni žurki, pa sem tudi mela take bermuda in zraven škornje. Pa še šal sem si obesila za dekoracijo. Pa kaj me briga, če so me čudno gledali, glavne da me v noge ne zebe.
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 13:40:35
Magi*
lani sem na Nizozemskem v vročinskem valu vidla bejbiko špancirat v tapravih zimskih visokih škornjih in mikro hlačkah. ni mi bilo čist jasno kako naj bi potem tiste škornje dol z noge dobila, ker ji je verjetno noga tako natekla, da so jih moral dol rezat, al kaj
drugač pa za kake lahko škorenjce je že čas. zakaj pa ne?