Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 9:58:17
|
|
|
|
muki1
|
Tako je....zadnjič sem bila v trgovini ker sem si nabavila neke kratke hlače in krilca k katerim bi nosila škornje. Gledam škornje, ker sem jih mislila kupit, pa sem srečala eno sorodnico, za katero vem, da se malo bolj spozna na modo od mene in ko sem rekla, da kupujem škornje, me je začudeno vprašala, če že....zdaj pa ne vem Jaz bi jih že imela, če grem kam ( no, ko se bo to zgodilo, da se nekam zganem)...ali je še prezgodaj za nosit škornje???? Da ne bom ravno noro izpadla....
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:02:25
|
|
|
|
orhideja75
|
zakaj pa ne? sej je vreme že takšno, da jih bomo počasi vsi začeli nosit. sicer se jih pa nosi tudi poleti. sej prodajajo zimske in letne škornje.
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, meni je tole se bolj cajt za japonke .. Moja zmesana sestricna pa se je ze sprehajala po centru LJ v nekih skornjih
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
K nam na firmo je zadnjič prišla ena stilistka, ki nič kaj preveč ekstravagantna ali zafnana, ampak je taka fletna, naravna. Imela je obute škornje, pa ni čisto nič čudno izgledalo. Tako da vsaj za v kakšen tak bolj turoben dan so vsekakor že za obut. Če so seksi, pa sploh. Jaz jih tudi kupujem za na krila in 3/4 hlače.
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:13:38
|
|
|
|
asso
|
Za zimske škornje je meni že še čisto prezgodaj. Jaz sem namreč še v japonkah in ziher tam do novembra bom tudi še. Poletni škornji pa so kul... Jaz tudi že kupujem škornje pa ne za to, da jih bi že nosila, ampak zato, da mi ne prodajo moje številke
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:14:23
|
|
|
|
Maxica
|
Včeraj smo bili v BTCju, pa si videl svašta - eni so bili oblečeni še čisto poletno, drugi že pozno jesensko. Eno bejbo sem opazila, ki je imela zlate škornje. Tako da očitno se jih že nosi, ampak jaz jih še ne bom, no.
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:15:24
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz že nosim batarce, tak da....
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:15:32
|
|
|
|
Olivija
|
Meni je tudi še prezgodaj. Itak je bilo nekam kratko poletje in moram še malo ponosit ta lepe, poletne čevlje s petko.
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:16:47
|
|
|
|
muki1
|
Ja, saj jaz tudi ne gledam podloženih. Take ne vem...do tistega hudega mraza...ko pa mraz stisne se mi pa itak žvižga za modo, se namotam v najbolj debele štumfe in žamatne hlače, pa pulover, šal, kapo in bundo...pa še deko bi si najraje ogrnila počez .
< Sporočilo je popravil muki1 -- 11.9.2007 10:19:40 >
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:17:30
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Jaz že nosim batarce, tak da.... Ampak Joe pravi, da se po Jančiki rajši ne zgleduj, Muki.
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:31:06
|
|
|
|
srki
|
Jaz sem ravno danes obuta v škornje in že prejšnji teden sem bila. Je razlika v zimskih škornjih in v tistih, ki so iz blaga in imajo čisto tanek podplat. In mi čisto nič čudno ne zgleda. Japanke? Zmrzenjo mi noge v njih takoj . Tako da, Muki1, ti kar v škornje
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:41:37
|
|
|
|
pety78
|
Meni se za škornje zdi še malo prekmalu, za japonke pa malo prepozno. Sedaj je bolj za kakšne teniske, modne salonarje, ki se prav tako podajo h krilcu in bermudkam.
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 10:47:53
|
|
|
|
African queen
|
Ma sej so bili že poleti moderni tudi škornji.
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 11:05:03
|
|
|
|
nuala
|
Pri nas absolutno še ni čas za škornje, pri vas pa, kot poročajo, lahko verjetno natakneš kar skibucke.
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 11:10:23
|
|
|
|
srki
|
Jaz bi bila tudi rajši pri vas, kot pri nas . Vsaj trenutno, ker mi ni nič toplo, čeprav ni nekga mraza, ampak pri nas v pisarni je. Tako, da me zebe, kljub temu, da imam škornje. Sicer pa ti škornji, ki jih imam sedaj, niso čisto nič topli.
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 11:14:06
|
|
|
|
tajtaja
|
Jaz sem bila v petek na eni službeni rojstnodnevni žurki, pa sem tudi mela take bermuda in zraven škornje. Pa še šal sem si obesila za dekoracijo. Pa kaj me briga, če so me čudno gledali, glavne da me v noge ne zebe.
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 12:23:46
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Jaz že nosim batarce, tak da.. samo ko se spomnim na tvojo zgodbo prasnem v . Ja zakaj pa ne , če ti paše da imaš škornje kar gor z njimi, jih ima že kar veliko obutih.Razen tiste z mucom , še malo počakaj kak mesec .
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 12:27:24
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Jah, meni je tole se bolj cajt za japonke .. Moja zmesana sestricna pa se je ze sprehajala po centru LJ v nekih skornjih OT:To sem pa prebrala na njenem blogu, če imam isto osebo v mislih. V nekih španskih škornjih, kot vem. Sama sem sicer usekana na škornje ampak septembra jih pa še nebi nosila, pa tud če je kak dan zunaj 15 stopinj.
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 13:40:35
|
|
|
|
Magi*
|
lani sem na Nizozemskem v vročinskem valu vidla bejbiko špancirat v tapravih zimskih visokih škornjih in mikro hlačkah. ni mi bilo čist jasno kako naj bi potem tiste škornje dol z noge dobila, ker ji je verjetno noga tako natekla, da so jih moral dol rezat, al kaj drugač pa za kake lahko škorenjce je že čas. zakaj pa ne?
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 14:26:25
|
|
|
|
Lenny
|
Zakaj pa ne! Če pašejo k "outfit-u". Mene je prejšnji teden že pošteno imelo, da bi jih šla iskat v klet. Pa se je na srečo prej sonček pokazal
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 16:41:13
|
|
|
|
MAMBA
|
Jaz jih nosim že celo poletje,sej so moderne .Super zgleda!
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 17:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* lani sem na Nizozemskem v vročinskem valu vidla bejbiko špancirat v tapravih zimskih visokih škornjih in mikro hlačkah. To je bila potem sigurno naša tamala.
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 17:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo jo:
|
|
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 17:31:41
|
|
|
|
Magi*
|
a ne, tele škornje bi dobila dol, so široki uni so bili črni, usnjeni, z visoko peto, oprijeti, zunaj pa 40 stopinj plusa. tale vaša na sliki je prav kul oblečena, no ja, sicer res ne vem kolk vroče je bilo una v Nijmegenu je bila tako malo bolj kurbiš oblečena skup.
|
|
RE: Škornji - saj se že nosijo, mar ne? 11.9.2007 17:31:59
|
|
|
|
Maxica
|
Hehe, ni čudno, Splišni, da mora imeti škornje, saj jo mora ja zebsti v noge, če ima pa tako kratko krilo.
|
Ime za deklicoteba
Katero ime vam je všeč?Nina (
33%)
Iva Nina (
11%)
Zala (
56%)
Število vseh glasov: 107Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!