TaRe*
|
Jaz pa mislim,da nisi nič sitna,tako pač je.Otrok ni stvar in dosti plačujemo vrtec,da z njimi tam tudi delajo tako,kot je treba. Mene čisto nič ne zanima,če one zmorejo,ali ne...to je treba pošlihtat prej,ne potem,ko nafilajo skupino do tazadnjega kotička .Če moj otrok ni doma nikoli polulan,pa pokakan,tudi v vrtcu ne bo.Eni smo pač bolj občutljivi,eni manj. Če se malo polije,ne bom ravno rekla,da bi znorela,če je ne preoblečejo,kar se pa plenice tiče,to pa Ko sem jaz uvajala našo,(je bila stara leto in pol),so jih imele v skupini 16.Bila sem kar nekaj dni z njo v skupini(vsaj dop.),pa tudi potem sem večkrat prišla ponjo,ko je še spala in sem jo čakala .Seveda sem imela radarje vključene ... Otroke so praktično previjale kot po tekočem traku,med igranjem,petjem,telovadbo....kadar koli sta ugotovili,da je kaka rita polna.Postopek sta ponovili po kosilu(pred spanjem),potem pa še,ko so se zbujali...vsakega sta najprej malo popestvale,potem sta ga slekle(pri nas imajo tam njihove žabice oblečene),pogledale,če je za previt,na koncu pa sta jih še po ličkah namazali,da so šli domol res vsi sveži in čisti. Že prej sem vedela,ampak zdaj pa vem še bolj,da sta bili naši dve v jaslih zlata vredni,.