Marina_ -> RE: Tretji dan v vrtcu in že.... (5.9.2007 19:50:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka - Danes grem po njo in se je ravno zbudila.Jo vzg.dvigne povoha plenico in reče ,da ni pokakana.Jaz pa sem jo takoj navohala.In kaj se zgodi ,ko pridema domov.Jo previjem in vidim ,da je danes sploh niso previli in ,da ima že sasušen kakec...
Kmalu sta bili doma in si jo sama previla. V vrtcu si bila priča, da jo je vzg. povohala in je menila, da ni plenička polna. Bi ji pa tam rekla, da naj pogleda. Mater, ej! - No nakar vidim ,da je kar konkretno bila mokra po celih prsih(na majčki je ostal flek) .In ji majčko preoblečem in seveda vidim na bodiju posušen enak flek.Bila je skozi mokra in to se je na njej pošušilo!!!
Morda so jo v vrtcu preoblekli in ji nato dali stari bodi nazaj gor. Ne boš verjela kako strupene jezike znajo imeti starši, če otroka preoblečeš! - Jutri ,ko grem po njo mi ne bo žal besed!!Saj gre vendar za mojega otroka in si tega ne smejo priviščiti.....
Res naj ti ne bo žal besed! Najbolje da tamalo vržeš pod drobnogled že v garderobi vrtca in jim vsem po vrsti jebeš mater, kot se je izrazila ena mamica. Si slišala za pregovor: "Lepa beseda, lepo mesto najde." Vprašaj, prepričaj se, za tvojega otroka vendar gre! JA, kompliciraš! No,če pa ti tako praviš.... Samo frutka-zanima me kako bi ti odreagirala??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Ne, tamale ne mislim vzet pod drobnogled!!!Ampak zakaj pa potem nosimo zraven rezervne stvari za preoblečt????Eh....nimamti več kaj za odgovotiti! Mi smo malo težje sploh prišli do otroka in ne bom dovolila,da se take stvari dogajajo.Enim je pač vseeno kaj delajo z otroci..kajne frutka
|
|
|
|