Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2007 14:45:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 14:47:25
|
|
|
|
total
|
Ti kr povej,tvoj otrok je in maš vso pravico,mi se tut uvajamo danes bili 2. in morem rečt,da je kr vredu in sproti povem vzgojiteljici kaj morem,bomo pa videli kaj bo potem ko bo sam.
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 14:52:00
|
|
|
|
cmokec
|
Nič ne komliciraš. Saj se ne boš nič zmislila, ampak postavila za svojega otročka.
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 14:52:38
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Zakaj pa moram potem vsak dan tja odnest 3 pleničke?In vsak dan plenic ni v torbi(kam jih dajo????) kako pa to? Daša pa ne rabi pleničk zraven_jih dobi tam! Jaz na tvojem mestu tudi ne bi šparala besed!Niti slučajno!Razen če je mogoče res prišlo do kakšnega nesporazuma?
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 15:00:20
|
|
|
|
mojamura
|
ne to moraš povedati, to ni kompliciranje....moj sinko bo pa šel komaj 12. v vrtec ker je zdaj z dedijem in babico na morju. gre pa v jaslice kjer moramo tudi prinesti plenice zraven, saj ti drugače otroka povijejo v tetra plenice.
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 15:08:54
|
|
|
|
Morgaine
|
Jaz tudi mislim da to ni kompliciranje. Joj si kar predstavljam kako se počutiš! Jaz bi se tudi pogovorila z vzgojiteljico, ti želim, da boš vredu uredila!
|
|
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 15:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa veš, da je bila jutranja plenica?
|
|
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 15:20:06
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Kako pa veš, da je bila jutranja plenica? Ker poznam njihov način previjanja in seveda svoj način.Pa še lik na plenički je bil enak kot zjutraj.
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 16:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR ...katastrifa!! Ja naša pupa zjutraj joka mogoče 5 minut in potem je ves dan super(proti pričakovanju) Sedaj pa je tako.Danes grem po njo in se je ravno zbudila.Jo vzg.dvigne povoha plenico in reče ,da ni pokakana.Jaz pa sem jo takoj navohala.In kaj se zgodi ,ko pridema domov.Jo previjem in vidim ,da je danes sploh niso previli in ,da ima že sasušen kakec(smo pa jih opozorili,da hitro dobi vneto rito!)!!!! Zakaj pa moram potem vsak dan tja odnest 3 pleničke?In vsak dan plenic ni v torbi(kam jih dajo????) No nakar vidim ,da je kar konkretno bila mokra po celih prsih(na majčki je ostal flek) .In ji majčko preoblečem in seveda vidim na bodiju posušen enak flek.Bila je skozi mokra in to se je na njej pošušilo!!! Jutri ,ko grem po njo mi ne bo žal besed!!Saj gre vendar za mojega otroka in si tega ne smejo priviščiti..... A mogoče preveč kompliciram?? Jaz bi jim jeb*** vse po spisku, prisežem. Joj, komaj zdaj vidim da je pri nas ok. Pa kaj si ti nor, da mi ela pride z rdečo ritko in strjenim kakecom, pa še mokra cela, joj moj popizdi.
|
|
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 19:14:35
|
|
|
|
frutka_
|
- Danes grem po njo in se je ravno zbudila.Jo vzg.dvigne povoha plenico in reče ,da ni pokakana.Jaz pa sem jo takoj navohala.In kaj se zgodi ,ko pridema domov.Jo previjem in vidim ,da je danes sploh niso previli in ,da ima že sasušen kakec...
Kmalu sta bili doma in si jo sama previla. V vrtcu si bila priča, da jo je vzg. povohala in je menila, da ni plenička polna. Bi ji pa tam rekla, da naj pogleda. Mater, ej! - No nakar vidim ,da je kar konkretno bila mokra po celih prsih(na majčki je ostal flek) .In ji majčko preoblečem in seveda vidim na bodiju posušen enak flek.Bila je skozi mokra in to se je na njej pošušilo!!!
Morda so jo v vrtcu preoblekli in ji nato dali stari bodi nazaj gor. Ne boš verjela kako strupene jezike znajo imeti starši, če otroka preoblečeš! - Jutri ,ko grem po njo mi ne bo žal besed!!Saj gre vendar za mojega otroka in si tega ne smejo priviščiti.....
Res naj ti ne bo žal besed! Najbolje da tamalo vržeš pod drobnogled že v garderobi vrtca in jim vsem po vrsti jebeš mater, kot se je izrazila ena mamica. Si slišala za pregovor: "Lepa beseda, lepo mesto najde." Vprašaj, prepričaj se, za tvojega otroka vendar gre! JA, kompliciraš!
|
|
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 19:50:12
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka - Danes grem po njo in se je ravno zbudila.Jo vzg.dvigne povoha plenico in reče ,da ni pokakana.Jaz pa sem jo takoj navohala.In kaj se zgodi ,ko pridema domov.Jo previjem in vidim ,da je danes sploh niso previli in ,da ima že sasušen kakec...
Kmalu sta bili doma in si jo sama previla. V vrtcu si bila priča, da jo je vzg. povohala in je menila, da ni plenička polna. Bi ji pa tam rekla, da naj pogleda. Mater, ej! - No nakar vidim ,da je kar konkretno bila mokra po celih prsih(na majčki je ostal flek) .In ji majčko preoblečem in seveda vidim na bodiju posušen enak flek.Bila je skozi mokra in to se je na njej pošušilo!!!
Morda so jo v vrtcu preoblekli in ji nato dali stari bodi nazaj gor. Ne boš verjela kako strupene jezike znajo imeti starši, če otroka preoblečeš! - Jutri ,ko grem po njo mi ne bo žal besed!!Saj gre vendar za mojega otroka in si tega ne smejo priviščiti.....
Res naj ti ne bo žal besed! Najbolje da tamalo vržeš pod drobnogled že v garderobi vrtca in jim vsem po vrsti jebeš mater, kot se je izrazila ena mamica. Si slišala za pregovor: "Lepa beseda, lepo mesto najde." Vprašaj, prepričaj se, za tvojega otroka vendar gre! JA, kompliciraš! No,če pa ti tako praviš.... Samo frutka-zanima me kako bi ti odreagirala?? Ne, tamale ne mislim vzet pod drobnogled!!!Ampak zakaj pa potem nosimo zraven rezervne stvari za preoblečt????Eh....nimamti več kaj za odgovotiti! Mi smo malo težje sploh prišli do otroka in ne bom dovolila,da se take stvari dogajajo.Enim je pač vseeno kaj delajo z otroci..kajne frutka
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vem, če se je to zgodilo enkrat, jih najprej lepo opozori. Vprašaj, če so jo včeraj kaj prebvile, ker da je imela zasušen drekec (čeprav ne vem, ali nič lulala potem več ali kako, da je lahko bil drekec posušen), pa da je bodi smrdel po polulanem in je imel flek, če je bila mogoče mokra (samo ne vem, kako se je posušil, če ji je pa neprevita plenica najprej gor zavgala).
|
|
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:03:37
|
|
|
|
Mala_princeska
|
kolikor se jaz spomnim uvajanja v vrtec je fajn oz.priporočljivo napisati (bolje kot povedati) navade otroka - glede pitja recimo.... Moja Princesa je sedaj že tretje leto v vrtcu in sedaj ko je par novinčkov je še dobro da se tudi ona ne dere..... Jojjj se jokajo triletniki, ki so prvič v vrtcu. Mislim da je celo huje kot lani pri novinčkih.
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:08:41
|
|
|
|
Marina_
|
Ne splišni -nisi prav razumela. Polila se je z sokom pa je niso preoblekli.Saj me ne zezi druga kot to,da je kar hitro lahko bolana(sploh ,če imajo prepih.(ni ravno prav ,da se je majčka in bodi na njej posušil!) No drugače jaz sploh ne kompliciram-vem kako je v vrtcu.Ampak tega pa nisem pričakovala!Sploh pa ne zato,ker sva povedala ,da ima občutljivo ritko... Aja-imela je zasušen drekec na koži in težko(polulano)plenico.Pa tudi,če je veliko pila,plenica ne bi smela biti tako mokra(so bili že štrampli vlažni).
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:12:14
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR Ne splišni -nisi prav razumela. Polila se je z sokom pa je niso preoblekli.Saj me ne zezi druga kot to,da je kar hitro lahko bolana(sploh ,če imajo prepih.(ni ravno prav ,da se je majčka in bodi na njej posušil!) No drugače jaz sploh ne kompliciram-vem kako je v vrtcu.Ampak tega pa nisem pričakovala!Sploh pa ne zato,ker sva povedala ,da ima občutljivo ritko... Povej tvoja pričakovanja vzgojiteljici/ pomočnici - lepa beseda lepo mesto najde Spomnim se da otrok za vsako kapljico soka ne preoblačijo(če je res moker potem to res ni prav), čeprav moram napisat da je moja tamala alergična če se samo malo polije z vodo(ali če se le malo umaže) in se takoj preobleče in po moje je to prinesla iz vrtca domov.
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:33:51
|
|
|
|
Marina_
|
Ja,saj bom jutri povedala.Vsak starš se postavi za svojega otroka. Bom pa sprejela frutkin nasvet "Lepa beseda ,lepo mesto najde" Eh...vsak pač ima svoje mnenje
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:38:00
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR Bom pa sprejela frutkin nasvet "Lepa beseda, lepo mesto najde" Res je to, da lepa beseda lepo mesto najde... vsaj v večini primerov. Pomoje tudi ni v redu, da se že na začetku leta kurčite za vsak (dobesedno) drek. Mogoče je bilo pa res samo naključje, no. Moja je tud prišla polita domov, pa mi še na kraj pameti ne pade, da bi jim zato težila. Pa fajn zrihtajte. lpZ
< Sporočilo je popravil ZARA -- 5.9.2007 20:39:02 >
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:41:11
|
|
|
|
NRMM
|
Mater ti pa znaš komplicirat . Ti le z besedo na dan,tako kot si rekla,gre se za otroka.Jaz tudi varuško opozorim,če kaj ni ok in en čas drži potem pa spet kaj pozabi in spet opozorim,je pa res da to uredim zlepa,kajti bojim se,da bi potem mojo pupo veliko seveda drugače obravnavala kot ostale.Je pa že imela tudi mala tako rdečo ritko,da smo jo komaj pozdravili,ampak vse je šlo z mirnega,čeprav sem bila jezna kot .
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:44:19
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM Mater ti pa znaš komplicirat . Ti le z besedo na dan,tako kot si rekla,gre se za otroka.Jaz tudi varuško opozorim,če kaj ni ok in en čas drži potem pa spet kaj pozabi in spet opozorim,je pa res da to uredim zlepa,kajti bojim se,da bi potem mojo pupo veliko seveda drugače obravnavala kot ostale.Je pa že imela tudi mala tako rdečo ritko,da smo jo komaj pozdravili,ampak vse je šlo z mirnega,čeprav sem bila jezna kot . Pa saj me poznaš kakšen zmaj sem Ja kot sem rekla -jutri lepo z besedo na dan ,potem bomo pa videli.No upam,da se bo porihtalo...
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:46:50
|
|
|
|
Marina_
|
Ja zara ,saj se ne mislim za vsak"drek"kregat z njimi.Samo ,če sem jih opozorila na eno stvar naj se je držijo!Pa dobro ve,da imamo s tem težave(mi je včeraj rekla,da ji je namazala ritko ker je imela rdečo).
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:48:43
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR Pa saj me poznaš kakšen zmaj sem No to sicer ne vem ,bom pa preverila v soboto,če se vidimo. Dobro zrihtaj v vrtcu.
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:50:01
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR Pa saj me poznaš kakšen zmaj sem No to sicer ne vem ,bom pa preverila v soboto,če se vidimo. Dobro zrihtaj v vrtcu. Normalno,da se vidimo!!! Bom ti Mašo razcartala ,boš vidla. V vrtcu se bomo pa potrudil,da bo vsem prav. SI JU
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:51:39
|
|
|
|
Lianna
|
Za foro označi pleničke in boš vidla a je bila previta.
|
|
|
|
RE: Tretji dan v vrtcu in že.... 5.9.2007 20:54:33
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Za foro označi pleničke in boš vidla a je bila previta. Sem razmišljala o tem.Samo se mi ne zdi primerno.Jih bom jutri opozorila pa bom videla kako bo v naprej.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?