Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 14:02:27
|
|
|
|
sun71
|
Serendipity, kok si nam poslala lepo kavo. Tale bi pa res pasala. Sicer spila že dve , ampak za tole tvojo bi se pa res potrudla ker je tok lepa.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 14:06:58
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sun71 Serendipity, kok si nam poslala lepo kavo. Tale bi pa res pasala. Sicer spila že dve , ampak za tole tvojo bi se pa res potrudla ker je tok lepa. Ti kar - ne skrbi je brezkofeinska Punce - je pri vas kaj snega? Pri nas (Prekmurje ) samo dežek pada, pa taaakooo sivo, turobno vreme je... Jaz bi sicer šla na majhen sprehodek, ampak mojega za cel svet ne morem zvlečti ven ... Imate kak nasvet? Sicer je pa drugi plan cartanje ... Kar mi tudi ne zveni slabo ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 14:43:18
|
|
|
|
sun71
|
Ti se rajš kr mal pocartaj , bosta pač drugič šla mal ven. Vreme pa tu na gorenjskem koncu ful sončno ampak bbbrrrrr... mraz!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 14:55:48
|
|
|
|
silvya
|
Se še jaz malo javim, da vidim kako ste danes. Nobene nove ? Erin, hvala za tolažbo. Serendipity kakšna kava! Tej se pa jaz tudi ne bi dolgo upirala, mogoče samo malo, tako zaradi lepšega . Prav tako tudi tebi, hvala. Na to stran rada pridem, ko vidim, da ste vse tako pogumne, pozitivne, se kar malo nalezem. Vsem, ki pa jih je obiskala pošiljam in vam želim, da bo mesec november vaš srečen mesec.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 17:13:50
|
|
|
|
spelka12
|
Se* na gorenjskem je sonček, tak čist taprav. Greje ko peč na drva . V soboto je šlo . Zlegla sem 12 bodočih Špelk, ki sam čakajo na četrtek, da jih pride mamca pocrklat. nf november je tudi super mesec za nosečke tak da hitro v akcijo, ko tetka zgine. erin, lahko ti naredimo en nasip na obeh straneh, pol te pa val sigurno ne fali.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 17:30:42
|
|
|
|
shelly
|
U Se* si se res potrudila s tistim sporočilom pa kavico, ni čudno da si tako dolgo pisala A da kar malo na roza vlečem, jaz močno upam da imaš prav Me pa res kar malo skrbi zakaj imam kar take trde prsi pri straneh. Pa nekam v špico se oblikujejo, spet se mi nekaj čudnega dogaja Ta teden, ki prihaja je pa kar nekaj takih, ki je ne pričakujejo in resnično vam želim, da je tudi ne dočakate za srečo Pri nas pa spet sneži....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 17:37:28
|
|
|
|
Erin
|
helou helou! Jaz sem ravno prišla s kavice pa eno tortico sem pojedla, mljask mljask...a mi je kera fouš? Oh, spet bodo kile šle gor ...nč mi niste kajne... Galadriel - jest bi te pa nekej prosila...a lahko...naredi test prooooooooosim... Se*-kica moja, seveda bom takoj sporočila če bom kaj zagledala...pod nujno... še slikala bom da le ne bo kaj zbledelo... Evo, pri nas ni nič snega..prejle je sijal tak lep sonček pa je tudi ta šel za hribe, sedaj je pa mrzlo...brrr...idealni izgovor (no, pa sej ne da ga rabim) za crklanje shelly - mislim da ti kar vsem na roza vlečeš...maš take lepe(beri nosečniške) znakce da smo ti kar fouš...kdaj boš delala testek? spelka - 12 tinivini špelcic, jeee...kaj pa sedaj...hmm... kaj to četrtkovo crkljanje pomeni?? Bodo že kaj noter nazaj dal? JA? Ne? Joooj, sem firbčna kajne, samo si ne morem pomagat...sej veš da ti želim vse naj naj? Pikepoke samo zate...bivša paralelka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 17:43:40
|
|
|
|
spelka12
|
12 tinivini špelcic, jeee...kaj pa sedaj...hmm... kaj to četrtkovo crkljanje pomeni?? Bodo že kaj noter nazaj dal? JA? Ne? Joooj, sem firbčna kajne, samo si ne morem pomagat...sej veš da ti želim vse naj naj? Pikepoke samo zate...bivša paralelka Jp v četrtek bosta 2 - ena Špelka pa en Špelko v meni norela pa silila mamo k bruhanju. No upam, da bo tako. PINK POWER BABY
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 17:51:06
|
|
|
|
trinity22
|
Se* hvala za spodbudne besede in zelo lepo in dobro kavico. Pri nas na Štajerskem je tako sivo vreme, najboljše, da se gremo vsi mal v postelje gret in cartat ... Shelly držim pesti, da ti znaki napovedujejo . Erin tudi zate navijam, da te roza val res ujame in ponese med . nf samo zate , bomo pa v novembru skupaj čakale na . mojca345 tudi zate držim pesti, da je to zaradi . Silvya drži se, kjer je volja je tudi pot pa nekaj za srečo. Sun71 želim ti, da je to to. Tudi vsem ostalim držim pesti, da vas tetka ta mesec izpusti in da se oktober zaključi v roza barvi. Za vse, ki sem vas izpustila, pa va s je tetka obiskala, tako kot mene pa in držim pesti, da je v novembru ne bo in potem naslednjih devet mesecev.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 17:57:04
|
|
|
|
Temari
|
Joj, Erin, kako si me zdajle nasmejala . Jutri popoldne, ko grem k omi v bolnišnico na obisk, se bom sproti ustavila še v lekarni. Upam, da bom ta test naredila z odliko, kajti na vseh prejšnjih sem kljub intenzivnem učenju padla. Mah... saj bo, a ne?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 18:20:30
|
|
|
|
Erin
|
špelka - sem šla že malo pofirbcat na forum upamo skupaj pa sem poštudirala kaj to pomeni...joj, ful lepo...držim pesti da se špelka junior in Špelko junior tesno privijeta k tebi in ti polepšata življenje...držim pesti, res...koliko časa po tem pa izveš rezultate? 14 kasneje? a? trinity - hvala galadriel - se pravi v torek zjutraj delaš test? Jaz ga bom tudi...moram, da vem popoldne ko bom šla k zdravnici že povedat...držim pesti za obe...pa da narediva ta test z 10-ko! (moram študijske ocene vnest, ker bomo počasi iz našega področja že diplomirale, se strinjaš? ) Naj naju ROZA VAL zalije Pa še za naju za srečo no prav, pa še za ostale, da ne boste imele pomanjkanja
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 18:44:06
|
|
|
|
LuNa73
|
o.k, kar se držanja mojih pestik tiče..hmmm..morem začet pisat! torej: V pondelk Erin pa Galdriel, v četrtek špelka12 (že spet).... a je to vse? sem še na kiro pozabla? Punce, za srečo pa vam pošiljam in
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 18:55:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Jp v četrtek bosta 2 - ena Špelka pa en Špelko v meni norela pa silila mamo k bruhanju. No upam, da bo tako. PINK POWER BABY pa se 10 jih naj caka na naslednjo rundo!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 18:59:15
|
|
|
|
shelly
|
Mislite, da so to nosečniški znaki-kako bi vam rada verjela Testa jaz še nekaj časa ne bom delala, ko pa bom vam pa itak takoj povem kdaj. Erin, potem jutri najprej zate držimo pesti! Le glej, da boš opravila z odliko, računamo nate Ko sem nekaj časa nazaj brala tvoje znake, sem si pa jaz rekla punci je uspelo tako da ne me razočarat lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 18:59:18
|
|
|
|
Erin
|
LuNa, toooooorek, torek bo najin dan ...no, vsaj moj....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:00:23
|
|
|
|
shelly
|
Ups ne jutri v torek držimo pesti. No v bistvu jih tako ali tako ves čas, se ne spremeni kaj dosti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:02:23
|
|
|
|
shelly
|
Aja torej v torek za vse A mene danes malo nekaj zafrkava razumevanje vaših postov
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:03:40
|
|
|
|
renata nana
|
Serendipity jaz sem tudi iz Prekmurja. Iz katerega kraja pa si, če te lahko vprašam? lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:05:38
|
|
|
|
Erin
|
shelly upam da vas ne bom razočarala v TOREK ..znaki so bili, ja..en mičkeno spodbudni ampak...jih ni več...sej ne vem ali nej se začnem v tla metat da me bodo prsa bolela al nej samo usta nakremžim...imam sicer dober občutek... ampak že sedaj povem, če slučajno ne bo nič, ne bom izgubila upanja, bom šla optimistično v nove boje ...če pa BO ...pa žurka, kaj naj rečem , za vas šampanjec zame sok
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:11:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: renata nana Serendipity jaz sem tudi iz Prekmurja. Iz katerega kraja pa si, če te lahko vprašam? lp Iiiiiiii..še ena prekmurka! Tooooo! Go girl!!!! No je san bole z markofskoga kraja Pa tij?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:16:37
|
|
|
|
Erin
|
Oktobra NE pričakujemo: xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka xx.10. - midvaxy - srečka nosečka xx.10. - *Mojca*- srečka nosečka xx.10. - noely xx.10. - K_a_t_j_a v nove boje xx.10. - FANTEK1 xx.10. - sheba v nove boje xx.10. - argojuhica v nove boje 01.10. - anonimna v nove boje 01.10. - Taly - srečka nosečka 01.10. - petrca26 01.10. - belavrtnica v nove boje 02.10. - freha v nove boje 03.10. - bumbum v nove boje 03.10. - shelly v nove boje 03.10. - urskaj v nove boje 03.10. - nanka v nove boje 04.10. - metir v nove boje 04.10. - trinity22 v nove boje 04.10. - kimmii v nove boje 04.10. - CIPRESA v nove boje 05.10. - ataner -srečka nosečka 05.10. - sončk1 v nove boje 05.10. - lunca14- srečka nosečka 05.10. - lejca v nove boje 05.10. - adeja - srečka nosečka 06.10. - rozica1984- srečka nosečka 06.10. - lejla007 v nove boje 07.10. - SM10 v nove boje 08.10. - Jurka6 oz. Shani - srečka nosečka 08.10. - sandra74 v nove boje 09.10. - kanta - srečka nosečka 09.10. - Endri v nove boje 09.10. - beyba - srečka nosečka 09.10. - Blacky30 v nove boje 10.10. - leonida 10.10. - ninčy v nove boje 10.10. - spelka12 v nove boje 10.10. - yasmine23 v nove boje 11.10. - trma79 v nove boje 11.10. - Serendipity v nove boje 11.10. - tinkamiška v nove boje 12.10. - Yasminka v nove boje 12.10. - daga11 v nove boje 13.10. - **NiNa** v nove boje 13.10. - fragola - srečka nosečka 13.10. - tincy82 v nove boje 14.10. - sonček33 v nove boje 14.10. - osa3 v nove boje 15.10. - zabca34 v nove boje 15.10. - pin v nove boje 15.10. - marjana.r v nove boje 15.10. - pikica36 v nove boje 15.10. - detece v nove boje 16.10. - janney v nove boje 17.10. - pikapoka2 v nove boje 17.10. - oktavija v nove boje 18.10. - gajka 18.10. - RMRM- srečka nosečka 18.10. - Zvezdica v nove boje 18.10. - ledenka v nove boje 19.10. - murkica -srečka nosečka 20.10. - nf v nove boje 20.10. - zorica v nove boje 20.10. - Patio v nove boje 20.10. - mihi78 20.10. - slovenka - srečka nosečka 21.10. - Mojca 78 22.10. - Efi 22.10. - rendi 22.10. - najsi 22.10. - ninny 23.10. - nineva 23.10. - andre3a 23.10. - Lea2007 23.10. - hmm 23.10. - nena22 24.10. - muklla 24.10. - ROMY1612 25.10. - talika81 25.10. - darja30 25.10. - maša82 26.10. - Erin 26.10. - sun71 26.10. - anonimna 28.10. - kleja 29.10. - shelly 30.10. - Tinky 30.10. - Petra 31.10. - MUŠMUŠ 31.10. - *Angelina* 31.10. - HEL36 31.10. - ninica04 31.10. - kimmii Zveste navijačice : - Naty* - KAHLO - lindy - kodrana - hmm - stunfek - MONIKQ - Inigo - _rebeca_ - Soncnica Sandra - LuNa73 - Galadriel - Ana Luna - žabicamala - mojcej77 - TamaraJ - anonimna thumbs up - renata nana - silvya - polma - MP30 - Neža7 - lidija_21 - lunica24 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:18:43
|
|
|
|
Erin
|
Jooj, punce jaz sem pa skoz tako lačna....a je to znak ali požrešnost? že vem...to je znak za požrešnost... Še katera pršutka z olivam?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:18:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin shelly upam da vas ne bom razočarala v TOREK ..znaki so bili, ja..en mičkeno spodbudni ampak...jih ni več...sej ne vem ali nej se začnem v tla metat da me bodo prsa bolela al nej samo usta nakremžim...imam sicer dober občutek... ampak že sedaj povem, če slučajno ne bo nič, ne bom izgubila upanja, bom šla optimistično v nove boje ...če pa BO ...pa žurka, kaj naj rečem , za vas šampanjec zame sok Ha ha ha, Jao Erin, tebi se pa vedno znova moram nasmejat! Imam tudi jaz fajn feeling zate, da veš ... Bo nas potem kar dosti v juliju, kaj? Go roooziiiikeeeee! Bom pa za vse držala pesti: - za tiste, ki ste jo že dobile - naj se vrag ne prikaže v novebru
- za tiste, ki je ne čakate - naj se vas izogne za devet mescev
- za tiste, ki jo morate dobite iz takih ali drugačnih razlogov - da se le prikaže in brez bolečin, ter čimprej mine
- za tiste, ki ste ugledale plusek - naj vam bo devet mesecev zdravih in ta pravih
(upam le da me kakšen krč ne zagrabi ...)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:19:37
|
|
|
|
LuNa73
|
o.k, pol pa v torek!!!!!! držim pesti! Jao, grem si zdejle mal rokice namakat v olivno kopel, da bojo zdržale tale tempo ! hej Se*, si se pogrela? Jutri pa je tvoj dan, ane? Sem se zdejle spomnla! Rezultati pa tko... Nč grem se jst razvajat, ker kot kaže po toti teden naporen za moje rokice! Pupe pridne bodte....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:26:04
|
|
|
|
Serendipity
|
Luna - ma jaz sem v akciji! Sem take volje, da bom kar za vse držala pesti -- Ta teden imam maraton držanja pestk za naše RR-jevke! Mah ideja je dobra, ni kaj! Si grem jaz tudi olivno kopel delat . Se bom kar cela skobacala v banjo - iz preventive . Ja moj ima v ponedeljek iti po rezultate, upam le da bo imel toliko časa, da skoči do zdravnika, ker zdravnik dela le do 13.00, moj pa do 15.00 ... Erin, meni moj trenutno dela sendvič s pršutom, sirčkom, kuhano panceto in polnozrnatim rogljičkom ... Imam prepoved iti v kuhinjo, ampak voham jaz kaj bo vse notri, voham.. (ok, vem, ker sem danes v Sparu pokupila pol salam, ki so jih imeli pa še sirček zraven ... )
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?