Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:26:10
|
|
|
|
Erin
|
roke bodo trpele ta teden ja ...ja nič bo pa bolniška padla: diagnoza - sindrom navijaških pestk a ne bi prav prišel kak prosti dan Se* -kica, mislim nate za jutri, držim pesti do neskončnosti in nazaj --> 2 krat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:29:54
|
|
|
|
Erin
|
Se* - moj me je pa sedaj klical z bencinske(je šel tankat) kaj hočem, pa sem rekla nič, pa je on vztrajal da me hoče pocrklat pa da mi MORa nekaj prinest...no pa da vidim, kaj bom dobila...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:31:28
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin roke bodo trpele ta teden ja ...ja nič bo pa bolniška padla: diagnoza - sindrom navijaških pestk a ne bi prav prišel kak prosti dan Se* -kica, mislim nate za jutri, držim pesti do neskončnosti in nazaj --> 2 krat No, bom potem riskirala počitnice za okrevanje po maratonu.... Samo za vas ... Bolniške si tak nekak ne morem privoščiti .. Hvala Erin! In enako! Jooooj, kak bom vesela ko bom RRtetka ratala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:39:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin roke bodo trpele ta teden ja ..., sorry, ampak tako sem se nasmejala, ko sem to prebrala... pr moskih ma to cist drug pomen
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:44:57
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsika...jst sem se pa nasmejala teb... nč, da ponovim: jutri pesti za Se*, torek Erin, četrtek Špelka... sreda mi še manjka, ker ko sem v formi ne sme pridet do prekinitev... Bum bum...kdaj je tvoj dan D? se* in erin- "packi" sta..jst hujšam - kao , vidve o dobrotah...hja..iz moje kuhne pa že diši po toplih sendvičih....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:47:24
|
|
|
|
shelly
|
Se* potem pa jutri zate držim pesti. Komaj čakam... U tale teden bo pester vidim pa upam da tudi prav tako uspešen. No saj bo, jaz vam zaupam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 19:48:16
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika pokvarjenka, a ti samo še na to mislš Mam občutek, da tvojega že ene 3 dni ni doma. A imam prav? A, a, a, a, a, no a imam? Si pa res faca. Galabriel, shelly pa naša erin, VEM da ste ve naslednje , pijem turško kavo, pa vas vidim notr vse s trebuhom in glej ga zlomka...ostale smo tudi s trebuhom, še dobro, da imam veliko šalco, da gremo vse notr. Zdej pa zares. Galabriel in shelly, testek vaju čaka, hitro ponj, predem mu preteče rok uporabe. erin, ti si napisana za 26 a ne? Ampak znake imaš pa taprave, čisto malo še zdrži, potem pa ti tudi po test. luna kaj bi me brez tebe pa tvojih navijaških cofkov? Nataliteta bi se sigurno zmanjšala . Še naprej tak dobro navijaj. Kdaj ti bomo pa lahko vrnile?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 20:00:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 ajsika pokvarjenka, a ti samo še na to mislš Mam občutek, da tvojega že ene 3 dni ni doma. A imam prav? A, a, a, a, a, no a imam? Si pa res faca. ma ne, mam na obisku pa mi prve par dni ne pase. ampak dans... no, ja. sej jutri je zadnji dan, pol pa gaaaaas! ti, ce jaz prav racunam, cez 2 tedna ti delas test, ne mislim 2 tedna po punkciji. to je lih za moj rd
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 20:01:48
|
|
|
|
LuNa73
|
Še naprej tak dobro navijaj. Kdaj ti bomo pa lahko vrnile?[/quote Špelkica, vrnile mi bote pa lohk takrat, ko se bom jst spravla nazaj med borke! Ampak, kot vidim vam moje navijaštvo prav odgovarja, tak da bom tole poslanstvo opravljala tak dolg, dokler vas ene par klele gor ne spravim do 9 nebes.... pol bote pa namest kvačkanja pa štrikanja, men lepo pesti držale in bo ratal v prvo....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 20:03:26
|
|
|
|
najsi
|
Ojla punce, jst sm pa dans tak občutek dobla kot da bo prišla vsak čas.....me že cel dan špika not po desnem jajčniku.......jst pa tud že cel dan letam na WC gledat al se bo vlila al ne......mislim, po vseh znakih, ki sem jih ta mesec občutla ( al pa si jih je moja psiha namislila) me pa glih nebi rabla prit obiskat žalostna sem sam dokler se mi ne vlije se ne dam, mam še par dni fore cca. 4 ......tak da ....šššc ššššcc šššššcc držim pestke da bo ta teden še kaj novih
naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 20:04:21
|
|
|
|
najsi
|
no pa da povem še, da hodim tud lulat na WC in ne sam gledat
naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 20:14:42
|
|
|
|
trinity22
|
Se* tud ja držim pesti zate ... najsi še vedno so lahk to znaki za , tako da držim pesti .... pa seveda za vse ostale tudi in veliko za srečo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 20:16:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: najsi no pa da povem še, da hodim tud lulat na WC in ne sam gledat sorry, ampak tale je pa dobra
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 20:30:51
|
|
|
|
Erin
|
joj babe žabe...kolk vas je fletno brat... moj je že nazaj mi je prinesel igračko in čokolado - kinder jajčka hihi...njamiiii.... ledenka - hihi, kolk si me nasmejala... ti pa kar v akcijo, men pa zadnje dni paše ..eno brisačko pod rito pa hopsa.. ej LuNa, sej jaz tudi hujšam ...pa ne gre...hlače mi niso nobene več prav...joooooj...pretiravam...odkar sva z mojim skupaj sem dobila že 15 kg...ljubezen gre skozi želodec...dobro da moj prav da sem mu taka fletna da lohka kaj prime... ..ko bo pa enkrat štručka v rokah pa akcija - shujševalna namreč...in sicer sex 3x na dan, hrana 1x na dan, vozek 5x na dan...se bom še kaj spomnila... špelka ob tej uri kavica - no naj ti bo, ker ravno naše buhije noter vidiš...ampak boš do 3 ponoč jih gledala potem ker ti ne bodo dali spat... no, to bo bolj kofein tisti... Jaz sem za 26 napisana ja, najprej sem bila za 24 ampak ker sem imela O dan šele na 16 dan sem prištela 14 dni in pristala na 26... ampak itak da bo test padel že prej...pa ne zaradi firbca ampak ker mam ta dan potem zdravnika.. najsi - saj so znaki...podobni so kot pred M, tko da ne še obupat...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 20:33:48
|
|
|
|
murkica
|
Punce jaz za vse vas še vedmo držim pesti. Za vse, ki je prišla mi je žal in upa, da je naslednji mesec res ne bo. Za vse, ki pa jo še ne čakate pa vam želim, da tudi ne pride in se nam pridružite na forumu nosečk!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 20:51:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Se* - moj me je pa sedaj klical z bencinske(je šel tankat) kaj hočem, pa sem rekla nič, pa je on vztrajal da me hoče pocrklat pa da mi MORa nekaj prinest...no pa da vidim, kaj bom dobila... No --- me firbec matra! Kaj si lepega dobila? Uh, so tile naši zlata vredni! Bodo najboljši atiji na svetu!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 21:00:08
|
|
|
|
Serendipity
|
Ups..sem bolj počasnega branja danes .. Sem že opazila, da je bila mnjaaaaami kinderjajčka!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 21:01:41
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, lahk se skupni shujsevalni krozek ustanovimo moram vsaj 5 kil dol spravit, ce ne raj 10 pa Res trdi, da se pr suhih prej prime
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 21:02:34
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Erin Se* - moj me je pa sedaj klical z bencinske(je šel tankat) kaj hočem, pa sem rekla nič, pa je on vztrajal da me hoče pocrklat pa da mi MORa nekaj prinest...no pa da vidim, kaj bom dobila... No --- me firbec matra! Kaj si lepega dobila? Uh, so tile naši zlata vredni! Bodo najboljši atiji na svetu! IZVIRNO SPOROČILO: Erin moj je že nazaj mi je prinesel igračko in čokolado - kinder jajčka hihi...njamiiii.... Sekica moja..boš morala spat? Slabo vidiš...hihi... Je rekel moj da me že dolgo ni pocrkljal...priden je ja... se grem k njemu stisnit... jest grem pa sedaj gledat Vsemogočnega Bruca.. dober film spet bom pokala od smeha...
< Sporočilo je popravil Erin -- 21.10.2007 21:03:36 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 21:04:52
|
|
|
|
Erin
|
Ja, jaz pa tudi počasi pišem... Shujševalna pa pade po porodu ja...eh men se bo prijel s 15 kg gor ali pa dol...itak tudi če shujšam sem še zmeraj ena fletna žogica...vsaj sebi...šibam..papaaaa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 21:42:38
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, uzivaj v kinder jajcku skoda, ko je tako malo, skor nic ga ni
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 21:51:56
|
|
|
|
silvya
|
Erin o kakšni kinder jajčki ti to?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 22:01:27
|
|
|
|
Shani
|
Oh punce jaz k se prklopim na RR takoj grem gledat k vam kaj je novega, ma ste tukaj tak fletne pune, da vas je full užitek brat. Za vsako sem tako vesela ko zagleda črtice in se obarva roza in zdej ko gre mesec počasi h koncu upam, da vas bo čimveč - mam dober filing. Za vse, ki vas obišče tečna teta M jo prec ko konča obisk fajn brcnite , da se vam v novembru več ne prikaže. Mojca345 - jutri delaš test - naj bo močna črtica. Galadriel - tebi pa že fajn zamuja, kr test delat in držim pesti. Se* - za jutri . Evo nosečka, ki nima trenutno nobenih slabosti in je vse ok, vam drži pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 23:29:53
|
|
|
|
mojca345
|
Shani ful hvala za vzpodbudo. Okol pol 9 sem se pripeljala nazaj domov v LJubljano. Imela sem se lepo, otroci pa so uživali. Mamica, ki me je poklicala ima 3 otroke. dvojčka stara 2 leti in ta starejši 8 let. Jest bi tut ! Pol sem ji rekla, da mi zamuja in da upam, da je to to. Prišla domov, z mojim sva se začela kuj cartat in pol sva še mal . Pol pa se je zgodil neki nepričakovanega. Kri je imel na seb, ko ga je ven dal. Kao,da sem dobla menstruacijo. Zdaj sem si dala vložek noter in je sam ena kratka in tanka rjava lisa gor, nič drugega. Mislim, da bo jutrišnji dan povedal al sem jo dobila ali pa je sam kaka žilca mi počla. Itak kuj po sem šla v svojo sobo in se zaprla, stisnila svojga medota in začela jokat. Zdej me pa še trebuh boli, na sredini, ne ob straneh ( jajčniki). Držim pestke za ....... Nisem pa zdej preveč optimistična
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 21.10.2007 23:37:10
|
|
|
|
Erin
|
Mojca - upam da to ni ... ...zjutraj spet preveri...mislim nate in ti pošiljam Miren spanec ti želim..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?