|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
21.10.2007 19:26:10   
Erin
roke bodo trpele ta teden jauser posted image user posted image user posted image ...ja nič bo pa bolniška padla: diagnoza - sindrom navijaških pestk

a ne bi prav prišel kak prosti danuser posted image user posted image user posted image

Se* -kica, mislim nate za jutri, držim pesti do neskončnosti in nazaj --> 2 kratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
21.10.2007 19:29:54   
Erin
Se* - moj me je pa sedaj klical z bencinske(je šel tankat) kaj hočem, pa sem rekla nič, pa je on vztrajal da me hoče pocrklat pa da mi MORa nekaj prinest...no pa da vidim, kaj bom dobila...user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
21.10.2007 19:31:28   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

roke bodo trpele ta teden jauser posted image user posted image user posted image ...ja nič bo pa bolniška padla: diagnoza - sindrom navijaških pestk

a ne bi prav prišel kak prosti danuser posted image user posted image user posted image

Se* -kica, mislim nate za jutri, držim pesti do neskončnosti in nazaj --> 2 kratuser posted image user posted image user posted image user posted image

No, bom potem riskirala počitnice za okrevanje po maratonu.... Samo za vas ... Bolniške si tak nekak ne morem privoščiti .. user posted image

Hvala Erin! user posted image user posted image  In enako! Jooooj, kak bom vesela ko bom RRtetka ratala user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
21.10.2007 19:39:31   
ledenka

roke bodo trpele ta teden jauser posted image user posted image user posted image ...,

user posted image user posted image user posted image  sorry, ampak tako sem se nasmejala, ko sem to prebrala... pr moskih ma to cist drug pomen user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
21.10.2007 19:44:57   
LuNa73
ajsika...jst sem se pa nasmejala teb...user posted image user posted image user posted image user posted image

nč, da ponovim: jutri pesti za Se*, torek Erin, četrtek Špelka... sreda mi še manjka, ker ko sem v formi ne sme pridet do prekinitev...
Bum bum...kdaj je tvoj dan D?user posted image

se* in erin- "packi" sta..jst hujšam - kaouser posted image , vidve o dobrotah...hja..iz moje kuhne pa že diši po toplih sendvičih....user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
21.10.2007 19:47:24   
shelly
Se* potem pa jutri zate držim pesti. Komaj čakam...

U tale teden bo pester vidim pa upam da tudi prav tako uspešen. No saj bo, jaz vam zaupam user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
21.10.2007 19:48:16   
spelka12
ajsika pokvarjenka, a ti samo še na to mislšuser posted image user posted image  Mam občutek, da tvojega že ene 3 dni ni doma. A imam prav? A, a, a, a, a, no a imam? Si pa res faca.
Galabriel, shelly pa naša erin, VEM da ste ve naslednjeuser posted image , pijem turško kavo, pa vas vidim notr vse s trebuhom in glej ga zlomka...ostale smo tudi s trebuhom, še dobro, da imam veliko šalco, da gremo vse notr.user posted image
Zdej pa zares. Galabriel in shelly, testek vaju čaka, hitro ponj, predem mu preteče rok uporabe.user posted image
erin, ti si napisana za 26 a ne? Ampak znake imaš pa taprave, čisto malo še zdrži, potem pa ti tudi po test.
luna kaj bi me brez tebe pa tvojih navijaških cofkov? Nataliteta bi se sigurno zmanjšalauser posted image . Še naprej tak dobro navijaj. Kdaj ti bomo pa lahko vrnile?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
21.10.2007 20:00:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

ajsika pokvarjenka, a ti samo še na to mislšuser posted image user posted image  Mam občutek, da tvojega že ene 3 dni ni doma. A imam prav? A, a, a, a, a, no a imam? Si pa res faca.

ma ne, mam user posted image  na obisku user posted image  pa mi prve par dni ne pase. ampak dans... user posted image  no, ja. sej jutri je zadnji dan, pol pa gaaaaas!

ti, ce jaz prav racunam, cez 2 tedna ti delas test, ne user posted image  mislim 2 tedna po punkciji. to je lih za moj rd user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
21.10.2007 20:01:48   
LuNa73
Še naprej tak dobro navijaj. Kdaj ti bomo pa lahko vrnile?[/quote

Špelkica, vrnile mi bote pa lohk takrat, ko se bom jst spravla nazaj med borke! Ampak, kot vidim vam moje navijaštvo prav odgovarja, tak da bom tole poslanstvo opravljala tak dolg, dokler vas ene par klele gor ne spravim do 9 nebes.... pol bote pa namest kvačkanja pa štrikanja, men lepo pesti držale in bo ratal v prvo....user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
21.10.2007 20:03:26   
najsi
Ojla punce,
jst sm pa dans tak občutek dobla kot da bo user posted image prišla vsak čas.....me že cel dan špika not po desnem jajčniku.......jst pa tud že cel dan letam na WC gledat al se bo vlila al ne......mislim, po vseh znakih, ki sem jih ta mesec občutla ( al pa si jih je moja psiha namislila) me pa glih nebi rabla prit obiskat user posted image user posted image
žalostna sem user posted image
sam dokler se mi ne vlije se ne dam, mam še par dni fore cca. 4 ......tak da ....šššc ššššcc šššššcc

držim pestke da bo ta teden še kaj novih user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
21.10.2007 20:04:21   
najsi
no pa da povem še, da hodim tud lulat na WC in ne sam gledat user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
21.10.2007 20:14:42   
trinity22
Se* tud ja držim pesti zate ...

najsi še vedno so lahk to znaki za user posted image , tako da držim pesti ....

pa seveda za vse ostale tudi user posted image user posted image user posted image  in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
21.10.2007 20:16:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: najsi

no pa da povem še, da hodim tud lulat na WC in ne sam gledat user posted image

user posted image user posted image user posted image  sorry, ampak tale je pa dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
21.10.2007 20:30:51   
Erin
joj babe žabe...kolk vas je fletno brat...
moj je že nazaj mi je prinesel igračko in čokolado - kinder jajčkauser posted image user posted image user posted image hihi...njamiiii....

ledenka - hihi, kolk si me nasmejala...user posted image ti pa kar v akcijo, men pa zadnje dni user posted image paše user posted image ..eno brisačko pod rito pa hopsa..user posted image user posted image user posted image
ej LuNa, sej jaz tudi hujšamuser posted image ...pa ne gre...hlače mi niso nobene več prav...joooooj...pretiravam...odkar sva z mojim skupaj sem dobila že 15 kg...ljubezen gre skozi želodec...dobro da moj prav da sem mu taka fletna da lohka kaj prime...user posted image ..ko bo pa enkrat štručka v rokah pa akcija - shujševalna namreč...in sicer sex 3x na dan, hrana 1x na dan, vozek 5x na dan...se bom še kaj spomnila...user posted image
špelka ob tej uri kavica - no naj ti bo, ker ravno naše buhije noter vidiš...ampak boš do 3 ponoč jih gledala potem ker ti ne bodo dali spat...user posted image no, to bo bolj kofein tisti...user posted image Jaz sem za 26 napisana ja, najprej sem bila za 24 ampak ker sem imela O dan šele na 16 dan sem prištela 14 dni in pristala na 26... ampak itak da bo test padel že prej...pa ne zaradi firbca ampak ker mam ta dan potem zdravnika..
najsi - saj so znaki...podobni so kot pred M, tko da ne še obupat...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
21.10.2007 20:33:48   
murkica
Punce jaz za vse vas še vedmo držim pesti. Za vse, ki je prišla mi je žal in upa, da je naslednji mesec res ne bo.user posted image

Za vse, ki pa jo še ne čakate pa vam želim, da tudi ne pride in se nam pridružite na forumu nosečk!!!!!!user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
21.10.2007 20:51:01   
Serendipity

Se* - moj me je pa sedaj klical z bencinske(je šel tankat) kaj hočem, pa sem rekla nič, pa je on vztrajal da me hoče pocrklat pa da mi MORa nekaj prinest...no pa da vidim, kaj bom dobila...user posted image user posted image

No --- me firbec matra! Kaj si lepega dobila? user posted image  
Uh, so tile naši user posted image  zlata vredni! user posted image  Bodo najboljši atiji na svetu! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
21.10.2007 21:00:08   
Serendipity
Ups..sem bolj počasnega branja danes .. Sem že opazila, da je bila mnjaaaaami kinderjajčka! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1967
21.10.2007 21:01:41   
ledenka
Erin, lahk se skupni shujsevalni krozek ustanovimo user posted image  moram vsaj 5 kil dol spravit, ce ne raj 10 user posted image   pa Res trdi, da se pr suhih prej prime user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1968
21.10.2007 21:02:34   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

No --- me firbec matra! Kaj si lepega dobila? user posted image  
Uh, so tile naši user posted image  zlata vredni! user posted image  Bodo najboljši atiji na svetu! user posted image

moj je že nazaj mi je prinesel igračko in čokolado - kinder jajčka hihi...njamiiii....

Sekica moja..boš morala spat?user posted image Slabo vidiš...hihi...
Je rekel moj da me že dolgo ni pocrkljal...priden je ja...user posted image user posted image user posted image   se grem k njemu stisnit...
jest grem pa sedaj gledat Vsemogočnega Bruca.. dober film user posted image user posted image spet bom pokala od smeha...

< Sporočilo je popravil Erin -- 21.10.2007 21:03:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 1969
21.10.2007 21:04:52   
Erin
Ja, jaz pa tudi počasi pišem...user posted image user posted image user posted image
Shujševalna pa pade po porodu ja...eh men se bo prijel s 15 kg gor ali pa dol...itak tudi če shujšam sem še zmeraj ena fletna žogica...vsaj sebi...šibam..papaaaa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
21.10.2007 21:42:38   
ledenka
Erin, uzivaj v kinder jajcku user posted image  skoda, ko je tako malo, skor nic ga ni user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
21.10.2007 21:51:56   
silvya
Erin o kakšni kinder jajčki ti to? 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
21.10.2007 22:01:27   
Shani
Oh punce jaz k se prklopim na RR takoj grem gledat k vam kaj je novega, ma ste tukaj tak fletne pune, da vas je full užitek brat.

Za vsako sem tako vesela ko zagleda črtice in se obarva roza in zdej ko gre mesec počasi h koncu upam, da vas bo čimveč - mam dober filing. Za vse, ki vas obišče tečna teta M jo prec ko konča obisk fajn brcniteuser posted image , da se vam v novembru več ne prikaže.

Mojca345 -  jutri delaš test - naj bo močna črtica. user posted image user posted image user posted image

Galadriel - tebi pa že fajn zamuja, kr test delat in držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Se* - za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo nosečka, ki nima trenutno nobenih slabosti in je vse ok, vam drži pesti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
21.10.2007 23:29:53   
mojca345
Shani ful hvala za vzpodbudo.user posted image

Okol pol 9 sem se pripeljala nazaj domov v LJubljano. Imela sem se lepo, otroci pa so uživali. Mamica, ki me je poklicala ima 3 otroke. dvojčka stara 2 leti in ta starejši 8 let.user posted image  Jest bi tut ! Pol sem ji rekla, da mi zamuja in da upam, da je to to.

Prišla domov, z mojim sva se začela kuj cartat in pol sva še mal user posted image . Pol pa se je zgodil neki nepričakovanega. Kri je imel na seb, ko ga je ven dal. Kao,da sem dobla menstruacijo.user posted image   Zdaj sem si dala vložek noter in je sam ena kratka in tanka rjava lisa gor, nič drugega. Mislim, da bo jutrišnji dan povedal al sem jo dobila ali pa je sam kaka žilca mi počla. Itak kuj po user posted image sem šla v svojo sobo in se zaprla, stisnila svojga medota in začela jokat. Zdej me pa še trebuh boli, na sredini, ne ob straneh ( jajčniki).

Držim pestke za user posted image .......

Nisem pa zdej preveč optimističnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
21.10.2007 23:37:10   
Erin
Mojca - upam da to ni user posted image ...user posted image ...zjutraj spet preveri...mislim nate in ti pošiljam user posted image Miren spanec ti želim..

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?