|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
20.10.2007 20:29:09   
RMRM
Punce hvala za vse prijazne besede.

prijetno noč

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
20.10.2007 21:17:25   
spelka12
RMRM in slovenka user posted image user posted image user posted image  čestitam bodoči mamici.
sončekuser posted image user posted image user posted image  končno se je začelo, greš pridno za mano.
erin kakšen moder val, piny val se ti bliža, da nisi mal farbenblintuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
20.10.2007 21:44:54   
hmm
sonček33, juhuhuuser posted image user posted image user posted image . Mogoče boš pa že veliko pred naslednjim božičem v rokah držala svojega sončekauser posted image !

Erin, veš, da sem o spužvastih joškah točno danes razlagala svoji sestri in točno ta izraz sem uporabilauser posted image - dva dni imam do user posted image , znaki se pa niso niti toliko potrudili, da bi mi joške kaj zrastle. Pravzaprav po SS avgusta manjših in mehkejših še nisem imela, očitno ta mesec nič ne bouser posted image . No, bom pa vsaj na testih prišparalauser posted image .

Vsem novim user posted image pa iskrene čestitke in uživajte kolikor se da!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
20.10.2007 22:19:16   
mojca345
sem se še na drugem forumu pozanimala, kaj bi lahko bil še vzrok, če nisem noseča? pa pravijo punce,, da mrbit zato k sem bila bolana.

ne vem. sem zdele že pa čist na robu. mogla bi it stran od računalnika in se mal umirit. sam bom potem šla kr oblečt pa po test v lekarno, če mi ga bodo dal ?

katastrofa, ko te to začne najedat, te ne neha.
a mislite,da če sem nosečka, da mi bo pokazal po 3 dneh, pa zvečer ?

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
20.10.2007 22:24:47   
K_a_t_j_a
Slovenka ČESTITKE!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin hvala za rezervacijo v novembru user posted image user posted image

Upam, da sedaj res uspe! Ostalim, ki še čakate na user posted image  pa veliko sreče 
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tiste, ki vas je obiskala user posted image , se pa vidimo med nepričakujočimi v novemrbu. Jaz bom ostala skoz z vami do konca oktobra in navijala za vas, ker ste tak fejst punce user posted image . Dajmo punce!!!

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 20.10.2007 22:25:20 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
20.10.2007 22:27:14   
Shani
Slovenka in RMRM user posted image user posted image user posted image bravo - ČESTITAM in vse naj v user posted image .

Mojca345 nisem te čisto spremljala ampak test pokaže lahko tudi zvečer samo ne smeš pit preveč tekočine in mora pretečt nekaj časa predno si šla na WC. Jaz sem imala po 6 dneh izostanka M tako rahlo črtico, da sem kar dvomila v njo in čez par dni je bila pa res močna. Zato je možno, da ti takoj ne pokaže.

Erin - še malo pa bo tvoj dan, držim pesti.

LP bivša Jurka6 (sem si spremenila ime, ker mi ni bil všeč pa niti moj ime ni, je bila izpeljanka)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
20.10.2007 22:40:56   
mojca345
Shani, hvala da si mi povedala. ker res ne vem in se pol ne znajdem. danes res ne pijem dost, čeprav sem skoz žejna.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
20.10.2007 22:43:11   
mojca345
Shani kako si se v tistih dnevih počutila ?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
20.10.2007 22:51:41   
Shani
Mojca 345 če prav razumem ti zamuja tri dni ali si že delala test in zato nisi prepričana kaj je narobe?

Znaki so bili zelo podobni kot pred M, tako, da je to bolj tako, povečane prsi, napihnjen trebuh, špikanje od O naprej pa kar precej močno, pa običajno šrafanje kot predno bi dobila M. Edino en znak mi je bil bolj čuden imela sem na prsih bolj vidne žile. Po zankih je tako težko reči ali si noseč, najbolje je test naredit, sam prehitro pa spet ni fajn, ker vprašanje če ti pokaže prav, zato sem sama čakala 6 dni pa še takrat je bila rahla črtica, šele 10 dan po M sem imela močni + na CB.

Držim pesti, da ti je uspelo.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
20.10.2007 23:02:46   
mojca345
ja dobit bi jo mogla v sredo 17.10 danes je sobota, oz se izteka že. test sem delala pa v četrtek ob 5 zjutri. zdaj po tvojih podatkih, ful prehitro. bil aje jasna negativna črtica, pa roza lisa v leme kvadratku. si imela kakšen izcedek ?

jaz če bom imela čas bom šla danes po test, drugače pa bom še čakala, če je tebi šele 6 dan pokazal črtico, pa še to čist rahlo, bi bilo mogoče zdaj kupovat test brezveze, ampak k mi ne da glava. sej veš kako je to !user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
20.10.2007 23:19:04   
Shani
Mah Mojca vem kako je to ko si nekaj želiš pa še dnevi se tako vlečejouser posted image , ma res se nam dogaja. Sej nevem kaj naj ti svetujem, po eni strani probaj še en test, po drugi strani pa zdrži še kakšen dan.
Ma je pomoje tudi odvisno kdaj dejansko zanosiš oziroma kdaj pride do O in če pride kasneje potem je normalno, da test takoj ne pokaže. Po moje sem jaz kakšen dan kasneje zanosila.
A drugače imaš redne cikluse in ti nikoli ne zamuja? Kakšen test si pa delala?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
21.10.2007 1:15:07   
mojca345
Na začetku ko sem dobila menstro sem imela precej problemov. zdaj pa se je nekak uravnalo na 34 dni in to je to.

delala sem pa baby check test. do zdele sem se pripravljala za jutrišnjo otroško delavnico tko, da nisem imela časa. pozna ura je. moj dragi bo zdele pršu, pa hot dog prnesu upam, da. pol gremo pa spat jutri pa letim v italijo na delavnico.tko, da spet ne bom  imela časa kupit test in ga narest. šele v ponedelejk po poslu si bom vzela čas, da ga bom šla kupit. do takrat pa bom vidla kako bo....bzzzzz

pa si potem tudi donosla ali se ti je kej zakompliciral ?

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
21.10.2007 8:17:16   
Temari
Jutro, drage moje! Da se še jaz malo oglasim... Dolgo nisem nič napisala, a to še ne pomeni, da vas nisem redno prebirala. Z dragim sva se odločila za pavzo in očitno se je tudi M odločila isto, saj teče že 43 dan od kar se je nazadnje prikazala. Znakov pa nobenih. Mogoče tu pa tam kakšen špik in nič drugega. Se mi zdi, da se zgodba izpred dveh mesecev ponavlja - M zamujala, test negativen. Z razliko, da v tem ciklusu testa še nisem delala (iz preventivnih razlogov, če veste kaj mislim). S testom bom še malo počakala, saj se bo - glede na izkušnje - ulilo takoj, ko bom test prinesla domov. Heh, bilo bi smešno, da se ulije, ko kliknem "Potrdi", kar pa tudi ni izključeno. V glavnem... pozdravila sem vas, se pofočkala, zdaj pa dalje. Kaj bo v prihodnjih dneh, pa definitivno sporočim.

Čestitke pa vsem novim srečkam nosečkam: nInAzWeRiNa, midvaxy, *Mojca*, Taly, ataner, lunca14, adeja, rozica1984, jurka6 , kanta, beyba, fragola, RMRM, murkica, slovenka. Želim vam lepo nosečnost ter zdravo pikico.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
21.10.2007 10:08:43   
sun71
Erin hvala lepa za dobrodošlico, komaj čakam konec meseca pa da vidmo kje smo. Mal mam že občutek, da je... zaupam pa samo VAM.user posted image user posted image user posted image
Lepo nedeljo

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
21.10.2007 10:13:08   
sun71
Ja ja. Tud jst sem imela v začetku leta težave s hormoni in zmešnjavo ciklusov, tko da ko mi je zamujala junija sem rekla spet ista zadeva. Pred klicem ginekologije pa iz preventive naredila test, ki je pokazal pozitivno. Hi hiuser posted image user posted image user posted image . Sicer se je zgodba potem malo obrnila, ampak vse smo preživeli, tko da zdaj spet delamo in smo pridni. Čakamo tvojo veselo novico.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
21.10.2007 10:13:10   
slovenka
Drage punce, vsem najlepša hvala za čestitke in lepe želje. Tudi jaz si neskončno želim, da se ne bi nič zakompliciralo. Ko mi pravite nova mamica, se kar ne morem navaditi. Je še prehitro, ne? Čeprav nocoj sem sanjala tako, da sem v sanjah že vedela, da sem noseča... Včeraj sem bila ves dan na parceli, z mojim gradiva hišo in sedaj bova še posebej pohitela, da se bova čimprej vselila... no in sem hecala mojega, 'kaj naju ne vidiš?' ipd. Se mora kar navaditi.

Jutri moram poklicati G. Bom videla, kdaj me bo naročila. Murkica, ti imaš pregled 29.10. ne? To je pa zelo hitro, ne bi rekla, da bo mene tako hitro vzela.

Ja, glede znakov - se mi zdi tako, kot je murkica napisala, da če ne bi bil +, sploh ne bi vedela. Pač ta mesec ni bilo nobenega pms-a, samo da jaz sem ga kak mesec imela, včasih pa ne, tako da na to se nisem mogla zanašati. Sem si pa spremljala cikle od začetka leta, čeprav sva šele avgusta začela delati na user posted image  in sem bila z vsakim dnem zamude vse bolj ziher, da je ta mesec nekaj drugače, ker so dnevi res šli že čez vse ostale cikle. Nisem pa bila kaj posebej utrujena, prsi me bolijo, ampak so me tudi sicer, morda me sedaj malo bolj... ja, pa v popku sem čutila utrip. To je vse. Aja, pa zaprtost me daje, kar me sicer nikoli ni. user posted image
Ja, pa mogoče vam še povem glede vgnezditvene krvavitve, o kateri pogosto govorimo tu gor - pri meni sem opazila par dni nazaj v izcedku čist rahlo rjavo barvo, na belem WC papirju se je videlo, sicer se ne bi, dva dni sem to opazla, potem pa je bilo spet popolnoma belo. Tako da mislim, da je bilo tisto ta krvavitev, vendar res, če ne bi na forumu o tem brala, sploh ne bi vedela, ni pa to bila kaka prava krvavitev.
Mojca, morda pa res narediš CB. Jaz sem tega naredila. Sem včeraj, ko je bilo recimo 2 dni zamude, mislila, da se bo morda še zelo slabo videlo, vendar se je kar zelo.
RMRM, čestitke tudi od mene.
Sedaj pa čakam še do konca oktobra, da je seznam čist rozast...

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
21.10.2007 11:10:09   
sun71
No Mojca, čakam tvoj odgovor v ponedeljek in držim pesti.user posted image user posted image  

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
21.10.2007 11:24:32   
murkica
Punce z znaki se res ne preveč obremenjevati. Jaz se dejansko počutim kot običajno. Joškice se mi ne zdijo nič kaj večje, mogoče na trentke skeleče ampak to je to. No razpoloženje mi malo niha pa sem tudi malo tečka, ampak ostalega pa ni.

Tako, da ne obupat. Dokler je ni je še vedno upanje!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
21.10.2007 11:37:17   
Erin
shelly - to je dober znak da te prsa bolijo in pečejo..user posted image
pikapoka, špelka - pinky val, are u sure???user posted image user posted image Samo da me ne bo zgrešil...bom plavala za njim pa ga nadrla kaj se to pravi mimo mene ituser posted image potem ga bom pa še k vam poslala, če se bo upiral bom pa pihala vanj da bo šel v pravo stran....user posted image moram začet kar pljuča trenirat...user posted image
hmm - samo še eno mičkeno počaki, kaj pa če si user posted image premisli pa spužvice otrpnejo?user posted image   Navijam...držim pesti ko nooora.user posted image
mojca345 - kako je s teboj? Si naredila test? Si kaj bolje?user posted image
K_a_t_J_a_ - ni blemauser posted image user posted image , ti le glej da boš rozav novembru...pa hvala za pikepoke.Še zate, evo...user posted image user posted image user posted image
Jurka6 oz Shani - hvala user posted image user posted image user posted image .Lepo da si nas prišla pogledat. In kako si naša srečka nosečka?user posted image
Galadriel - 43 dan pa še nobenega testa?? Koliko ti pa zamuja? user posted image Ali nič ne pomisliš  da si user posted image ?? Jest bi vsaj enega naredila... pa je ja ne boš tako dolgo čakala da bo že trebuščekuser posted image user posted image ...joj, navijam navijam da bi bila razlog za zamujanje pikica...user posted image user posted image user posted image
LuNa73 - kje se pa ti potepaš?user posted image

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
21.10.2007 11:59:47   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka user posted image
xx.10. - midvaxy - srečka nosečka user posted image
xx.10. - *Mojca*- srečka nosečka user posted image

xx.10. - noely
xx.10.
- K_a_t_j_a v nove boje
xx.10. - FANTEK1
xx.10. - sheba user posted image user posted image v nove boje

xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Taly - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnicauser posted image user posted image v nove boje
02.10. - frehauser posted image user posted image v nove boje
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - shellyuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - urskajuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metiruser posted image user posted image v nove boje
04.10. - trinity22user posted image user posted image v nove boje
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESAuser posted image user posted image v nove boje
05.10. - ataner -srečka nosečka user posted image
05.10. - sončk1user posted image user posted image v nove boje
05.10. - lunca14- srečka nosečka user posted image
05.10. - lejcauser posted image user posted image v nove boje
05.10. - adeja - srečka nosečka user posted image
06.10. - rozica1984- srečka nosečka user posted image
06.10. - lejla007user posted image user posted image v nove boje
07.10. - SM10user posted image user posted image v nove boje
08.10. - Jurka6 oz. Shani - srečka nosečka user posted image
08.10. - sandra74user posted image user posted image v nove boje
09.10. - kanta - srečka nosečka user posted image
09.10. - Endriuser posted image user posted image v nove boje
09.10. - beyba - srečka nosečka user posted image
09.10. - Blacky30user posted image user posted image v nove boje
10.10. - leonida
10.10. - ninčyuser posted image user posted image v nove boje
10.10. - spelka12user posted image user posted image v nove boje

10.10. - yasmine23user posted image user posted image v nove boje
11.10. - trma79user posted image user posted image v nove boje
11.10. - Serendipity user posted image  user posted image v nove boje
11.10. - tinkamiškauser posted image user posted image v nove boje
12.10. - Yasminkauser posted image user posted image v nove boje
12.10. - daga11user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - **NiNa** user posted image user posted image v nove boje
13.10. - fragola - srečka  nosečkauser posted image
13.10. - tincy82user posted image user posted image v nove boje
14.10. - sonček33user posted image v nove boje
14.10. - osa3user posted image user posted image v nove boje
15.10. - zabca34user posted image user posted image v nove boje
15.10. - pinuser posted image user posted image v nove boje
15.10. - marjana.ruser posted image
v nove boje
15.10. - pikica36user posted image user posted image v nove boje
15.10. - deteceuser posted image user posted image v nove boje
16.10. - janneyuser posted image user posted image v nove boje
17.10. - pikapoka2user posted image
v nove boje
17.10. - oktavijauser posted image user posted image v nove boje
18.10. - gajka
18.10. - RMRM- srečka nosečkauser posted image
18.10. - Zvezdicauser posted image user posted image v nove boje
18.10. - ledenkauser posted image
v nove boje
19.10. - murkica -srečka nosečka user posted image
20.10. - nf
20.10. - zoricauser posted image
v nove boje
20.10. - Patiouser posted image user posted image v nove boje
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka - srečka nosečka user posted image

21.10. - Mojca 78
22.10. - Efi
22.10. - rendi
22.10. - najsi
22.10. - ninny
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - hmm
23.10. - nena22
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - Erin
26.10. - sun71
26.10. - anonimna user posted image

28.10. - kleja
29.10. - shelly
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21
- lunica24

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
          user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
21.10.2007 12:01:45   
mojca345
Ahoj punčke moje, jest se zdaj že pa prav veselim, ko pridem na naš forum. danes je dan za VOLIT. upam, da bomo dobrega predsednika izvolil. jest sem se mal prej zbudila. moj je danes že prišel domov, pozno ponoči. ima probleme v službi. ko si na novo ti vsi polena mečejo. zdele delam še zadnje priprave za delavnico, pol pa volit, neki v usta dat, pa se pelemo v fernetiče.user posted image

zdele me mal boli trebuh, pa se mi zdi, da se mi bo ulilo. no ja, upam, da ne.....sem pa včeri že čist zapaničila gelde cist in miomom, pa nobenih odgovorov nisem najdla. ko ta prava mama sem se obnašala, živčna ponavad.

pejte ven, tok je lep sonček, nastavte trebuščke, obrazke. treba je izkoristit vsak lep dan, dokler jih še dobimo. pol bo itak sneg, pomoje ful ga bo, ker ga lansk let ni blo.user posted image

hvala punce, ve ste eidne k me tle gor razumete. z nobenim drugim se ne morem tko iskren pogovarjat o teh zadevah kot tle gor z vami punce. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
21.10.2007 13:22:24   
nf
jutro punce user posted image  Ja kaj, nekateri radi spimo user posted image
Ponoči me je obiskala user posted image  in to v vsej svoji hudobiji, tako da sem čist slabe volje. Se mi je pa zadnji teden dogajalo, da sem bila nonstop obkoljena s samimi otroki in čist tamalimi dojenčki pa z nosečkami, skratka ko imaš občutek, da prav čist vsem rata, samo tebi ne. user posted image  Ampak sej tuki na forumu se štekamo ane? user posted image
Grem danes mal počivat. Uživajte!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
21.10.2007 13:29:13   
Erin
nf - žal mi je, res...user posted image user posted image user posted image močno upam da  je ta M zadnja ki jo vidiš v naslednjem letu, ti ji kar user posted image pokaži...go girl!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
21.10.2007 13:31:09   
Temari
Erin, glede na prejšnji ciklus mi zamuja 8 dni. Samo imam občutek, da zamuja zaradi bolezni (pred 10 dnevi sem imela virozo), ki mi je rahlo porušila hormonski sistem. Seveda pa ne izključujem drugih - lepših - vzrokov. Se bom pustila presenetiti.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
21.10.2007 13:56:00   
Serendipity
Izvolite eno popoldansko nedeljsko kavico .... user posted image

nf - Jutro zaspanček user posted image ! Žal mi mi je user posted image user posted image . Se meni tudi zdi tako - okoli naju so sami user posted image  in user posted image , le nama ne more in ne more zasijat ta posebna zvezdica. Vendar BO, prej ali slej BO! user posted image  Še dobro, da imamo vas oz nas tu na RR. user posted image

mojca345 - Upam, da te ne boli zaradi user posted image , ampak, ker si pikica dela mesto user posted image . Pa kakega lepega predsednika izvoli ... user posted image

Erin - ti si pa kar lepo pripravi roza barvo, kar jo boš še ta mesec rabila zase in za druge! Komaj čakam, da nas razveseliš z rozano novičko! user posted image user posted image user posted image  Pa takoooj, ko narediš test namsporoči kakšen lep plusek je bil!

murkica, slovenka, RMRM, shani (user posted image  super nick!) - naše srečke nosečke user posted image  Upam, da so pred vami čudoviti 9 mesecev in da vas čakajo razposajeni  user posted image !

sun71 - Oooooo, da bi le biiiloooo!!!! Jaz vem, da je! Ker če maš že tak fajn občutek, te pa že nekaj mora biti na tem ...user posted image user posted image

Galadriel - mogoče (držim pesti!!!!!) pa je ta mesec res ta pravi razlog, zakaj zamuja! user posted image user posted image user posted image  Te nič ne mika test?

sonček33 - JUUUUPIIII!!!!!!!!!!!!!! No, kaj sem rekla? Še čist malo, pa boš tudi ti med srečnicami!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka, pikapoka - user posted image user posted image user posted image  V novembru se bomo zbrale in protestirale proti dobrim gumam naše user posted image , še imamo čas - da izdelamo plan. V slogi je moč - torej se bomo morale zbrati in jo pregnate - če ne zlepa pa zgrda!

silvya - user posted image user posted image za hudimi dnevi vedno posije toplo sonce. in tudi tebi bo, ko bo pod tvojim srčkom bilo majhno srčece, ki te bo razveseljevalo s svojimi toplimi očkami .. Drži se! Kko ti bo hudo, se le pridi sem potožit - toplih objemčkov in besed ni nikoli preveč ...

bumbum - nova frizurca, kaj? Velika preobrazba ali le majhna sprememba? Kako si drugače?

trinity - Zdaj pa le s polno paro naprej! user posted image

špelka - kako tebi kaže? Kako je šlo v soboto?

shelly - sumljiva si ti meni, sumljiva ... Tak mi nekam na roza vleče tvoje ime ... user posted image   user posted image   user posted image

beyba in Taly - kako sta? Kaj novih nosečniških znakov? Poročajta, me firbec matra!

Jao, skoraj 45 minutk sem porabila, da sem napisala to sporočilo user posted image ...

Vsem velik user posted image  in nekaj malega za srečo  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?