slovenka
|
Drage punce, vsem najlepša hvala za čestitke in lepe želje. Tudi jaz si neskončno želim, da se ne bi nič zakompliciralo. Ko mi pravite nova mamica, se kar ne morem navaditi. Je še prehitro, ne? Čeprav nocoj sem sanjala tako, da sem v sanjah že vedela, da sem noseča... Včeraj sem bila ves dan na parceli, z mojim gradiva hišo in sedaj bova še posebej pohitela, da se bova čimprej vselila... no in sem hecala mojega, 'kaj naju ne vidiš?' ipd. Se mora kar navaditi. Jutri moram poklicati G. Bom videla, kdaj me bo naročila. Murkica, ti imaš pregled 29.10. ne? To je pa zelo hitro, ne bi rekla, da bo mene tako hitro vzela. Ja, glede znakov - se mi zdi tako, kot je murkica napisala, da če ne bi bil +, sploh ne bi vedela. Pač ta mesec ni bilo nobenega pms-a, samo da jaz sem ga kak mesec imela, včasih pa ne, tako da na to se nisem mogla zanašati. Sem si pa spremljala cikle od začetka leta, čeprav sva šele avgusta začela delati na in sem bila z vsakim dnem zamude vse bolj ziher, da je ta mesec nekaj drugače, ker so dnevi res šli že čez vse ostale cikle. Nisem pa bila kaj posebej utrujena, prsi me bolijo, ampak so me tudi sicer, morda me sedaj malo bolj... ja, pa v popku sem čutila utrip. To je vse. Aja, pa zaprtost me daje, kar me sicer nikoli ni. Ja, pa mogoče vam še povem glede vgnezditvene krvavitve, o kateri pogosto govorimo tu gor - pri meni sem opazila par dni nazaj v izcedku čist rahlo rjavo barvo, na belem WC papirju se je videlo, sicer se ne bi, dva dni sem to opazla, potem pa je bilo spet popolnoma belo. Tako da mislim, da je bilo tisto ta krvavitev, vendar res, če ne bi na forumu o tem brala, sploh ne bi vedela, ni pa to bila kaka prava krvavitev. Mojca, morda pa res narediš CB. Jaz sem tega naredila. Sem včeraj, ko je bilo recimo 2 dni zamude, mislila, da se bo morda še zelo slabo videlo, vendar se je kar zelo. RMRM, čestitke tudi od mene. Sedaj pa čakam še do konca oktobra, da je seznam čist rozast...
|