|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
5.10.2007 21:04:59   
pikica36
zanimivi linki, sploh ta za računanje plodnih dniuser posted image
zanimivo pa, da na različnih koledarjih pride do odstopanj za dan ali dva
eh, najboljš kr skozuser posted image pa ni hudič da enkrat ne ratauser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 801
5.10.2007 21:27:27   
adeja
Ataner tudi jaz držim pesti za + Tudi vsem ostalim potencialnim sreckam nosečkam!! Da bo junija čim večuser posted image . Pa nočko!

Nika je najin sonček.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 802
5.10.2007 22:17:54   
Anonimen
Evo tud jaz grem spat v upanju da me jutri ne presenetiuser posted image ,znakov pa ni ne enih ne drugih,upam nauser posted image .Lepo se mejte in sladko spančkajteuser posted image user posted image .Lunca14

(odgovor članu adeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
6.10.2007 7:55:19   
CIPRESA
Pri meni še vedno nič. V četrtek ko naj bi bil moj dan sem naredila test ki je bil takrat negativen. Do danes user posted image še nisem dobila, čeprav so znaki da se mi bo glih kar ulila skos prisotni. Test bom najverjetneje ponovila jutri zjutraj, če bom zbrala tolk poguma in če user posted image še vedno ne bo. Saj veste nebi bila rada zopet razočarana in zopet gledala pol ure v tisto minus črticouser posted image user posted image .

Za vse  pa držim pestke da vam rata ta mesec. Mislim na vas!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 804
6.10.2007 8:24:42   
Efi
Eno vprašanje glede plodnih dni: če jemlješ Klomifen, izarčuni najbrž sploh ne držijo, ne?

Lepo se mejte pa čim več user posted image prosimuser posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 805
6.10.2007 8:39:39   
Estrella*
Baje se pri jemanju klomifena premakne O za teden do dva.

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 806
6.10.2007 9:35:46   
ataner
Jutro! Ena user posted image  za vse! Hvala, ker ste mi držale pestke! Toda bil je -! Samo je to nek čuden test, ki niti 3 € ni stal, pa je verjetno zanesljivost vprašljiva. Če user posted image   do ponedeljka ne bo, grem kupit nek dražji test, pa vajo ponovim!
A je kak nov + tukaj danes?

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 807
6.10.2007 9:56:47   
~Biba~
jutro vsem...
ataner user posted image  nič sekirat..včasih ti testi tudi zatajijo. No pri meni je žal tudi tisti za slabe 3 € pokazal - , nato pa se je v roku par ur user posted image  vlila. držim pesti, da bo pri tebi drugačen scenarijuser posted image

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 808
6.10.2007 10:20:36   
ataner
kleja, saj se nič ne veselim. Tako si mislim, da bo user posted image  kmalu prišla.
Kaj čmo, bomo videli kak bo razplet. V paru dni bi pa ja že mogla vedet na čem sem!!!
user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 809
6.10.2007 10:24:33   
tinkamiška
Hojla

Teodoral, kaj ti pri Klomifenu  ne spremljajo  kdaj na stopi O z UZjem? Meni je namreč G vedno napovedala kdaj je O in sva takrat morala imet spolne odnose.

No js sem napihnjena in spet mi je slabo, ampak pri meni to nič ne pomeniuser posted image zdek res s težavo odštevam dneve, ne vem zakaj me ta mesec še posebej matrauser posted image

pestke za vse!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 810
6.10.2007 10:34:59   
lunca14
Jutro vsem skupaj,no v bistvu je že dober dan,pri meni stanje isto kot včeraj zaenkrat je še ni,občutki pa so mešani,počakam še jutri potem pa naredim test,sm,kaj ko vem ,da bo danes prišla al,pa jutri.Lep dan lunca14,pa veliko pluskov.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 811
6.10.2007 11:10:31   
trinity22
pozdravljene borke,

jaz sem danes zjutraj zbrala pogum in naredila test. Pa je bil na žaost -user posted image user posted image user posted image , ne vem več kaj naj to pomeni, danes je že 56 dan ciklusa. Moja user posted image  se res igra z mano. Najboljše da me kar med novemberske prestavite.  Zdaj sigurno vem, da nisem user posted image  samo počakat moram, da se gospeuser posted image  zljubi prit na obisk.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 812
6.10.2007 11:48:41   
Anonimen
No toliko o moji anonimnostiuser posted image ,saj nič ne skrivamuser posted image ,samo mi je lepše če piše anonimen kot moževo imeuser posted image ,upam ,da ne zameriteuser posted image ,ker bom v bodoče spet anonimna.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
6.10.2007 11:54:01   
ataner
trinity22 tale pa se res norčuje iz tebe!!!
56. dan pa ni kar tako. Razumem, da si žalostna! Mislim, da me vse preveč pažnje polagamo na user posted image  in zaradi stresa nas user posted image  zajebava!!!!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 814
6.10.2007 12:33:30   
metir
pa je prišlauser posted image , tako da gremo zdaj v nove boje v november.6.10...zauser posted image      lep dan vsem skupajuser posted image

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 815
6.10.2007 12:47:05   
Oaza
trinity22- ne sekiraj se, da je kaj narobe! Po moje je to tudi psiha. Skoraj enako se je zgodilo pri meni. Cikluse sem imela nekje od 33-38 dni, avgusta pa sva se odločila, da začneva delat na user posted image  in takrat se je M vlila 53. dan. Vmes sem delala teste, ki so bili negativni, sekirala sem se, da je res kaj narobe z mano... Ampak koliko je videti, je bilo vse le posledica psihe in tistega čakanja in želje in...
To sem ti napisala zato, da se ne bi sekirala, da je kaj narobe s tabo.

Upam, da se pri tebi ne bo vlila M in da boš vseeno zagledala en velik plusek, če pa bo vseeno prišla user posted image , pa bomo skupaj čakale user posted image v novembru!

Držim ti pesti in pa tudi vsem ostalim.

lp

(odgovor članu metir)
Neposredna povezava do sporočila: 816
6.10.2007 13:02:06   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka user posted image
xx.10. - *Mojca*
xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - FANTEK1
xx.10. - lunica24
xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - na_go - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnica
02.10. - frehauser posted image user posted image v nove boje
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - ataner
03.10. - shelly
03.10. - urskajuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metiruser posted image user posted image v nove boje
04.10. - trinity22
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESA
05.10. - sončk1
05.10. - lunca14
05.10. - lejca
05.10. - adeja - srečka nosečka user posted image
06.10. - rozica1984
06.10. - jurka6
06.10. - lejla007
07.10. - SM10
08.10. - sandra74
09.10. - kanta
09.10. - Endri
09.10. - beyba
09.10. - Blacky30
10.10. - leonida
10.10. - ninčy
10.10. - spelka12

10.10. - yasmine23
11.10. - trma79
11.10. - Serendipity
11.10. - tinkamiška
12.10. - Yasminka
12.10. - daga11
13.10. - **NiNa**
13.10. - fragola
13.10. - tincy82
14.10. - sonček33
14.10. - osa3
15.10. - zabca34
15.10. - pin
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36
15.10. - detece
16.10. - janney
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavija
18.10. - gajka
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - zorica
20.10. - Patio
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka
22.10. - Efi
22.10. - ninny
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - nena22
24.10. - teejaa
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - anonimna user posted image
28.10. - kleja
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - sapi
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 817
6.10.2007 13:08:51   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: ataner
...kako pa potem lahko greš na odvzem krvi? verjetno rabiš prej tisti listek, ki ti ga dr. napiše?

Greš v Zdravstveni dom, je samoplačniško (mislim da je okoli 3 € so zadnjič povedale,ena je rekla da je  nekje pa tudi 12 €, vprašaj za ceno), se pravi unga listka ne rabiš in do zdravnice ti tudi ni treba. Greš direkt v laboratorij, mislim da je najboljše če greš zjutraj (a to velja samo za urinske teste v laboratoriju?user posted image No za vsak slučaj pojdi kar zjutraj), reci da bi rada delala krvni test za ugotavljanje nosečnosti in boš potem počakala tam okoli 20 min in rezultati bodo na tvoji dlani. So pa bolj zaneslivi kot urinski testi je pa res da ga lahko delaš šele okoli dneva M (menstruacije) da so v krvi že hormoni in ti jih sploh zazna...

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 818
6.10.2007 13:24:28   
Erin
kanta - držim pesti da je NE bouser posted image

beyba - lep vikend!!!

kodrana - si nas pogrešala kaj...jaz sem tudi vsa izgubljena če ni interneta...Kako si? Trebušček že kaj raste?

CIPRESA - kljub negativnem testu še vedno držim pesti da bo naslednji pokazal user posted image inaj te osreči mala pikica...user posted image

ataner
- upanje ostaja...dokler se user posted image ne ulije je še možnost...moji prijateljici je test pokazal + šele po 2-tedenski zamudi...ne obupaj...user posted image

tinkamiška - nikar tako negativno...NE bo user posted image pa pika..., odštevanje do D dneva je najhujše ja, ampak ko boš zagledala user posted image user posted image bodo vsi ti dnevi pozabljeni...mogoče te pa ta mesec še bolj matra ravno zato ker je uspelo, pa ti hormončki od male pikice nagajajouser posted image ?

lunca14 - držim pesti da test pokaže +!!user posted image user posted image user posted image user posted image

metir - user posted image user posted image user posted image

trinity22 - KAJ?! 56 dni??? Kaj pa če bi šla ti do Gin? Ta cikel je pa reeeeeees dolg? Pa če je test negativen ti bo vsaj dala kaj za sprožitev user posted image , če se že sama noče, da lahko nov boj začneš... Držim pesti da bo vse uredu...user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------------------

Evo punce pa še za vse vas, ki ste user posted image dobile, ki jo čakate in ki šele user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 819
6.10.2007 13:38:08   
Erin
Kje pa je naša Se*? Pa LuNa73? Ledenka, Sonček33, murkica, pikapoka..??user posted image

Srečke user posted image so že odšle na sosednji forumuser posted image , nf se potepa po Afriki.user posted image ......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                user posted image

All by myseeeeeeeeeeeeeelf.....   user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 820
6.10.2007 13:53:34   
ataner
teejaa, kaj bi me vse brez tebe?! za vse tako lepo skrbiš, da smo na tekočem z vsem, nas vzpodbujaš, gor držiš,...
Hvala ti!!! bom videla. V ponedeljek grem testek (zopet) kupit, v torek zjutraj pa ga uporabim - če user posted image  do takrat še ne bo.
Pol bomo pa videli.
trinity22 pa res ta ciklus nekaj zajebava, ha?
teejaa - eno prošnjo mam. Sem narobe dneve štela, tak da bi mogla user posted image  priti šele včeraj - 05.10. Se opravičujem!     ITAK, PA ZAMUJA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 821
6.10.2007 14:16:31   
tinkamiška
Teejaa, da se tvoje besede uresničijo!user posted image Bi bila med najsrečnješimi na tem svetuuser posted image Mogoče sem danes malouser posted image , ker je tako butasto vreme in me to še dol tišči. Sem pa zdejle zmazala pol milke in se že malo boljše počutimuser posted image

Hvala!

Pestke za vse, pa naj se hitro sonček pokaže!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 822
6.10.2007 15:05:57   
*anamor*
Punce mene pa nekaj zanima. Nekje sem prebrala, da priporočajo, da začenš jemati 3 mesece prej ko želiš zanosit Tifol folno kislino. In jaz jih že jem mesec pa pol. Naj bi pomagale, da bi lažje zanosil, saj imaš vse primerne vitamine in nevem še kaj za zanositev, pa takoj zarodek dobi kar potrebuje. In te tablete je tudi moji prijateljici priporočala njena ginekologinja.

Zdaj pa me zanima kaj že je katera te tablete?

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 823
6.10.2007 15:10:56   
ataner
Dan, ROMY1612. Da, jaz jemljem folno, toda ne Tifol ampak ElevitPronatal. V tifolu ni vitaminov temveč le folna kislina, v Elevitu pa je vse! Elevit priporočajo tudi ko še dojiš in tri mesece pred user posted image . G mi je priporočala Elevit.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 824
6.10.2007 15:17:42   
ataner
teejaa, kaj bi me vse brez tebe?! za vse tako lepo skrbiš, da smo na tekočem z vsem, nas vzpodbujaš, gor držiš,...
Hvala ti!!! bom videla. V ponedeljek grem testek (zopet) kupit, v torek zjutraj pa ga uporabim - če user posted image  do takrat še ne bo.
Pol bomo pa videli.
trinity22 pa res ta ciklus nekaj zajebava, ha?
teejaa - eno prošnjo mam. Sem narobe dneve štela, tak da bi mogla user posted image  priti šele včeraj - 05.10. A me hočeš popravit v tvojem seznamu? Se opravičujem!
ITAK, PA ZAMUJA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?