Erin
|
ataner, jurka - sem vaju popravila na seznamu....v zahvalo mata da sta ROZAAAAAA tinkamiška - seveda se bodo uresničile, če ne ta mesec pa v enem od prihodnjih (ampak jaz še vedno navijam za TA ) ROMY - jaz tudi jemljem Elevit in mi tudi bolj ustreza ker ima več kot pa Tifol, res je pa da je dražji samo da lohka Tifol menda dobiš na recept , Elevita pa ne(Elevit je okoli 8 €) IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ...sedaj se pa ne prime in ne prime,pa saj sem si rekla,če ne rata je že z nekim namenon,da je tako,ko nama bo usojeno,bova že dobila še tretjo štruco.Tako lepo je videti svoje ime na seznamu,samo upam da se moje ime in imena večin obarva v roza,lep deževni dan Lunca14. Ravno to sem ti hotela rečt, sem istega mnenja oz prepričanja In BOŠ ROZA, kmalu, boš videla, samo verjemi v to... IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Tole je me vse skup čudno, se po ovulaciji, sploh ne bi vedla, da jo imam, če ne bi bilo sluzi. Vsak mesec me boli, zdaj nič. 4 mesece že poizkušava, vedno so neki znaki, tokrat nič. NIČ NIČ NIČ. Sicer je ne pričakujem 18. in je do takrat še kar nekaj dni ampak na mojo veliko žalost se mi zdi, da tudi tokrat ni nič. Posluš, sem že eni od punc rekla... kaj pa če se je prijelo, če je vse skupaj drugače? Ne obupaj dokler je ni, časa je še dosti, samo brez negativnih misli...Držim pesti zvezdica! rožica - držim pesti do ponedeljka, takrat pa ma da se ta črtica močno obarva, čene je dobi po riti darja - jaz ima tudi pred vrati dneve ..sva se že zmenila da bova redno v akciji pa nimava da pisneva, hehe NE čakava je pa približno iste dni tako da bova morali kar skupaj stopiti da preprečiva vstop v najin teritorij, hehe..Drugače sem se te pa živo predstavljala kako laufaš za in se dereš da ovuliraš...hehe...mislim da bi se ti kar skril....komedija prava...to bi mogel biti kak štos v kakem filmu trinity - sporoči v ponedeljek kaj sta se z Gin zmenile.Pošiljam ti za srečo. lejla - Držim pesti za naslednji mesec. sonček, tudi me bomo srečke nosečke, boš videla... vem da smo občutljive na take stvari toda ne smemo se ozirati nanje, vsaki je usoda namenila drugačno življenje, drugo število otrok in ob drugem času...Naj te take stvari ne spravijo v slabo voljo... Tvoji postopki so v teku in z vsakim dnem si bližje svojemu ...naj te to tolaži, mene tudi... marjana - kako si kaj? Je kaj novega? Lunca - upam da se ne prebudiš v jutro ampak da ti v enem izmed naslednjih dneh jutro prinese in veselje na tvoj obraz. klaraprodaja - če bosta oba s možem ( fantom) za in vama materialno in finančno življenje to dopušča zakaj ne. Z možem se pa le pogovori in če ne bo za sprejmi njegovo odločitev. Poiščita skupaj razloge za in za ne, preučita fin. in mater. položaj pa bosta videla... Ne smeš pa na vse to gledati le s svoje strani... za otroka sta potrebna 2 in preživljata in vzgajata ga tudi dva.Ker pa ima že toliko otrok ga čisto zastopim. Preživeti danes v naši revni SLoveniji ni enostavno in otroku omogočiti normalen razvoj, skrb, vzgojo, sredstva, zadovoljiti potrebe ni kar tako. Več jih je težje je in manj pozornosti ima otrok... Upam da sem ti kaj pomagala.
< Sporočilo je popravil teejaa -- 6.10.2007 23:15:27 >