|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
4.10.2007 20:24:53   
TamaraJ
Jaz sem še vedno vaša zvesta navijačica in upam, da bo v oktobru čimveč +. Jaz imam v ponedeljek pregled in sem vsa živčna. Kako močno si želim, da vidim srčka in da mi pove, da je vse OK. Trebušček je že prijetno napet. Ko sem bila noseča s Timijem se mi je poznalo šele nekje v 3.mesecu. Hočeš nočeš...strah je kljub vsemu prisoten.
Punce, ve pa pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in barvat seznam na roza. Vsem, ki pa ste že modre pa veeelikoooo sreče v novembru.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas, drage bodoče mamice.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.10.2007 21:01:28   
freha
še jaz moram javit da se mi je začela menstra... hvala vsem za navijanje... bo pa drugi mesec... sej bo

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.10.2007 21:53:38   
metir
živjo! danes bi mogla pridituser posted image ,pa je še ni. Kar čutim , da že prihaja...user posted image    upam,da je ne bo.user posted image

držim pesti tudi za ostale.user posted image

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.10.2007 21:56:13   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - *Mojca*
xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - FANTEK1
xx.10. - lunica24
xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - na_go - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnica
02.10. - frehauser posted image user posted image v nove boje
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - ataner
03.10. - shelly
03.10. - urskajuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metir
04.10. - trinity22
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESA
05.10. - sončk1
05.10. - lejca
05.10. - adeja
06.10. - rozica1984
06.10. - jurka6
06.10. - lejla007
07.10. - SM10
08.10. - sandra74
09.10. - kanta
09.10. - Endri
09.10. - beyba
09.10. - Blacky30
10.10. - leonida
10.10. - ninčy
10.10. - spelka12

10.10. - yasmine23
11.10. - trma79
11.10. - Serendipity
11.10. - tinkamiška
12.10. - Yasminka
12.10. - daga11
13.10. - **NiNa**
13.10. - fragola
13.10. - tincy82
14.10. - sonček33
14.10. - osa3
15.10. - zabca34
15.10. - pin
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36
15.10. - detece
16.10. - janney
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavija
18.10. - gajka
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - zorica
20.10. - Patio
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka
22.10. - Efi
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - nena22
24.10. - teejaa
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - anonimna user posted image
28.10. - kleja
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - sapi
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.10.2007 21:56:59   
Erin
freha, urskaj - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ostaneta v oktobru ali se selita v november?

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.10.2007 23:06:55   
ninica04
Hej punce, sem se kar namatrala da sem uspela vse prebrat. Mislim ful se vam dogaja čez dan! Jst sem si šele zdaj lahko vzela čas zdej pa itak nobene več ni nikjer. Moja user posted image je v polnem zamahu, tk da ni kaj. V novih bojih user posted image . Upam da je konec meseca NE bo, no hočem in vem da je ne bo. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 681
5.10.2007 6:41:19   
ataner
Jutro, punce. Kako kaj? Danes še je en dan pričakovanja user posted image . Hm, ne vem ... toda občutek imam, da bo zdaj zdaj prišla. Ne vem, zakaj tako mislim.
S fantom sva se odločila, da se bova pustila presenetiti in ne bova mislila na to, toda meni ne uspeva najbolj. NE GRE da ne bi mislila na user posted image .

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 682
5.10.2007 6:41:55   
ataner
Aha, pa ena user posted image  za vse!

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 683
5.10.2007 6:43:33   
sonček33
ataner o dobro poznam ta filing...Milsim, da nes je kar nekaj, ki takole rečemo vsak mesec, ker dobro vemo, da bo v primeru M žalost zelo velika. Žal meni ne uspe nikoli. Želja je premočna. Upam, da bo za vaju tale vikend najsrečnejši.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 684
5.10.2007 6:44:10   
sonček33
bumbum dobro jutro tudi tebi.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 685
5.10.2007 6:50:39   
sonček33
ataner - hvala za kavico, sem jo tut jest hotla skuhat, no daj mi jo pa ni treba. Še to - pa imaš kakšne znake nosečnosti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 686
5.10.2007 6:51:25   
sonček33
ja pa kam ste se zdej skrile? KUKU. Jaz imam še nekaj minut za klepet.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 687
5.10.2007 6:54:09   
ataner
Alo sonček33. Fajn, da sem ti prihranila delo. user posted image
Odkrito povem, da ne vem. Bradavičke me full bolijo, pa zdi se mi, da mam težke prsi, toda nočem se veseliti prehitro in vse raje povezujem z user posted image .
Pa točno na dan D (03.10) sem imela zelo blag rjavkast izcedek (kratek čas, ne cel dan), od takrat pa nič več.
Letos maja sem končala z KT, misliš  da je možno že - user posted image ?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 688
5.10.2007 6:56:58   
sonček33
atenar joj stiskam pestke, da je ne bo. In čudno, da se je najavila pol pa je ni, pomoje se ji ne ljubi priti in bo naredila en velik ovinek okoli tebe.

Kaj si mislila z zadnjim vprašanjem.? Če je možno, da si noseča? Itak da je. Sicer pa jaz nimam izkušenj s KT, ker jih nikoli nisem jemala.

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 689
5.10.2007 7:12:48   
SM10
ja tud zame eno kavico, pa še nekaj bolj močnega bi rabla, da poptešim svojo jezo. Namreč pokazal se je izcedek in čez vikend bo prišla. Pa dva praznovanja bom morala dat skozi in se delat, da sem vesela, želna zabave,... Prava katastrofa bo tale vikend
Jezna sem ko h...     

Več sreče vam.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 690
5.10.2007 7:29:52   
oktavija
Jutro drage dame ... evo tudi od mene ena user posted image  za vas!user posted image

Kako ste danes spale..., jaz končno za prvo ligouser posted image , saj me ni nič bolela glava in tudi brez modrostnega zobeka sem ostala, ki me je nekaj dni zelo jezil....user posted image user posted image user posted image

Za vse jutranje en velikuser posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 691
5.10.2007 7:43:58   
ataner
SM10 Kavic je kolko hočeš! user posted image
Ja ja, jaz tud mislim da se je predvčeraj najavila in bo prišla, sicer pa naj le pride, potem pa naj izgine in se naj vsaj 9 mesecev več ne prikaže!

Joj, sonček33 upam, da bo res naredila en veliiiik ovinek, dolg 9 mesecev, lahko pa tudi več, ker je tako nihče ne mara! user posted image

oktavija modrostni zobek je šel? fajn, zdaj te vsaj bolelo ne bo več, če ga pa ni! user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 692
5.10.2007 7:53:37   
shelly
Dobro jutro vsem!

Jaz sem danes prosta pa sem vseeno že pokonci-sem pridna ane user posted image  No če me ne bi komar pregnal iz postelje bi še prav lepo spala verjetno user posted image

Pri meni še vedno ni nič novega, tisti izcedek je izginil, menstruacije pa ni. So me pa šele zdaj začele bolj boleti prsi in bradavice so nekam pekoče na dotik...

Ta vikend bom odsotna in ne bom imela računalnika s sabo, bom malo odklopila user posted image  Če me še za vikend ne bo prišla obiskat tista prava tečka bom v nedeljo zjutraj naredila test pa vam v ponedeljek sporočim user posted image

Uživajte in da bom veliko roza barve zagledala ko se vrnem user posted image  le glejte! user posted image ker začelo se ni ravno najbolj optimistično. Držim pesti da bo naprej bolje.

lp 

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 693
5.10.2007 7:58:41   
oktavija
No pozdravček še enkart!user posted image

A je pri kateri kaj novega ... nič še ne vidim roza srečkuser posted image ....

Kaj zdej, hiter v DM po testerje.....user posted image user posted image user posted image , pol pa nam poročat....user posted image ....

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 694
5.10.2007 8:04:01   
beyba
Dobro jutro punce.

Ste pa zgodnje, ste se že razpisale, sem vas komaj prebrala. Tudi pri meni počasi prihaja user posted image naproti. Sicer me za spremembo bolijo samo bredavice in ne ves predel prijateljic, pa vsak dan maternico čutm( topo bolečino v spodnjem predelu trebuha) To je ta mesec sicer prviča akaj češ-emšo počasi začenja delovat. Vse to povezujem s teto, ker nočem bit razočarana. Priti bi morala v torek...bomo vidli če bo res. Nekaj pa še ta mesec prvič opažam, čez dan namreč je vse kl, razen tega da da čutim maternico, zvečer ko se grem tuširat imam pa tko napet trebuh, kot bi bla že ene 3-4 mesece noseča. Zjutri ga nič ni zvečer pa full. Upam d je to znak user posted image , sam sej pravim nočem razočaranja zato se pobam čim bolj odklopit.

Sem bila pa včeraj na obisku pri najboljši prijateljici-ki mi je kot sestra, in ima 9 dni staro punčko pa 17 mesecev starega fantka. Kolk sta cortija. Tmal me je zadnje čase mal večkrat vidu in včeraj me je že čist posvojil,po naravi je namreč bolj sramežljiv, pa imava vsake 14 dni spoznavanje na novo. Včeraj me je pa čist za svojo vzel. Sva se igrala, pa knjigice sva brala, pa preverjala kdo vse ima očke, pa nos, pa ušesa,pa jeziček...

user posted image user posted image user posted image Najbol prisrčen je bil ko je ugotovil, da imamo vsi jezička, sam da imam jst še pircing v njem.....
To mu je blo tolk smešen da me je za nos stiskal, da je potem jeziček pogledal iz ust ...

Sej pravim en je bolj corti od drugega!

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 695
5.10.2007 8:06:38   
beyba
user posted image Šele zdele vidim kolk sem se razpisala sorči

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 696
5.10.2007 8:10:34   
oktavija
Beybe ti si kar daj duška... tudi jaz imam včasih take izpade...user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 697
5.10.2007 8:24:20   
adeja
Dobro jutro vsem ki nestrpno pričakujete!Jaz sem že ene dva dni nazaj naredila test, ker so vsi znaki bili prisotni, pa mi je pokazal nežno skoraj nevidno črtico, a je bila črtica!user posted image Tako da user posted image je. Samo sem mislila še malo počakat pa potem, ko bom drug test naredila potrdit še vam. A sem si premislila, da opogumim še druge!!!!!!

Nika je najin sonček.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 698
5.10.2007 8:27:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: adeja

Dobro jutro vsem ki nestrpno pričakujete!Jaz sem že ene dva dni nazaj naredila test, ker so vsi znaki bili prisotni, pa mi je pokazal nežno skoraj nevidno črtico, a je bila črtica!user posted image Tako da user posted image je. Samo sem mislila še malo počakat pa potem, ko bom drug test naredila potrdit še vam. A sem si premislila, da opogumim še druge!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi blaga črtica kaže na user posted image .

(odgovor članu adeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
5.10.2007 8:31:47   
oktavija
user posted image user posted image user posted image !!!! B R A V O!!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Č E S T I T K E!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ŽELIM TI PRIJETNOuser posted image , SREČNIHuser posted image  IN ZDRAVEGAuser posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

Teejaa- dej hiter jo vpiš na sernam pod roza srečko user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?