Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 21:21:44
|
|
|
|
Erin
|
Draga moja Se*... ne vem...resnično si (oz ti) pa želim da je to TO...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 21:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Oj, Jaz bi pa danes imela eeenooo zelo butasto vprašanje ... Ma me že cel večer spremlja ščipajoča bolečina v predelu rodil ... Taka - kot da bi me nekaj uščipnilo, nato pa prenehalo ... In čez čas se ponovi. Časi O so že mimo, BT je sicer narasla... In potem si belim glavo (jah - to je problem zame, ker sem črnolaska, pa se mi beli lasje ne pašejo ) glavo - ali - mah saaaj vem bedasto -- -- ko pride do vgnezditve, ali se lahko občuti kot ščipajoča se bolečina???? Če slučajno katere ve kaj o tem ... Sicer pa vem - - že spet nekaj iščem ... vendar pa me skrbi, ker je kar močna bolečina ... Hvala .... Mah mi je nerodno, ker tako bedasto vprašanje postavljam ... Pri meni je bila ta špikajoča bolečina od O naprej. Nekaj mi je dalo mislit, da mogoče pa le bom , pa me poglej zdej. Glede na to, da sem naredila otvoritev rozik ta mesec, vsem skupaj želim mirne dni, predvsem pa aktivne z rezultatom.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 21:24:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa Draga moja Se*... ne vem...resnično si (oz ti) pa želim da je to TO... Ma saj veš ... prihaja čas ko je ne čakamo - pa spetvse analiziram ..sicer raziskujem malo po RR, če najdem kaj pametnega nam prilepim Hvala za pikepoke!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 21:25:09
|
|
|
|
Erin
|
aja............ beyba, kako sem lahko nate pozabila...pesem je ZAKOOOOOOOOOOON...huda, res....svaka ti čast! Itak da bo to naša himna!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 22:11:48
|
|
|
|
shelly
|
Vauuu na_go bravo!!!! Srečno nosečnost ti želim. Pa še eno vprašanje imam ali si mogoče opazila vgnezditveno. ali je sploh nisi imela? Pa se opravičujem, če si kje to že omenila pa sem spregledala... Za vse ostale pa še navijamo jaz imam tako zelo napet trebuh da se kar slabo počutim. Verjetno prihaja prava , če po pravici povem bi bilo kar olajšanje da se ulije dokončno, ker tale napihnjenost, špikanje in posledično slabo počutje ni prav nič zabavno. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 22:24:40
|
|
|
|
ninica04
|
Shelly vem kako se počutiš, tudi meni gre že vse pošteno na živce. Komaj čakam da se nekaj zgodi, naj se vlije ali pa pokaže . Ker mam ful čudne bolečine že 14 dni. Pa ni ne + ne .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 22:26:30
|
|
|
|
Lupita
|
No, Shelly, kar se pa tvojga posta tiče, pa se jaz takoj podpišem spodaj. Zakaj? Ker odkar delava na bebici ni meseca, ko ne bi imela špikanja, napihnjenosti, bolečih prsi že od O dalje po možnosti - vsaj 10 dni pred M v glavnem, slabosti, vrtoglavice, glavoboli, pa še kakšna rahla črtica vmes. KATASTROFA! No, ampak nosečnosti ni. Zato punce moje, enkrat menda bo potem kakšen znak "pravi". Zame so bili že do zdaj vsi ta pravi. No, ta mesec, pa sem odklopila in imam spet stari navaden PMS - brez dodatkov, ker sploh ne razmišljam o njih. Par dni prej hodim napihnjena in joškice me šele od včeraj bolijo. Pričakujem pa jo 4.10. Potem pa grem na OFF. Brez misli na RR in na . Preveč znakcov in ugibanj in vsak boleč jajčnik naj bi bil že znakec - ne vem, to ni zame. Niti zabave več ni takšne od dogodka dalje. Tako, da, še vas pridem kej prebrat, pozdravit, mislim pa, da se za nekaj časa nepreklicno poslavljam. Lepo se imejte, pridno in ZABAVAJTE se!!! Zvesto navijam za vse in držim pestke za vsako, da ugleda !!!!!!!! Vaša Lupitka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 2.10.2007 23:58:34
|
|
|
|
Erin
|
Lupita - prosim ne obupaj...vzemi si čas zase, poskusi odmisliti ampak ne pozabi na nas... Upam, da se kmalu vrneš in nas razveseliš z najlepšo novičko ... me tebe ne bomo pozabile, verjemi, si prevelka faca in pozitivc in bi nam zelo manjkala...premisli, sprosti se, malo nas odklopi ampak ne za vedno, boš videla, bo prišel dan ko ti bo dnevna doza RR-ja manjkala in takrat te bomo sprejele z veseljem in ..Ti si prava borka in vem da ne boš obupala...si naša in vedno boš...Želim ti vse dobro!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 7:10:14
|
|
|
|
sonček33
|
Lupita - prav si se odločila. Tudi jaz razmišljam o odhodu. Sprosti se, zakorakaj v novo obdobje in naj ti mrzli zimski dnevi prinesejo novico, ki ti bo ogrela srce. Želim ti vse lepo.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 7:34:44
|
|
|
|
pikica36
|
jutro punce.............hej Lupita, sonček33, kaj je zdaj to?? ne odhajajta nikamor!!!! saj vem, da je težko,meni tudi včasih vse skupaj dol pade...ampak.. borimo se skupaj, USPELO NAM BO,VSEM!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 7:49:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna se žal seli med novemberke . Upamo na več sreče v naslednjem krogu! Vse ostale, držte se, in čimveč ta mesec!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 8:05:38
|
|
|
|
oktavija
|
Dobro jurto pikica36, a si za skodelico čaja , jaz se kavi poskušam odpovedat saj ni preveč zdrava , cigareti pa so zame že skoraj dva meseca pokojni Evo jaz sem še vedno med tistimi, ki upamo da bo oktober uspešen , ker smo vsak večer pridno telovadili .... Lep pozdravček vsem!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 8:07:34
|
|
|
|
*anamor*
|
Dobro jutro tudi z moje strani, tudi jaz imam eno vprašanje, ki je bilo že mogoče zastavljeno ter odgovorjeno, vendar sem ga jaz spregledala. Vsi se pogovarjate o vgnezditvi. Zdaj pa še meni prosim opišite kako to zgleda oz. se občuti. Hvala in čestitke vsem, ki ste ugotovile
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 8:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Dobro jutro tudi z moje strani, tudi jaz imam eno vprašanje, ki je bilo že mogoče zastavljeno ter odgovorjeno, vendar sem ga jaz spregledala. Vsi se pogovarjate o vgnezditvi. Zdaj pa še meni prosim opišite kako to zgleda oz. se občuti. Hvala in čestitke vsem, ki ste ugotovile Vgnezditvena krvavitev je 8-10 dni po O. Če pride do oploditve seveda. Moja izkušnja je taka, da ne vem, če je bila tisto vgnezditvena, ker sem ravno takrat imela tisti dan odvzem brisa. In sem krvavela kar precej. Bila je pa to temna kri, ista kot takrat, ko sem imela čokoladno cisto in je bila kri taka kot, da bi bila strjena in prišla z zamudo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 8:27:46
|
|
|
|
beyba
|
na_go bumbum,sonček nikar ne obupajta in ne odhajajta, tut če si bosta vzeli frej se kdaj pofočkejta tuki, da vaju slišimo kako sta. Tut jst sem odklopla,ne razmišljam več o znakih, ne razmišljam ali je kaj ratal a ne, in če me nekaj špikne tam spodaj se ne vprašam takoj ali je to to.... Ne pričakujem je 9.10. in upam da je ke ratal. Če pa ni, se bomo mel pa še en mesec full radi. Sej je čist fino ko tni ni treba pazit tako kot sva prej.... Vendar brez vastežko zdržim. Doma sicer nikoli ne prižgem računalnika, ker ga imam v službi čez glavo, vsekakor pa ponedeljek komaj čakam da zvem dobre novičke. Punce, ki greste v naslednji krog pa vam želim veliko užitkov in ljubezni. DAbi vam to prineslo novičke o v novembru!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 8:50:43
|
|
|
|
KAHLO
|
na_go iskrene čestitke vse naj naj ti želim in najlepših Tako pa se je začelo spet veselo barvanje................gremo punce samo tako naprej!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 9:12:54
|
|
|
|
spelka12
|
bumbum in nanka .Bosta pa prvi obarvali november roza. o.k.? na_go da ti še tukaj čestitam . Se* če kaj pomaga, jaz verjamem da si , moč pozitive . beyba še 1 kitica, pa bom himno znala na pamet. Super je.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 9:28:01
|
|
|
|
tinkamiška
|
na_go, še tukaj čestitke nanka in bumbum, bomo naslednji mesec močno stiskale pesti...ne obmo obupale ne? jst si pa močno želim, da bi ta teden prišlo do vgnezditve...res si želim... pestke za vse! tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 11:34:10
|
|
|
|
Erin
|
Oktobra NE pričakujemo: xx.10. - *Mojca* xx.10. - noely xx.10. - K_a_t_j_a xx.10. - FANTEK1 xx.10. - lunica24 xx.10. - ninica04 01.10. - anonimna v nove boje 01.10. - na_go - srečka nosečka 01.10. - petrca26 01.10. - belavrtnica 02.10. - freha 03.10. - bumbum v nove boje 03.10. - ataner 03.10. - shelly 03.10. - urskaj 03.10. - nanka v nove boje 04.10. - metir 04.10. - Lupita 04.10. - trinity22 04.10. - kimmii 04.10. - CIPRESA 05.10. - sončk1 05.10. - lejca 05.10. - adeja 06.10. - rozica1984 06.10. - jurka6 06.10. - lejla007 07.10. - SM10 08.10. - sandra74 09.10. - kanta 09.10. - Endri 09.10. - beyba 09.10. - Blacky30 10.10. - leonida 10.10. - ninčy 10.10. - spelka12 10.10. - yasmine23 11.10. - trma79 11.10. - Serendipity 11.10. - tinkamiška 12.10. - Yasminka 12.10. - daga11 13.10. - **NiNa** 13.10. - fragola 13.10. - tincy82 14.10. - sonček33 14.10. - osa3 15.10. - zabca34 15.10. - marjana.r 15.10. - pikica36 15.10. - detece 16.10. - janney 17.10. - pikapoka2 17.10. - oktavija 18.10. - gajka 18.10. - Zvezdica 18.10. - ledenka 19.10. - murkica 20.10. - zorica 20.10. - Patio 20.10. - mihi78 20.10. - slovenka 22.10. - Efi 23.10. - nineva 23.10. - andre3a 23.10. - Lea2007 23.10. - nena22 24.10. - teejaa 24.10. - muklla 24.10. - ROMY1612 25.10. - talika81 25.10. - darja30 25.10. - maša82 28.10. - kleja 30.10. - Tinky 30.10. - Petra 31.10. - MUŠMUŠ 31.10. - *Angelina* 31.10. - sapi 31.10. - HEL36 Zveste navijačice : - Naty* - KAHLO - lindy - kodrana - hmm - stunfek - MONIKQ - Inigo - _rebeca_ - Soncnica Sandra - LuNa73 - Galadriel - Ana Luna - žabicamala - mojcej77 - TamaraJ - anonimna thumbs up - renata nana - silvya - polma - MP30 - Neža7
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 11:44:21
|
|
|
|
Erin
|
Drage moje punce! Kako ste kaj? Jaz sem sedaj cele 3 ure pisala prošnje...da te kap... Moje plodno obdobje šele prihaja ampak mi2 že veselo prakticirava... mi je moj obljubil da ne bo obupal, ko ga bom 2 tedna non-stop napadala ... Včeraj sva šla v zlatarno in mi je kupil prstančka še za rojstni dan (ki je bil junija )...je tako lep da ga non- stop gledam... ..pravi pa da naj se pripravim tudi da mi bo kmalu kupil zaročnega, jooooj...saj bi bilo lepo samo meni osebno je še zelo prezgodaj (zmenila sva se da se bova "vzela" šele ko bodo bodoči otroci malo starejši), zaročena bova pa že prej... Kaj se dogaja z našo temo... imam občutek da ste jo vse zapustile... Kaj smo borke al nismo??? Pr mej duš! Seznam se je lepo roza začel in upam da se bo tako tudi nadaljevalo... Držim pesti za vse in vam pošiljam
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 12:15:31
|
|
|
|
lindy
|
Dejmo punce, evo navijam z vso močjo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 12:16:47
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Sicer sem tudi na novemberke navijacica, pa vendar v upanju na ta roza obarvan mesec prosim da tudi mene date da navijam za vse vas, ki se tako zelo trudite priti med ! Upam da bom dovolj glasna in bom vsem cakajocim pregnala tecno !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 12:36:09
|
|
|
|
Lea2007
|
Ojla, vas še jaz na hitro pozdravim, bom sedaj kaj več klepetala z vami. Najin sept poskus je padel v vodo . Pa sem se potem kar malo odklopila, najbolj smotan je to ker misliš, da če te kaj špikne si kar noseč, jooooj te utvare. Mah sej sem že toliko jambrala, .......... Nič, glavo pokonci in gremo novim zmagam naproti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 13:18:02
|
|
|
|
Inigo
|
punce... jst sm pa tok slabe volje.. moji ciklusi so tko neredni, da z dragim sploh ne veva kdaj bi naj bla O in kdaj bo sploh prišla ... zdaj jo čakava že od 20.9. ... testi pa negativni... tako sem razočarana... zgubila sem voljo, upanje... ne vem kaj naj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 3.10.2007 13:32:20
|
|
|
|
Erin
|
Lea2007 - inigo - ne vem kaj naj tio rečem. Si gin obiskala? On-a bo najbolje vedel-a kaj se dogaja s teboj...Meri si BT, opazuj izcedek...kupi O teste...ne vem kaj naj še rečem... upam da se ti bo cikel uredil in kmalu zagledaš .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?