|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
2.10.2007 21:21:44   
Erin
Draga moja Se*... ne vem...resnično si  (oz ti) pa želim da je to TO...user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 501
2.10.2007 21:22:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Oj,

Jaz bi pa danes imela eeenooo zelo butasto vprašanje ... user posted image  user posted image  Ma me že cel večer spremlja ščipajoča bolečina v predelu rodil ... user posted image  Taka - kot da bi me nekaj uščipnilo, nato pa prenehalo ... In čez čas se ponovi. Časi O so že mimo, BT je sicer narasla...

In potem si belim glavo (jah - to je problem zame, ker sem črnolaska, pa se mi beli lasje ne pašejo user posted image ) glavo - ali  - mah saaaj vem bedasto -- user posted image  -- ko pride do vgnezditve, ali se lahko občuti kot ščipajoča se bolečina???? Če slučajno katere ve kaj o tem ...

Sicer pa vem - - že spet nekaj iščem ... vendar pa me skrbi, ker je kar močna bolečina ... user posted image

Hvala .... user posted image

Mah mi je nerodno, ker tako bedasto vprašanje postavljam ... user posted image

Pri meni je bila ta špikajoča bolečina od O naprej. Nekaj mi je dalo mislit, da mogoče pa le bom user posted image , pa me poglej zdej.user posted image

Glede na to, da sem naredila otvoritev rozik ta mesec, vsem skupaj želim mirne dni, predvsem pa aktivne user posted image  z rezultatom.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
2.10.2007 21:24:27   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

Draga moja Se*... ne vem...resnično si  (oz ti) pa želim da je to TO...user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image   user posted image

Ma saj veš ... prihaja čas ko je ne čakamo - pa spetvse analiziram ..sicer raziskujem malo po RR, če najdem kaj pametnega nam prilepim user posted image
Hvala za pikepoke!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 503
2.10.2007 21:25:09   
Erin
aja............ beyba, kako sem lahko nate pozabila...pesem je ZAKOOOOOOOOOOON...huda, res....svaka ti čast!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Itak da bo to naša himna!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 504
2.10.2007 22:11:48   
shelly
Vauuu na_go bravo!!!! Srečno nosečnost ti želim. Pa še eno vprašanje imamuser posted image  ali si mogoče opazila vgnezditveno. ali je sploh nisi imela? Pa se opravičujem, če si kje to že omenila pa sem spregledala...

Za vse ostale pa še navijamouser posted image  jaz imam tako zelo napet trebuh da se kar slabo počutim. Verjetno prihaja prava user posted image , če po pravici povem bi bilo kar olajšanje da se ulije dokončno, ker tale napihnjenost, špikanje in posledično slabo počutje ni prav nič zabavno.

lp

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 505
2.10.2007 22:24:40   
ninica04
Shelly vem kako se počutiš, tudi meni gre že vse pošteno na živce. Komaj čakam da se nekaj zgodi, naj se vlije ali pa pokaže user posted image . Ker mam ful čudne bolečine že 14 dni. Pa ni ne + ne user posted image .

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 506
2.10.2007 22:26:30   
Lupita
No, Shelly, kar se pa tvojga posta tiče, pa se jaz takoj podpišem spodaj. Zakaj? Ker odkar delava na bebici ni meseca, ko ne bi imela špikanja, napihnjenosti, bolečih prsi že od O dalje po možnosti - vsaj 10 dni pred M v glavnem, slabosti, vrtoglavice, glavoboli, pa še kakšna rahla črtica vmes. KATASTROFA! No, ampak nosečnosti ni. Zato punce moje, enkrat menda bo potem kakšen znak "pravi". Zame so bili že do zdaj vsi ta pravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, ta mesec, pa sem odklopila in imam spet stari navaden PMS - brez dodatkov, ker sploh ne razmišljam o njih. Par dni prej hodim napihnjena in joškice me šele od včeraj bolijo. Pričakujem pa jo 4.10. Potem pa grem na OFF. Brez misli na RR in na user posted image .  Preveč znakcov in ugibanj in vsak boleč jajčnik naj bi bil že znakec - ne vem, to ni zame. Niti zabave več ni takšne od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dogodka dalje. Tako, da, še vas pridem kej prebrat, pozdravit, mislim pa, da se za nekaj časa nepreklicno poslavljam. Lepo se imejte, pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ZABAVAJTE se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvesto navijam za vse in držim pestke za vsako, da ugleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

Vaša Lupitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 507
2.10.2007 23:58:34   
Erin
Lupita - prosim ne obupaj...vzemi si čas zase, poskusi odmisliti ampak ne pozabi na nas... Upam, da se kmalu vrneš in nas razveseliš  z najlepšo novičko user posted image ... me tebe ne bomo pozabile, verjemi, si prevelka faca in pozitivc in bi nam zelo manjkala...premisli, sprosti se, malo nas odklopi ampak ne za vedno, boš videla, bo prišel dan ko ti bo dnevna doza RR-ja manjkala in takrat te bomo sprejele z veseljemuser posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image ..Ti si prava borka in vem da ne boš obupala...si naša in vedno boš...Želim ti vse dobro!user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.10.2007 7:10:14   
sonček33
Lupita - prav si se odločila. Tudi jaz razmišljam o odhodu. Sprosti se, zakorakaj v novo obdobje in naj ti mrzli zimski dnevi prinesejo novico, ki ti bo ogrela srce. Želim ti vse lepo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 509
3.10.2007 7:34:44   
pikica36
jutro punce.............hej Lupita, sonček33, kaj je zdaj to??user posted image
ne odhajajta nikamor!!!! saj vem, da je težko,meni tudi včasih vse skupaj dol pade...ampak.. borimo se skupaj, USPELO NAM BO,VSEM!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 510
3.10.2007 7:49:08   
Anonimen
Anonimna user posted image  se žal seli med novemberke user posted image user posted image user posted image . Upamo na več sreče v naslednjem krogu!

Vse ostale, držte se, user posted image  in čimveč user posted image user posted image  ta mesec!

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
3.10.2007 8:05:38   
oktavija
Dobro jurto  pikica36, a si za skodelico čajauser posted image , jaz se kavi poskušam odpovedat saj ni preveč zdravauser posted image , cigareti pa so zame že skoraj dva meseca pokojniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Evo jaz sem še vedno med tistimi, ki upamo da bo oktober uspešenuser posted image user posted image , ker smo vsak večer pridno telovadiliuser posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image Lep pozdravček vsem!!!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
3.10.2007 8:07:34   
*anamor*
Dobro jutro tudi z moje strani,

tudi jaz imam eno vprašanje, ki je bilo že mogoče zastavljeno ter odgovorjeno, vendar sem ga jaz spregledala.
Vsi se pogovarjate o vgnezditvi. Zdaj pa še meni prosim opišite kako to zgleda oz. se občuti.

Hvala in čestitke vsem, ki ste ugotovile user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
3.10.2007 8:12:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Dobro jutro tudi z moje strani,

tudi jaz imam eno vprašanje, ki je bilo že mogoče zastavljeno ter odgovorjeno, vendar sem ga jaz spregledala.
Vsi se pogovarjate o vgnezditvi. Zdaj pa še meni prosim opišite kako to zgleda oz. se občuti.

Hvala in čestitke vsem, ki ste ugotovile user posted image user posted image user posted image user posted image

Vgnezditvena krvavitev je 8-10 dni po O. Če pride do oploditve seveda.
Moja izkušnja je taka, da ne vem, če je bila tisto vgnezditvena, ker sem ravno takrat imela tisti dan odvzem brisa. In sem krvavela kar precej. Bila je pa to temna kri, ista kot takrat, ko sem imela čokoladno cisto in je bila kri taka kot, da bi bila strjena in prišla z zamudo.user posted image  

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
3.10.2007 8:27:46   
beyba
na_go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bumbum,sonček   nikar ne obupajta in ne odhajajta, tut če si bosta vzeli frej se kdaj pofočkejta tuki, da vaju slišimo kako sta.

Tut jst sem odklopla,ne razmišljam več o znakih, ne razmišljam ali je kaj ratal a ne, in če me nekaj špikne tam spodaj se ne vprašam takoj ali je to to.... Ne pričakujem je 9.10. in upam da je ke ratal. Če pa ni, se bomo mel pa še en mesec full radi. Sej je čist fino ko tni ni treba pazit tako kot sva prej....

Vendar brez vastežko zdržim. Doma sicer nikoli ne prižgem računalnika, ker ga imam v službi čez glavo, vsekakor pa ponedeljek komaj čakam da zvem dobre novičke.

Punce, ki greste v naslednji krog pa vam želim veliko užitkov in ljubezni. DAbi vam to prineslo novičke o user posted image v novembru!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
3.10.2007 8:50:43   
KAHLO
na_go iskrene čestitke vse naj naj ti želim in najlepših user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako pa se je začelo spet veselo barvanje................gremo punce samo tako naprej!!user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 516
3.10.2007 9:12:54   
spelka12
bumbum in nankauser posted image .Bosta pa prvi obarvali november roza. o.k.?
na_go da ti še tukaj čestitamuser posted image .
Se* če kaj pomaga, jaz verjamem da siuser posted image , moč pozitiveuser posted image .
beyba še 1 kitica, pa bom himno znala na pamet. Super je. 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 517
3.10.2007 9:28:01   
tinkamiška
na_go, še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nanka in bumbum, bomo naslednji mesec močno stiskale pesti...ne obmo obupale ne?user posted image

jst si pa močno želim, da bi ta teden prišlo do vgnezditve...res si želim...

pestke za vse!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 518
3.10.2007 11:34:10   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - *Mojca*
xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - FANTEK1
xx.10. - lunica24
xx.10. - ninica04

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - na_go - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnica
02.10. - freha
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - ataner
03.10. - shelly
03.10. - urskaj
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metir
04.10. - Lupita
04.10. - trinity22
04.10. - kimmii
04.10. - CIPRESA
05.10. - sončk1
05.10. - lejca
05.10. - adeja
06.10. - rozica1984
06.10. - jurka6
06.10. - lejla007
07.10. - SM10
08.10. - sandra74
09.10. - kanta
09.10. - Endri
09.10. - beyba
09.10. - Blacky30
10.10. - leonida
10.10. - ninčy
10.10. - spelka12

10.10. - yasmine23
11.10. - trma79
11.10. - Serendipityuser posted image
11.10. - tinkamiška
12.10. - Yasminka
12.10. - daga11
13.10. - **NiNa**
13.10. - fragola
13.10. - tincy82
14.10. - sonček33
14.10. - osa3
15.10. - zabca34
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36
15.10. - detece
16.10. - janney
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavija
18.10. - gajka
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - zorica
20.10. - Patio
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka
22.10. - Efi
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - nena22
24.10. - teejaa
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
28.10. - kleja
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - sapi
31.10. - HEL36

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 519
3.10.2007 11:44:21   
Erin
Drage moje punce!

Kako ste kaj? Jaz sem sedaj cele 3 ure pisala prošnje...da te kap...
Moje plodno obdobje šele prihaja ampak mi2 že veselo prakticirava... mi je moj obljubil da ne bo obupal, ko ga bom 2 tedna non-stop napadala user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Včeraj sva šla v zlatarno in mi je kupil prstančka še za rojstni dan (ki je bil junijauser posted image user posted image user posted image )...je tako lep da ga non- stop gledam...user posted image user posted image user posted image ..pravi pa da naj se pripravim tudi da mi bo kmalu kupil zaročnega, jooooj...saj bi bilo lepo samo meni osebno je še zelo prezgodaj (zmenila sva se da se bova "vzela" šele ko bodo bodoči otroci malo starejši), zaročena bova pa že prej...

Kaj se dogaja z našo temo... imam občutek da ste jo vse zapustile...user posted image Kaj smo borke al nismo??? Pr mej duš!

Seznam se je lepo roza začel in upam da se bo tako tudi nadaljevalo... Držim pesti za vse in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 520
3.10.2007 12:15:31   
lindy
user posted image user posted image user posted image Dejmo punce, evo navijam z vso močjo!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 521
3.10.2007 12:16:47   
srecna_zvezda
Sicer sem tudi na novemberke navijacica, pa vendar v upanju na ta roza obarvan mesec prosim da tudi mene date da navijam za vse vas, ki se tako zelo trudite priti med user posted image ! Upam da bom dovolj glasna in bom vsem cakajocim pregnala tecno user posted image ! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 522
3.10.2007 12:36:09   
Lea2007
Ojla,

vas še jaz na hitro pozdravim, bom sedaj kaj več klepetala z vami. Najin sept poskus je padel v vodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sem se potem kar malo odklopila, najbolj smotan je to ker misliš, da če te kaj špikne si kar noseč, jooooj te utvare.
Mah sej sem že toliko jambrala, ..........

Nič, glavo pokonci in gremo novim zmagam naproti. user posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 523
3.10.2007 13:18:02   
Inigo
punce... jst sm pa tok slabe volje.. user posted image

moji ciklusi so tko neredni, da z dragim sploh ne veva kdaj bi naj bla O in kdaj bo sploh prišla user posted image ... zdaj jo čakava že od 20.9. ... testi pa negativni...

tako sem razočarana... zgubila sem voljo, upanje... ne vem kaj naj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 524
3.10.2007 13:32:20   
Erin
Lea2007user posted image user posted image user posted image

inigo - ne vem kaj naj tio rečem. Si gin obiskala? On-a bo najbolje vedel-a kaj se dogaja s teboj...Meri si BT, opazuj izcedek...kupi O teste...ne vem kaj naj še rečem... upam da se ti bo cikel uredil in kmalu zagledaš user posted image user posted image .user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?