mogant
|
joj Navt, vidim, da je pri vas tudi pestro, upam, da ste zdej že ven iz tega... laringitis, hm, kar kurjo polt pobim ob tej besedi, me zanima kolko otrok, ki ga je prebolelo je bilo primorano dobiti traheostomo, po mojem, da smo mi edini primer, no pa še pri Niku sploh ni blo tako hudo, da bi se dušil... ah ja, pozabimo zdej to! Drugače pa pri nas spet pibližno po starem, Nik sicer še ni čisto v formi, hodi bolj polomljeno, ampak počasi se mu tudi mišična masa vrača... odkar je doma spet kar veliko poje... po tem RSV-ju, ki smo ga prinesli iz bolnice in preboleli vsi razen GT-ja nismo spali kar nekaj časa zaradi zamašenih noskov, nekaj noči je bilo prav katastrofalnih, tudi vse tri sva imela sredi noči v dnevni sobi, ker po par ur, tam do 3h, 4h niso hoteli zaspati... velikokrat sem razmišljala kdaj se bodo vendar končale te nočne žurke, ker sem že pošteno naveličana tega nenehnega vstajanja in pa da sploh ne morem brezskrbno zaspati, ker ne vem kdaj bo spet alarm, ali pa še huje, po tem ko me zbudijo se tudi po par ur premetavam po postelji... res sem že čisto naveličana tega nočnega norenja... zdej dva dni je malo boljše, čeprav še nimajo čisto čistih noskov, me je pa že strah novega prehlada, ker se bojim, da bo cela zima taka neprespana...
|