mogant
|
Ja končno gre na bolje, pljučka so že skoraj v redu, z grlom pa še ne vemo kako je, kirurg, ki mu je v petek vstavil traheostomo je bil kar optimističen, reku je, da je po njegovo ta zožitev grla nastala zaradi infekta in da mogoče mu niti ne bo treba s tem domov, upam, da ima prav, ampak tudi, če mu je ne bodo tako hitro odstranili nič zato, glavno da se pozdravi... ker če je bilo pa grlo že prej zožano, kot so nekateri v začetku govorili, da ima mogoče prirojeno tako grlo, potem mu bodo pa to traheostomo pustili sigurno par mesecev, je pa res, da prej nikoli ni imel težav. Jah uglavnem moj Nik je imel tokrat res smolo, prišel je tja ker je težko dihal in namesto, da bi se to popravilo, so mu najprej grlo še dodatno ranili z bronhoskopijo, ki sploh ni bila potrebna, potem je pa še staknil dva virusa (boko virus in parainfluenco), pa dve bakterijski okužbi. Zdravniki me hočejo sicer prepričat, da je viruse prinesu s sabo, ampak preprosto ne verjamem, prvič zato, ker sta bila Tim in Gal dva dni po tistem ko je bil Nik sprejet v bolnico že povsem zdrava... Niku se je po treh dneh stanje šele začelo slabšati, poleg tega, je dobil antibiotik šele četrti dan in ko sem tam že drugi dan vprašala zakaj ne dobiva nobenega zdravila so mi rekli, da mu nimajo za kaj dat, ker so izvidi negativni.... boko virus so potrdili po 7 dneh, parainfluenco po 10 dneh in potem naj jaz verjamem, da je tja prišel že hudo bolan??? Upam, da se bo res srečno končalo... tako, da Emamair, jaz nimam ravno dobrih izkušenj s to intenzivno, nimam namena koga obtoževati, sestre so res prijazne, jih sicer ne poznam po imenih, tudi zdravniki moram rečt, da se trudijo in prizadevajo, ampak na žalost vseh, smo imeli precejšnjo smolo, nič se ni odvijalo tako kot so pričakovali, 11 dni se mu je stanje samo slabšalo... no upam, da bo zdej te nočne more konec in da se nikoli več ne ponovi!!!
|