mogant
|
hvala vsem, ki mislite na nas! danes je dobil traheostomo, upam, da se bo zdej končno stanje začelo izboljševati, trenutno je še prezgodaj, da bi kar koli napovedovala, uglavnem, zdej ima vsaj dihalno pot normalno, oziroma tako, ki mu omogoča zadosten dovod zraka, ker tisto cevko, ki je imel prej je bila preozka, širše pa niso mogli vstavit, ker je imel zoženo grlo. Živa o tem laringitisu jaz že od prevega dne sprašujem, pa so mi vsi govorili, da laringitis traja 2, 3 dni, pri mojem Niku je pa to težko dihanje trajalo 6 dni preden smo ga pripeljali tja, uglavnem sej to je največji problem, ker ne vejo kaj mu je in ga potem niso znali niti zdravit, v začetku so mi rekli, da ima zgleda prirojeno zoženo grlo, a eni zdravniki se s tem niso strinjali, ker so rekli, da bi potem sigurno imel težave že kdaj prej, potem včeraj so potrdili neko virusno influenco, ki baje tudi zoža grlo in je bila v začetku negativna, tako, da možno tudi, da jo je tam staknil, danes je pa ta kirurg, ki mu je vstavil traheostomo spet reku, da je zgleda bil nek laringitis in da se je potem ta infekt razširil na pljučka, uglavnem niso si čisto na jasnem. Tatam ja tudi jaz sem se skoz bala tega rsv-ja, zdej bi bila pa vesela, da bi bil "samo" rsv, vsaj zdravniki ne bi bli tako zbegani... ja tko pač je, zdej mi ostane edino to, da verjamem v mojega malega borca! Upam, da bom čez kak dan že imela kako dobro novico.
|