julam
|
Ojla mamike! Tukaj je pa bolj zatišje, še dobro, da ste ve ta pridne redno gor! Jaz se kopljem v delu, dnevni ritem je ubijalski. Ampak nam je vseeno lušno. Malčka sta končno BP, da sta zdrava, ne upam napisat, ker malemu že nekaj iz noska curlja. Tevža, tvoj Tevži je pa res bošček. Jaz sem astmatik in me vsakič stisne, ko ima kdo dihalne težave. Držim pesti, da je konec tega za vas. Adrijana, a prideš še k nam popleskat? Pridna, da se ti da! A jutri se dobite ali ne? Mi ne pridemo, ker me mož vleče v Ženevo na avtomobilski sejem. Prvič bova nekam šla sama za več kot 1 dan in mi je grozno. Še posebno me skrbi za malega, ker je ko mali klopek prilepljen name. Zjutraj iz posteljice "mami", zvečer me kliče, da ga še pobožam... Upam, da mu ne bo prehudo. Glede spanja mi nimamo težav. OK, trkam!!! Oba dam v posteljico, preberemo pravljico, ugasnem luč, se n-x polupčkamo, potem pa grem. To je to. Nimam pojma, kako mi je ratalo. Verjamem, da brez dudic ne bi šlo! Naš škratek je drugače kar priden, pozna se, da imamo že 18m, ker zdaj je pa res začel uveljavljat svoje. Dere se kot bi ga iz kože dajali! Ampak ga dam na ignore. Pa od brata se res non stop uči. Pri mizi sedita tako, da ga direkt vidi in pogled ima ves čas nacentriran naj. In potem ponavlja - seveda predvsem traparije. Pa kakšno leto prezgodaj je začel "mo mo mo" - kar seveda pomeni "moje". Jao! Ful mi rad pomaga, zdaj imamo obred brisanja prahu: jaz krpo s čistilom, tavelik mokro krpo, mali pa suho. in gresta kot rački za mano in drgneta, da je joj. In ful uživata in sta ful pomembna. Priporočam!!! Pa sesanje je itak zakon! Pa pomivanje po tleh. Skratka, naj ne mine! Glede sedenja: pri nas ni trte mrte. Jemo za mizo (razen kakšne krhlje, mandarince,... lahko med igro), igrače takrat pospravimo. Rišemo za mizo! Plastelin za mizo! Oba imata trip trap, tudi tavelik ima še ograjico, ga ne moti - posledično seveda ne moreta sama ven in ni panike. Seveda stol ni mučilnica, ko se naveličata, ju dam ven. Ampak oba vesta, da so določene aktvinosti, ki potekajo samo za mizo! Ja ja, vem, sem sitna mami . OK, zdej pa služba kliče! Če se jutri srečate, se lepo imejte. Upam, da mi naslednjič rata. papa
|