Tejcha
|
Hm... sej ne, da je ura tolk kot je, ampak... me je zmanjkalo že pred deveto pred tvjem, kar se ni zgodilo že celo večnost, se bom še vseeno potrudila it v mižule še vsaj za dve uri, zdle me pa Maša sprehaja... ima zgleda aerobiko in me bo našutirala za par let naprej. Tevža, upam, da vi pridno spančkate! Glede alergije pa: tudi pri tem fantku se je alergija pojavila iznenada... Daleč od tega, da bi hotla bit pametna, sam opozorim, da je tud to možno... Mogoč pa pomaga. Ja, tudi mi pridemo v ZOO, sem si izborila, da bo ta dan moj! Kofetek že diši? ;) Kar potrudite se, babnice, da nas bo čimveč. Mislim, da bodo tudi čmrleki navdušeni nad družbo. Ajne, bom napokala s sabo, kar imam od obligacij, pa boš pogledla. Men itak nč ne nuca, da se mi po škatlah valja. Sem pa trenutno pri MZPju in... jaooo... Neki časa še mam, zadnje dni sm bla kr pridna in reeeees upam, da mi rata, ker se bom še enkrat bolj težko spravila zraven. Sploh ni neka huda reč za študij, sam vleeeeeeeče se. Sploh članki so za ****. Sem že razmišljala, če dobijo avtorji slučajn plačano po številu znakov, ker je ponavadi v članku (no, ne pri vseh, ampak večini) na 10ih straneh ravno 5 stavkov uporabnih. Hja, pa tudi izpit sam je (po besedah tistih, ki so z njim že opravili) eden izmed "tacvetočih" - ko nimaš pojma, kaj te čaka in lahko tudi toplo vodo odkrivaš. Bljah... INCA, ?? :) Si nam vrgla kost, a? :) Srečki sem poslala ZS, pa pravi, da ni nič jezna na nas, ampak, da ji je nerodno, ker se že tako dolgo ni javila. Dejte jo še ve "pocukat", :) Moj buš pa: pridno raste. Sem nahecala , da sva naredila nekaj posnetkov, pa... očitno raste še bolj pridno kot se mi je zdelo... Za potešitev firbcev, Yennika, pa se vidimo v ZOOju, A velja? Napokajta atija, pa pejte na izlet! Tanyka, ti pa tudi aktiviraj očka, sej morate trenirat mal daljše ture, če hočte it na morje, :) Zdej sm pa že učke pirpravila do tega, da mal skupaj lezejo in tudi tamala je očitno odbrcala... Res je divja in zdej bi jo pa že res mal premučkala... čeprav se mi na momente zdi, kot da je to še taaaakoooo daleč, me potem ticker spomni, da še samo....tolk in tolk dni. Zdej pa sladke sanje še naprej!