Tejcha
|
Jutro! Za mano en izpit - držte fige do naslednjega tedna, ko bodo rezultati -nimam pojma, kaj naj si mislim... zdej sm že v knjigah za drugega... Adrijana, pri nas pa je snega ravno toliko, da bova današnji sprehod zamenjala za divjanje po travniku za bajto... Pa tud sanke bova aktivirala, vsaj toliko, da ga bom vlekla za sabo, saj mali fulž uživa, pa bova izkoristila to belino... O napovedih meteorologov pa raje ne bi... Spanje: ponovno zaspi v kinderpetu, sam mora sam pokazat, da hoče vanj. Ko je bil bolan, pa ni blo šans... in je v bistvu kar velik del noči kraljeval na sredini tavelike postelje. Tudi pri nas je čebljanje začelo dobivat neko obliko, čeprav je še vedno zelooooo podobno kitajščini. Se pa trudi, da znake, ko želi kaj povedat, pospremi z žlobudranjem in včasih se celo posreči, da kaj paše skupaj. Bo že. Drgač pa pojeva Kili kili, Lubenico, Enkrat je bil en škrat, Ko si srečen... in kaže zraven. Malo po svoje, ampak se vidi, da je to to, :) Pa križ kraž, pa cigu migu... pa žiga žaga... pa to vse znamo - takrat, ko (gospod) seveda želi. Sam zleze na stolček za mizo in z njega - me je skoraj kap, ko sem to mojstrovino prvič videla, ampak je natreniral. Pa zvečer, ko se tušira, se "sam" namili... pa umije zobke... Moja biba je zdej že res pravi mali človeček in kar čedalje bolj me je strah, kako se bom obnesla v dodatni vlogi čez en mesec. Se je pa včeraj tašča izprsila in se spravila spucat voziček. Js sm se spravljala to zihr en mesec, včeraj se je pa že vse sušilo. Vsa čast ji, res! in zdle v pralni stroj fliknem še prevleko za lupinico, ki bo v šartu namesto košare in je avto za našo pupo pripravljen. Pa še to: v soboto zjutraj smo gledali risanke. In sedaj naša Maša ni več tako zelo zabetonirana. Ena izmed vil je bila Ajša in mi ime ne gre iz glave. Nič, telebajski se počasi zaključujejo, šibam dat prat, potem pa akcija naprej... Yennika, nism pozabla na slikce, Moj buš pa: pridno raste. Sem nahecala , da sva naredila nekaj posnetkov, pa... očitno raste še bolj pridno kot se mi je zdelo... Za potešitev firbcev, Yennika, pa se vidimo v ZOOju, A velja? Napokajta atija, pa pejte na izlet! Tanyka, ti pa tudi aktiviraj očka, sej morate trenirat mal daljše ture, če hočte it na morje, :) IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha Ma, še vedno nisem naštudirala teh citiranj.. enkrat rata kot je treba, drugič ne... me prav zanima, kaj sm tokrat naštimala... Javite se kaj! Tevža, kako je z malim? Čau