Tejcha
|
Jutro! Tevža, HB, da je bil samo pleh. Nataši, midva imava kar se priprav tiče, trenutno mal pavze. Je že z drugimi rečmi čist prevelika gužva. 7., 8. in 9. marca imamo priprave v cerkvi... Pa marca bom spravila skupaj vabila ter konfetke, trenutno pa čakam na vzorce blaga za obleko; pa odločila sva se, kakšni bodo prstani - tudi z zlatarjem je že zmenjeno, samo mere še greva dat, :). Je pa danes v planu kontrola pri P (uho), potem pa greva pogledat, kako velik je 14 dni star fantek, :). Se rpav veselim. Sama še nisem imela v planu težit, pa sva se z mamico slišali in ji bo prav prišel naš kombinezonček. Je rekel moj včeraj, ki naju je prehitel - bi se lahk reklo: dedji firbec, da ga je postalo prav strah, kako se bo zopet navadil na takšno malo štruco. Včeraj sem se lotila učenja za naslednji izpit, pa nisem vedla, a naj se smejim al jočem. Hodila sem na predavanja do polovice leta, pa sem včeraj naletela na popolno temo. In si z zapiski nimam kej pomagat - in sm šla direkt v knjižnico, da si malo razjasnim, kaj in kako... mi bo vzelo pa precej več časa kot sm sprva planirala... . Se vidi, da sm tudi na tistih predavanjih, na katerih sem bila, razmišljala o vozičkih, posteljicah... pa še kar nekaj časa je minilo... res sm smotana... NČ, zdej pa si grem pripravit kapučin in obesit stroj perila, potem se pa začno Telebajsi na BBCju in bom lahko v miru sprintala nekaj materiala... Tevža, midva imava enaka telefona z različnimi melodijami zvonjenja. In mi smo že tako daleč, da Tilen, ko začne zvonit, leti ponj in ga nese tapravemu lastniku. Sva se par dni nazaj skoraj stepla, ko mu nisem pustila, da bi ga nesel , ki je bil ravno v banji... No, pri nas so se klofute sicer zreducirale na minimum, vendar pa, če mu kaj ne paše, hitro fašeš kakšno... Uspešen štart danes! Šibaaam...