dalin
|
Oj Sicer sem jezna kot ,ampak bo že....... Danes imam dopust,čez vikend sem fraj,naslednji teden pa popoldne,tako da,adijo božični večer . Smo bili popoldne na Dedku mrazu,darila,ah ni za komentirat,čist nekaj v tri dni .Saj cenim,da sploh kaj dajo,ampak iz leta v leto je slabše . Zdaj je pa pred nami 12 dni počitnic in tudi Žan ne bo šel v vrtec.Upam,da ga bo zdaj vsaj ta prehlad minil.Danes je prišel iz vrtca čist popraskan po obrazu,sta se z enim malčkom zravsala .Mogoče bi morala iti do konca in mamico tožiti ,saj veste zgodbo o Domnu in njegovi sošolki. V glavnem,ker imam danes dopust in mi ni bilo treba iti popoldne delat,sem dopoldne nakupovala božična darila za otročke in možeka,pa šla v eno orng nabavo,mi je že vsega doma zmanjkovalo,pa v merkur sem zavila in kupila novo jelko,ki sem si jo obljubljala že par let,pa nove okraske,pa nove jaslice,... .Zaključek:lažja sem za 370 ojrov. Jutri bomo smrekico postavili,samo ne vem kdaj.Ob dveh je Rene povabljen v tuš na rojstnodnevno zabavo,do štirih,ob sedmih pa so vsi trije spet povabljeni na roj.dan in spet v tuš.Tako da,jutri bom kar naredila nekaj km.Bo pa zvečer tašča dala Žana spat in bom jaz v mestu počakala do konca zabave,da se ne bom vozila sem ter tja. Adrijana želim vama čimbolj prespano noč.Daj ji kamilice na prsa,pa vzglavje ji dvigni,pa malo operila,če ga imaš v nosek.Mi je zadnjič P povedala da zelo nuca pri kašlju,ker se sluznica skrči in otrok ne kašlja toliko.Hudič je ta kašelj. Tevža hvala za lepe želje,pa oglasi se kaj,če se bo dalo. za Matevža in njegovo zdravje. Yennika naše vzg. so imele pa včeraj predstavo za naše malčke.Pa Žan ni šel,ni možu uspelo,ker so imeli sorodniki koline in je moral iti pomagati,jaz pa v službi.Sem bila jezna ko sam . Aja,kar se mleka tiče.Jaz ga že doooolgoooo ne prekuhavam več.Saj zdaj je že skoraj 15 mesecev star in mislim da ne bi smelo biti problemov.Pa tudi,ko sem mu ga začela dajati,ga nisem dolgo prekuhavala. Nataši se pridružujem Tevžinem mnenju.Danes daj darilo.Ampak zdaj je že prepozno,da bi ti kaj svetovala.Je božiček že "minil" v vrtcu. Grem zdaj počasi vodoravno,utrujena . Lahko noč