Tanyka
|
Oj oj punce Gužva, gužva, gužva,........ Ampak obljuba dela dolg Včeraj mi sploh ni več uspelo do računalnika.Sem bila v službi do 21.30h.Danes pa fraj -končno .Tisti dan v tednu, ko sem fraj (če sploh sem) mi pa itak ful mine.Malo doma pospravim, nekaj časa posvetim malima, potem pa še malo okrog...............pa je ura že spet za spanje .Za starega pa itak ne ostane več časa Kaj je že to s.x .Ja res je tak poredko, da bi človek lahko pozabil .No zdaj že spi, če delam pop. ,ko pridem spi, če sem dop., sem zvečer tak zmatrana, da meni ni,...... Še dobro, da že imava 2 fakina, ker trenutno pri nas ne bi bilo možno več nardit kakšnega otroka No, da še malo povem kako sta maladva. Od vodenih koz dalje ni pri nas več zdravja.Kako že to izgleda, če je otrok zdrav Teden brez prehlada, vročine, kašlanja, .... Res več ne vem kaj delam narobe, ali se ju res vse prime na tem ljubem svetu Danes je tamali ravno dobil zadnjo dozo hiconcila (angina).Zdaj, ko mu je malo boljše pa kuha Lara.Ustnice ima tako rdeče(herpes na herpesi,nič ne je....)Res za popi.... Ne vem se je sam vsedel nad nas ali kaj Če ne bo že vseh piz..... enkrat konec bom morala malo živce zdravit. Drugače pa je bil decembra končno cepljen.En teden pred cepljenjem zdrav in en teden po,.............in potem zopet jovo na novo boji z virusi dosti o tem......................... Imam kaj lepšega tud za napisat Božič- na božično večer sem bila pop. v službi, tako, da so smrečico nardili brez mene. Ati je vse dobro z organiziral .Včasih se še izkaže Darila, jaslice, ... vse je bilo super .In kar je najpomembnejše.Jelko je postavil na prostor, kjer ni dostopa za deco. Jaz sem bila skoraj 100%, da jo letos obesim na luster Še nekaj o Reneju: Govori že kr nekaj in kr razločno npr. mama, ata,Jaja(Lara), deda, baba, teta, Meta, Nina, Musa(muca), pa-pa, pap, aka (kadar se pokaka oz. kadar nas pelje za roko, hoče na wc sedet in potem seveda nič ne nastane ....Napreduje Pokaže s prstkom koliko je star ,.... S sestrco se imata ful ful rada, če nista skupaj se začneta hitro pogrešat,... Lubčki letijo, sem in tja pa tudi kakšen ravs ne odpase . Mama pa mu je itak .Ja, ful je navezan na mene dosti bolj kot Lara (ona pa je itak že od prveka dne atijeva carta ). No toliko zenkrat o nas... Slike sem hotla včeraj pripopat preko shani.si pa mi nikakor ni šlo.Ono drugo finto pa sem pozabla....Si lahko mislite, tako dolgo me ni bilo na rr . Lepo Silvestrovo vsem skupaj. Se po novem letu enkrat oglasim, da vam voščim.Sem 1. in 2. doma p.s. Slavničnih napak se mi sedaj ne da it popravljat, tako, da se za njih že v naprej opravičujem ciao, ciao No, da poskusim, če bo več sreče danes