dalin
|
Uf.....je trajalo,da sem vse prebrala Sploh ne vem,kje naj začnem.............. Grem kar po vrsti Adrijana hvala(če se sploh še spomneš ),želela si mi dobro organizacijo dela.Ja,je kar treba vse organizirat.Sem imela teden polno nabit .V ponedeljekje bil Rene povabljen na rojstno dnevno zabavo v tuš,ob 18.uri.Vprašanje:kam naj dam ostale tri,ker ni bilo nobenega doma .Ja nič,po telefon in klicariti okrog,kateri mamici,bi ga lahko "uštulila" .V torek,spet zabava v tušu .Pa še k zobarju sem ga peljala,ker mu je en zobek nagajal.In kličem ob dveh popoldne,če me bo uzela naprej.Zobozdravnica,h kateri vozim otroke je pravi cuker,njena asistentka pa ptavi zmaj.Sprašujem se,kako sploh klapata skupaj .Pa je začela,da imajo veliko naročenih,pa bolečine,....Pa saj mojega otroka tudi boli!!!!!Ob pol štirih pridem domov,porinem Žana tašči v naročje in že letim z Renejem k zobarju,mogoče nama pa rata.Dve uri sva čakala,me sestra tudi pogledala ni,ko je klicala noter.Si je mislila,kar čakaj. Po dveh urah se me le usmili,in naju pokliče.Tri minute,če je bil na stolu,toliko da mu je zob odprla,in za to sva čakala dve uri .Potem sem ga pa v tuš peljala,vmes še sosedo klicala,če gre lahko ostale tri popaziti,ker je tašča MORALA iti k maši.Domov ga je pa kolegica pripeljala.Sem imela še to srečo,da mi ni bilo treba iti v torek nazaj delat,ker je bila pogrebščina,so zmogli brez mene.Pa tudi vejo,da mi tašča ni vedno na razpolago.In včeraj mi ni bilo treba iti nazaj delat,je bila spet pogrebščina.Jutri bom pa verjetno morala,mi niso še nič rekli,vem pa da imamo skupino 205 ljudi.Tako,da jutri nočna pade .Verjetno se sprašujete,kje imam moža .Ta teden cele dneve dela . Spanje:tudi Žan ga je ta teden kar sračkal ponoči .Se je zbujal na pol ure ali pa na uro.Sem mu v torek ponoči kar daleron dala in je bil ene štiri ure mir.Ne vem ali ga zobki dajejo,ali mene pogreša,ali zaradi vrtca,.....Pa dlesen ima zelo nabreklo,tam kjer bi morale štirice priti ven.Ampak po mojem,morajo najprej dvojkice in trojkice ven priti.Da o tem,da je že od ponedeljka prehlajen sploh ne govorim.Vmes je bil mogoče štiri dni zdrav.Ga kar s kremo od justa mažem.Pa danes,ko sem ga prišla iskat v vrtec,je vzg.rekla,da ima malo driske in da je lahko viroza. Spet. Tevža za uspešen začetek v službi.Si bila pa res lepa nevesta.Vsaka ti čast.Slike so sanjske,sploh ne morem verjeti. Pupika zate isto velja,me pa res na nekoga spominjaš .Obleke sta imeli obe lepe.Nataši tudi tvoja zažiga . Bundico mu jaz oblačim že od prejšnega tedna.Kaj pa vem,zjutraj je mrzlo.Sem mu pa danes kupila tudi škorenjčke,končno našla ene,ki so mi všeč.kombinizon pa tudi ima.Od bratcev,in to tri .Bo lahko vsak dan drugega oblekel . Vrtec:vsak dan boljše ,mogoče malo postoka,ko grem. Slikico bi kakšno pripopala,pa nimam nobene novejše.Po resnici povedano,zadnje čase sploh nisem nič slikala .Mater,kakšna mama sem . So pa vsi septemberčki takšni cukri ,res no. Yennika tvoj Klemen je pa že toliko časa prehlajen .Dobra si,meni bi se zmešalo.Če pa malo bolje pomislim,tudi pri nas ni nič drugače.Tavečji trije zdravi,tamali neprestano nekaj. Inca upam da bo Lovro,čimprej u redu . Srečanje:mene ne bo .Je v sredo ena gospa klicala,sploh se ne spomnim iz katere firme,in spraševala,če imamo 7.še kaj prosto,ker bi radi imeli silvestrovanje pri nas.Grrrrrrrrr,najraje bi telefon po tleh zabrisala in to zaradi tega,ker sem vedla da bom morala delati.Saj pravim,do januarja sem kuhana in pečena vsak vikend . Zdaj sem pa kar nekaj naklofala,če sem katero pozabila,brez zamere. Aja,Tejcha pazi na bibo in počivaj,če se da. Lep večer