princes
|
Hello... Jaz sem pa zdaj bolj Lii podobna, ker sem brezzoba.. No včeraj so mi dali ven kar vse štirice, spodaj in zgoraj, da mam mir.. Bolelo me ni, ker so me nafilali z inekcijami, tudi ko so popustile ni bilo bolečin.. Še moj je doma ostal, če bom slučajno boga, da bo imel tamalo, ampak mu ne bi bilo treba, samo sem itak bolj počivala, ker občutek ni fin..Pa eno juhico sem pojedla v celem dnevu.. Sedaj pa šele 11.12 dobim aparat, ker se mora lepo zacelit, tko da bom škrbasta.. Pa še novo službo začnem 1.12 a dej groza, delo s strankami.. Začnem pa v trgovini Lerota, se nova odpre v novem delu mercator centra v šiški.. Delala bom redno 6urni delavnik, 6dni v tednu...za vikende se bomo menile.. Da malo čas zapolnim dokler šole ne končam, pa še plača je kar solidna, da ne bom čisto od mojega odvisna... Denarja ni nikoli preveč.. Tko da glede srečanja se pofočkam, upam da se bom zmenila da prvi teden delam dopoldan, ker se mi potem vse fino izide...Če ne sem pa do 21h v trgovini.. Kje pa parkiramo? Nisem zasledila, kje ste zmenjene.. Zdaj grem pa kaj dobrega skuhat, pa upam, da bom lahko jedla..Sem tko lačna.. Tevža, jaz sem vidla tvojega možeka na 24ur.. Lep dan, mi bomo kar doma, se nič ne zadržujem zunaj, da se ne prehladim, bosta šla potem oči pa Lia malo ven, danes je v službi, prinaša včerajšnji dan... saj bo kmalu doma.. pa pa
|