dalin
|
Ojla Najprej moram pohvaliti Žana,je šel danes zjutraj sam od sebe k vzg .Sem bila takooooo vesela in šla z lažjim srcem v službo.Od veselja me je tudi utrujenost minila. Noč smo tudi lepo prespali,malo sicer še pokašljuje,ampak nič kritičnega. Sem naročila eno pumpico za nosek pucat,tukaj ena z RR mi jo je poslala.Je taka da jo na sesalec priklopiš in potem otroku ven potegneš ves "sekret" kar ga ima.Sem zadevo takoj sprobala in moram reči da je u redu.Je ne bom uporabljala neprestano,edino takrat ko bo nosek toliko zapacan,da drugače ne bo šlo.Punce moje,ne morete verjeti,koliko smrklja ima lahko otrok v nosku .To je kar teklo iz njega.Po tem pucanju je tudi lažje dihal in kašljal ni,ker mu ni sluz nagajala.Seveda,ker je ni imel .Če najdem link vam ga prilepim.Ga grem takoj poiskat . Evo,tukaj http://baby-vac.hu/klip/orrszivo.wmv Drugače pa,v službi nič novega,delam 100 na uro .Me pa moti to,ker nikoli šefi nič ne rečejo.Mislim,ne znajo se pogovarjati .Saj ne vem kako naj napišem.Recimo,če mi kuharica reče takrat pa takrat imamo skupino,mi nobeden od šefov ne bo rekel naj pridem delat,ampak se moram sama ponuditi oz.vprašati .In sem včeraj jasno in glasno povedala da če je treba priti delat naj mi kar sami rečejo,da ponujala pa spraševala pa ne bom za vsak dan posebej.Mogoče se katera z mano ne strinja,ampak tako je.Saj je delodajalec dolžan povedati kdaj je treba priti delat. Da ne govorim o njunem sinu.Star je sicer 36 let,ampak ne zna ne pozdraviti,ne da ne zna,NOČE.Parkrat sem ga pozdravila,ko sem ga vidla,da je prišel,potem pa ne več.Klinc te gleda sem si mislila,kdo si ti meni,da se ti bom klanjala.Je tudi kuharica rekla,da ga niti pogleda ne,če je tako fin.Zaključila je z besedami:"Ko ga j e"!!! Zadnjič se mi je celo tako zgodilo,da je naročil deci vina.In sem mu natočila v navaden pecljat kozarec.Pa je šel za šank in si pretočil v kelih kozarec(upam,da veste kakšne mislim),tak res fensi kozarec.Prav,sem si mislila.Naslednji dan je glih tako prišel in je rekel,da bo samo dva deci vode.Jaz pa njemu:"V kakšen kozarec naj vam pa natočim,da bo prav?" Mi je včeraj njegova mama(moja šefica) porinila v roke list,naj grem na občino in podpišem zanj,ker kandidira za svetnika.Pa sem ji rekla,da zakaj bi to naredila,saj me tudi pozdraviti noče,ko pride.In veste kaj mi je rekla!!!!!?????Da me ne pozna.Sem ji rekla da toliko pa nisem naivna,da smo skoraj sosedi in da mi ne bo nobeden rekel,da ne ve da sem od Matoha (to je moj priimek )žena.Mah,brez veze sploh o tem razpravljat............Ampak,skašljat sem se pa morala . Pa še eno neumnost sem naredila .V nedeljo sem vzela zadnjo kontracepcijsko tabletko iz škatle,vmes pa je en teden pavze.In jaz,trapa,v ponedeljek zvečer,ko sem prišla iz službe in ko je Žan svoje odkašljal(je kakšno uro kašljal,ko sem domov prišla),vzamem iz nove škatlice tableto in jo spijem.Včeraj zjutraj mi pa na pamet pade,da je sploh ne bi smela vzeti.Mater,sem butasta .Sploh ne vem,kaj sem mislila.NIČ .Tako,da se mi bo ta mesec za kakšen dan zamaknila,drugi mesec bo pa kakšen dan prej.Pa bo poglihano na koncu . Dovolj sem čvekedrala,me imate verjetno že poln kufer. Tevža sem včeraj kar pogrešala tvoje poste. Adrijana kje si pa ti danes . Dajanax oooooooglaaaaaaaaasiii se kaj. Pa druge tudi seveda . Yennika upam da si že bolje Nočka