julam
|
Ojla, mamike! Da se še jaz malo oglasim po dolgem času. Vidim, da ste nekatere kar redne tukaj gori in da pridno čvekate. In me ostale pridno beremo. No, vsaj jaz vas redno prebiram, za pisanje pa ni ali časa ali volje. Kakorkoli, ne vem več, o čem vse ste čvekale, tako da bom bolj na kratko. Veliko novega pri nas ni, ker smo ves čas bolani - ali en ali drug ali OBA. In sem že pošteno utrujena. Višek enomesečnega sranja (pardon izrazu) je bila adenoviroza, ki jo je staknil tavelik in revež 7 dni ležal, kuhal na 39,5 - 40,5, nič jedel in bil že pošteno izmučen. Posledic še nismo odpravili, še vedno prihaja k sebi. Mali je k sreči pokasiral le en mini delček tega zoprnega virusa. No, da strnem: mislim, da tečemo že x-ti krog, ker so se noski spet zamašili, spet kašljata,... čakam še vročino . Sicer pa naš fantek napreduje nekje tako kot vaši. Pri točno 14m je dokončno shodil - prej se je kakšna 2 tedna opogumljal. Ampak kaj, ko je brat tak tornado, da se revček še vedno rajši primer česarkoli v bližini, če tavelik pribremza mimo. Se mu pa sila fino zdi, da zna hodit in ga ne spraviš več na vse 4. Čeblja ves čas, je kot branjevka. Najpogosteje je na sporedu: ka-ka (pomeni lahko dobesedno kakati, lahko kahlica, lahko pa njegova kravica ninica), pa-pa (adijo, jesti, piti), pa (pazi ali padlo je), aaaa (ajs), ča-ča (čajčka), dedi, didi (duda), baba (babi), ma (Maja, Manca), mama (samo tu in tam ), poleg tega pa še razne zvoke (npr za avto, psa, kravo,...). Ne more pa bit tiho, seveda . Spimo nekje pri 20, v vreči in mu je očitno super, ker se ne zbuja (razen, če ga bolezen ovira ). Postal je izredno sramežljiv. Kamorkoli pridemo, se skrije nekam v moj vrat. Tega od tavlikega nisem vajena in začenjam razmišljat, da je očitno bolj moj karakter. To je postalo že kar bolestno, ker njemu je nerodno kjerkoli, tudi pri babi, ki jo je videl npr pred 2 dnevoma. Edino pred otroci mu je BP. A so vaši tudi taki heckoti? No, hvala bogu mu je v varstvu super in nima nobenih ločitvenih težav ! Odkar je shodil, je ful utrujen. Popoldne spi 3h, zvečer je ob 19h že pripravljen na drugo rundo. In ta utrujenost zna bit tako velika, da tudi večerje ne more pojest (pa je drugač jedec dedec). Sem vidla nekaj slikic s porok. Ja, lepe nevestice in ženini, ni kaj. Jaz svoje ne bom izobesila (je niti nimam na tem rač). Sem pa bila jaz tudi zlata nevesta, obleko mi je zašila U. Drofenik in mi visi v omari (čaka, da me možek pelje na kakšno gala zadevo ). Lepi spomini... Tejcha, kaj si že spraševala glede spanja? Tevža, bravo za uspešen začetek službe! Dalin, svaka čast! Joj, ful sem še hotla napisat, pa mi je izpuhtelo... No, pa drugič! Glede srečanja ne bom nič napisala. Sej se lahko odločim 7.12., a ne? OK, predno končam, pripopam še par slikic mojih dveh srčkov: Lahko nočko!
|