RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 14:02:20)

Pa reče:Ja in!"
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

IZVIRNO SPOROČILO: tevža

dalin - če si si vse izračunala in ugotovila, da vaši družini vsekakor bolj ustreza, da začneš s 5.11., potem ti svetujem, da se v službi izgovoriš na to karto, da imajo drug teden otroci počitnice in da jih res ne moreš pustiti same (mož veliko dela, bla, bla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] ), pa še najmlajšega še nimaš v vrtcu. reci, da bi jim bila zelo hvaležna, če bi razumeli tvojo stisko in da boš z največjim veseljem začela z delom 5.11., ko daš malega v vrtec.
na umirjen diplomatski način jih prepričaj...držim pesti.



SE PODPIŠEM POD TEVŽO, poskusi se držati prvotnega plana, glede na to, da imaš vse otroke doma, si še poskušaj izboriti ta čas z njimi.

Saj to je res.Pa pravi moj naj grem v popoldansko.In potem naslednji teden spet v popoldansko,ker Žana uvajam v vrtec.Sem ga vprašala če se zaveda da me dva tedna ne bo doma popoldne in bo moral vse sam štimat.Pa reče:Ja in!"

Mislim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ,bi ga kar s kastrolo po butici[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Saj bo v prihodnje preizkusil kako je to, pa bo verjetno potem besede nazaj vzel. Moški večkrat ne premislijo kaj rečejo in jih potem za nazaj dobijo.
Poskusi z lepimi besedami.




dalin -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 14:05:01)

Mah je zoprn danes[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/grrr.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image].Jaz pa v precepu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 14:11:53)


Ja, ja moški... včasih res zgleda, da smo iz drugega planeta. Ta gospodinjska opravila so pa tako nevidna in se skoraj nič ne pozna. Sploh pri vas - kar naj začne kondicijo nabirat, pol se bo pa videlo kdo je tečen doma.
Moj je tudi včeraj bil ves ponose, ko je dal Saro spat in je dejansko sama zaspala. To se zelo redko zgodi. In kdo je cele mesece vzrajal, da je zdaj tako pridne - ? (to mu sigurno ni na pamet prišlo)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 15:08:58)

Borovnička, vidim teeee!






tevža -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 15:16:57)

borovnička, jaz tudiii [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

tejcha - kako pa kaj tvoje počutje??




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 15:22:59)

Js pa kuham,

zjutraj sem imela akcijo po telefonu, sem se dogovorila skoraj (ostala mi je ena šola) za vse termine za raziskavo, pri kateri sem izvajalka, danes zvečer pa šibam v CE anketirat farmacevte... Učila sem bom pa... hm... enkrat, :)

Dalin, js bi se tud držala prvotnega načrta na tvojem mestu.

Bi bilo pa res zanimivo videt naše očkote same par dni s tamalimi. Mislim, da jim ne bi čist nič škodilo. Js bom to počasi morala začet uvajat, ker me aprila zihr par dni ne bo doma in ne vem, kk se bota štimala... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Itak bom verjetno morala pripravit vso garderobo, za hrano bodo pa že babice poskrbele. In sedaj istočasno razlagam bibi v bušiju, da se mora držat plana in se odločit, da se nam pridruži 15.  - in da mora zlatenico in vse druge problemčke enostavno preskočit, ker se bo mamci že mal mudilo domov, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Zdej pa šibam posesat, pa igrače zložit nazaj v škatle. Tilen je dans ekstra naspidiran, js se pa sam prestavljam iz enega na drugi konec...


Papa




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 15:28:03)

Tevža - glede počutja pa: če bi imela čas razmišljat o tem, da mi nekaj fali, bi verjetno našla kar precej stvari, pa nimam... :( Trenutno imam dvignjenih 5 napotnic na ŠSju in  v bistvu delam vse naenkrat. Starševski se je iztekel, na TA, kjer sem imela zmenjeno pa menda menjajo celoten kader v poslovalnici in bom na žalost (verjetno) izvisela. Za tiste 3 mesece je itak bojlš, da uvajajo nekoga drugega kot pa da jim potem js uidem in so na istem. In zdej flikam z vsem, kar najdem.

Rada bi se pa v novembru odkrižala še Prava EU in v decembru gospodarskega statusnega prava, kar pa je kar precej materiala, ki ga bo treba nekak spravit v glavo... Jauuuč... Sej se trudim, sam dlje od tega, da sem si dobla material in šla kupit nove markerje (to je nuuuujno pred vsakim študijskim naskokom), še pa nisem... 

In počutje je potem takšno... da zvečer padem dol, :)




dalin -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 20:25:21)

Jooooooooooj letimo na drugo stran,nas moram dvigniti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Hvala vsem ki ste prebirale moj "kaj naj,kaj naj",........[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image]
Odločitev je padla.Začnem s ponedeljkom,ker nujno potrebujejo delovno silo in nočem da bi me imeli za neresno.Pa naslednji teden spet popoldne zaradi uvajanja.Saj so naslednji teden otroci doma,ker so počitnice in bomo dopoldne skupaj.Vsi se bomo morali navaditi na nov ritem.Saj bo šlo.Grem pa raje delat,kot da brez službe ostanem,ker imam res blizu in tudi če bi Žan zbolel,upajmo da ne bo,in če mož ne bo vedel presoditi kaj je z njim(preveč paničen rata) mi ga lahko tudi pripelje v službo pokazat in bom jaz presodila ali je za k zdraviku ali ne.Tako da,stisnem zobe in grem v nove boje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Tejcha ni čudno da si na -3 kg,če si neprestano leteča.

Nataši tebi pa želim vse najboljše za rojstni dan
[image]http://www.syllienachtvlindertje.nl/images/felicitaties/feest001.gif[/image]




yennika -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 20:52:42)

Čer,

se javljam...je katera tukaj?Danes si lahko privoščim čveki čvek, ker sem slamnata.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 21:08:55)

Dober večer!

Jaz bom pricapljala gor, takoj ko otrok pade - in nič ne kaže na to. Sumim, da so ji prej dali čokolado, ko sem jo malo pustila pri domačih. Sploh je čisto divja, nori, kriči, leta, ropota... atija nadleguje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Yennika nam boš zaupala svoje rojstnodnevne mere, kraj, kontakt, mogoče pravo ime?

Ja, Tevža mislim, da si danes spraševala, če je polna luna - zgleda že tako ali pa je kak dan prej - velika in sijoča. Tako, da se lahko kar pripravimo na tečno noč in premetavanje (tisti, ki to občutimo preko otrok). Če bo naša sploh šla danes kaj spat...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Sem to polno luno občutila tudi na cesti oz. skoraj občutila s čelnim trčenjem, ko je en v škarje prehiteval[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Za malo je šlo, potem sem jih pa skoraj od zadaj dobila. A je že katera to opazila, da so oz. smo na cesti bolj vihravi ob polni luni. Statistika tudi kaže te razultate, tako da leteča Tejcha in vse ostele PREVIDNO!!!!!!!




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 21:36:51)

Nazaj iz Celja - totalno razočarana... Ne bom navajala imela podjetja, ampak: FAAAk! Organizacija na nuli, da o tem, da si sproti izmišljujejo sploh ne govorim... Mogoče je študentom brez obveznosti vseeno, če se časovno zadeve malo zamaknejo oziroma, če pač nekajkrat gredo kam na uro gledat... Js sm pa popizdila! Pa sem se zadržala in bom šla jutr naredit eno anketo, da bom pokasirala vsaj potne stroške na inštruktažo in tole od danes.... Drgač se lahk še za tist obrišem pod nosom. FUUUJ!

In zdej sm taka, da bom direkt padla v postlo. Malega je pa dans ati spravil spat. Mogoče je pa bral moj prejšnji post, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].


Pa kr razpište se. Tole, ko pridem za računalnik firbcat, kaj se pri vas dogaja, je edini čas v dnevu, ko se poknem dol in "kao" počivam...

Aja, Dalin, kr pogumno! Vse bo zlaufalo!

Še to, pol pa  res grem...


Prijateljica mi je dala za prebrat članek v eni angleški reviji o dvojčicah, ki to v bistvu nista...  Mamica je namreč, ko je že bila 3 tedne noseča s prvo dojenčico, še enkrat zanosila. Njeno telo kao ni prenehalo proizvajat jajčec in tako sta v njej istočasno rastli dve punčki, ena 3 tedne starejša od druge. Ko je napočil prvi PDP so (zaradi medenične vstave ene in prečne vstave druge punčke) naredili CR. In prva se je rodila tamlajša - tista, ki bi se morala šele čez 3 tedne in je zato starejša od tastarejše... Svašta!  Očitno je res vse možno, :)  Se pa tak primer zgodi na 4 miijone rojstev...

Še mal se morm pohvalit: sedaj je 15t2d, pa že čutim bibo! Zdej je to dva tedna prej kot pri Tilnu. Sej kile bodo pa hitr pršle nazaj, nč bat, :)


Zdej grem pa vodoravno.

NOčko!







dalin -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 21:47:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha

Malega je pa dans ati spravil spat.




Aja, Dalin, kr pogumno! Vse bo zlaufalo!






Še mal se morm pohvalit: sedaj je 15t2d, pa že čutim bibo! Zdej je to dva tedna prej kot pri Tilnu.






In moj je danes Žana spravil spat.Sem ga kar nagnala:Ala,probaj da vidim če ti bo ratalo.In potem je ko puran hodil po hiši:"Sem ga jaz spravil spat!"Tako kot si ti napisala Adrijana:jaz sem se pa trudila mesece in mesece za to.

Služba:mora zlaufat.Kaj naj,se izmikam zdaj.Če me nujno rabijo pa grem delat.Bo pa plača suuuupeeeer[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] .

Tudi jaz sem v tretji nosečnosti v 15.tednu čutila gibe.Enkrat sem nekje prebrala,da nosečnica z vsako nosečnostjo prej čuti gibe.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 22:07:52)

s ponedeljkom,ker nujno potrebujejo delovno silo in nočem da bi me imeli za neresno.
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

Dalin, saj bo zlaufalo, vsak začetek je pa težak. Tudi čez teden dni bi bil, tako da pogumno v novo službo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]  Pol bo pa tvoj in otroci celo popoldne pri tebi na kavi in sokih viseli, ko mu ne bo zneslo samemu doma biti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  - to bo napitnine[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] .

Tejcha me je spet začela nostalgija dajet - prvi gibi, pri meni je bilo to v 17tednu pa dva dni, nekaj takega. Pa baje je res, da vsako nosečnost prej čutiš. To z dvojčkoma oz. sestrama sem pa jaz v eni nanizanki gledala in je res zanimivo. Če to pravočasno ugotovijo, enega porodijo, drugega pa še lahko v maternici pustijo. Dandanes je že skoraj vse mogoče.

Naj še povem to, da je šla Sara komaj zdajle spat, kar ni v njeni navadi, okoli osmih je njena ura. Upam, da bo zdaj mir - se je oglasila in mislim, da ji ni čista tema všeč. Ponavadi ji pustim malo vrata odprta, ker je pa tv prižgan sme pa zaprla. Sem ji pa zdaj lučko naredila na čisto malo (imamo stikalo za regulirat) in porodilo se je vprašanje - A VE PUSTITE KAKŠNO LUČKO, KO JIH DAJET SAME SPAT V SOBO?
Do zdaj nisem tega prakticirala, mogoče bo pa potrebno, glede na to, da je ponoči navajena, da sma poleg nje. Včeraj je postavila rekord, spanje do 2h v svoji sobi, potem jo pa kar prenesem in je nič ne silim. Mogoče bi lahko vseeno poskusila z uspavanjem, samo sem čist omotična in mi je to najlažje.




julam -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 22:14:41)

Oh, a lahko spet jamram? Mali mi po 6 dnevih rahlo povišane temperature (med 37,5 in 37,8) že drugi dan kuha na 39+. Pa kaj je s tem našim fantkom, se mi res zdi, ,da je večinoma bolan. Potem pa štukam z varstvom in aktivnostmi tavelikega. Delo pa čaka, seveda. Pa še slamnata bom od sobote (za 5 dni).

Uh, OK, sem že.

Vidim, da ste ratale kar bolj čvekaste. Se vidi, da vreme štrajka.

No, jaz lahko tudi pohvalim našega bolnika, da že lepo hodi iz enega konca sobe do drugega. Ampak rabi cilj (= da se nečesa na koncu prime), pa pripravlja se 100 lahških let, predno štarta. Prav hecen je. Pa kakšen ovinkec tudi naredi, če se nepričakovano pojavi kakšna ovira (beri drveči avtoček od tavelikega). Kakorkoli, tudi mi bomo shodili, a ne Tevža? Nisem si zapomnila, če je še kakšen tak ziheraš kot tadva mojstra?

Igrače ne delimo na punčkaste in fantovske. Tamali je itak premali, da bi delal razlike. Tavelik pa se rad zaigra z avtomobili, orodjem, bagri, ... in na drugi strani s kakšnim dojenčkom, kuhinjo, otroškimi vozički. Mislim, da otroci itak začenjo sami od sebe kazat prioritete, ko pride čas za to. Na primer, moj tavelik fantolin je zadnjih par tednov obseden z modro, vse mora biti modro modro modro (kot pri 5 letni nečakinji rosa). Pa ga oblačim v vse možne žive barve (razen rosa, ki je bila rezervirana za domačo uporabo, ko je bil še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] - smo pač podedvali tudi rosike in jih uspešno uporabili), tako da očitno gre za neko deško prirojeno ljubezen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Kaj ste že še klepetale? Mi je vse ven ušlo. Ah, no, pa drugič.

A ja Tejcha, tebi pa svetujem, da malo izprežeš. Druga nosečnost navadno ni tako enostavna kot prva. Sem spet pokroviteljska, a ne? No, samo dobronamerno, približno si predstavljam, v kakšnem stanju si in kaj še pride. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


No, pa en lep večer ob prekrasni polni (?) luni ...




julam -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 22:20:39)

Dalin, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za službo. Ja, teli naši moški so pa taki, kot jih same naredimo. Moj je moj tretji otrok, za vsako stvar rabi pisna navodila (sicer dobim servirano "Sej nisi nič rekla" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]). Ko pa so sami (sila sila sila redko, še takrat s tono slabe vseti z moje strani), se poštimajo BP. Tako da mislim, da smo kar same krive, ko mislimo, da moramo vse same, pa da me najbolje vemo, kako in kaj z našimi tamalčki. Njim pa seveda to super truper paše. No, vsaj v mojem primeru je tako. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Adrijana, jaz pri nobenem nisem prakticirala nočne lučke (ZAENKRAT), imam to v rezervi, če/ko se bojo začele kakšne nočne more. Sicer se mi zdi to tako nepraktična zadeva, ker se ful hitro navadijo, potem pa prideš v kakšno situacijo (beri drugo prenočišče) in je panika. Ampak verjamem pa, da eni enostavno ne morejo brez.





dalin -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 22:30:47)

IZVIRNO SPOROČILO: julam

Dalin, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  za službo. Ja, teli naši moški so pa taki, kot jih same naredimo. Moj je moj tretji otrok, za vsako stvar rabi pisna navodila (sicer dobim servirano "Sej nisi nič rekla" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ). Ko pa so sami (sila sila sila redko, še takrat s tono slabe vseti z moje strani), se poštimajo BP. Tako da mislim, da smo kar same krive, ko mislimo, da moramo vse same, pa da me najbolje vemo, kako in kaj z našimi tamalčki. Njim pa seveda to super truper paše. No, vsaj v mojem primeru je tako. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Hvala enako.Točno tako.Ga neprestano sprašujem:bo šlo,kaj pa če,boš lahko,........[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].Tako da mi je prej rekel naj grem že enkrat delat,da bo mir.Sem bila kar užaljena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley6.gif[/image].Čaki se,sem si mislila,boš že videl!!!!!




dalin -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 22:34:54)

IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara

A VE PUSTITE KAKŠNO LUČKO, KO JIH DAJET SAME SPAT V SOBO?


Žan,zaenkrat še ne spi v svoji sobi.Kar nekaj odlašam in iščem raznorazne izgovore,čeprav sta dvojčka pri 9 mesecih v svoji sobi spala,Rene pa pri štirih letih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].V glavnem:zvečer ko greva v spalnico,najprej ruleto spustim,ker je nočka zunaj,potem nažgeva majhno lučko,taveliko(na stropu) ugasneva,popije malo vode in potem ga dam v posteljico.Ko zaspi,ponavadi takoj,pa tudi majhno lučko ugasnem.Mi pa pride prav ponoči,če je treba ustati.




dalin -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 22:40:16)

[image]http://www.ani3.dk/tekster-ny/t1/Goodnight%20(7).gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 22:43:53)

Jutri bomo pa za dobro jutro imeli temljito zaslišanje, če je danes zaužila kaj čokolade. Ker sploh ni mogla zaspat, tudi lučka ni pomagala. Za par minutk se je umirila in že je bil jok in stok. Take res nisem navajena, zdaj spi 15 min in upam, da pri tem ostane.
Sem pa razmišljala, da bi jo že v spalnico nesla, sem se komaj zadržala. Mogoče je še premajhna, pa jo je strah, ker je sama...  Samo enkrat je treba in vedno težje bo. Razen, če jo postim, da 3, 4 let v spalnici. Je pa to pri nas nepraktično, ker je na tej strani, kjer se dost dogaja in jo večkrat zmoti pri spanju.

Julam pocartaj bolnikeca še v našem imenu in se hitro pozdravita. Ta prehod res ubija, da so vsi bolani oz. sploh ni prehoda, kar zima je brrr.




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (26.10.2007 7:59:08)

JUTROOOO

No pa smo prišli do petka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

adrijana to imamo mi tudi problem, je timotej še v spalnici v svoji postelji in ima sobico pripravljeno pa kar ne gre in ne gre. potem se pa ne upaš kašljat, pa pogovarjaš se čisto potiho da ga je nebi zbudili...

dalin  upam, da vam bo šlo ok z uvajanjem in da ne bo preveč stresno za vse, držim pesti

tejcha [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za prve brcike.....




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (26.10.2007 9:16:59)

[image]http://www.ani3.dk/sjov04/sjov220/yg48.gif[/image] DOBRO JUTRO!!!!

Vreme spet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] štrajka - tako, da smo spet noter pečeni. K sosedi bova verjetno skočili na kavo, da se malo zamoti, potem se bo pa potrebno znajti.

Včerajšnje uvajanje ni uspelo, ker se je kar naprej zbujala in sem jo prenesla, ponoči je še pa v posteljo prišla - spet. Pa saj bo, ko bo.

Dajte kakšno temo načet, jaz se zdajle nič ne spomnim, še nisem prišla do svoje kavice in možgančki ne funkcionirajo kot bi bilo potrebno.




ajne -> RE: Septemberke 2006 (26.10.2007 10:54:13)

hojla babike,

evo, jaz sem danes že na dopustu, okoli treh gremo na brnik in potem v tople kraje na 33 stopinj... komi čakam.

Pri nas sicer nekaj smrkamo, pa zaenkrat ni panike (TRKAM).

Glede spanja je pri nas tako, da Ajdico zvečer po kopanju in preoblačenju v pižamico dam v žakelj, dobi 1 dcl  mleka, ki ga popije, potem se malo poigra z enim medvedkom in preden uspem priti zapret vrata, navadno že spi. Spi potem do šestih, ko dobi jutranjo dozo mleka, potem navadno potegne do sedmih - pol osmih. Potem mora pa itak vstat. Tko da pri nas zaenkrat to kar špila. Sam vsakič ko se kaj pohvalim je potem kako sranje na sporedu. Tavelika pa spi pri lučki (imamo en tak strahec iz Ikee, ki gori z zelo bledo svetlobo - ravno toliko da ni popolna tema). Se je tako navadila. Vendar če kam gremo ni panike, če tega strahca nimamo s seboj. Je pa meni praktično, če je treba ponoči katero kaj rihtat, tako da ga navadno vzamem s seboj - ker ste me spomnile, sem ga ravnokar porinila v kufer [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).

Sicer pa sem vsem bolančkanim (oz. takim, ki so večkrat bolani) že nekajkrat mislila napisat, da prosite P za Bronhomunal. To je preventiva pred respiratornimi infekti. Pri nas smo lani pri taveliki prvič poskusili in celo zimo (razen noric) smo pregurali brez bolezni. Letos sem ravno danes začela s terapijo pri obeh. Kaj pa vem, nam se je obneslo (tudi če je le placebo, je meni kul).

Lepo se imejte in se pišemo!

Čau!




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (26.10.2007 11:06:40)

Sicer pa sem vsem bolančkanim (oz. takim, ki so večkrat bolani) že nekajkrat mislila napisat, da prosite P za Bronhomunal.



Kaj je to na recept ali se dobi v lekarni - kako se daje? Če ti še uspe odgovoriti.

Drugače pa uživajte 100 na uro na dopustu, še za nas, ki bomo imeli naslednji teden baje sneg. Pa ne pozabit na kakšne slikica za lušte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] ENO ZA ZDRAVJE NA DOPUSTU in seveda po njem.

Lp




ajne -> RE: Septemberke 2006 (26.10.2007 11:38:51)

adrijana.sara - to se dobi na bel recept (moraš plačat), daješ pa 3 mesece po 10 dni. Ti P ali v lekrani vse razložijo.

hvala za lepe želje!

čau




dalin -> RE: Septemberke 2006 (26.10.2007 12:15:51)

IZVIRNO SPOROČILO: ajne

adrijana.sara - to se dobi na bel recept (moraš plačat), daješ pa 3 mesece po 10 dni. Ti P ali v lekrani vse razložijo.

hvala za lepe želje!

čau



Mislim da mi je o tem enkrat moja sestra govorila in da uporablja pri svoji hčerki.Samo jaz,če pokličem P,bo rekla,da to ne priporoča,da se to daje,takim in takim,....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>