RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (23.10.2007 15:05:55)

Hojla!

A pol dans čist odpade?

Js sm potem tud za 7., ker se gremo mi tud Miklavža v krogu familije in gremo parkeljce iskat... 
Se mi še sedaj smeji, ko se spomnim, kako so naju s sestro na veliko strašili. Ene 14 dni prej in kasneje sva imele sobi pospravljeni tipi topi, iz vseh jaškov se je kadilo, ker so parkeljni čakali na naju, če ne bova "pridni". Pa da ne bo pomote: nihče ni zganjal terorja, sam... Nama je pa dalo mislit. Vsako leto so se tastari tudi zmenili s skupino, ki je krožila po naselju, da so zverinice prišle na dom in sva "zmolili"... in vzdušje je bilo (kljub grozi ob hudičkih) krasno, saj je Miklavž potem vedno izpolnil želje, ki so bile napisane na listku, ki ga je v začetku decembra pobral z okenske police in darila nastavil na balkon. Še vedno mi ni jasno, kako so res velik kup daril vsako leto spravili v prvi štuk v sorazmerno kratkem času. Vsi smo sedeli v dnevni, vsake toliko časa sem hodila na balkon gledat, če "je že kaj"... (pa ni bilo...)  in potem je zacingljal zvonček in na balkonu je bilo svašta...
Naši sicer pravijo, sedaj, ko odkrivam skrivnosti kot mamca, da je bilo vse ves čas na balkonu, pokrito z deko, pa me je bilo toliko strah, da še pogledala nisem dobro... Js jim pa ne verjamem. Žalim si, da bi tudi moja otročka (letos še samo Tilen) praznike doživljala tako kot sem jih sama.
Sedaj je vse ena sama brzina, prazniki pa naj bodo nekaj posebnega. In letos gremo parkeljne zagotovo iskat!

Zdej sm se pa razpisala o tematiki, ki je čisto mimo... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Boljš, da grem kuhat, ker bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] vsak čas doma, potem pa že šibam js na teren... dans sem bila že dopolnde pridna, Tilen pa je tudi užival pri babici in dediju, jutri grem pa proti LJ še na dve inštruktaži - nisem čist zihr, kak bom vse skupaj zvozila, ampak BOM!

Inca, pozdravi se!

Papa









adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (23.10.2007 20:28:36)

Joj, moram nekaj napisati, smo čisto na koncu strani.

Tejcha sem z veseljem prebrala vaš običaj. Jaz se pa pretežno spomnim tega, da so nas precej strašili, sploh stari starši in sosedi, in nas je bilo res en mesec prej in potem strah, da joj. Pa ni to preveč fajn občutek. Še zdaj za mikalvža ne hodim zvečer rada ven oz. sploh ne hodim, ker imam občutek, da se mogoče za tisto masko skriva kak norec, ki ne ve kje so meje.
Bomo pa morali pri nas tudi nekaj novega uvesti, ker je pač Sara prva bejbica pri hiši in da ne bo pretirano. Sploh so pa letos še precej majhni in verjetno ne bodo imeli nič od tega. Razen kakšne nove igračke, ta se pa pri taki zalogi sploh ne bo poznala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Zdaj pa malo pred tv, pod tuš in še pridem kaj pogledati. Sara pa spi v svoji sobici in ko se bo zbudila jo bom verjetno prestavila. Mogoče bom kar tako uvajala, enkrat bo pa že prespala sama celo noč in upam, da bodo problemi okoli tega manjši.




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 7:52:48)

Dobro jutro!

Kako ste? Za nama je dokaj mirna noč, samo ob petih je nekaj Lovro protestural, zdaj pa še vedno spi. Nisem imela srca, da bi ga budila za vvrtec, pa  še jaz sem itak doma, tako da sem klicala v vrtec, da ga danes ne bo. Se bova mal doma crkljala.
Jaz sem že skoraj dobra, samo nič takega ne smem jest, ker imam totalno razdražen želodec, tako da sem na mandarinah, čaju in prepečencu. Do konec tedna bom že zakon :D

Imam pa po celi spodnji ustnici herpes - ki se mi res naredi enkrat na sto let. Mislilm, da sem jih do zdele naštela 5 na kupu. :(








NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 8:01:09)

JUTRO

evo še en žalostna novička, če ste kaj spremljale tv je umrla še ena porodnica v postojni stara 22 let [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Pa kaj se dogaja ?

tejcha to s parkeljni pa poznam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. drugače pa pri nas tudi hodi skupina naokrog.. parkeljni, miklavž, sv.anton in angelčki... je full lepo

pa drugače, ste zdravi?




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 8:02:45)

incabanca tole se te je pa lotilo, smola... no da gre vsaj na boljše in da čimprej mine [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]  A drugače si pa ti tud že v službi




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 8:06:33)

NATAŠI - imam tako občasno službo v vrtcu. Ko rabijo me pokličejo, če imam čas pridt delat, takrat ko me pa ne rabijo se pa počim v knjižnjico in se učim, medtem ko je Lovo v vrtcu. Sej tud tole sem v vrtcu staknila, ker je tam nekaj razsajalo in sem že itak nadomeščala eno, ki je ostala doma, ker je bruhhala. :)




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 8:13:24)

Nič, drage  moje, ve še kaj naklofajte, jaz grem pod tuš, ker moj mali še vedno spi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] (pa je šel ob 19.00 spat).
NO, pa saj se ne pritožujem. :)


papa




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 8:33:23)

no fino ti verjetno full odgovarja ta služba, pa si to v istem vrtcu kot Lovro




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 8:57:13)

Dobro jutro!

Tudi za nama je lepo prespana noč, razen tega da se je spet prismukala v posteljo ponoči, ker kar ni mogla mirno spati, potem se je pa umirila in spala do osmih. Jaz sem pa mislila, da je ura kakšnih 6, ko je tako žalostno vreme zunaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Sara že lep čas ni bila na sprehodu, zaradi teh bolezni in vremena in mislim, da tudi danes ne bo nič.

Za porodnico sem pa slišala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - ne vem, če prej nisem toliko spremljala ali pa se je število smrti res povečalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Grozno je pa tudi to, da k družini hodijo mediji in jih nadlegujejo, samo da imajo oni reportažo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Incabinca tudi jaz sem imela včasih full probleme s herpesi, pa se je za zdaj umirilo. Sem ga dobila ob vsakem pitju iz tujega kozarca ali pa če ni bil dobro umit. Samo, razširili so se mi pa samo enkrat in sem šla k zdravniku, pa sem dobila full dobro tako malo kremico, ki jih je takoj posušila (seveda je plačljiva, vendar samo na recept). Sem jo imela potem dve leti, tako da, če imaš probleme večkrat, ti priporočam, da si greš po njo, da si ne boš še bolj prenesla naprej.

Zdaj pa grem eno kavico skuhat, pa zajtrk, potem pa pridema kaj nazaj pogledati.

                             [image]http://www.ani3.dk/smiles04/ny/Ygsmil%20(5).gif[/image]




tevža -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 9:37:23)

ohoj!

kakšno trapasto vreme...bljak....

matevž zadnje dni tolče en poseben urnik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - vstaja med 6. in pol sedmo, potem je pa okoli 9h tako utrujen, da samo težka in pleza po meni. potem ga seveda dam v posteljo in zaspi za eno uro. hm...ne vem, ali ga daje vreme ali kaj? upam, da to to v vrtcu ne bo delalo težav. no, ampak saj tam bodo prijateljčki in nove igrače in mislim, da niti ne bo imel časa misliti na spanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

meni osebno prazniki z maskami niso posebej pri srcu, tako da noč čarovnic in pust gledam bolj od daleč. pri nas bo za to zadolžen oči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

upam, da bo dež vsaj malo ponehal, da se bova lahko malo prezračila.

ciao




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 10:40:24)

Ne vem toliko ampak v postojni sta bili zadnji dve leti kar dve umrli porodnici, navkljub vsej tej tehnologiji prihaja do smrti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In nosečnost ji je potekala čist ok.. Bogi fantek je ostal brez mamice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

vreme je pa za .....  Včeraj smo šli peš na sprehod in bi mali vse pobral. Naredimo en korak naprej in tri nazaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

HERPES- jaooo ravno zdaj ga imam na sredini spodnje ustnice. Meni se tud pojavi tako kar parkrat na leto. Pa bi res mogoče šla po kremico k zdravniku? Ampak joj se mi je težko spravit tja.

Aja, včeraj smo bili na slikanju... kolk smo se zabavali, je fotograf full face delal tako da je bilo prav lepo. v petek jih grem iskat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Glede spanja- pri nas je dva dni katastrofa. Ko pride iz vrtca noče več it spat in kar leze dol s pojstle. Potem zvečer je pa obup. Zaspi malo pred 22.00 in še to z mukami. Leživa na "taveliki" pojstli in skos uhaja dol. potem gre pa v pojsteljico je pa full dretje in potem enkrat zaspi. V glavnem men bo glavo odprlo če se ne bo umirilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].  Prej je vedno šel spat ko je prišel iz vrtca za cca 2 uri in potem je zvečer brez problema lepo zaspal okrog 21.00. Zdaj pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




tevža -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 10:59:24)

smrti porodnic sama sploh nočem komentirati, saj sem doživela izgubo kolegice na tak način [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], tako da....bzv.

tole vreme je pa res tako moreče, da je kaj....midva bova vseeno šla vsaj do trgovine.

aja, sem pozabila napisat, da matevž prehodi cca. 3-4 korake, potem pa se vrže na kolena. in ko ima v rokah kakšen večji predmet ali pa dva in pozabi, da se nikamor ne opira, prehodi celo predsobo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. če ne prej, se bo kaj hitro spustil v vrtcu in začel racati po svoje.

nič, greva ven.....




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 11:15:08)

tevža tako je timotej začel pred 14 dnevi, potem je bilo pa kar vsak dan več korakov. tako da zdaj ga posnemita, jaz sem ga in je full lep spominček na prve korake. zdaj ko pa že tolk zna bi pa povsod šel sam in sploh ne pusti da bi ga za rokico držala. smo bili v baby center se je direkt zapodil v igračke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. full posebno doživetje ker je bilo to prvič.Potem je pa tako kot timotej, shodil malo kasneje ampak je pa full siguren in stabilen in to mi je full všeč.

jaz sem pa zdaj zmenjena s sodelavko v city parku da se dobiva na kavici (ona je še na porodniški) in že komaj čakam na sprostitveni čvek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] potem pa spotoma v mcdonalds po malico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]





adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 11:55:33)

                   [image]http://www.ani3.dk/creddy01/creddy0/121.jpg[/image]

Soseda je prišla kofetkat, zdaj jo je pa Sara pospremila čez cesto, da bo pozdravila muca in kužka. Ker že cel teden ni bila tam. In očitno danes tudi ne bova šli ven. Sem pa nekaj ugotovila, da imam full manj cotk za oprat, ker je cel teden noter[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Vreme je pa res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image] , lani smo imeli pa tako lepo jesen in sma skoz vozičkali po vasi.

Eno vprašanje  -  A ima katera avtomat za peko kruha? Mi smo ga hoteli nabavit, pa sem ga zdaj kar dobila za predčasno rojstnodnevno darilo. In sem zaenkrat full zadovoljna. Včeraj sem še nakupila moko v Hoferju, vse vrste, da bo kruh čimbolj raznolik. Ker me kar srce boli, ko sem nam je kruh ostajal, če sem pa manj kupovala, nam  ga je pa ravno takrat zmanjkalo. S tem, da nam tako vozi kruh mimo vsak dan in sem kupovala še samo žemlje, je pa postal full drag in še počakajo ne več kot dva dni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . V trgovino pa bolj, da ne hodim vsak dan (moram z avtom), se mi ne da, pa še vedno kaj zraven zapravljam.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Matevž, zdaj se bosta pa lahko ob naslednjem srečanju že lovila s Saro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  (to je njena naj igrica).

Ker se nam Anika noče nič javiti, bom pa jaz povedala, da Lana že obvlada korake, tako da bi jaz temu rekla, da že hodi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  tudi za Lano!

Nataši za vas pa nisem sigurna, če sem vam že čestitala, tako da vseeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] (ne more škoditi, če še enkrat)

Zdaj pa grem gledat kaj bo za kosilo, še nisem nič pripravila.

[image]http://www.ani3.dk/smiles04/smiles4/117.gif[/image]




dalin -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 12:17:01)

[image]http://www.ani3.dk/tekster-ny/t9/HallooooooL%20(14).gif[/image]

Žan že dobro uro spi,kosilo je že kuhano,skoraj.Sem že zjutraj ob sedmih ješprenjčka pristavila.
 
Tudi mi smo lepo noč prespali,se tudi za vodo ni zbujal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] .
 
Danes sem otroške cotke malo sortirala[image]http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/u020.gif[/image] .Zimsko ven,poletno pa pospravila.En stroj perila se je že posušil v sušilcu,drugi se suši.Tako da,to je to.Popoldne bomo pa lenarili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .
 
Tevža[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  za Matevževe korake.Žan tudi že hodi,edino ko greva ven,se pa po vseh štirih plazi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .Ne vem zakaj tako.
 
Vreme je za en drek.Grdi izraz,ampak je res.Je človek čist brez volje.Bi morala odpoved odnesti v službo(prejšnjo),pa se mi sploh ne da nikamor iti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .
 
Adrijana jaz nimam aparata za peko kruha.Včasih ga tašča speče,drugače ga pa kupim.Ponavadi martinovega črnega,je še tretji dan mehak,kot da je glih kar pečen bil.Pa toast je pri naši hiši,za kakšen namaz,in ga imajo vsi štirje otroci najraje.
 
Nataši greste pa res pozno spat.Pa kaj češ.Škoda ga siliti prej,če noče.Moji gredo ob osmih najkasneje,Žan kakšne pol ure prej.Tako,da imam tudi jaz kaj od večera.
 
Domen ima tudi včasih herpes,pred kratkim ga je imal.Sem v lekarni kupila kremico,mislim da se ji reče silk pur.Pa zgine po treh dneh.
 
Kaj je zdaj s seznamom naših "brzdejev"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] .Bo ali ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ?
[image]http://www.ani3.dk/disney01/smaa/nm_disney_23.gif[/image]  Lep dan

 




dalin -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 12:19:26)






[image]http://www.ani3.dk/born02/born0/windelwinni.gif[/image] Naši septemberčki praznujejo:
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]  26.08.
 
BOROVNIČKA - NIK
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   01.09.
 
YENNIKA - KLEMEN
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image] 02.09.
 
ZALA ADL - ZALA
 
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]  02.09.
 
NATAŠI - TIMOTEJ
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   03.09.
 
TANYKA - RENE
BUCHKA - FILIP
 

[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   04.09.
 
x_SREČKA_ - VESNA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   04.09.
 
INCABINCA - LOVRO
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   06.09
 
JULAM - AMADEJ
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   07.09.
 
ZVEZDA06 - EMA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   08.09.
 
NEN - NEŽA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   08.09.
 
PUPIKA - GAL
 

[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   09.09.
 
BUDA - TILEN
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   09.09.
 
ADRIJANA.SARA - SARA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   10.09.
 
PRINCES - LIA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   10.09.
 
KATY - TILEN
 

 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   11.09.
 
ŽIŽA - URBAN
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   12.09.
 
MATEJČICA - TOMAŽ
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   14.09.
 
ANIKA_24 - LANA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   15.09.
 
ALENKA11 - ALEKSEJ
ANČ - TRISTAN
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   15.09.
 
KALIPSO - ZARA
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   16.09
 
MAJA81 - LARA MARIE
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   22.09.
 
SONČICA - BENJAMIN
TEVŽA - MATEVŽ
 


[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   23.09.
 
SANJAS - MAKS OLIVER
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   25.09.
 
ROSE22 - NEJA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   26.09.
 
AJNE - AJDA
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   27.09.
 
DAJANAX - VITA
 
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   27.09.
 
DALIN - ŽAN
MIRIJAM - TOBIJA
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   30.09.
 
TEJCHA - TILEN


[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   03.10.
 
LINA - TRISTAN
 
 
 
 
 
 
21[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/t_piepie.gif[/image] 12


 
 
 
 







incabinca -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 13:05:24)

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

no fino ti verjetno full odgovarja ta služba, pa si to v istem vrtcu kot Lovro


Ne, ni isti vrtec, je en privat vrtec ki se je odprl lani, pa še čisto blizu našega doma je - se samo po hribu dol spustim. :)








incabinca -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 13:07:04)

Domen ima tudi včasih herpes,pred kratkim ga je imal.Sem v lekarni kupila kremico,mislim da se ji reče silk pur.Pa zgine po treh dneh.
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

ja, jaz sem tudi to kupila in prav čutiš kako deluje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]











NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 13:09:10)

adrijana takole je...  takoj sem vam sporočila da naš timotej hodi, vi ste me pa ignorirale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], tako da adrijana hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

avtomata jaz nimam ima ga pa od brata žena in ga tud full pohvali. da ti povem, da pri nas skoraj nič kruha ne pojemo in gre v .....

dalin ali daš direktno vse cujne v sušilca? Ker jaz sem pa so šle skupaj od mojega mikice... potem pa saj veš da ni ravno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. zdaj jih pa kar na štender obesem pa dam še v sušilca če rabim že naprej štender. Bele pa vedno direkt iz stroja v sušilca

seznam roj. dneva- moj je pa JUTRIII tralalala





incabinca -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 13:13:37)

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

Glede spanja- pri nas je dva dni katastrofa. Ko pride iz vrtca noče več it spat in kar leze dol s pojstle. Potem zvečer je pa obup. Zaspi malo pred 22.00 in še to z mukami. Leživa na "taveliki" pojstli in skos uhaja dol. potem gre pa v pojsteljico je pa full dretje in potem enkrat zaspi. V glavnem men bo glavo odprlo če se ne bo umirilo . Prej je vedno šel spat ko je prišel iz vrtca za cca 2 uri in potem je zvečer brez problema lepo zaspal okrog 21.00. Zdaj pa


Lovro gre skoraj vedno spat ob 19.00. Glede tega sem zelo striktna. In mislim, da bi morali biti načeloma vsi otroci najkasneje do osmih zvečer v postelji.
V tvojem priemru, NATAŠI, mislilm, da Timotej ne zaspi, ker je dejasnko že preveč zaspan in ima potem težave s spanjem. Poskušaj ga npr. en teden striktno dajati v posteljo recimo ob pol devetih (pa potem še počasi spuščaj uro) - itak, da bo protestiral, ampak mislim pa, da se ti bo obrestovalo. Boš videla kolk je fajn, ko imaš potem še dejansko kaj od večera!
No to je samo moje mnenje, upam, da ne zameriš.






adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 13:28:40)

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI (12.10.)

Je pa nekaj novega pri nas: HODIMO in sem takooo ponosna na mojega Timoteja da bi kar skos s kamero hodila za njim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]



SE GLOBOKO OPRAVIČUJEM V IMENU VSEH!!!!!!!!!!!!!




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 13:37:38)

Pa naj še kdo reče, da čokolada ne deluje na Saro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley7.gif[/image] (nihče mi noče verjeti)- je dobila od sosede (dobronamerno ji je prinesla dopoldan in sem dovolila, da poje, ker sem sama hotela videti reakcijo)kinder milchschnitte in bila spet čisto naspidirana. Vedno mi hodi zdaj spati okoli 12h, najkasneje pol enih. Tako je pa komaj zdajle padla, s tem, da je eno uro letala sem in tja kot nora. Zdaj sem jo pa še morala umiriti, da je lahko zaspala.

Drugče mi hodi spati okoli 8h, včasih tudi kako uro gor in dol. Je ne silim, ker tako ali tako potem sama nakaže, kdaj ne more več in jo samo položim s flašo mleka. Mi pa čisto paše, če gre prej spati, da imam kaj od večera.

S kruhom je pa tudi pri nas tako, da ga včasih full jemo, včasih se ga pa tudi dotaknemo ne. Praksa pa kaže, da ga pozimi rajši jemo, verjetno tudi zaradi malo drugačnega prehranjevanja.

Sušilec je pa zakon zadeva. Jaz pozimi skoz sušim z njim, razen občutljivih cot, te pa na štendru.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 13:40:03)

Še nekaj sem pozabila povedati (vem, da je že tretji post po vrsti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) - sem se lotila seznama, bi pa dala noter podatke nick, pravo ime, kraj, roj. datum. Tako, da če se strinjata oz. s tistim kar se, dajte napisat podatke ali pa pošljite na zs.




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 14:05:22)

punce- ali je katera ze kupila ali vsaj videla v kaksni trgovini smucarske hlace za nase malcke? Jaz jih v NM nikjer ne najdem- samo kombinezone... zdaj pa ne vem- ali naj grem samo za to v LJ- mi bo katera prej kaj svetovala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]
no, ce katera kaj ve, prosim- na dan z nasveti

pri nas se ne dogaja nic posebnega- trenutno se poskusam cim vec posvecati studiju, vsaj ko nasa cebela spi...

Lp vsem




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 14:25:18)

incabanca hvala za nasvet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], bom poskusila ... čeprav ga dam zdaj že ob pol devetih pa uide in se full joka da ne bo spal... kaj misliš da bi ga dala kar v pojsteljco in šla ven? On vedno zaspi ob meni na veliki pojstli potem ga pa prestavim. Prosim za nasvete ker je obupek

adrijana a čokolada tako vpliva na saro??? Naš mali poje vsako popoldne celo tablico kinder. aja opravičilo sprejeto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

zvezda mislim da ima H&M v lj





Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>