RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 14:26:51)

moje ime: Nataša
moj nick:  NATAŠI
roj.dan: 25.10.1979
kraj: okolica Lj


a je ok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 14:27:48)

oo novo stran sem odprla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

incabanca ali je ta vrtec MALI PRINC če nisem preveč radovedna- hodi tja od sestrične mali pa je lansko leto začel ker se je menda takrat odprl




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 14:35:47)

Pofočkane...

 Tejcha ali ti slučajno seznam delaš? Da te ne bom izrinila.




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 14:55:01)

NATAŠI: Lovro zaspi sam, ni bilo nobenih problemov nikoli, tako da v bistvu meni je lahko nasvete deliti, ker ne vem kako je to, če enostavno noče zaspati.
Jaz pri Lovru vem, da ob sedmih je zaspan in tudi če kdaj protestira, ga mal zignoriram, pa čisto lepo zaspi.
Ja, drugace

pa je to vrtec Peter Pan (mali pronc je mensezdi na Viru - je pa to ista "firma" )

nick: incabinca
ime: ines
RD: 11.08,1983
Kraj: Kamnik

(sej ne vem, a sem že povedala al ne, ampak od viška ne boli glava :) )








tevža -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 15:16:34)

hoj!

a je danes dnevna luna ali je ta dež tako tečno vpliven? matevž kar nekaj teži in se me drži za hlačnico in bi bil skoz v naročju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .takega sploh ne poznam!! skratka danes si sploh ni podoben, ena mala sera je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] .

nataši - sorry, ker nisem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  za timotejeve korake, a ko vas preberem, se včasih kar malo zgubim, kaj je katera napisala. si bom morala ob branju sproti zapisovati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] . glede spanja se pa strinjam z incobinco - ustvari mu urnik in potem vztrajaj na njem ne glede na to ali kaže zaspanost ali ne. v roku 14 dni, če ne še kakšen dan prej, se bo sigurno prilagodil. matevž je opoldansko in večerno spanje "skužil" v dobrem tednu dni in enako hodi spat že od 8m. držim pesti.....jutri pa praznuješ - juhuuuu! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

tudi jaz isščem smučarske hlače za tevžija in nameravam v sob. pogledati po BTC, emporiumu, zara kids....če kaj najdem, ti sporočim.

se tipkamo kasneje....




tevža -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 20:30:29)

kje pa ste vse??

no, jaz sem solo do poznih ur...kot vsako sredo. matevž že pridno spi dobro uro, jaz pa sem odtelovadila svoje, se stuškala in zdaj bom ob prijetni glasbi malo posurfala po netu. čez kakšno urco pa s čtivom v posteljo....




dalin -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 20:35:22)

Nataši tudi jaz se ti opravičujem.Mislim,da nobena tukaj gor ni tega namerno naredila.Je bilo pa to takrat,ko si spraševala kaj bi Timotej dal očiju za rojstni dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].In mislim,da so/smo zaradi tega spregledale.
Ne razumem te,kaj hočeš vprašati s tem,če dam vse cunje v sušilca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].Belo ja,pisano tudi,svetlo in črno.Jaz pisano že pri pranju ločim,svetlo skupaj,temno skupaj.In vse gre v sušilca.No,kavbojke ne,pa kakšni volneni puloverji ipd. tudi ne.

Se pa strinjam z Inco,čeprav tudi jaz ne morem tebi pametovati,kdaj daj otroka spati.Ko je bil Žan še dojenček,tam do petega meseca,pred 22.uro zvečer sploh ni zaspal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].Če sem pa iskrena,se pa sploh ne spomnim kako je do tega prišlo,da je šel pred osmo spat.Vem da je bilo okoli petega meseca,to je pa tudi vse.In mi paše tako,ko zvečer vsi štirje čmrlji ležejo v svoje postelje in okoli 20.ure zavlada tišina v hiši.

Zvezda jaz smučarskih hlač zaenkrat ne bom kupovala.Imam veliko kombinezonov od starejših treh,ki so lepo ohranjeni in kot novi.Napiši kako kaj Ema,pa njen trebušček?

Tevža si napisala da si odtelovadila.Kakšne vaje pa delaš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 20:40:19)

Čer.

Za mano napooooren dan. Sem že v pižami in kljub trdnemu namenu, da se lotim učenja, bom večer preživela pred TVjem.

Nataši, tud js sm spregledla tvojo novičko, SORČiiiiiii [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] pa čeprav z zamudo. Pa vse najlepše za tvoj rojstni dan.

Meni je podatke poslala na ZS le Zvezda06, tak da adrijana.sara, lepo prosim, prevzemi. :) Pa res predlagam, da dodate še maile.

Tak, Tilen je že čist adijo. Se greva še mal na kavč pomučkat, pol gre pa v spalnico.


NOČKO!




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (24.10.2007 22:51:12)

Čer!

Zdaj sma si z mojim  pogledala kmetij in sem morala še pridit malo pokukat, potem pa spat ali pa še kak del ER pogledam, ki jih imam na računalniku.

Glede seznama še povejte, če javno objavimo ali v album pod geslom. Res bi lahko dodale maile. Imam pa za zdaj samo za  nas 7, ki se dnevno javljamo. Bom še počakala, če se še katera javi.

Nataši glede spanja - mogoče je samo obdobje, jih je bilo pri nas že nekaj. Zdaj je pa kar naenkrat začela hoditi sama spat, brez večjih težav. Pa sem jaz nekaj časa nazaj tudi začela tuhta kaj naj, da to dosežem. Mogoče je res, ko so sami pripravljeni ali pa jih mi razvajamo. Poskusi z večerno rutino in vztrajaj, mogoče se pa obrestuje. Sara jo že zna na pamet in ji red očitno odgovarja. Čeprav ni rečeno, da ji bo skoz. Po občutku! Drugače pa devicam piše v horoskopu, da imajo rade red in rutino - pri nas se to res že kaže[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].

Dalin kako pa to da jeansa ne daješ v sušilca. Meni ravno tu velikokrat najbolj prav pride, ko ni sezona. Drugače je pa Incabinca mislila verjetno na poloverčke, fine majčke in t - shirt majice. Tega tudi jaz ne dajem v sušilca, ker jih precej uničuje. No, baje tudi odvisno kakšen je sušilec. Mi imamo bolj poceni varianto.

Tevža ti pa res pridno telovadiš. Jaz se moram tudi kaj spraviti, samo sama nisem najbolj uspešna. Sma pa prej s Saro telovadili na puzlah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Leživa na hrtu in potem dvigujeva noge, roke, pa eno nogo... in Sara to veselo ponavlja. Potem se pa obe smejiva.

Sma se ravno z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] pogovarjala kako se je spremenila, koliko stvari razume, že ponavlja dejanja, besede, kretnje... pravi mali klovn je in taka važička. Pa že koristna je - z veseljem vsem pokaže kam se gre lulat, kako se dvigne pokrov, vzame papir, potem pa ven beži[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pa prej si je copatke umivala v tuš kabini(že obvlada odpiranje), pove kdaj je lačna (to je skoraj vedno), prinaša copatke, cotke, pomaga nalagati pralni stroj, naštela (zato smo začeli zaklepati tipkovnico)...res full hitro rastejo. Teti je včeraj rekla, TEBI (pa nimam pojma kje je to pobrala), pa če jo pokličem reče KAJ...

Bi lahko še pisala, pa ne bom težila - več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Lep večer vsem skupaj in javite še podatke, tiste ki želite. Če pa kateri ni, pa nič ne silimo!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 7:25:20)

JUTROOOO

No mi smo imeli pa včeraj miren dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] je imel mogoče res le obdobje. je popoldne takoj zaspal in spal 2,5 uri potem zvečer je pa res da zaspal ob 22 ampak ni nič težil. sem ga pa dala ob 21 v pojstlo ampak ni variante on je bil še ko rožica. popoldne sem ga polomila ker je mal predolg spal (pa kaj ko je meni tako prav prišlo da sem vse zlikala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Zdaj ko sem v službi mi full časa zmanjkuje, lasje se mi full hitreje mastijo, v glavnem ..... aj jaj jaj. Ko se je pa zbudil sva se pa full igrala in ven smo šli mal na sprehod.

incabanca ja v peter panu je od moje sestrične otroček.. sem mal pomešala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

hvala vam za čestitke ob hoji, saj nisem bila nič užaljena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

dalin s cujnami sem mislila če daš tudi pisane direkt v sušilca zaradi krčenja. Ločujem drugače tudi jaz pri pranju. V sušilca dam pa le bele cujne ker mi grejo pisane skupaj.

tevža in tejcha hvala za čestitko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

adrijana ne verjetne spremembe se dogajajo z našimi malčki, eno leto nazaj so bili še čisto nebogljeni zdaj pa razturajo situacijo.. Lepo je spremljati njihove napredke




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 7:42:55)

Dobro jutro!


Jaz sem mojga škrata že v vrtec oddala, zdaj me tud pogelda ne več ko gre k vzojiteljici :) Se mu vidi, da je v vrtcu začel ful uživat in tud ko pridem ponj j etotalno naspidiran, potem mi pa v svoji lovrovščini začne razlagat kaj je počel. :)

NATAŠI - VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!
[img]http://www4.slikomat.com/07/1025/tdy-birthday-balloon-bunch.jpg[/img]





Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 7:47:59)

Jutro!

Mali še spi...(uwaw¨!) in js sm si celo v miru umila zobe, se stuširala in sedaj res joinam ob jutranjih novičkah... Hm... sm že prehitro rekla... je že iz spalnice.

Pridem kasneje...




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 9:18:29)








[image]http://www.ani3.dk/blomster04/blomster0/yg4.gif[/image]
VSE NAJBOLJŠE NATAŠI!!!!!!!!!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 9:32:25)

Hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  za čestitke in tako fejst "slikice"




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 9:58:26)

Mene pa zanima, kakšno imate mnjenje glede igrač... "Punčke so za punčke, avtki so za fantke..."?

Js mislim, da oboji rabijo vsakega po malo. Tilen trenutno najbolj uživa v kuhanju v "moji kuhinji". Stara je sicer zihr več 15 let, a je takšna kot nova, saj sva s sestro zelo pazili nanjo. 
Ima tudi majhnega dojenčka, naučila sva se, kako se ga ujčka in zraven "poje" uspavanko. Da včasih joče in ga je treba potolažit, kako se ga da ajčkat in pokrije... :) Po drugi strani se pa špilamo z vlakci, brcamo žogo, sestavljamo stolpe, gradimo hiške....vozimo avtke po preprogi... in nalagamo ter prevažamo v smetiščarju.




tevža -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 12:00:50)

ohoj!

midva sva s sprehoda in sva danes prvič na glavo dala kapo. seveda sva se najprej 5 min pregovarjala ali dol ali gor kapo, a sem zmagala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . huuh...te trmaste fore so takooo naporne. no, ampak potem, ko ga uspem prepričati, je vse ok in se že smeji.

incabinca- ponavadi grem za 20 min na orbitrek ali sobno kolo, potem sledi še seansa z leg-magic, se raztegnem in to je to. vse skupaj cca. 40 min. včasih sem se kar malo zgovarjala, da nimam časa, a sem ugotovila, da imam potem 50% manj energije, če nič ne migam, tako da sem zdaj "aktivna" 4-5x/teden. skratka nič pretresljivega, gre bolj za počutje.

tejcha - midva sva matevžu kupila punčko iz cunj, ko je bil še v trebuhu, pa čeprav smo vedeli, da bomo imeli fantka. anika iz bruslja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  za rd pa je dobil "my first kitchen", tako da vsak dan skuha kavico zame; jaz pojem kuham, kuham kavico, kavico za mamico,......, on pa veselo meša po skodelici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . tako vidiš, da imamo na sporedu tudi "punčkaste" igrče in igre. meni se zdi zelo ok...tudi sama sem se veliko preigrala z avtomobilčki in fračami, saj imam starejšega brata in sem bila kar živahna za deklico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

moramo rit zamenjat......




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 12:16:13)

Te igrače so seveda za oboje, saj so to posnemalne igre - otrok posnema odrasle. Pride obdobje ko so tudi fantki navdušeni nad dojenčki in to ni nič slabega. Meni gredo ful na živce tisti, ki delijo igrače na igrače za fantke in igraće za punčke... halo?! naj se otrok igra s čimer mu pač paše. 




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 12:23:10)

Pri nas v vrtcu smo danes starši v omaricah dobili pošto. :) Notri je vzgojiteljica dala bibarije in pesmice, ki jih govori otrokom v vrtcu in povabila naj tudi mi to z otroci počnemo.

Vam jih napišem, mogoče kateri kaj prav pride:

Bibarije:
Kadar dete kaj boli
biba čarati hiti:
Čira čara, buba gre,
kar boli, "ham, ham" poje.

pa še ena:
Biba buba baja,
po hrbtu se sprehaja
in nagaja.

Pa se ...... (vstaviš otrokovo ime) razjezi:
"ti, ti, ti!"

Biba pač ni kriva,
če je nagajiva.


Pojejo pa še Žogico (od Mire Voglar), to pa najbrž poznate.





dalin -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 13:03:57)

Oj

Dajte mi malo pomagat.Vem da je čisto ven iz konteksta,me pa vseeno zanima vaše mnenje.Že stotič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Danes so me klicali iz "nove službe".Nujno,nujno bi me rabili drugi teden.KAJ NAJ!?!?!?Sem mislila drugi teden še doma biti,pa iti potem naslednjega delat,popoldansko smeno.In če grem naslednji teden,me čakata dva tedna popoldanske,saj moram Žana uvajati v vrtec po praznikih.In še na božični večer pridem popoldne.Vem da sem že milijonkrat to napisala,pa da ne bi rada 24.12.delala popoldne,ampak če začnem drugi teden,sem 24.zapečatena.Kaj naj?Sprejmem,da me ne bodo za neresno imeli ali še vedno "vztrajam" da začnem po praznikih,torej 5.11.

Proooooooooosiiiiiiiiiiim  svetujte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




tevža -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 13:33:17)

dalin - če si si vse izračunala in ugotovila, da vaši družini vsekakor bolj ustreza, da začneš s 5.11., potem ti svetujem, da se v službi izgovoriš na to karto, da imajo drug teden otroci počitnice in da jih res ne moreš pustiti same (mož veliko dela, bla, bla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] ), pa še najmlajšega še nimaš v vrtcu. reci, da bi jim bila zelo hvaležna, če bi razumeli tvojo stisko in da boš z največjim veseljem začela z delom 5.11., ko daš malega v vrtec.
na umirjen diplomatski način jih prepričaj...držim pesti.




tevža -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 13:35:49)

cel kup nas je tu gor! a vsi palčki spijo???




tevža -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 13:42:39)

no, da ne bom imela mologov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image], grem pa malo brat...adios




dalin -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 13:47:42)

IZVIRNO SPOROČILO: tevža

dalin - če si si vse izračunala in ugotovila, da vaši družini vsekakor bolj ustreza, da začneš s 5.11., potem ti svetujem, da se v službi izgovoriš na to karto, da imajo drug teden otroci počitnice in da jih res ne moreš pustiti same (mož veliko dela, bla, bla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] ), pa še najmlajšega še nimaš v vrtcu. reci, da bi jim bila zelo hvaležna, če bi razumeli tvojo stisko in da boš z največjim veseljem začela z delom 5.11., ko daš malega v vrtec.
na umirjen diplomatski način jih prepričaj...držim pesti.



Saj to je res.Pa pravi moj naj grem v popoldansko.In potem naslednji teden spet v popoldansko,ker Žana uvajam v vrtec.Sem ga vprašala če se zaveda da me dva tedna ne bo doma popoldne in bo moral vse sam štimat.Pa reče:Ja in!"

Mislim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image],bi ga kar s kastrolo po butici[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




tevža -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 13:52:02)

mogoče bi mu jih morala enkrat vse resnično prepustiti za dva dni, potem bo pa videl [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]....hee....




dalin -> RE: Septemberke 2006 (25.10.2007 13:55:41)

IZVIRNO SPOROČILO: tevža

mogoče bi mu jih morala enkrat vse resnično prepustiti za dva dni, potem bo pa videl [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ....hee....


On pravi da komaj čaka da grem delat,ker sem že tečna doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].Saj ko bo pa treba,bo pa cvilil pa piskal.




Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>