adrijana.sara
|
Čer! Zdaj sma si z mojim pogledala kmetij in sem morala še pridit malo pokukat, potem pa spat ali pa še kak del ER pogledam, ki jih imam na računalniku. Glede seznama še povejte, če javno objavimo ali v album pod geslom. Res bi lahko dodale maile. Imam pa za zdaj samo za nas 7, ki se dnevno javljamo. Bom še počakala, če se še katera javi. Nataši glede spanja - mogoče je samo obdobje, jih je bilo pri nas že nekaj. Zdaj je pa kar naenkrat začela hoditi sama spat, brez večjih težav. Pa sem jaz nekaj časa nazaj tudi začela tuhta kaj naj, da to dosežem. Mogoče je res, ko so sami pripravljeni ali pa jih mi razvajamo. Poskusi z večerno rutino in vztrajaj, mogoče se pa obrestuje. Sara jo že zna na pamet in ji red očitno odgovarja. Čeprav ni rečeno, da ji bo skoz. Po občutku! Drugače pa devicam piše v horoskopu, da imajo rade red in rutino - pri nas se to res že kaže . Dalin kako pa to da jeansa ne daješ v sušilca. Meni ravno tu velikokrat najbolj prav pride, ko ni sezona. Drugače je pa Incabinca mislila verjetno na poloverčke, fine majčke in t - shirt majice. Tega tudi jaz ne dajem v sušilca, ker jih precej uničuje. No, baje tudi odvisno kakšen je sušilec. Mi imamo bolj poceni varianto. Tevža ti pa res pridno telovadiš. Jaz se moram tudi kaj spraviti, samo sama nisem najbolj uspešna. Sma pa prej s Saro telovadili na puzlah . Leživa na hrtu in potem dvigujeva noge, roke, pa eno nogo... in Sara to veselo ponavlja. Potem se pa obe smejiva. Sma se ravno z pogovarjala kako se je spremenila, koliko stvari razume, že ponavlja dejanja, besede, kretnje... pravi mali klovn je in taka važička. Pa že koristna je - z veseljem vsem pokaže kam se gre lulat, kako se dvigne pokrov, vzame papir, potem pa ven beži , pa prej si je copatke umivala v tuš kabini(že obvlada odpiranje), pove kdaj je lačna (to je skoraj vedno), prinaša copatke, cotke, pomaga nalagati pralni stroj, naštela (zato smo začeli zaklepati tipkovnico)...res full hitro rastejo. Teti je včeraj rekla, TEBI (pa nimam pojma kje je to pobrala), pa če jo pokličem reče KAJ... Bi lahko še pisala, pa ne bom težila - več . Lep večer vsem skupaj in javite še podatke, tiste ki želite. Če pa kateri ni, pa nič ne silimo!
|