RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


Anika_24 -> RE: Septemberke 2006 (27.9.2007 20:24:06)

Ojla!
 
Na začetku pisanja imam vsakič slabo vest, ker se tako malokdaj javim. Skoraj ne mine dan, da ne bi prebrala kaj je novega pri Laninih vrstnikih, še pogosteje pa Vas prebira moj računalnik, saj se velikokrat vpišem in delam zraven druge reči.
Upam, da se bom dotaknila vsaj nekaj aktualnih tem.
Če bi morala Lano opisat z tremi besedami, bi bili zagotovo sami superlativi - ponosna in srečna mami pač. K sreči je zdrava, če odštejemo noska, ki včasih nagaja. Sliši se sicer nič kaj resno, ampak ni prijetno zdaj, ko se še ne zna useknit. Redno čiščenje in fiziološka pomagata, Operil-a se pa branim zaradi odsvetovanja pediatrinje. Je dokaj pridna; dokaj zato, ker se med ogromno igračami najraje loteva elementov, predalov, zaves in večinoma ne razume besede »ne«. Je pa tudi precej živahna. Sicer se vsaj malo zamoti predvsem z igrali, ki igrajo in svetijo. Sama vstane, stoji tudi kakšno minuto, naredi par korakov, več ob opori, to je pa zaenkrat vse. Pa kakšen teden zna sestopit z kavča ali postelje. Je k sreči precej previdna, bolje kot zaletava in vsako uro z novo buško. Na veliko pa čeblja, odgovarja z svojo »Lanščino«, prikimava, zahteva svoje, na moje veliko veselje se vse raje stiska in deli poljubčke. Joj, ko je takšen sonček za pojest. Če me kaj moti me to, da je včasih prav groba z lasanjem in ščipanjem. Sicer se problem izboljšuje, je pa nerodno, sploh kadar zgrabi kakšnega otročka. Hja, ko pa je tako težko biti strog in ko je tako kmalu (pre)pozno. Vzgoja je res prava umetnost. Oba piknika za rojstni dan sta minila krasno, škoda le, ker je to za nami.
Pa še nove mere: meri 77 cm in tehta 10600 g. Glede na to, da zadnje dni ne je toliko kot prej, me je rezultat tehtanja prav presenetil. Pa tudi spi ne več tako kot je (celo noč), ponoči se zbudi in ker več ne pomaga dudica (ki je skoraj več ne pozna) ali sok, pride k nama in spi pri nama do jutra. Postelja je dovolj velika, mene niti najmanj ne moti, trenutno očitno to potrebuje in če gre le za obdobje, nič zato.
Kurimo mi tudi že, oblačim pa jo v body z dolgimi rokavi, čez majčko tudi dolgi rokav, žabice in hlače pa copatke. Sem med bolj zmrzljivimi in če sebe bolj oblečem, seveda tudi njo.
Kar se pa vrtcev tiče, so cene res previsoke. Po izračunu prijateljice, ki dela na CSD naju bo po »babi servisu« (vsaj leto ali dve jo bo pazila moja mami) vrtec stal krepko čez 300 €.
Sicer se pa tudi jaz vračam med zaposlene, trenutno delam veliko od doma in tudi čez zimo bom izkoristila priložnost in delala v administraciji in prevajala preko spleta. Januarja pa me čaka cel kup seminarjev in potem nazaj na moje novo staro delovno mesto.
Uh, sem se razpisala, slike sledijo. Sedaj pa še ve!
 
Da koga ne izpustim, VSE NAJBOLJŠE vsem, ki praznujete te dni. Vsem pa veliko vitaminov, da Vas in Vaše malčke hladnejši dnevi ne položijo v posteljo!
 
Mi2




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (27.9.2007 21:16:23)

punce, kako pa oblacite otroke za ponoci?
jaz ji se vedno dam tiste bombazne zabice/hlacke s sirokim pasom in dolg bodi
ali katera ze oblaci malcke v "ta prave" pizame- brez stopal?




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (27.9.2007 21:18:57)

nocoj ni nobene tukaj?
no, jaz sem pa nocoj slamnata[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
nic, grem pa likat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
lahko noc vsem in lepe sanje




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (27.9.2007 21:38:08)

A si mi že pobegnila, Zvezda? Jaz sem zdaj tu in očitno bo bolj žalostno nocoj. No, jim še dam malo časa, potem pa vodoravno.

Glede na to, da noče biti pokrita in se zelo hitro razkrije, jo za moj občutek že oblačim v dolgi bodi in čez tanko pižamo iz celega. Ker ponoči res ni nič kaj prijetno toplo, pa jaz sem rada tako zadekana, da komaj diham in se mi zdi, da bo Saro tudi zeblo. Pa mogoče le ni tak zmrzljivček kot jaz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

O, Anika! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Samo slikic pa ni videti tu gor. Boš morala še enkrat pridit nazaj, da vidim, če so zadnjič inštrukcije kaj zalegle[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Naj še jaz povem, da je Lana res pravi cukrčke in taka cartika, da me skoz objema. Potem se pa človek naj jezi na njo, če se lahko. Če objemček ne pomaga, pa uporabi lupčeka. Že ve kako se stvarem streže. Samo eno negativno stvar pa imam za povedati - in sicer, da nas pride premalokrat obiskat. No, za to sta pa tako kriva vsi vemo kdo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pa hitro in uspešno za volan, Anika! Zdaj si pa  že čisto rdeča, a ne? Sem zadela? Ne bom te več jezila, če mi boš pa dovolila, bi pa prilepila gor slikico, kako se je Lana razveselila Sare, ko smo prišli na rojstni dan. Jo je tako objemala, da so se kar skotalile po tleh[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Zdaj bom pa samevala in upala, da se mi katera pridruži!




Anika_24 -> RE: Septemberke 2006 (27.9.2007 23:30:01)

Najprej odgovor. Lano oblačim za ponoči istko kot Adrijana - body z dolgimi rokavi in pižama pajac. Pokrita je z dekico, kovtrček je pa zvit pri nogah in v pripravljenosti.
Adrijana, zdej si me pa našla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]: slikice bodo, obljubim, samo potrebujem malo več časa, da zberem med tolikimi. Ti si pa kr postrezi in lepi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Pa hvala za kompliment, sej je Sara tudi "tolk srčkana", ampak kaj ko že hodi in jo mobilnost prežene povsod drugam kot cartat v naročje. Glede obiskov pa kar vračam - kdaj prideta?! Saj bova obe krotili našo Lano, da je ne bo iz silne strasti pojedla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sladke sanje Vsem!




Anika_24 -> RE: Septemberke 2006 (27.9.2007 23:43:17)

Adrijana, a si imela v mislih tole? Pa hvala za inštrukcije. Rezultat sledi (vsaj upam). Bolje, da Ti nekdo pokaže kot, da sam iščeš. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Za vse ostale pa: to sta Sara (na levi) in Lana ujeti pri dejanju. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[img]http://www4.slikomat.com/07/0927/21092359py.jpg[/img]




tevža -> RE: Septemberke 2006 (27.9.2007 23:47:26)

dober večer!

za nami je kar pester dan.....
dop. smo bili pri dermatologu in sicer zaradi maevževih virusnih bradavičk, ki jih je staknil o sestrične [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .
so mu jih "spraskali" s kirurško žličko in pojodirali. na srečo ni bilo preveč joka. upam, da se nam več ne ponovi!

potem sem se sama (moški del je sam užival doma) odpravila v LJ k G na pregled. vse je bp, tako da sem si vzela kontracepcijske tabletke. zvečer pa mi je prijateljica rekla, da ima ona obliž in da je zelooo zadovoljna z njim. ima katera izkušnjo z obližem??

po zdravniku sem se šla še pocartat na pedikuro....doma pa me je čakala moževa ODLIČNA lasagna. jooooj, še zdaj se oblizujem. moram priznati, da vse stvari pripravljene z mesom, možek naravnost obvlada. ah, tako sem ponosna, da sem že malo važna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] . no, dan smo zaključili na obisku pri matevževi botrci (moja prijateljjica). malček je zaspal kot za stavo.

aja, in kar nisem mogla verjeti, ko mi je mož razlagal, da se je matevž cele pol ure igral in zabaval SAM.  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  hmmm??? meni to nikoli ne uspe. očitno je naštudiral, da mamico lahko vrti okoli prsta (beri mu je vedno na razpolago) in da delam druge stvari, ko sam panča. oči pa ima svojo komando, ki jo mali očitno upošteva. ko ga jaz okregam in grdo pogledam, se najprej malo namrdne, potem pa smeje, češ "mami, saj ne misliš resno!?". [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image]

doma je mali oblečen v body z dolgimi rokavi, sp. del trenirke, nogavičke in copatke. ko greva ven pa mu dam gor podložene kavbojke ali žametke, majčko in jaknico. žabic in kape še nisem dala v uporabo. a če se bo tako nadaljevalo, bo kaj kmalu oboje na sporedu. zjutraj in zvečer se zelooo shladi in glede na to, da pri nas še nekurijo, se grejemo s klimo. 
VSE NAJBOLJŠE vsem današnjim slavljenčkom! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/torta.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image]
 
 
naj bo dovolj za danes.
 
lepe sanje.....




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 7:58:17)

Jutroo!

A danes sem pa prva? Nataši, tevža, kje staaa?

Smo ene redkih, ki še nismo v službi, se kar pozna. A ne?

Js sm do sedaj enkrat aktivirala žabe in trak za čez ušesa, ko je precej pihalo, pa sta z atije vseeno odšla na špancir. Drgač pa bodi s kratkimi+jopica al pa  bodi z dolgimi + tanjša jopica, kavbojke, žametke... na nogicah zokni in čeveljčki. Aja, včeraj sem v daichmanu vzela ene lušne za 9,95. Glede na vsa priporočila in odsvetovanja bom js glede šuhov ubrala srednjo plat. Nekaj cicibanovih in nekaj takšnih brez vložka... Sm pa iskala gumijaste škornje in palerinco iz celega , pa (na žalost) brez uspeha.
A&C sem ščekirala glede nosečniških oblačil - imajo kar nekaj ponudbe, vendar se zaenkrat še nisem odločila za nakup, ker še ni neke hude panike, itak je bilo treba it pofirbcat.

Tevža, js sm imela kar nekaj časa obliže. Men je blo prav fajn. Potem je pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]  nekje prebral, da baje povzročajo krvne strdke in ne vem kaj vse še. Če se ravno takrat ne bi odločala za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] (še pred Tilnom), bi jih verjetno uporabljala naprej, ker se mi zdi, da neke hude razlike med njimi in tabletkami ne more bit. Konec koncev gre za hormone. Obstaja pa sedaj tudi neka injekcija, ki ima baje enak učinek. O tem mi je razlagala teta, vendar sem takrat zaradi tega, ker sem že bila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], poslušala le z enim ušesom...
Povzetek: js obliže priporočam in tudi sama se bom vrnila nanje, ker so zame tabletke kot ruska ruleta. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

No, zdej pa šibam bajto v red spravit, pa narezke naročit. Čaka nas namreč naporen vikend. Sem vam kar malo fovš, ker ste že dale to skoz. Jutri pričakujemo ene 25 folka, pa v nedeljo prav tako.
Kako ste zorganizirale prehrano? Js sm imela najrpej v planu obložene kruhke, potem sem pa začela računat, kolk bi jih bilo treba naredit, pa je zmagal narezek. Nekaj jih bom za tamale lumpe vseeno naredila (take s sirčki v različnih oblikah in feeejst farbaste). Poleg narezka bomo imeli biftek.

Skuhala bom nekaj jajc, pa kislo, pa pršut in mozzarelo s paradižnikom in baziliko na en pladenj.

Francoska itak ne uide, pa sadna solata tud ne.

Še kakšen predlog?


zdej je pa malemu pregorelo...

Piiište, danes je zunaj tak dan, da uživanje na sončku zihr odpade...









tevža -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 8:44:22)

dobro jutro tudi od naju.....

ja, tejcha, smo le še redke srečnice, ki smo doma. sem malo pozabila, zato me lahko (če seveda hočeš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]) spomniš, zakaj še uživaš doma? bi se lahko kdaj dobili na kavici, glede na to, da nisva daleč. mm? 
jaz bom probala zdaj s temi tabletkami (yarina), potem pa bom videla kako in kaj naprej. glede injekcije mi pa moja G ni priporočila, saj lahko vseeno "krvaviš", če jo telo ne sprejme, pa še baje je kar draga. no, da ne bom ravno doktorirala iz kontracepcije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , ostajam na t.

glede hrane na RD smo mi uredili tako, da smo začeli z narezki in slanimi prigrizki (ribice, bobike,...) ter mojimi piškotini (tistimi ta dobrimi iz našega srečanja v ZOO). nadaljevali pa v slugu piknika (meso, zelenjava na žaru plus domač kruh moje tašče, ki je njami za popi....). končali pa seveda s torto.

zunaj resnično zelo piha in je kar hladno, a upam, da se bo malo umirilo in da bova čez kakšno urco lahko pobegnila malo ven.



pa-pa




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 9:04:22)

Tevža, sm še študentka (no, od ponedeljka naprej al pa torka, še ne vem, kdaj bom šibnala v MB, bom absolventka). V oktobru sicer začnem delat v eni turistični agenciji (ne bom reklame delala - še,:) ) 4h /dan in smo zorganizirali tako, da bo Tilen v varstvu pri eni gospe v bistvu le malo več kot 2 uri, potem ga bo pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] dvignil.  Vseeno pa sedaj resno razmišljam o tem, da ga bom lepo vozila tja ob 12ih pa bo tam do 16ih, js si bom pa vzela dve uri na dan časa za faks. Do aprila bi bilo res dobro, da poštimam čim več grehov, ker potem vprašanje, kako bo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

Za kofetek pa obljubim, da javim, ko bom naslednjič v Celju z malo več lufta. Včeraj sva s sestro šibnali na obisk k stari mami, ki je v bolnici, potem pa še pofirbcat po štrcunah in je blo dneva čist prehitro konec...

Mi smo imeli piknik prejšnji mesec (ko sem js pihala svečke, :) ), ko je bilo še vreme tapravo, sedaj pa si zunaj ne upam pripravljati. Bomo pa verjetno spekli kaj kostanja, če nam ga bo danes uspelo it nabrat.


Sej res: KAJ JE PA Z NAŠIM SREČANJEM?




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 9:06:54)

ja.. glede srečanja:


Predlagam KOSTANJEV PIKNIK.


Glede na to, da ste (v glavnem) že vse po službah, bi verjetno ustrezala kakšna sobota, a?

Predlogi, kje in kdaj in seveda komentarji, pa NA PLAN!






yennika -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 10:27:50)

ojla...se na hitro javim...

Pri nas že diši po torti, sem jo malo prej fliknila v pečico.Danes namreč praznujejo naš ača.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Še zadnič z dvojko spredaj, sma čisto na istem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Sva bila z lumpom danes že kar pridna, že pred deveto letela v trgovino.Je posijal tak sonček, da sma mogla izkoristit.Ja, šele potem ceniš zgodnje vstajanje in trenutke doma, ko začneš hodit v službo.Verjemite!

Ste se pa res razpisale kvatrnce.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Midva sva sicer veliko bolš, danes bi že skoraj bil za vrtec.Je pa na antibiotiku-posledično driska, ga ne upam preveč sračkati okoli.Sicer imam pa zlato šefico in me zelo razume, ko jo pokličem, da me ne bo v službo.Ima sama 3 zlate otroke, sicer še skoraj odrasle in me je sama pripravila na to, da bo kako leto sr...v vrtcu kar se tiče viruskov in bakterij.

RD za malega je bil v prvem delu-20 folka popolnoma isti kot pri tevži, v drugem delu z malecki pa le malo sladkarij, slanega, pijačka in tortica.

Tejča, sem ti pozabila zadnjič prišepinit moj predlog za dečka-TIAN.Je bil pri nas takrat zelo visoko na seznamu, poleg Nika in Taja.Kaj praviš?Ni švoh, kaj?Sicer pa vedno bolj razmišljam o moji in tvoji navezi za drugega otročka.Ja ziher bo sin, imam že zdaj tak filing!Kaj pa tvoj filing, kaj nosiš pod srčkom, mene občutek ni varal!
Dežni plašč in škornje smo nabavili in sicer palerino v BC, tako zelo lušno za 10€, škorenjčke pa v A, tudi krasne, take z blagom na vrhu, da slučajno ne pride dežek oz.lužica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] v škorenj.Ga bom kaj poslikala in pokažem.Je pa tako smešen , ko hodi v njih, kot bi imel obute pancarje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Kontracepcija-sploh ne razmišljam o njej.Gremo eno postajo prej dol.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Oblačim v hiši, body na dolg rokav, trenirkica spodaj, nogvičke in copatke.Za ven pa še puloverček, jopica.Kapic se izogibam, le včeraj ko sma šla za 15 minutk na lufteka sem mu jo dala gor, ker ima ušeska kao vneta.Namreč še zdaj mislim, da je vse skupaj od zobkov, namreč eno očko ima pordelo na zunanji strani, kot kolobar...pa če ni to zaradi podočnikov, ne vem no!
Ponoči pa body na dolg rokav in spodnji del pižamice z stopali.
Kurimo po potrebi, drugače tudi pri nas laufa klima na 25 stopinj.


Dalin-javi se na raport o RD malega Žana.Vsenajboljše!


Kostanjev piknik-ZA.Povejte kje... kaj pa okolica Mb?












adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 10:50:37)

Tudi jaz sem še ena redkih, ki še ostjam doma. Sem si šla pa danes delavsko knjigo urejat, drugi teden pa na borzo vpisat. Žal je konec statusa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Sem pa slučajno naletela na eno sošolko iz srednje, ki se je vpisala na vmesno stopnjo, da bo obdržala status. Mogoče bi bila tudi to možnost za mene, če bi se prevočasno zmigala. Bomo videli kako bo zneslo... še vedno premišljujemo o drugem otročičku, zdaj ali čez par let. Pa bolj kot tuhtam, mislim, da je več prednosti, če čimprej (vrtec, stroški, otroški, brez službe sem tako ali tako, za redno me vmes noben ne bo vzel, diplomirat je potrebno vmes...). Ne bom spet o tem.

Se še pol javim... grem kaj narediti, ker se Sara pri sosed potika - je še vedno kao v varstvu pri svoji teti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Vidim, da ste vse nekaj pridne in dobivam slabo vest. Uspešne priprave na praznovanja vam želim!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 11:55:12)

oj

mi se ponoči oblečemo v body brez rokavčkov in pižamico. sinoči sem mu dala pa body dolg rokavček in pižamico. pižamico ima pa ta pravo, dvodelno brez stopal. zdaj sem bila pa v h&m pa sem mu kupila pajacek pižamico brez stopačkov
trak za ušeska pa mi kar redno uporabljamo...

tejcha jaz sem si kupila nosečniške cunje tudi v H&M v avstriji in so imeli par full dobrih.

V city parku- H&M je pa dobil že jesensko-zimsko kolekcijo in je tokk dobrih stvari da sem se prej kar zgubila not... bi vse pokupila in  vse imela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

no našedva pikinika na soboto in nedeljo sta bila zunaj. pekli smo na žaru: purana,kotlete,bedrce,čevape,nabodala, ... polnjene lignje ... in seveda krompirček dollar chips, zelenjava ...

zdaj pa naprej še mal delat potem pa viiiikend [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

lp









Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 12:04:00)

Ja, o tem, da bi se tokrat dobili nekje proti Mbju je že bilo govora. Pozna katera tam  kakšen fajn plac? Po možnosti kakšno lovsko kočo al pa kej podobnega za primer slabega vremena, da naše miškolinote ne bi zeblo?


Aja, pa očkote bi lahk zravn pripeljale, a ne? Pa eno veliiiko torto za vse enoletnike, :)


,z,,,,  n.bbbu09 i                    m  zu n4t4bji m       . ..   no, tole sporoča Tilen...





tevža -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 13:04:32)

ohoj!

malček panča, jaz sem pa že vse naredila in si zdaj lahko privoščim čvekanje.

yennika - tale s postajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] 

kostanjev piknik - lušna ideja...hm...a mislim, da pri nas v soboto ne bo šlo, ker smo že med tednom tako zelo razkropljeni, da smo za vikende kar najrajši v troje. ko sem predvčerajšnjim pekla piškotke, mi je na misel padla ideja; kaj pa če bi se kakšen petek dobile samo septembrske mamice na kupu (mislim, da si zaslužimo solo izhod [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]). gremo na kakšno pico, pa pijačko ali dve....no, tri???

uživajte! 

princes, zala adl, ajne (malo bolj pogosto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]) in ostale - ku-ku? hm, mogoče jih pa tole srečanje pritegne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


pa-pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 13:09:22)

imate kar dobre ideje.. a ve svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] obveščate o dogajanjih na RR in klepetanju? no moj ve in pozna tale rr, kolk pa sodelujem pa ne vem če ve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 13:22:10)

Kostanjev piknik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]. Ga še letos nismo nič pekli, čeprav se mi ga lušta. Pa kaj, ko ga ne gre nobeden nabrati. Se bova morali s Saro v avto spakirat in nekam iti. Tukaj okoli so nam že sosedi vse pobrali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pa saj nas vabijo, nam pa kar nekak ne znese. Vedno kaj.

Za pijačo bi pa meni tudi pasalo, si nisem še skoraj nič privoščila solo, odkar imam Saro.

Moj tudi ve za RR, samo prebira nas pa ne ravno. Mu pa jaz včasih kaj razlagam in to je to.

Sara že danes drugič spi, ker se je ponoči kar naprej zbujala. Sem ji pa šla kupiti kaplice operil, ker take neprespane noči, pa tudi ne rabimo imeti. Sem ji dala zdajle in je še enkrat nisem slišala, da bi zakašljala. Kašlja tako od noseka, da ne bo pomote. Drugače ji bom pa samo pred spanjem zvečer dala po eno kaplico, da ne bo slučajno kaj narobe. Zdajle pa upam, da si bo uspela spočiti.




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 13:29:02)

Hej!

Meni se obe ideji zdita v redu, tako kostanjev piknik, kot večerni izhod :) Čeprav bodo sobote od zdaj naprej pri meni malo kritične, ker imam ob sobotah cel dan faks... pa še zna se zgodit da bo L pri očku...

Pižamico mu jaz oblečem včasih navadno, včasih tisto s stopalci, jih imam ogromno, ker je vsak ta drug dan (kdaj pa tudi kar vsak dan) moker ker skoraj vedno kaj pride čez plenico :( Posledica nočnega pitja. Obvezno pa ga dam v žakelj, ker se Lovro zelo premetava in vedno odrine kovter dol s sebe.

Sam tole tolk na hitro, zdaj pa letim po malega škrata v vrtec :) Se oglasim še kaj popoldan ko bo imel Lovro kakšno petminutno pavzo :)




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 13:34:03)

Aja, glede tabletk sem še mislila napisati. Jaz sem imela po porodu tisto kontracepcijsko inekcijo, zaradi dojenja. Sem dobila plačljivi recept in ker je pri nas še ni bilo za dobit, mi jo je znanka kupila v Avstriji. Drži pa 3 mesece in me je prišla nekaj okoli 15 €. Upam, da lahko povem za Aniko, da jo je dobila pri svoji ginekoliginji in nisem sigurna, če jo je morala plačati ali ne.
Kako je pa z obliži pa ne vem. A niso plačljivi, vsaj zdi se mi, da so bili. Pa zdaj bo tako počasi vse plačljivo, tudi če na recept dobiš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Jaz trenutno nič ne jemljem, če zanosim ni panike, mi vsaj tuhtan ne bo treba več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], drugač pa pri nama tako ali tako deluje metoda umika. S tabletkami sem jaz rada kaj zašušmarila, tako da se je večkrat zgodilo, da sem si za cel mesec pokvarila.




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 13:44:05)

jaz sem pa ravno včeraj jedla že tetjo rundo kostanja- pečen, mmmmjammmi ga imam full rada, timoteju ga pa ne dam ker moj dragi pravi da ga ne sme

a katera daje sirup D3 (se mi zdi da je ta)

jaz imam tud tabletke pa mi je (uf sem se zdaj spomnila da bi mogla zjutraj že vzet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) .. no to je to.... full odveč mi jih je jemat ker POZABIM. prej jih nisem nikoli jemala (pred timotejem) zdaj pa kr neki... najbolj da pazimo pa bo





Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 13:48:30)

No, debata o srečanju naj bo še vedno aktualna... naj se katera opogumi in naredi celoten scenarij, pol bomo pa vidle, kolk je kandidatov... Js sm "svojo nalogo" že opravila z Velenjskim jezerom, tk da izvolite še druge, da ne bo izpadlo kot da kaj vsiljujem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Incabina, katere pleničke pa uporabljaš? Tilen je s pamperskami ponoči skoraj vedno bil moker, zato sem se jih hitro znebila.  Huggies so se dobro obnesle, sedaj pa imava Muellerjeve in so Z A K O N!

Ja, obliži so pa plačljivi. Mislim, da je prišlo okrog 3500 sit za 3 mesece.

Moj je z RRjem seznanjen tolk, kolkr mu sama povem, bere pa ne - menda... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




dalin -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 13:57:39)

Dan,dan
 
Evo mi smo praznovanje dali čez.Smo se šli najprej k fotografu slikat,ker sem tudi tavečje tri za njihov rojstni dan vedno slikala s tortico,da imajo za spomin nekaj "atelje" slik.No,in tam se je začelo.Ko je videl Žan fotografa(imel je taka vpadljiva očala) je začel tuliti in ni bilo šans,da bi se sam pri torti slikal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .Saj niti ne vem ali ga je sama uspel poslikati ali ne.Potem se je še z bratci.Jokal glih ni,je imel pa solzne oči.Tako da slike niti ne bodo ne vem kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .Bo pa vsaj čez par let vedel,kakšna jokica je bil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .Ko so pa domov obiski prišli in so vsi k njemu planili,se je mali tako prestrašil in dve uri ni bilo nič drugega od njega,kot sam jok.Razen če sem ga jaz ali pa mož v naročju držala.Saj ko so se obiski malo zvrstili in jih je bilo manj na kupu,je bilo že boljše in se je igral z drugimi.Tako da lahko njegov prvi rojstni dan označim,kot JOKAV.Pa kaj čmo,bo drugo leto boljše[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .
 
Kurjenje-pri nas tudi občasno zakurimo,kar paše ob večerih ko je hladno.Sicer imamo pri nas v spalnici in otroški radiatorje zaprte,pa bolj debelo smo pokriti.Smo jih lani pozimi enkrat odprli,pa je bil preveč suh zrak noter.Od tega te pa samo na kašelj sili.Pa tudi otrokom paše,če so v sobah radiatorji zaprti.
 
Oblačenje-Jaz ga že kakšna slaba dva tedna oblečem v body z dolgimi rokavi,ampak tanjši,pod njim pa spodnjo majčko,zadnja dva dneva pa tudi tanke žabice pod trenirko.Kaj pa vem,Žan se še plazi po tleh in čez dan če ne kurimo so tla kar mrzla.Pa tašča ga vzame dol k sebi,in na stopnišču tudi nimamo odprtih radiatorjev,potem pa otroka hiter prepiha.No,tako je moje mnenje.Saj če bi mu bilo vroče,bi ga slekla,ampak se mi zdi ko ga potipam da mu je glih prav.Za ponoči pa tudi body z dolgimi rokavi,pa Žabice na naramnice čez.Spi pa tudi v pižami brez stopalc,taki za tavelike[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .Mislim,da je zadnjič ena tukaj gor spraševala za take pižame.
 
Tevža-pri našmu očitu je tudi drugače,kot pri mamici[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .Ko ga ima on v varstvu,se bo neprestano sam igral,ko je pa pri meni pa ni šans.Vejo tile naši škrati,kako mamice obračat.
 
Tejcha-jaz sem samo narezke naredila,pa francosko solata,pa tortica.Ampak smo jih tudi manj imeli,kot vi.Če bi imeli pa zunaj,bi pa pekli na žaru.Se mi zdi da je edino to slaba stran septembra,ker ne moreš žurat zunaj,če je hladno.
 
Zdaj pa še kakšno objokano slikico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
 
Tortica v obliki muce
[image]http://www4.slikomat.com/07/0928/99x-DSC00519.jpg[/image]

Mama koklja in njena piščeta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
[image]http://www4.slikomat.com/07/0928/z8g-DSC00524.jpg[/image]
 
S taščo in tastom
 
[image]http://www4.slikomat.com/07/0928/c5o-DSC00525.jpg[/image]

Sestra z njenima hčerama(ne znam obrniti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] )
 
[image]http://www4.slikomat.com/07/0928/bwj-DSC00530.jpg[/image]

Ena družinska
 


[image]http://www4.slikomat.com/07/0928/h6k-DSC00532.jpg[/image]

Ko se je Žan pomiril,smo ga "naluštali",da se je sam slikal s polovico torte,ker smo jo polovico že pojedli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
[image]http://www4.slikomat.com/07/0928/oow-DSC00535.jpg[/image]
[image]http://www4.slikomat.com/07/0928/6r1-DSC00536.jpg[/image]
 
Moji fantje
[image]http://www4.slikomat.com/07/0928/hx5-DSC00544.jpg[/image]
 
Pa jaz z Laro
[image]http://www4.slikomat.com/07/0928/k69-DSC00517.jpg[/image]
 
Te slike je tako doooooooooolgooooooo nalagalo in upam da ne bo kakšen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  vmes posegel in mi vse ven vrgel[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




 
 




dalin -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 14:02:42)

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI



dalin kje si pa ti rodila da je taka železna postelja?



Mi ni čisto jasno kaj  bi rada zvedla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2007 14:09:35)

dalin sem mal čudn napisala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]. v porodnišnici je slikan tvoj sonček in je okrog ograja videt taka "rešetkasta" pa me je zanimalo v kateri porodnišnici si bila. Upam da nisem pomešala ??

full lepe slikice, si pa pridna mamica, 4. otročki ni kar tako




Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>