RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


dalin -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2008 22:55:25)

Pozdravljene

Je RR malo prenovljena,ko sem stran odprla je bilo čisto drugačna,sem mislila da sem kam zašla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Si bom jutri dopoldne čas vzela in prebrala kaj ste napisale v času,ko se nisem javljala tukaj gor.Žal ni šlo drugače[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Danes smo praznovali Žanov rojstni dan,saj je včeraj dopolnil dve leti.Joooooooj kako čas beži,sem šla prej slike gledat,ko se je rodil,sem se čisto raznežila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].

Včeraj smo ga peljali k fotografu da je par profi fotk naredil,danes pa smo tudi nekaj posnetkov naredili.Evo slikice:

Kompletna familija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
[image]http://www4.slikomat.com/08/0928/8-anov-r.jpg[/image]

Pa z bratci,ko je svečke upihnil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[image]http://www4.slikomat.com/08/0928/kwz-anov-r.jpg[/image]

Na vsak način se je hotel na pultu slikat s torto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]



[image]http://www4.slikomat.com/08/0928/eum-anov-r.jpg[/image]

Toliko za danes.

Čao




dalin -> RE: Septemberke 2006 (28.9.2008 22:56:03)

Iiiiiiiiiiiiii pa še nova stran[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (29.9.2008 10:14:52)

dalin tako lepe slikice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] .. joj jaz sem jih tud še dolžna z roj. dne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]




dalin -> RE: Septemberke 2006 (30.9.2008 0:13:10)

Da nas malo dvignem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
 
Pred pol ure sem prišla iz službe,danes sem komaj čakala da bo 11 ura.Mi ni bilo glih za delat,ampak preživela sem.
 
Jutri me pa čaka gora cot za zlikat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image],pa še ene dva stroja za oprat.Bom morala kar takoj zjutraj zagrabiti,da me potem ne mine[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Tejcha tebi pa res vsaka čast,energije imaš po mojem za izvoz.
 
Lina tebi čestitke za ponovno nosečnost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].A zdaj ste pa spet v SLO.Pa boste tukaj ostali,kako pa kaj malček prenaša spremembo okolja?Vem,vse me zanima[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].
 
Tevža kje ste pa vi te dni,sem opazila da se nič ne oglasiš.
Adrijana tvoja Sara je pa res kot ena princeska na slikah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image].Pa tista frizurca,res je cortkana.
 
Nataši me veseli da so ti slike všeč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].Ti se pa le potrudi in prilimaj roj.slike[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].Sem si ogledala poročne slike.Zelo lepe.Škoda ker jaz nimam takih s svoje poroke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Takrat mi ni nobeden predlagal slikanje v naravi,samo pri fotografu,pa potem sama ohcet.Ah,kot da bi se poročila 40 let nazaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
 
Grem počasi v mižule,da bom lahko jutri funkcionirala.
 
Pa-pa




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (30.9.2008 8:02:20)

dalin ja to slikanje na poroki. ... je sedaj tako, da se le redki še slikajo v studiu in je po večini vse v naravi in čisto "spotoma" ..
Upam, da imaš dovolj volje da zlikaš vse kar te čaka.... jaz sem to včeraj počela pa ko se je takooo težko včasih spravit za likalnik




dalin -> RE: Septemberke 2006 (30.9.2008 8:24:54)

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

dalin ja to slikanje na poroki. ... je sedaj tako, da se le redki še slikajo v studiu in je po večini vse v naravi in čisto "spotoma" ..



Takrat,ko sem se jaz poročila(pred skoraj 10 leti),so se še vsi večinoma v studijih slikali.Potem,kolikor se spomnim,ene dve leti po najini poroki,pa se je začelo slikanje v naravi.Če se ne motim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].Prvič sem vidla slikanje v naravi,ko se je sestra od moža poročila.Slabi dve leti po najini poroki.Mah,saj nima veze.

Čmrlji so v šoli,tamali je v vrtcu,jaz pa še kofi do konca spijem in potem likanje.Pa me ni čisto nič volja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image],da bi likala.




dalin -> RE: Septemberke 2006 (30.9.2008 8:25:23)

Tejcha vidim te[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (30.9.2008 8:53:26)

Jutro!

Dalin, kuku, si še tu? :) Res lepe fotke!!

Zgleda, da ne več.


Slavljenčki, VSE NAJBOLJŠE!


Tudi mi smo cel vikend smo praznovali, danes je dan D, :). Kar ne morm verjet. Takle čas so naju prestavili v sobo ... Kak gre hitro, a?
Vikend: v soboto mularija, v nedeljo žlahta. In mi je rahlo pregorelo ... Ok, verjamem, da je verjetno malo kriv tudi moj PMS, pa ne bom utrujala ... Najbolj važno je, da se je Tilen zabaval - v to pa sploh ne dvomim in v skladu s tem bom take reči tud js preživela. Torti sta bili v soboto Nodi, v nedeljo pa Strela Mcqueen.

Trenutno je mali čisto upičen na Avtomobilčke (tudi Ajša jih gleda kot velika in se zraven buni, če slučajno ugasnem, preden je konec)v in v skladu s tem je tudi naši novi pridobitvi, muciju št. 3 ime Strela. Spol pa še ni preverjen, ker sem bila dost zgrizena in prekrempljena, ko sem ga lovila. Ja pa taka čedna rdeča kepica ...

Danes šibam na razgovor. Če bi ratalo, grem. Z babico je zmenjeno, da prevzame Ajšo, če bi bilo potrebno. Držte fige ...

Zdej pa stanovanje v red, potem pa na teren.
Aja, Dalin ... samo čakam, da padem dol. Sploh tale menza mi bo zgleda zopet žrla živce ... Res bom šla na tabletke, ker me je, ko sem jih jemala, res manj matralo.

čau







žiža -> RE: Septemberke 2006 (30.9.2008 13:54:05)

Ojla
Evo po dolgem času še moja malenkost. Pa še to sem po sili razmer pristala ob tejle uri za računalnikom. Na žaolst sem pristala na bolniški in celo zaradi sebe. Sem imela nesrečo pri delu. Je moj levi palec imel bližnje srečanje z žago [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
k sreči je ostal na svojem mestu, je pa kar pošteno zazijala rana. Sem kar jezna, da se mi je to zgodilo. V bistvu sploh ne vem kaj za vraga sem čarala. Upam, da se bo rana hitro in lepo za celila in da blazinica palca ne bo čist mrtva.
Drugače smo pa zelo v redu. Sara in Urban ful rada hodita v vrtec in sta kar pridna nagajivca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Urban je že pihnil 2. svečko in za rojstni dan dobil harmoniko. Je čist glasbena dušica orglice in harmonika sta mu čist pisani na kožo.
Dalin kako vas je fletno videti. A si še v gostinstvu?
Jaz sem spomladi podpisala za nedoločen čas. Tako, da zdej malo lažje diham kar se službe tiče.
Adrijana.sara kako kaj vaše alergije. Mi smo s saro ta mesec zaključili terapije z bioresonanco. Dokler ne vidiš ne moreš verjeti, da zadeva resnično pomaga. Prvič po treh letih ima lepo gladko kožo brez krvavih razjed. Jaz sem zelo zadovoljna z rezultatom. 
Tolk časa  že tipkam par stavkov, pa še po telefonu klepetam zraven, da moram počasi že v vrtec po tamala dva. To bo zdej enih vprašanj kaj imam na roki, ko imam povito.
evo še dve slikci Urbana in njegovi dve največji ljubezni

[img]http://shrani.si/f/E/dM/4OrqvBM9/p8190248.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/2T/JU/31Cr8lTQ/p9110744.jpg[/img]




dalin -> RE: Septemberke 2006 (30.9.2008 14:47:30)

Žiža lepo da si se oglasila.Ja,še sem v gostinstvu,se glih kar v službo odpravljam.V soboto me pa nočna čaka,imamo skupino-100 ljudi.Spet bo težka nedelja.

Lep preostanek dneva želim vsem skupaj.

Čao




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (30.9.2008 16:13:34)

Hej!

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] No, pa ste se malo opogumile... sploh tiste manj aktivne - vas je fajn brat. Jaz sem že 2 krat napisala litanijo v teh dneh, pa me je vedno ven vrglo. Upam, da danes ne bo kaj takega.

Žiža joj, tudi to se zgodi živemu človeku. Zdaj pa le izkoristi čas, da se malo spočiješ, ko si čez dan sama doma, čeprav si počutka verjetno nisi takolo predstavljala. Super za vašo pozdravljeno alerijo. Ne vem točno na kaj si mislila pri Sari - menda tisto, ko sem vmes pisala, da ima izpuščaje na koži. Se je samo od sebe umirilo in se ni več ponovilo. Sma imeli napotnico, pa sem se odločila, da malo počakam, da je ne bodo po nepotrebnem pikali. Dobiš še Z.S.!
 
Dalin tele nočne sobote, pa niso najbolj prijetne za nikogar, posebej pa še za mamico s štirimi otroki. Pa nekaj je treba, ne? No, država ti res ne bo nič dala, razen prispevkov do 1o leta Žanove starosti. Žal, če se kaj spremeni, te obvestim.

V soboto smo bili pa na Pikinem festivalu, nam je uspelo do tja pridit, čeprav je slabo kazalo. Smo pa še uspeli v Celju pozabit denarnico na strehi avtomobila, se v Šempetru obrnili in jo po ne vem kakšni sreči našli na uvozu na avtocesto, celo in polno.
No, imeli smo super družbo Aniko, Lano in atija, tako da sta mali dve s polno paro uživali. Tega pa res ne smemo več zamuditi. Preživeli smo prav lep dan in druženje do večera, pa še naslednji dan.... ko se dobimo izkoristimo na polno, potem pa spet traja, da pridemo na isto linijo.

SUPER SLIKCE[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] še, še, še... Žiža, a Urban nima več planičke? Vidim, da je v kopalkicah.

Vsem, ki še nisem čestitala - VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN, pa polno, zabavno, zdravo in razigrano prihajajoče leto!!!!!!!!

Ob priliki prilepim kakšno slikco. Zdajle pa letiva ven, ker dobiva potem obisk.

pa pa




dalin -> RE: Septemberke 2006 (30.9.2008 23:47:33)

Jaz sem spet tukaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .Za danes končala šiht.

Adrijana hvala za info,potem je res tako,kot sem že sama nekaj prebrala na internetu.Ne dobiš nič,nas pa neprestano vzpodbujajo naj imamo več otrok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .No ja,našim nič ne manjka in vesela sem da je tako.Nočne pa.....zdaj bodo do novega leta kar pogoste,pa nič hudega.Bo pa evrčkov več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .Otroci pa ponoči itak spijo,tako da ne bodo ne vem kako hudo občutili moje odsotnosti.Izjema je seveda naš ata[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] .

Se bo pa podražitev cen od jutri naprej poznala tudi v "naši"gostilni.Je šef "dvignil" cene za 10%.Pa se že zdaj vsi bunijo ker je pivo 1,80€.Za tako podeželsko gostilno je to kar velik.

Tejcha kar se M tiče,me je tudi najbolj matralo po Žanovem rojstvu.Me je cukalo in trgalo po vampih,da sem dihala kot da bom še enkrat rodila.Po prvem in drugem porodu kaj takega nisem doživela,tudi krčev med dojenjem ni bilo.Pri Žanu sem pa pokasirala vse za nazaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .

Danes ni bilo od mojega likanja nič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image] ,upam da bo jutri kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .Se ne spravim nikakor.Še dobro da je zima in bom večinoma v sušilcu sušila,potem nimam toliko za likat.

Punce,tipkajte...

Nočka




dalin -> RE: Septemberke 2006 (1.10.2008 23:19:20)

Kje pa ste vse[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




dalin -> RE: Septemberke 2006 (3.10.2008 23:36:58)

Kaj pa je zdaj to,nikjer nobene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Saj grem tudi jaz zdaj v ležeči položaj,če bom imela srečo.Prejšno noč smo namreč zelo slabo spali,je Žan začel sredi noči kašljat in tako smo od dveh do petih zjutraj mirili kašelj.Nucalo pa ni nič;ne kapljice,ne inhalacije,ne kamilice,nazadnje sem mu še sirup dala,pa nič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image]nočka




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (4.10.2008 11:43:47)

Dan!

Na tako brezvezno vreme...

Ja, kje pa ste vse. Pri nas nič posebnega. Danes gremo spet na rojstni dan in sem se odločila, da jih bom začela ignorirat, ker pod 100 € tako nič nimaš. Se na veliko izogibam trgovin, ko pa grem je pa takoj prazna denarnica, ker seveda vse nujno rabimo, kje je še luksuz. Kam to pelje?

Sem mal čudno volje danes, ne? Pa saj ni čudno, če me pa na vsakem koraku vse je**.

No, saj danes nič ne počnete, pridite kaj gor pokukat.




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (6.10.2008 10:50:59)

Dan!

Čist na hitro, ker pakiram, danes šibamo na "medene dneve", :). Do nedelje gremo v Olimje.

Mal oprej sem izvedela, da sem dobila "službo". Štartam danes teden, Ajša pa v tavrh k babici ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Bomo že. Sprememba bo tudi meni koristila, je pa delovni čas res prijazen, tako da mi je malo manj težko. Ajša od cca 10-12ih tako spi, tako da bo "brez mene" cca 3h na dan. Upam, da ji ne bo preveč zbijalo - trenutno je res navezana name ...
Drgač pa  naša punčka že sama sedi (sedaj pridno treniramo in podaljšujemo čas, predn se zvrne), imava že en gosti obrok na dan, dojenje se zaključuje (enostavno ni), s Tilnom se sedaj pa že res igrata, najbolj zanimivi so itak avtomobilčki ter orodje in pa kooocke!!! Sedimo tudi po več kot uro na tleh in zlagamo. Tilen taprave, Ajša pa Clemmy (seveda z mojo pomočjo) in jima dogaja 100/h, pa na konjičku skačeta, enkrat eden, potem drug, pa oba skupaj, pa gledamo knjigice, pa si podajamo žogico ...
Se je pa  pojavil problem na sprehodu. Aktivirali smo športni del vozička in glej ga zlomka, Tilen bi se vooozil ... In potem to zgleda tak: Tilen se pelje, mami pa tovori malo (sedaj že kar konkretno) lumpo.

Drgač pa sem glede šihta še v fazi prepričevanja, da zdej je pa to to. Še vednoostajajo v prvem planu izpiti in diploma. Upam, da se mi ne bo preveč podrlo. Punce, kdaj je že datum? konc decembra? Jaoooo ... No, nikoli ne reci nikoli. Grem napokat še ZGD, če me slučajno kaj prime ...

Šibam pokat, sem pri perilu in brisačah in štejem kot budala ...za vsakega za vsak dan, pa še mal rezerve ... Ajša  spi, moška ekipa je pa na terenu - sta šla  po trugo, ker sva ugotovila, da bo kar nekaj ropotije ...

Žiža, prst že bolje? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Dalin, vlažilec zraka?

Adrijana, saj bo minilo! Držim pesti!



Lep teden!




žiža -> RE: Septemberke 2006 (7.10.2008 11:19:36)

Ojla
prst se celi. So mi ga kar v redu poštimali.
Jaz sem danes spet bolj lene sorte, tako da čas malo na računalniku zabijam. Pa še s Saro smo imeli zjutraj en konflikt, ki je ostal na pol nerešen, zdej me pa  mori. Malo sem že naveličana biti doma pa sem posledično gotovo že malo sitna.
Jutri naša tavelika preznuje 4 rojstni dan. Sploh ne dojemam, kako hitro ratejo.
Tejcha kako je bilo na medenih? Midva sva tudi imela take hude medene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sva šla čez vikend na Roglo. No edino s to razliko, da sva bila midva še sama. Super za službo. No če imaš fajn delovni čas pa varstvo doma bo res menda vse super. Pri nas so v firmi eno sodelavko ful nat... Je hodila pozimi med porodniško malo pomagati, ker je pač upala, da ji bodo potem naprej pogodbo podaljšali. No septembra, ko sta ji je porodniška in pogodba potekli so pa rekli, da jo za enkrat ne rabijo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] 
kdaj hodijo vaši otročki kaj spat? Pri nas je zvečer spet cel halo preden zaspimo. Mal čez 7 imamo večerjo potem pa umivanje, pižama in potem gremo postelji naproti. No v postelji je treba pravljico prebrati in potem še uspavanko zapeti. Potem sta seveda oba žejna. Urban se vsak večer joka, ker želi spati na zgornji postelji pograda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Tako je ura 8, ko se ugasne luč potem pa še ene 15 min kličeta pa v dnevno hodita. Včeraj je prišel v dnevno, ko sem bila prepričana da že spita. Ga dvignem, da bi ga nesla naaj v posteljo in vidim, da je čisto polulanin brez plenice. Si je mali plenico dol dal in se seveda potem polulal. POtem pa njega preoblečt, pa posteljnino zamenjati, seveda se je potem še Sara zbudila... Pa je šla potem še ena dodatna ura, da sta res zaspala. Mu bom morala nabaviti še kakšno pižamo na pajacka, ker si ves čas roke za plenice tlači ponoči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
uh koliko je že ura, grem še kaj koristnega postoriti.
fajn se imejte




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (8.10.2008 7:59:53)

Jutro!

Pa smo spet na delu. Kam ste se poskrile?

Žiža ti kar pazi na svoj prst, da ne boš potem trpela posledic. Pa seveda, da si zaslužiš malo lenarjenja.

Tejcha uživaj na "medenih", pa odklopi svoje misli, možu pa malo prepusti skrb za otroke, sigurno to pogreša ;).
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]ZA SLUŽBI, malo oklopa od vsakdanjih stvari ti bo verjetno pasalo. Pa upam, da ti bo služba v užitek in ne breme.

Lep dan vsem skupaj, zdaj pa nazaj med papirje.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (11.10.2008 8:53:48)

Kako je žalostno tu gor, pa naj nas povzdignem malo.

Tevža si omenila, da greste po volitvah na dopust. Vam je že ratalo? Ej, boš hodila kam na telovadbo z Matevžem? Jaz malo razmišljam, vem za eno fajn varianto na eni osnovni šoli, pa bi šla vsaj pogledat.

Zdaj dam pa še cote prat, pa greva nekam kostanje nabirat. Gremo popoldan na piknik, pa sem nekaj kostanje obljubljala....

Naj povem, da se je naša Sara začela sama odvajat od planičke - takle dopoldne med vikendi je brez planice, že tudi pove kakat pa lulat, če ima čas in je kar gre. Dokler ima ona voljo jo imam tudi jaz, tako da bomo videli, če bo ratalo.

Lep vikend vsem!




tevža -> RE: Septemberke 2006 (11.10.2008 21:21:43)

dober večer!

evo, mene po malo daljšem času. dnevi hitijo mimo nas kot bi mignil....v bistvu se nam ful dogaja, a nič "konkretnega" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] .

matevž: 14 dni nimamo več dude [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . vrgli smo jo v koš in odpeljali so jo smetarji. tako čisto zares. kupila sva knjigico o zajčku matevžu, ki se je odvadil dude in to je bilo to. bravo, tevž! brez joka, dretja, ipd. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image]
drugače pa nas še vedno ni čisto minila "faza" grizenja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] . nimam pojma, kaj mu hodi po glavi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  . je pa res, da ni edini v skupini, ki grize, tako da se tolažim s tem, da imajo težvo tam. upam, da bod(m)o to hitro sanirali. no, drugače pa v vrtcu nobenih drugih problemov.

v torek je začel zelo kašljat in smrkat, pa sem ga do konca tedna preventivno kar doma obdržala. da ne bi spet skasiral kakšnega bronitisa. in smo se izvekli samo s prehladom. super!

spanje: matevž hodi spat med 19.30 in 20.uro in spi v kosu do 6h oz. pol sedmih. čez dan pa uro in pol do dve.

adrijana, na krajši off gremo konec meseca. vmes gre možek še enkrat v tujino, ipd.

toliko za danes....

lep preostanek vikenda.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (15.10.2008 12:30:24)

Dan!

Evo, nas pa smo ostali prvič v tem šolskem letu doma. Se mi je že zdela zvečer topla, pa vročine ni pokazal. Ponoči je pa zakuhala na 38,5, zjutraj je še imela vročino, zdaj ima pa malo nad 37. Ji pa drugače nič ne manjka, ne kašlja, nosek minimalno spušča, tako da čakam, če se bo kaj razvilo ali ne.

Tako, da je to moja prva bolniška in že so me dvakrat klicali iz službe, kje je to, ono, kako to... smo se zdaj kar zmenili, da en dan priletim naokoli, da nekaj prečekiram. Toliko o nadomestljivosti vsakega delavca, ko ministrstvo kar rabi.

In kam ste se vse poskrile?

Tevža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za dudo. Saj, ko je otrok sam pripravljen in ga ti oceniš je najboljše delat takšne stvari. Očitno si zadela pravi trenutek.

Naj pohvalim našo babiko. Ko sma doma v hiši, je brez planičke in gre sama lulat, ko je potrebno. Ji zdaj že nekaj časa ni ušlo. Za teren še ne preizkušava, se mi zdi, da ne bi znala predolgo zadrževati, če ne bi bilo možnosti takoj iti do stranišča.
Evo, tačas ko sem jaz tole klofala, je šla pa kakat v kahlico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  in prišla po mene, da naj grem gledat. Zlata je!

Pa vidim, da jo spet kuha, gremo na merjenje okoli 38 bi rekla na dotik.





Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (15.10.2008 16:07:38)

Ufff... sami veliki "koraki" ... :) Čestitke!

Pri nas bojno stanje - upam, da se bomo čimprej ulaufali ... Služba je OK, zaenkrat nam laufa, res pa je, da zvečer samo dol padem. Ampak dans zvečer me čaka gora cot, ki jih morm spravit v omare. A se pri vas tud nikol ne konča al sm js edina, ki ima res stalno polno pralnico, pa če se še tako trudim ...?
Tilen in Ajša sta zdrava pridna - HB, drgač bi mi pa verjetno res zalaufalo.


Bljah ...

Šibam pripravit na mizo, moška  ekipa bo čez par minut doma ...

Čau!




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (15.10.2008 20:27:47)

Obljuba dela dolgo....

[img]http://www4.slikomat.com/08/1015/yv7-Lana-2.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/08/1015/9x3-Lana-2.jpg[/img]

Bom rajši kar po dve poslala, ker nalagam tako dolgo, da mi stran poteče, potem pa nimam nič.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (15.10.2008 21:24:49)

[img]http://www4.slikomat.com/08/1015/jk7-Lana-2.jpg[/img]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (19.10.2008 10:54:57)

Pozdravček, toliko da nas dvignem, ker čist na dnu pa tudi ne rabimo biti, ne?

No, mi imamo angino. V vrtcu so v njeni skupini zdravi samo 3 otroci, ostali imajo virusno angino. Tako, da ne vem, če upravičeno jemljemo antibiotik. Ni nekako tak, da če je virus antibiotik ne pomaga, za bakterije pa. Ima slabo krvno sliko, pordelo grlo (čeprav nič ne kašlja) in hitra diagnoza je bila angina. Pa sem rekla, da ni videti, da bi jo grlo bolelo in je na odgovorila, da kri ni vredu, vse kar vidi pa je pordelo grlo in to je bila diagnoza angina[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Se človek vpraša kako ta sistem deluje...

No, jutri greva na kontrolo, občasno še ima vročino, jaz si pa belim glavo kam jo bom dala v torek in sredo, ko res moram na eno izobraževanje in potem nujno nazaj v službo, ker vlada izredno stanje.

Lepa sončna nedelja se obeta, izkoristite jo najbolje!




Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>