RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (19.9.2008 12:48:55)

Tevža, men so tudi ti nekak najbolj blizu ... :).
Midva bova šla zihr.






NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (19.9.2008 13:12:35)

Pozdravček,

jaz sem pa toook zaspana da ni res... že komaj čakam da grem domov in sončka izkoristit... Smo šli včeraj v park Tivoli in je bilo full luštno, je Timotej užival, mamica in oči pa tud [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

jaz bi šla tud na pikin festival pa mi je malo od rok .. pa sploh ker imamo čez vikend kup obveznosti ...




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (19.9.2008 13:15:23)

tejchi tebe pa lahko le občudujem... da imaš tok energije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




ajne -> RE: Septemberke 2006 (19.9.2008 15:00:30)

hojla,

ej punce, ne ga biksat. v nedeljo vse na volitve, drgač bo joooj... pa karkoli boste že volile! sam da boste ta prave, a ne tevža [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif]. vidim, da se ti obeta postati gospa ministrova... jaz bom že volila tako, da bi ti uspelo...pa ne zato, da bo tvoj možek potem še manj doma [sm=smiley13.gif]
Upam, da mi bo danes uspelo gledat eno od soočenj, mi še ni uspelo, imamo stalno polno bajto, da nimam miru tega mal pogledat.

sicer nimam kaj drugega posebnega za napisat. ajdica je kar zdrava, celo nekaj se trudi biti brez pleničk (a vaši so že kaj suhi?). Naslednji teden začnemo terapijo z Bronhomunalom, da ne bo kakih velikih zdravstvenih presenečenj.
Tavelika pa je z babi in dedijem na počitnicah na morju.

a ja, zelo verjetno pridemo mi v velenje v nedeljo (naslednjo), ker nam prej ne bo zneslo. tejcha, a se zadnji dan sploh splača?

pa še to, zame najbolj pomembno, s 1.10. tudi uradno začnem v novi službi. čeprav bom dejansko začela tam šele po pravosodnem (nekje sredi decembra, upam), se že zdaj zelo veselim.

evo to je na hitro to...

čau





tevža -> RE: Septemberke 2006 (21.9.2008 11:05:33)

ajne, jah, nam pač srček bije na pravi strani. ne štekam pa, kako se počutijo tisti, ki ga imajo na desni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
super za službo! odhajaš "daleč"? boš kakšno dopoldne na off za kavico?

lepo nedeljo....




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (22.9.2008 7:13:06)

Jutro!

In politično opredeljeni, kaj praznujete? Bi rekla, da ja, kaj preveč pa tudi nisem spremljala.

In spet je nov teden... gremo na delo.

Lp




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (22.9.2008 7:59:02)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] !

Včeraj smo pregledali komercialni del Pike - Tilen se je vozil z vlakcem, helikopterjem, pa z avtomobilčki sta se šla zaletavat z atijem - užival je na polno, komaj sva ga spravila v avto. BOnbončki, balončki, veliiiiko pikic, opice, knjige, ... svašta! Za delavnice smo bili prepozni, to greva ozirmo gremo ščekirat danes direkt iz vrtca.

Ajne, v nedeljo boste pa malo pozni. Zadnji dan je namreč sobota in takrat bi naj po programu še kar precej dogajalo. Tilen bo letos RD  praznoval v sklopu Pike - mame jih bomo peljale na delavnice - še  zadnjič letos, :). Upam, da se mi uspe zmenit, da bi torto pojedli s tapravo Piko (grem danes v akcijo). Če se odločite za obisk v soboto, vabljeni, kakšen košček bo gotovo še na voljo!

Moški del ekipe sem sterala od doma, naju pa čaka kar precej dela.

Kako jih pa oblečete za v vrtec? Tilen je šel danes: žabe, platnene hlače, body dolg rokav, bombažna mikica, bunda.

šibam!















NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (22.9.2008 10:12:12)

pozdravček

no kako smo kaj... zdravje naših sončkov ok? no pri nas mal kašljamo in smrkamo, gre na bolje

ajne mi smo še lepo v pleničkah ... mi reče mami grem na stranišče lulat, jaz hitro dol pleničko in v akcijo ... potem se on napenja in nič, greva hlačke gor dat in pleničko dol... ni tega dve minutki pride in pokaže da je moker [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .. tako da bomo kar počakali... velikokrat mi pove da bo lulat in da je pokakan .. .včasih celo ujamemo pravi moment in nam uspe v wc ali kahljico ...
v novi službi ti pa želim veliko veselja in uspehov... to da greš vsak dan rada v službo je največ

tejchi super za pikine dogodivščine ...  mi bi šli pa v soboto, upam da nam uspe

oblačenje v vrtec: visoke nogavičke, hlače pletnene ali jeans, bodi brez rokavov, pulovrček in jopčka ... če je bolj mrzlo pa dolg rokav bodi in pulovrček, jopčka in brezrokavnik .... žabic pa še ne prakticiramo




rose22 -> RE: Septemberke 2006 (23.9.2008 2:18:05)

Midve se spet mal oglasama po zeeeeeeeellllloooooooooo dolgem casu.Kako ste septemberke?

[img=http://img112.imageshack.us/img112/107/p9030045ny5.th.jpg][img=http://img112.imageshack.us/images/thpix.gif]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (23.9.2008 8:10:27)

Roseeee, WB!

A zdej pa kr Ljubljana, al kak?

Dej mal poročaj. Nazadnje sva se srečali v posvetovalnici pred ... ohoho časa ...



Tevža, čestitke tudi z naše strani! Tako kot Ajne, tudi js želim, da bi imel možek kaj več časa za vaju, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]. Če bosta pa  vseeno kakšno popoldne fraj, pa le proti Velenju.

Včeraj smo šli pošpegat na delavnice in je mali plesal, lepil, prepeval, barval, risal, pikal "pikece" ... Pikinih palačink pa na žalost ne morem pohvaliti - skoraj nič niso bile namazane ... le testo ... in posledično je Tilen naredil dva grižljaja in smo zaključili. Ajša je ves čas spremljala dogajanje in na polno sodelovala. Itak, da v vozičku ni hotela bit dolgo, potem pa je tudi ona pomagala. Danes nadaljujemo.


Za danes sem se odločila, da spravim cote v red in da pošljem slike razvit - sram me je, kolk že zaostajam.

Drgač pa sem poslala prošnjo za študentsko delo na sodišču (objavljeno je bilo na ŠS) in sedaj čaaaaaaakaaaaam na odgovor. Se mi pa res lušta. Je za en mesec, vseeno pa je nekaj iz "mojega" foha. Anket, raziskav,oblikovanja, imam že malo vrh glave ... 

čauu












Anonimen -> RE: Septemberke 2006 (23.9.2008 8:16:03)

ja Rozika, kje pa se ti potepaš ?




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (23.9.2008 10:29:56)

Hej!

Danes je spet moj dan namenjen dokončanju diplomske naloge. Tako, da upam, da jo jutri pošljem po pošti in potem se bomo že kako znašli naprej.

Sem že malo razmišljala, da bi šle danes na pikin festival popoldan, pa je dragi zmešal plane in očitno ne bo nič iz tega. Bo moral kar ostati petek ali sobota. Moram malo Aniko poklicat, če se bosta z Lano pridružili.

Tevža a ti imaš kakšne plane glede pike? Ali se že pripravljate na mandat s polno paro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]?

Rose 22 DOBRODOŠLA NAZAJ! Samo ura javljanja je pa nekam sumljiva... a ti ne spiš ponoči?


Nataši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] bravo za zadovoljstvo v službi, vsaj nekdo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Glede planič smo pa nekje na enakem, včasih hoče sama it, potem ji ni več zanimivo... ah, bo že.
Oblačenje - če ima bolj tanke hlače ji že dam tanke žabice, da nima golih nogic, bodi s kratkimi rokavi, majčko, po vrhu pa čisto odvisno kakšna je majčka spodaj (jopo, brezrokavnik, termoflis). Budnice še pa nismo kupili, pa zimskih čevljev tudi ne. Sem eno full dobro videla v H&M (34€), pa je ni hotela niti poskusiti. Bomo že, saj snega pa še tudi ni. Ta vikend sem pa omaro obrnila narobe, pa imam že precej pranja za sabo, pa še nekaj je ostalo. Bo že.

Zdaj pa nazaj na delo.






adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (23.9.2008 10:31:55)

Lina in kako je biti nazaj v Sloveniji? Pogrešate NY? Že hodiš v službo? Daj nas malo osveži ali pa povej, če imate slovenski blog[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: Septemberke 2006 (23.9.2008 11:33:08)

Jah, v Sloveniji je kar lepo, čeprav NY, prijatelje in tamkajšne življenje pošteno pogrešamo. Trenutno smo še vedno v fazi preselitve, čakamo še ladjo, ki prihaja iz NY,..... V službi sem že od 1. avgusta, smo pa te dni ugotovili, da bomo dobili še novega člana.... tako da ja, je kar pestro....




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (23.9.2008 11:57:33)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] SUPER, ČESTITAM!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Lepo nosečnost ti želim, pa seveda vašima fantoma tudi.
 
Pestro imat, pestro... in kdaj imaš rok? Kako lepo....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (23.9.2008 11:57:39)

Ijaaaa!

Lina, čestitke!!! Kdaj pa? :)




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (23.9.2008 11:59:33)

TEJCHA za 6 sekund sem te prehitela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....




Anonimen -> RE: Septemberke 2006 (23.9.2008 12:05:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha

Ijaaaa!

Lina, čestitke!!! Kdaj pa? :)


saj pravim, to je še neuradno....saj veste prvi tedni....bi pa morala imeti PDP tam okoli 25.maja...




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (23.9.2008 12:12:16)

Najlepši mesec ali kako že pravijo, poleg septembra seveda (pa letos moramo na vreme zamižati).

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]drži se, pa upam, da boš kmalu lahko iz neuradnega tudi uradno potrdila.




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (23.9.2008 12:13:40)

Čim lepšo nosečnost ter zdravega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]!

Zdej pa midve šibava v mesto.

Čau




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (24.9.2008 10:34:43)

tejchi držim pesti da boš sprejeta na študentsko delo na sodišču [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

lina čestitke za novega člana in želim ti lepo in zdravo nosečnost

zdaj je pa mene tud že začelo prijemljat za drugega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]




rose22 -> RE: Septemberke 2006 (24.9.2008 21:37:04)

Ja midve ze nekaj casa v Ljubljani,imava super 2-sobno stanovanje,s super lastniki,najemnino zelo nizko glede na razkosje tega stanovanja.Neja je ze prava baba,kot lahko vidite na linku v mojem zadnjem prispevku.Pridno hodi v vrtec,sklepa nova prijateljstva,govori k strgan dohter,vcasih nagaja mamici,med ostalimi ima najraje dedija.

Ja pa se moja pozna ura pisanja.Ze od januarja delam nocne,ker drugace financno ne bi zmogla.
In kar ne morem verjeti da bo jutri moja pikica ze 2 leti stara.Pa se vderaj je bla drobckena kot fizolcek.
Vsem novopecenim nosecnicam pa vse najboljse.Otroci so zakon.Bi takoj imela se kaksnega




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (26.9.2008 8:56:40)

Hej!

Se skrivate pred dežjem? Spet nič ne dogaja tu gor, nas bom malo povzdignila, mogoče se pa potem katera kaj javi.

Pri nas po starem... Sara je še ok, malo ponoči kašlja, nič hujšega. Drugače pa sem začela iskati novo službo, ker tole tule pa ni vredno mojih živce, ki jih potem sproščam doma, kjer je še najmanj potrebno. Delo je zahtevno in odgovorno, to bo že šlo, problem je v odnosih in podpori, kar me pa seveda še toliko bolj ubija. Bomo videli, mislim pa, da bo zdaj zdaj eksplodiralo tudi iz mene. Eh, ne bom še vas utrujala....

Mejte se kar se da lepo, čeprav je dež...

A jutri gre katera na Piko oz. na festival[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]?




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (26.9.2008 12:03:23)

Hej!

Babe, rabim nasvet:

Študentsko delo (tajništvo 7-12), Ajša pri babici (dojenje cca 3x na dan ne bo moteno). Ja ali ne?

Plačano solidno, v Velenju, za cca 1 leto. Štipendije ne bo več, starševski do marca.  Na sodišču padlo v vodo - prepozna ...

A bi? Razgovor je v torek, pa me ful mika, po drugi strani pa bi rajš iskala kaj bolj "pravniškega", a se bojim, da ne bo. Sploh ni rečeno, da bom izbrana. Če pa ... mah, qrc ... vedno ta ČE ...

Kaj bi ve storile?

Adrijana.sara, res držim pesti, da najdeš boljšo varianto![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]


Neja, VSE NAJLEPŠE! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]


Šibam.




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (26.9.2008 13:47:17)

pozdravček...

no za nami je kar neprespana noč .. naš mali se ob pol dveh ponoči spomni da bo gledal risanko in pika... in potem jo gleda do pol štirih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .. čist brihten je bil in nič zaspan... le kaj ga je pičlo.. in danes smo vsi trije ko tri lunce [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

tejchi okrog tega dela študentskega... to boš najbolj sama precenila ali si ti lepo izide z dojenjem... ni pa to za neko hudo količino ur tako da moje mnenje je da poskusi ... saj je za eno leto in ni panike ... ti greš pa malo med ljudi





Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>