ajne -> RE: Septemberke 2006 (19.9.2008 15:00:30)
|
hojla, ej punce, ne ga biksat. v nedeljo vse na volitve, drgač bo joooj... pa karkoli boste že volile! sam da boste ta prave, a ne tevža [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif]. vidim, da se ti obeta postati gospa ministrova... jaz bom že volila tako, da bi ti uspelo...pa ne zato, da bo tvoj možek potem še manj doma [sm=smiley13.gif] Upam, da mi bo danes uspelo gledat eno od soočenj, mi še ni uspelo, imamo stalno polno bajto, da nimam miru tega mal pogledat. sicer nimam kaj drugega posebnega za napisat. ajdica je kar zdrava, celo nekaj se trudi biti brez pleničk (a vaši so že kaj suhi?). Naslednji teden začnemo terapijo z Bronhomunalom, da ne bo kakih velikih zdravstvenih presenečenj. Tavelika pa je z babi in dedijem na počitnicah na morju. a ja, zelo verjetno pridemo mi v velenje v nedeljo (naslednjo), ker nam prej ne bo zneslo. tejcha, a se zadnji dan sploh splača? pa še to, zame najbolj pomembno, s 1.10. tudi uradno začnem v novi službi. čeprav bom dejansko začela tam šele po pravosodnem (nekje sredi decembra, upam), se že zdaj zelo veselim. evo to je na hitro to... čau
|
|
|
|