Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2008 10:16:52)
|
Js tud tukaj, sicer čist na kratko ... Tilna imam že od ponedeljka doma, v nedeljo je prilezel iz spalnice in se držal za ušesa in jamral, da buba. Kličem v dežurno (ušesa je imel vneta 1x in takrat je dobil AB), reče, da je fuuul gužva in da, če ni nujno, pridemo kasneje al pa sploh ne, da ne bo mali še zarad tega norel, mali poje čokolino, mu dam žličko Calpola in čez par minut že brišem čokolino s tal ... Čist je bil adijo. Odpovedala sem kosilo, šla v trgovino po probiotični jogurt, bobi palčke, kokakolo in seveda material za kuho, ker smo planirali, da gremo k našim. Pridem domov, ga možek razno spravlja iz bane, ker je mišek zopet bruhal ... se pocartava, spije ene 2dl Ajšinega čaja in zaspi. Ko se je zbudil (še vedno cel bogi), mu ponudim probiotični jogurt, bobi palčke, kokakolo in na moje veliko začudenje JE! in to fuuul. NI blo 5 min, je že skakal po stanovanju, pel pesmice ... Js pa cela adijo. Nobenega znaka o bolečih ušesih, bruhanju, NIČ! Jedel kosilo kot že dolgo ne. Popoldne smo tako odšli ven, ful divjali ... Zvečer ga pa stuširava in mu pred spanjem pritisnem v usta še eno žličko Calpola, ker mi je takrat, ko je imel vneta ušesa sestra rekla, da če sumim, da bi lahko bil problem, da mu kar naj dam. In glej ga zlomka: večerjo sem spet brisala s tal. Ne vem ... Lahko, da je samo naključje, a Tilen Calpola ne dobi več. Ker še vedno kašlja in mu teče iz noska, ga imam doma, da se pozdravi. V torek smo imeli roditeljski sestanek in iz skupine manjkajo tamičkeni. Drgač pa vse prej kot to, da smo priklenjeni na kavč. Res samo na momente kašlja, pa nosek nagaja. Včeraj smo se napakirali in smo se šli vpisat na faks, :), pa potem v mariborski akvarij pogledat živalce, na sprehod po parku in seveda ščekirat H&M in še nekaj bližnjih trgovinic. Mami je itak izpraznila račun, južnali smo zunaj ... :) Drgač pa: NASLEDNJI TEDEN JE V VELENJU PIKIN FESTIVAL! Mi bomo zihr tam na delavnicah. Bi se nam kak dan pridružile? Eeeh... sm prišla tule sm sam tole naklofat, pa je spet čez celo stran ...
|
|
|
|