Tejcha
|
Jutro! Slavljenčki, VSE NAJBOLJŠE!!! Veliko zdravja, razigranosti, prijateljčkov, dobro tortico in veliiiko daril! :) Nataši, sem mislila nate 23. in upala, da vas je neurje zgrešilo. Lepe slikce!!! kjre te imeli "fotošuting"? Mi smo imeli takrat after party za prijatelje in nas je toča nagnala z igrišča, potem pa smo našli rezervno varianto in smo se meli luštno do jutra. No, js sm z malčkoma prej zgasnala. Sem pa na facebook nalimala še nekaj fotk iz albuma, če katera uporablja ... Tilen je že tudi smrkav - zjutraj, ko se zbudi - filam ga s sadjem, Pikovitom ... kašlja tudi le ponoči, a zjutraj na vso silo hoče od doma z atijem: "Ati, aaaati ... Tija tudi an an ..." . V kopalnici imava akcije z morsko vodo, da nosek orng sčistiva, potem pa je dobro za cel dan. Ne vem zakaj se mu čez noč tako zabije. Čez dan skoraj ni izcedka. Yennika?? :) Tevža, Dalin, upam, da sta srčka že OK, . Zvezda06, mislim, da so bili vsepovsod "problemi" z uvajanjem, mislim pa, da noben od otročkov ni bruhal. Boga pikica, . Pri nas je ob odhodu iz vrtca še vedno nekaj solzic, a je tako tudi, če samo smeti odnesem v kanto. Traja 2,3 min, potem pa se čist skulira in uživa dokler ga ne dvignem. Js bi na tvojem mestu vztrajala, ker je res neverjetno, kako otroku dogaja, ko je med vrstniki. Da se pa takoj potolaži, sem se pa res prepričala. Samo oddat ga je bilo treba, nič kaj veliko poslavljat: Lupčka in takega vreščečega porinit vzgojiteljici v roke. Pa sem nekajkrat počakala pred igralnico, pa potem poklicala po telefonu, pa celo dvakrat nesla nazaj dudo, ker jo je mulc zabrisal v avtu pod sedež ... In ne duha ne sluha o solzah. Se mi je pa srce paralo, ko sem to naredila prvič in drugič, potem pa sem videla, da bo to zgleda pač del vsakdana ... Pa sem se motila. Zdej šiba brez problema v igralnico. Komaj, da se ozre ... Držim pesti, da tudi Ema zalaufa. Lepo, Anika, da si se javila, :). Ti kar pridno sodeluj, saj vidiš, da smo vse leteče, :) Dans v planu zobar in vlaganje kumaric. Včeraj sem čisto po butastem nabavila dve vreči in me čaka čooohanje ... nekak so mi domače še najbolj okusne, a ji sama še nism vlagala. Držte pesti, :) Zdej pa šibam, je mala začela klicat in je čas za njen zajtrk. Papa