lunca14
|
hvala vsem za dobrodošlico,in seveda odgovor kje sem se potepala celi dve leti.....šele lani sem odkrila RR in tako sem najprej sodelovala pri nosečkah,in ko sem rodila sem nadajevala pri dojenčkih in potem malo gledam in opazim september 06.....pa saj to je pa moj mali Enejček,ki sploh ni več mali,ampak veliki nagajivček.Da ga na brzino malo opišem,rodil se je bp.in kot dojenček je bil angeček,je samo jedel in spal,milina,res nezahteven dojenček,dojil se je do enega leta,potem pa sem zanosila in mu mleko ni več dišalo.Shodil je pri 14 mesecih in je bil dva meseca tako naroden,da sem se bala,da si bo še kaj naredil,sedaj pa dirka naokrog,skače,hodi po stopnicah.Trenutno se ni v vrtcu,ampak gre sedaj v septembru,ampak samo za tri urce,toliko,da se malo poigra z otroci,ker nimam več toliko časa zanj,ko pa mamo dojenčka.Na Luna svojega mlajšega bratca je zelo ljubosumen,predvsem zato,ker sva bila do njegovega rojstva zelo tesno povezana,potem pa mami,kar naenkrat nima več toliko časa zanj,pa tiskam nekoga drugega,v glavnem ful je ljubosumen in jezen name,tako,da je ratal iz angelčka,pravi mali vragec.Edino kar še ne počne je to,da ne govori,kaže stavri,saj ne da ne bi znal alli mogel govoriti,pove,če se mu da ogromno besed,izgovarja šumnike in črko r,samo ,če hoče pit ne bo rekel mami pil,ampak se postavi v kuhinji pred pult in pokaže kaj bi hotel,razume pa vse,tako,da zaenkrat se še ne sekiram,je pač bolj lene sorte,čeprav pa pogrešam to,da bi se lahko menla z njim.Eko za prvič bo to dovolj,v naslednjem javljanju,vam pa predstavim še ostale dva moja pikca.Imejte se llepo