dalin
|
smo na drugi strani.Nas moram malo dvigniti Jaz spet iz službe in tukaj gor strašim.Dnevi kar prehitro bežijo.Še zavedale se ne bomo pa bo konec leta. Pri nas vse po starem.Dogaja se nam pa kar veliko,ampak zmoremo. Bi pa spet za malo vašega mnenja prosila.Razmišljam da bi letos dala vlogo za subvencionirano prehrano.No ja,saj sem jo lani tudi.Za dva mi je bila upoštevana,za enega pa ne.Danes so otroci iz šole prinesli vloge,ampak jaz kar malo "cincam" ali bi zaprosila za regresirano prehrano ali ne.Vzrok je pa ta,ker sem slišala da tajnica iz šole vse naprej zgobca(ne morem drugače napisati,ampak če samo pomislim,mi tlak dvigne),kdo ima zastonj prehrano,kdo redno ne plačuje položnic in tako naprej.In to me jezi.Saj ne da bi me bilo sram,ampak nima ona kaj okoli razlagati kako in kaj.In če samo pomislim,da bo tudi mene obirala,no ja,glih vseeno mi ni.Kaj naj:dam vlogo ali ne .Danes je prišla na kavo mamica,njen sin je z našim v razredu in sem jo vprašala,če bo dala vlogo,pa je rekla da ne,ker jo je sram,da bodo vsi vedeli,da ima njen otrok zastonj malico v šoli. Ne vem no,sem razmišljala,da bi vlogo izpolnila in jo nesla do ravnatelja,pa povedala vzrok,ampak tajnica bi itak vlogo v roke dobila.Ali pa če na vlogi,kjer sprašujejo zakaj mislim da otrokom pripada regresirana prehrana napišem:zato da bo vaša tajnica lahko še bolj lajala . Ma kaj se to dogaja pri nas.Je danes kolegica svojo triletno hčer v vrtec pripeljala in tamala je bila žejna.Pa so imeli v skupini,kjer je 20 otrok,samo 2 skodelici za pit.Pa ji reče vzg. da naj počaka da bosta otroka spila(sta glih dva pila čaj) potem bo pa še njeni natočila.In jo kolegica čudno gleda,vzg.pa vzame enemu otroku skodelico in hoče naliti čaj za punčko.Takrat je pa tudi njej zavrelo.Je spulila vzg.skodelico iz rok in jo šla oprat,vmes pa še povedala da bo jutri prinesla punčka skodelico s sabo,ker očitno se jim v kuhinji ne da pomivati in mora 20 otrok iz dveh skodelic pit.Saj ne rečem da so drugi otroci pa umazani,ampak ne čudim se da je potem toliko otrok neprestano bolnih. Bi pa verjela da je res tako.Sem kakšen slab mesec nazaj šla Žana prej iskat v vrtec kot ponavadi.Pa so imeli še kosilo in sem čakala pred vrati igralnice.Pa prileti vzg.ven in reče,da ima tega dovolj,da v kuhinji ne dajo dovolj krožnikov,ker se jim ne da pomivat,in da bodo vse tri slišale kar jim pripada.Ja halo,kako pa potem otroke hranijo!?Čakajo da jih pet poje,da potem drugi petim spet dajo.Ma za posrat ,banda gnila.Vam povem,da ne manjka veliko,pa mi bo orng eksplodiralo in takrat ne zbiram besed.So to že občutili v šoli.Tista tajnica bo pa tudi kmalu občutila,da nisem danes na svet pripravala. Punce,vem da sem zasmetila ,je pa fajn,če dobim še vaše mnenje. Vsem včerajšnim in današnjim slavljenčkom pa želim VSE NAJBOLJŠE!!!