|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: notranjska
13.2.2008 10:01:11   
Naty*
Da se mal javim na notranjski user posted image .

babysolza sm si shranla telefonsko user posted image .

Js sm načeloma za kakavčkanje jutr ob 18.00, če pride do kake spremembe se pa beremo. No pridne bodte, pa se kmal vidmo user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 301
13.2.2008 12:34:16   
babysolza
no super! Zdej smo še mobilno na vezi, pa ni vrag da bomo zdel še lažje organizirale te kakavčke!!! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 302
13.2.2008 13:43:35   
malecka24
Mene pa zanima a je katera iz Postojne?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 303
13.2.2008 13:47:42   
TamaraJ
Jaz sem iz Cerknice..

Drugače pa se bom potrudila in se vam pridružila jutri. Upam, da mi uspe.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 304
13.2.2008 14:23:17   
babysolza
jaz sem pa iz logatca, priseljenka iz okolice pivke... Sicer pa malecka, do logatca za kakavček ni daleč! user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 305
13.2.2008 18:35:56   
malecka24
He he!Ja vem da ni dalec,sam jst nimam avta oz.nimam izpita pa zato je meni malo tezje do Logatca.Pa tud tamalo imam cez,pa svoj trebuscek prenasam okol(29.teden).Men je lazje v domacem kraju,se lazje organiziram.

Neposredna povezava do sporočila: 306
14.2.2008 8:00:41   
TamaraJ
Sploh ni problema. Me bomo itak hodile na mš v PO (jaz ponovno, ker sem že čist ven) in se takrat zmenimo za kavico. Glavna sestra je rekla, da naj bi se mš začela zadnji torek v februarju, čeprav informacij še ni na netu. Nekatere od nas pa se bodo udeležile predavanja o EA in Ultivi v PO. Kdaj pa to je, pa ne vem. Naty? edinaos?
Potem se menimo še z dvema majčicama, tudi iz okolice Postojne, ki se tukaj ne javljata... smo pa na vezi. Kar nekaj nas je in bomo seveda tudi kofetkale. Malo nas spremljaj ali pa mi na zs sporoči telefonsko in te obvestim, ko se zmenimo za uro in datum seveda. Mislim, da se je nekaj govorilo o 22.2...  punce, pomočuser posted image

Za danes v Logatcu pa velja. Ne vem, koliko časa mi bo danega... pridem pa zihr.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 307
14.2.2008 8:06:19   
TamaraJ
Mislim, jaz se predavanja o EA in Ultivi nimam namena udeležit. Imam namen samo kofetkat z nosečkami. Čez kalič sem hitro v PO

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 308
14.2.2008 8:12:28   
TamaraJ
Sem na majčicah prebrala, da so se punce zmenila 22.2.2008 na predavanju za EA in Ultivo ob 13:30. Potem sledi kavica. Ne vem pa še, kje to je. Ali v porodnišnici ali v ZD. Naty??

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 309
14.2.2008 8:12:58   
babysolza
ola! Ja jst sem nameraval it na to predavanje o EA, ker sem do sedaj slišala za same pozitivne izkušnje. Se mi pa zdi, da je predavanje vsak petek ob 13. uri, tako da bo treba enkrat dopust vzet pa prit mal u Pastuojno... Zavijat pa še znam, ha ha!

Jaz grem običajno kakšno soboto al pa nedeljo mal na familjarni obisk do staršev, ki so od obeh v Pivki oziroma blizu, pa se lahko kako npr. soboto ali nedeljo zmenimo tudi v Postojni. Malecka, ti kar s predlogi na dan! Za čvekanje smo vedno za!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 310
14.2.2008 8:14:29   
babysolza
jaz ta petek najbrž ne bom prišla. user posted image  Mam gužvo na šihtu, pa že v ponedeljek mam fraj, ker mam pregled. Nameravala sem it enkrat v marcu.

Neposredna povezava do sporočila: 311
14.2.2008 8:18:08   
Anonimen
Predavanje je vsak petek ob 13:30 na upravi porodnišnice. Predavanje je o novi ULTIVI in EA.user posted image
Če imaš to predavanje opravljeno,dobiš EA in ULTIVO kadar želiš,brez problema, če pa tega nimaš narejenega, si pač prepuščen prisotnosti anestezista.user posted image  Skregano z logiko.
Škoditi nima kaj to predavanje, ker tiste, ki si premislijo v zadnjem momentu so na boljšem, če imajo predavanje pač opravljeno.

Uprava je na vrhu porodnišnice.

Neposredna povezava do sporočila: 312
14.2.2008 8:35:42   
babysolza
Hvala za te info! user posted image  No, kar povejte, kdaj bo kavica v Postojni. Da se mal internacionaliziramo in razpredemo čvekalske mreže mal ven iz Logatca... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
14.2.2008 8:51:18   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

jaz ta petek najbrž ne bom prišla. user posted image  Mam gužvo na šihtu, pa že v ponedeljek mam fraj, ker mam pregled. Nameravala sem it enkrat v marcu.

Nekako se menijo punce za predavanje 22.2. To je naslednji petek. Vzemi si frejuser posted image

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 314
14.2.2008 8:51:58   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Predavanje je vsak petek ob 13:30 na upravi porodnišnice. Predavanje je o novi ULTIVI in EA.user posted image
Če imaš to predavanje opravljeno,dobiš EA in ULTIVO kadar želiš,brez problema, če pa tega nimaš narejenega, si pač prepuščen prisotnosti anestezista.user posted image  Skregano z logiko.
Škoditi nima kaj to predavanje, ker tiste, ki si premislijo v zadnjem momentu so na boljšem, če imajo predavanje pač opravljeno.

Uprava je na vrhu porodnišnice.

Anonimna... najlepša hvala za info.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
14.2.2008 10:08:41   
Naty*
No preden js kako debato ujamem, je že vse razčiščeno user posted image . Tu in na majčicah...čist sm se poslabšala...

Ja kokr js vem, še vedno velja za 22.2. ob 13.30, kot sem pa že napisala na majčicah se bo potrebno pozanimat kdo takrat predava, ker če je Piskernikova ma predavanje o obojem skupaj, če je pa Grmek je pa samo o EA in je za Ultivo potrebno po predavanju poiskat Piskernikovo.

malecka drugače mam pa js v torek zjutraj pregled v Postojni tko da če boš za kofetek napiši user posted image .

No za danes smo pa zmenjene user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 316
14.2.2008 10:13:27   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

No za danes smo pa zmenjene user posted image

Ja, za našo mizo ob 18:00user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 317
14.2.2008 10:25:10   
Anonimen
No super, da nam danes vsem ratauser posted image , ja itak pravi moj bo pa kej druzga prestavljen kot pa čvek z nosečkamuser posted image user posted image .  Se vidjamo ob 18h.

No jaz grem v LJ kupit kaj lepega za mojega valentina
user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
14.2.2008 11:02:28   
babysolza
priznam, da tega pa res ne vem: kaj je ta Ultiva? user posted image

ČAO do 18. ure! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
14.2.2008 12:47:54   
TamaraJ
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 320
14.2.2008 13:55:04   
kasso
Pozdravljene notranjke... se vam lahko pridružim danes na kofetku??? Sicer se prvič oglašam v tej temi, pa sem tudi šele včeraj pokukala in ker v soboto ne grem na srečanje majčic, bi danes lahko komot skočila do Logatca...

Iz PO lahko gre še katera z mano ... malecka???

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 321
14.2.2008 14:04:26   
Naty*
kasso normalno user posted image , več nas je bl je luštno user posted image . Me se ponavadi srečamo že na parkingu, drugač nas pa tud noter ne moreš zgrešit user posted image . Ti bom poslala gsm na zs, da se še slišmo, če te bo kaj zanimalo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 322
14.2.2008 14:09:38   
kasso
hvala :) Ja, prosim, imam tudi Tamarin GSM, če ne najdem, ampak mislim da ne bo problem...saj je Navigator tam nekje, ko se gre v Rovte, a ne? Lahko, da bom le malo zamudila, ker moram mojga počakat, da pride domov (drugi avto je crknil in čaka na servis user posted image )

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 323
14.2.2008 14:33:34   
babysolza
super, vedno več nas je! Torej ob 18. uri v Navigatorju!!! user posted image  user posted image  user posted image

tamaraJ, jaz sem pa mislila, da že vse vem. user posted image  Zdej moram pa spet v izobraževanje in tehtanje možnosti. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 324
14.2.2008 14:35:03   
babysolza
Kasso, s smeri Postojna je Navigator čist na koncu Logatca, v križišču, kjer je tabla za železniško postajo, tik preden se začne drevored.

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?