Mavrica32
|
Zdravo vse, trenutno nimam interneta doma, v službi mi pa nekako ni za pisat. Jaz sem imela prvi pregled tudi že domenjen, ker sem lani imela prazno vrečko. Pa sem se letos naročila - čim dlje. Torej v devetem tednu, ko bi se res kaj videlo, če bi kaj bilo. No, pa se spet nič ni videlo. Tako sem imela kontrolo po abraziji. Sestra mi je napisala naj bo ta pregled 14 dni po čiščenju. Zdravnica na viziti pa, da se takrat kao nič ne vidi, (sploh če gre za obliko maternice) in naj grem na pregled šele po menstruaciji v času O. Že ko sem bila v ambulanti sem vedela, da je vse zgolj rutina, da kej novega ne bom zvedela. Moj ginekolog trdi, da se prazna vrečka ne pojavlja. Je katera od vsa brala ali slišala, da se ? Moj drugi splav je bil delno spontan in so me potem samo še čistili. Mi je pa ginekolog predlagla, da naj se ko bom ponovno zanosila ogibam stresu - naj me doma malce pocrkljajo. Škoda, da mu nisem rekla, naj mi to napiše kot recept! Priajteljica mi je rekla, naj z zanositvijo počakam na poletje, češ, da je takrat manj virusov. Pa se mi ne da čakat tako dolgo. Itak pa se ne moreš skrivat. Sem zelo dinamična in bit nekje v osami in sam ležat, ležat je zame nočna mora. Brala sem forum prejšnjega leta, ko so se ženske pritoževale zaradi histološkega testa, češ da dolgo traja. Sama sem izvid dobila že 15 dan - smola ravno dan po tistem, ko sem se vrnila s prvega pregleda po SS. Piše pa tako, da nimam blage veze. Še nikoli nisem brala tako zaguljenega besedila... zdej pa ne vem, a bi ga posredovala komu, v bistvu al nej kr čez pol leta - ko imam kontrolo. (Upam, da noseča, pa že prej...) Komu bi ga lahko poslala prej kot, da ga osebno nesem ginekologu? Drugače me je pa po 18 dneh po čiščenju presenetila M?!? Nikjer nisem tega zasledila tukaj. Vse neki čakajo... A je to možno? Trajala je normalnih 5 dni kot vedno. Sej ponavadi jo imam točno na 28 dni. Sicer ni bila med najmočnejšimi. A čaj proti bolečinam sem si že kuhala. In po enem dobrem mesecu sem se spet, sicer malce plaho, ljubila. Uf, to je bil pa dooolg premor. Sedaj me pa zelo zelo mika, pa vedno me dragi vpraša, a lahko ... No, ginekolog je spet ponovil tri mesece... jz sm si prevedla tri M. Ker je bila ta zadnja ozr. prva M...malce morda še šibka...bom vsaj še eno počakala...čeprav me tako tako mika... lep dan vsem...
|