Anonimen
|
Oh ja, punce, tut sama ne vem kaj nej nardim (razen, da čakam), pa vas malo berem, pa se že skoraj vključim v debato, pa si spet premislim. Ker je že tako hudo, da ne bi razmišljala o tem, da mi je boljše. Kaj se mi dogaja? V bistvu sem ok, potem me spet vrže - vedno ista zgodba, mislim, da je ok, pa ugotovim, da ni. Momentalno gre, momentalno ne. Ne morem se več veselit, najbolj se bojim prihajajočih porok in dekliščin, ker me je strah, da bom slabe volje. Sem že razmišljala o psihologu, ampak se ne spravim, ker že slišim njegove napotke (pejt mal vn, zabavi se, ne obremenjuj se ... pa ne gre). Nasplošno se mam fino, ampak vedno bolj ugotavljam, da se nimam. Imam občutek, da zgubljam čas. Ker ne zanosim. In potem pomislim na pikico, ki sem jo pred več kot 2 letoma izgubila, ker mi je odtekla plodovnica. V 20. tednu, tik pred morfološkim pregledom. Imam 2 prijateljici, z ostalimi smo se v kriznih časih (2 leti nazaj razšli, ker so bile vse srečno noseče, jaz pa na dnu). Od teh 2h je zdaj ena visoko noseča, skrivam svojo žalost in nikomur se ne izpovem. Niti lastnemu fantu. Ker me nihče ne razume. pred zanositvijo sva s fantom čakala mojo zaposlitev, dolgo časa, zanosila sem spontano (bi se reklo- po nesreči), po splavu sem zaposlitev dobila in sva zaradi poskusne dobe (ki je trajala 1 leto - ne sprašujte!!!) počakala, sicer manj, nekje 8, 9 mesecev sva čakala, potem sem bila vsa srečna, da lahko začneva delat na dojenčku. Od tega je že leto in 3 mesece, pa še vedno nič. Testov za nosečnost ne kupujem že 1 leto, saj je menstra točna kot urca, pa itak jo vedno pričakujem. Sedaj, kmalu imam prvi pregled na neplodnostni. Vse ok, če ne bi začela izgubljat socialnega življenja zaradi tega. Daje me, zelo. Prijateljica je začela delat na dojenčku za mano (če štejem splav celo 3 leta kasneje, saj prej na otroka ni bila pripravljena), pa bo čez 2 meseca rodila). Trga se mi, ne veselim se dekliščin niti porok. Ker bom tam srečala mamice, s katerimi smo včasih žurali, danes pa so že vse iz porodniške. Ne želim si biti v stiku s tem, pa vendar nočem izgubiti še ene prijateljice zaradi moje nočne more.
|