|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
3.5.2008 13:37:04   
anonimn
Glej Mavrica življenje je kruto in se vedno znova poigra z istimi ljudmi,žal smo v tem primeru ti ljudje MI ,zakaj je to tako ne vem.Moja zgodba je malo drugačna od tvoje a ne bom dolgovezila na dolgo in široko na kratko ti opišem.Pred cca. 4 leti sva se s partnerjem odločila za otroke in ker po 1 letu ni bilo še nič me je moj ginekolog poslal v Lj. na umetno.Tam sva se odločila za profesor Tomaževiča,ki je izredno dober in realen človek,nama je dal veliko šans ,da lahko tudi po naravni poti postaneva starša in tako se je tudi zgodilo po 2 neuspešnih ivf-ih sem zanosila spontano a kaj ko sem kasneje splavila,o svojih občutkih ne bom govorila ,ker so ti znana.A ko sem zbrala dovolj poguma in poklicala profesorja in mu povedala kaj se je zgodilo je bil presrečen,presrečen ker sem sploh zanosila a rekel je tako TO SO HUDE STVARI ,KI SE PARU LAHKO NAREDIJO,A SAMO TISTI PARI,KI SO DOVOLJ MOČNI GREDO NAPREJ Z DVIGNJENO GLAVO ,KLJUB TEMU ,DA SE JIM PARA SRCE,zato draga Mavrica pogumno naprej in z vso pravico si lahko jezna in žalostna,ker imajo drugi otroke in ti ne,to je normalno a bodi prepričana,da bo enkrat uspelo tudi nam.Lp

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
4.5.2008 19:20:38   
detelja
pupe, kako ste kaj? se pripravljate kaj na poletje? moram povedat, da čas kar hitro beži,..sem mislila, da se bo do poletja kar vleklo in vleklo...ampak počasi kar gre...nemorem se včakat, da napoči čas za akcijo...čeprav vam moram povedat, ko tako razmišljam si tako zelo želim, da bo čimprej vse ratalo itd...po drugi strani pa me daje tak strah, toliko vpr....mojo pikico pa taaaaaaaaaaaaaaaaako zelo pogrešam, da se mi kar para srce...

želim vam lep preostanek nedelje

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu anonimn)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
5.5.2008 13:51:07   
janja*
Detelja tudi jaz sem se že čisto pobrala,samo misel na to kako bi bilo lepo,če bi čez tri mesece v naročju držala lepo štručko.Okoli mene je toliko dojenčkov in nosečnič,da to sploh ni normalno.Komaj sem čakala,da mine mesec,zdaj pa bosta mimo že dva pa po pravici povem,da nimam nobenega veselja sploh mislit na to,da bi še zanosila.Ta strah kot ti praviš bi me verjetno dotolkel.Sploh ne bom mislila naprej,ampak trenutno ne mislim na to,da bi bila user posted image .Pri meni je drugače ,ker imam doma že svoje sončke.Tebi in vsem ostalim pa želim,da bi čimprej zanosile in donosile Lep dan vsem.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
5.5.2008 18:55:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anonimn

TO SO HUDE STVARI ,KI SE PARU LAHKO NAREDIJO,A SAMO TISTI PARI,KI SO DOVOLJ MOČNI GREDO NAPREJ Z DVIGNJENO GLAVO ,KLJUB TEMU ,DA SE JIM PARA SRCE

Draga anonimn tole je pa stavek, ki si ga je vredno zapomnit. Tudi midva sva hodila k dr.Tomaževiču, odkril in odstanil mi je pregrado. Po tem posegu sem imela veliko upanje, da sedaj sem pa mirna in bo vse ok, pa sem se uštela in dva meseca nazaj imela 4 ss - parcialna mola.
Vse skupaj me je močno potrlo in močno razjezilo (besna sem bila na ves svet, ki ima lahko otroke enega za drugim pa poleg tega kadijo, pijejo in sploh nič ne dajo na zdravje...) pa mi ta jeza ni nič pomagala. So pa mi pomagale besede VAS deklet z istimi in podobnimi izgubami, občutki in nenazadnje z zgodba s srečnim koncem, te pa me držijo pokoncu in v upanju da bova tudi midva imela še kakšno pikico ali škratka.

Janja* tudi jaz se srečujem z istim problemo, okoli mene so VSE noseče, dobesedno VSE ki jih vidim se z njimi pogovarjam....upam da bomo kmalu tudi me postregle z veselimi novičkami....

Vsem pošiljam velik user posted image  kjer je zavita hvala in upanje za vse nas
Srečno
B.septembrka bila

(odgovor članu anonimn)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
6.5.2008 22:24:03   
janja*
Anonimen res mi je hudo zate in upam,da se tudi tebi posreči.Zakaj je svet tako krivičen res nevem.Ene pijejo,kadijo,se nezdravo prehranjujejo pa imajo lahko otrok toliko kot želijo.Tebi in pa še velikim pa se ne posreči,ampak verjemi mi,če si to močno želiš ti bo uspelo imeti zdravega sončka.Meni je lažje ,ko imam doma že tri in sem lahko samo tiho pa čeprav me spet malo zvija.Zdaj,ko smo bili za praznike na morju same srečkeuser posted image  ali pa luštne male štručke.Jest verjamem ,da bo tudi vam uspelo donositi in roditi zdrave štručke.Želim vam vsem srečo in pošiljam en topeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
7.5.2008 9:53:20   
KAHLO
Pozdravljene punce!

Žal vidim da je že kar nekaj novih, na tem forumu...user posted image  

Prav posebaj bi pozdravla Mavrico, Tane in B.septembrko......pa seveda še vse ostale, ...vsake tlko časa pokukam kaj se kaj dogaja, pišem pa res ne......ker mi je zmeraj hudo...za vsako zgodbo, ki jo preberem in sploh ne najdem besed kaj napisat.
No danes sem zvedla da nas je zapustila še ena septembrka Maybebaybe.....vidim da se še pr vas ni oglasila, toplo sem ji priporočila, ta forum, ker ste in so punce tukaj tudi meni pomagale čez težke trenutke, in prav za vsako posebaj sem nadvse presrečna, k se prfočka na forumu nosečk!
Punce jaz bi nardila vse da bi vse srečno zanosile in donosile svoje željene otročke, pa žal to ni v moji moči, razen upanja in želje....da se vse to uresniči, bodite še naprej tako močne, in boste videle (verjetno že čist znucana fraza)da boste prišle do svojega cilja.........in takrat boste najbolše mamice na svetu, ker boste vedle cenit ves trud ki ste ga vložile v novo življenje!! rada vas imam in držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in to za vsako od vas posebajuser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
7.5.2008 10:41:12   
Anonimen
Kahlo hvala za pozdravčke in lepe želje, te delajo čudeže kadar so iskrene, tako kot so iskrene tvoje in vseh tukaj user posted image  Ti kar uživaj v svoji nosečnosti, tudi me pridemo za teboj user posted image

Janja* nič ni narobe če je tudi tebi hudo, jaz imam tudi že enega škrata doma, pa mi je vseeno hudo za vsemi 4 anglečki ki sem jih izgubila in želja po še enem ali dveh sončkih je enako močna, kot je bila prvič... upam da nam uspe naslednjič... user posted image

Lepo se imejte, zunaj je sonček in naj vas pogreje user posted image

B.septembrka bila

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
7.5.2008 19:44:53   
detelja
Kahlo res je šokantno, če te samo en dan ni na forumu ugotoviš, da je kar nekaj novih z takšnimi in drugačnimi zgodbami, žal zelo žalostnimi...

Anonimen, ko preberem, da so za tabo že 4 ss mislim, da kar okamenim....a so bili zapored? joj kako je mene tega strah...

Janja* tudi meni to ni jasno, da ene pijejo, kadijo, ne pazijo nase in otroka...pa je vse ok...soseda mojih staršev je tko mal socialni problem, mislim, da zjutraj ko vstane ima v krvi že 5 promil, je zanosila in je do konca skrivala, doma imajo kmetijo je nosila polne košare koruze, drv, krompirja...pila, mislim, da je jedla bolj tako...pa je z otrokom čisto vse ok...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
8.5.2008 6:29:57   
detelja
ponoči sem ful slabo spala potem pa sem mal začela razmišljala in veste kaj sem ugotovila...eno leto smo na moj rojstni dan izvedeli, da bo babica umrla, za par let je točno na moj rojstni dan moja drugaga babica umrla, letos pa sem na moj rojstni dan izvedela, da izgubljam moje vse in še več - mojo pikico....a si predstavljate koliko strahu je v meni vsako leto, ko se približuje moj rd, če bo spet kdo umrl, se bo kaj zgodilo...ne vem kaj sem narobe naredila, ali kaj je...da ravno na moj rd...no srčno upam, da se bo naslednje leto na tan dan zgodilo kaj čudovitega...

želim vam lep dan

(odgovor članu anonimn)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
8.5.2008 8:53:56   
Anonimen
Punce pozdravljene,
tudi jaz sem žal del vaše skupine. Večkrat vas berem in ste res zlate. Za seboj imam 4 splave, vedno so mi nosečnosti propadle pri približno 10. tednu, razlog vedno kakšno nakjlučje, ki ne vem zakaj vedno doleti naju (2x mola, blighted ovum, prenehal biti srček). Doma pa imam tudi eno malo zlato hčerkico, ki sem jo dobila pred temi splavi. Hvala Bogu za njo, je najin sonček in svetli žarek. Vedno sva si želela tri otroke, sedaj pa naju ubijajo ti splavi. In sprašujem se, če je prav, da sploh še poskušam? Mogoče bi morala odnehati, čeprav si tako želiva vsaj še enega škratka? So ti splavi znak, da naj nehava sanjati o otrocih, da jih v bistvu midva z najinim poskušanjem, da prideva do otročka moriva? REs ne vem, kaj naj si mislim.
Na zadnje me je šokirala izjava sestre v ordiniaciji, ki je vedela, kaj vse imam za esboj, ni pa vedela, da enega otročka že imam. Ko sem ji povedala za njo je rekla: Oh, saj potem pa sploh ni tako hudo, potem pa ni problema. Sem mislila, da ne bom do zraka prišla. Čeprav imam svoje sonce, je zame vsaka propadla nosečnost smrt mojega otročka. In za vsakega mi je zelo hudo in tudi sama ob tem zelo trpim.
Včasih pa sem jezna na moža. Se mi zdi, da se je že navadil na take konce, mu je hudo, ampak gre tako hitro čez to, mene pa to zello jezi. Ob zadnjem mojem splavu, so imeli čez en teden družinsko zabavo, ki se ji ni želel odpovedati, kljub najini nesreči. REs, da nihče ni vedel za mojo nosečnost, ampak želela sem, da kljub vsemu ostaneva doma, ker me ob takih trenutkih smeh drugih ljudi, ki se sploh ne zavedajo svoje sreče in se šalijo na račun življenja, spravlja v bes. Mož pa je menil, da morava dalje, pravi, da mu je zelo hudo, vendar da mora življenje tudi potekati po normalnih tirih. Ne vem, mogoče ima prav?

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
10.5.2008 21:50:13   
anny1
Pozdravljene punce,
ko takole berem vaše zgodbe mi pride douser posted image  a vseeno bi vam rada nekaj zaupala, namreč pred 4leti sva se z mojim možem odločila da bi imela otroka, pa je prišlo- ne vem zakaj- do ss, kasneje ko sploh nisem pričakovala pa sem bila user posted image , bilo me je zelo strah in sem bila od 10t ko sem začela krvaveti doma v postelji, a na srečo sem rodila zdravo user posted image . V 2006 smo sklenili da bi bilo lepo imeti še enouser posted image  in ker je bila prva punca bi bilo lepo imeti fanta. Ponovno nekje okoli 10t-brez napovedi ss. Bila sem obupana, misel da bi imela še enega user posted image  me je bolela, nisem si upala pomisliti- dobila sem tudi spodbujevalne tabletke-klorufrm- ali kako se že imenujejo? Pa nič, obupala sem doc. Kobal mi je rekel ivf, pa nisem bila še pripravljena na to in ko je bil čas za ponovni dogovor in da se z možem odločiva za ivf sem bila noseča in to že v 16t- menstruacija mi je zamujala par dni test je bil pozitiven, ko pa sem prišla do G pa je po veličini ugotovila da v maju ni bila M ampak izredna krvavitev. Končno se nama je urešničila želja po še enem user posted image , sicer nisva dobila fantka, temveč še eno punco, a vseeno, najin sonček je ponovno zasijal in 27.1.2008 ob 20.01h sva dobila še eno prekrasno user posted image .

Tako da vse punce želim vam veliko user posted image  in da se vm končno uresničijo vaše želje. Pogumno naprej. Veliko user posted image user posted image user posted image  vsem ki ste doživele te grozote. LP

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
12.5.2008 12:07:20   
Anonimen
Detelja, nisem imela 4 ss zapored, najprej 2xss potem sem rodila svojega škrata in sedaj ponovno 2x ss; prve dvakrat nisem šla na nobene preiskave, ker sem se sama ščistila in potem me niso pregledovali. Imela sva en posvet na genetiki, pa nama niso nič pametnega povedal.
Kar pa se tiče, nesečnih dogodkov in tvojega RD, verjamem, da ti je težko ob mislih na RD, kljub temu pa je verjetno bilo tudi precejlepih rojstnih dni in niso bili vsi tako črni, misli raje ne tiste, lepe in srečne trenutke. Tvoji babici pa bosta čuvali tvojo malo pikici pri angelčkih.

druga Anonimna (ki ima doma šhčerkico in ki si skupaj z menoj deli slabo številko 4) vse to kar si napisala so tudi moji občutki, s katerimi se spopadam dnevno, enkrat bolj drugič manj uspešno. Ne prenehaj sanjati svoje sanje, česar si želiš poskušaj uresničiti... Poznam to željo po še enem sončku in to praznino, ki jo občutiš, pa čaprav imaš doma že najlepše bitje in sonce na svatu, in tiste poglede, ki ti dajejo občutek, da si tega ne bi smela več želeti..obupno je....
Tudi jaz sem imela nekaj srečanj z sestrami/medicinskim osebjem, ki mi je dal enak občutek ali besede, kot tebi ta sestra user posted image  požvižgam se nan njih in to sem nazadnje ji tudi povedala!!!
Tudi moja želja so trije sončki in ne bom prenehala upati, tako kot tudi ti ne prenehaj...
Kar se pa moža tiče, pa mogoče še ni prebolel, samo moški dejansko drugače doživljejo vse skupaj, in ko se tako zamotijo, menijo da to pomaga tudi nam..pa nam ne a ne?? Po eni strani imajo prav, ne smemo ujčkat bolečino v nas samih, moramo narediti korake naprej, izjokat bolečino in z upanjem v srcu iti dalje.....jaz mojemu povem, ko potrebujem naj bo ob meni, me samo objame in nnič ne naredit - ker on bi meni pol rad pomagal, kar je v tistem trenutku nemogoče, potrebujem samo objem in njegov dotik, da dobim občutek da nisem sama...in to sem mu razložila in to sedaj dobim... Povej mu, povej kaj potrebuješ in ni vrag da ti tega ne bo dal.

Draga moja dekleta, bliža se čas, ko bova midva zopet lahko poskusila..malo me je strah, malo sen nestrpna in hkrati polna upanja.

Srečno vsem in velik user posted image  za vse

B.septembrka bila

(odgovor članu anny1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
12.5.2008 22:08:09   
Anonimen
Kar preveč je teh ss-jev! Pred prvo nosečnostjo sem bila prepričana, da se meni pa to ne more zgoditi - zdrava, ginekološko vedno bp, tudi moj mož je zdrav,... Pred prvo zanositvijo sva se kar precej časa trudila, potem pa le ugledala plusek. Nosečnost, porod vse brez problemov. Ker sva že prvega otroka delala lep čas, sva kmalu po porodu rekla, da bova takoj naročila še enega, saj si želiva 3 otroke, pa ne prevelike razlike med njimi. Po pol leta sem zanosila, oba sva bila presrečna, da je tokrat ratalo praktično takoj, a se končalo s ss. Odnos na ginekološki urgenci je bil porazen...
Nekako sva se pobrala. In šla dalje... vendar noseča še vedno nisem. A žal so v moji okolici ljudje, ki za ss sicer ne vedo, vendar so res prav zoprni. Kar naprej sprašujejo kdaj misliva še kakšnega naročiti, če nisva vedno govorila, da bi rada imela veliko družino, pa da ne bo veliko razlike v letih med njimi,... Takrat me stisne in sploh ne razumem takšnih ljudi zakaj sprašujejo takšne intimne stvari - kako so pa lahko tako prepričani, da jih nimaš zaradi službe, zaradi tega, ker si komot,...?

Drugače pa sem tudi jaz polna upanja, da bo za vse nas enkrat posijal sonček in bomo v naročju držale te naše zakladke.

Anoniman E.J.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
13.5.2008 6:27:49   
detelja
Anonimen 1 tudi nama se bliža čas, ko bova lahko začela znova...tudi pri meni je tako, po eni strani imam tako željo, sanjam, imam toliko upanja..po drugi strani pa me je tako strah...imam občutek, da ko bom izvedela, da sem noseča bom večino časa preživela na wcju, ker bom vedno imela občutek, da neki teče...samo to glih ni najboljše....

Anonimen 2 veš koliko ljudi je popolnoma zdravih pa imajo ss, ne morejo zanosit...sestra od mojega dragega dela z takimi pari, je rekla, da je večinoma vse psihične narave, kot praviš, ful si želijo otroka, potem takoj ne rata, leta grejo, drugi sprašujejo zakaj še nimate, kdaj boste,....
tudi naju vedno sprašujejo kdaj bosta vidla naročila štorklji kakšno bebico itd...po zimi sem jaz vedno rekla, da je premrzlo in da štorkelj še ni...ali pa, če so to bili mlajši ljudje sem vprašala kontra, kdaj pa vi....ali pa sem kaj tko nazaj zabila...
če moja pikica ne bi odšla med angelčke, bi danes dopolnila 16. teden nosečnosti....

želim vam lep sončen dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
13.5.2008 20:20:48   
janja*
Punce vsem skupaj en lep dober večer.Sploh se vam ne morem načuditi koliko ste prestale in koliko vam je bilo hudo ob izgubi vsakega sončka (nekatere celo 4ss)
Groza je to ,da ti potem reče medicinska sestra ja saj imate doma že otroke.Halo a so sploh normalne? Ali sploh vedo kakšna je to bolečina? Ne, ne vedo,ker tega niso doživele.Tudi jaz imam slabe izkušnje in ne morem tega pozabiti.Ve ,ki ste to doživele večkrat se vam lahko samo čudim.
Včeraj je dva meseca odkar je mojemu sončku nehal biti srček.On je zdaj mojuser posted image ,ki me čuva in ga zelo pogrešam.Pa so solze tukaj.Dolgo mi ni bilo tako hudo.Punce moje naj se vam izpolnejo vse želje to vam iz srca želim.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
13.5.2008 20:40:06   
Anonimen
Žal se najdejo osebe, ki mislijo, da ti lahko že en ali pa dva živa otroka nadomestita izgubo tretjega. Tudi jaz sem dobila tako tolažbo in še eno hujšo: "To ni nič takega, narava pač, saj ste še mladi, pol leta počakate in imate lahko drugega!" Te besede so mi ostale za vedno. user posted image In res sem ponovno zanosila, a žal v 7. tedno doživela ponovno razočaranje, ss. Najraje bi šla do tega zdravnika, ki mi je takrat izrekel take besede v tolažbo in mu povedala, da si naj več ne drzne nikogar tolažiti na ta način, ker nekaterim očitno ni tako LAHKO priti do željenega otroka!

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
13.5.2008 22:11:15   
Anonimen
Berem vas in berem. Hudo mi je za vse vaše angelčke. Tudi sama imam enega. Od nas je odšel na letošnje Valentinovo. Sicer čisto na začetku nosečnosti, pa vseeno včasih ni lahko in se spomnim koliko bi že bila noseča, kako bi čutila njegove brce,... Ampak tolažim se s tem, da sem doživela izgubo še čisto na začetku, kajti moja sestrična (jaz ji kar tako pravim, sicer pa je od očetovega bratranca hči) je imel najprej ss v 4. mesecu nosečnosti, nato pa je teden dni pred rokom morala roditi mrtvo punčko (vmes imajo še zdravega sinka), ter ničkoliko ss še zatem.

In, ko se vsaka vpraša zakaj pa ravno jaz, je ona zelo lepo napisala na en drug forum odgovor (mislim, da ne bo huda, če uporabim njene besede); "In takrat je hudo, pa se sprašuješ, zakaj ravno meni... zakaj, ko pa sem jo imela tako rada. In mogoče je odgovor prav v tem: ker sem jo imela tako rada, in ji s tem dala vse tisto, za kar je prišla pokukat na ta svet.
Moj dragi pa mi reče: Vesel sem, da sva vse naredila kot je treba in sva ji dovolila oditi. Jaz vem, da je srečna in vsak dan jo čutim, da je tu z nami!"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1467
15.5.2008 18:06:03   
tane
Enanobena, res lepa misel, ampak ko vseeno tako boli.
jaz sem danes prišla domov od histeroskopske operacije pregrade, moja G mi jo je odkrila 2003 in zamolčala, nato sem imela 17.12.07 ss v 14.tednu in na vprašanje ali je bila kriva pregrada in zakaj mi ni tega prej povedala, da jo imam je bil odgovor, da je ONA mnenja, da je enkrat treba probat. ja, in kaj so zdaj ugotovili med operacijo da sem imela pregrado čez celo maternico in da je skoraj sigurno zaradi tega prišlo do ss. po eni strani sem danes tako vesela, da je ta operacija za menoj po drugi strani sem se doma spet zjokala, ker sem pomislila kako se je najin otroček boril, da vsakič tudi takrat ko sem imela ze ful hude krvavitve je bil vedno zivahen na uz in mi je G na urgenci dejal, vse bo ok, poglejte ga kako je zivahen, srce me boli ker je imel tako močno 'voljo' da bi prišel na svet pa zaradi pregrade ni šlo, zato ker je moja G namesto mene odločila da je enkrat treba probat!!!! nikoli ne bom pozabila najinega otročka in upam, da to ve in tudi ko enkrat rodim bom povedala da so imeli bratca ali sestrico, ki nas vse gleda in je ves čas z nami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
16.5.2008 12:59:41   
Anonimen
Tane, vem da te moj odgovor sedaj ne bo čisto nič potolažil, ampak ni samo mnenje tvoje G, da je enkrat treba probat kljub pregradi. Ginekologi so si mnenja, da se veliko več škode naredi, če ti pregrado odstaranijo pred vsakršnjo nosečnostjo. Ni pa bilo korektno do nje, da ti za pregrado ni povedala. Veliko na to temo je napisano tudi na MON-u, kjer piše dr. Pušenjak. Z vidika medicine je torej to tako. Z vidika ženske, ki pa je izgubila malo pikico pa čisto drugačna, sploh ker ni bilo s pikico nič narobe, ampak je odšla zaradi pregrade.
Tane, pošiljam ti tisoč objemov, ter srčno želim da bi čimprej dobila v roke zdravo pikico.

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
17.5.2008 18:54:57   
tane
EnaNobena, hvala za tvoje objeme in spodbudne besede, kot sem ze rekla sem zdaj po operaciji optimist in verjamem da je bila pregrada vzrok in da bo naslednjič vse o.k. in se vec da bom imela prekrasno nosečnost in da bova tokrat dobila najino pikico v roke. tudi moj partner je zdaj kar spet cisto zaljubljen in mi ves cas govori kako si me zeli itd. ravno danes mi je rekel saj vem, da zdaj 1 mesec ne smeva ampak povem ti pa vseeno lahko. in vem, da je to tudi zaradi tega ker se je nad mano dvignil in izginil temen oblak in sem končno stara tane, ki je dobre volje in se spet smeji.

punce vsem ki ste dale to skozi želim, da se temen oblak čimpreje dvigne in za vedno izgine in da bomo doživele sreco in se nam izpolni naša najvecja želja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
17.5.2008 22:36:24   
Mavrica32
oj,
nekam redkobesedne ste postale.
Jaz se tresem imam mravljince že nekaj dni v tem tednu. Zavedam se, da imam z vsakim dnevom manj možnosti, da bi imela lastne otroke. Posvojitev pa je v Sloveniji itak mission impossible.
Naslednjih 30 let sem mislila posvetit družini... tako pa zgleda se bom posvečala samo neprenehnemu boju za preživetje, za zdravje...
moj mož začne drug teden s prvim obrokom kemoterapije...
oči me pečejo od preobilice solz....
že mesec od revmatoloških preiskav ni še nič glasu o kakih rezultatih...možu bodo odvzeli spermo v ponedeljek, preden gre na kemoterapijo.... itak pa še dve leti in pol ne smeva imeti otrok po naravni poti... sploh je pa proti, da bi jih imela, češ otroci brez očeta...
pa poznam kar nekaj ljudi, ki jim je eden od staršev zgodaj umrl...pa so čist normalni...
mogoče se vam zdi totalno sebična.... da v takih trenutkih sploh mislim na otroke....
sam, to je ena taka optimistična tema..... itak verjamem, da bo mož preživel, sam za otroke pa nisem tok prepričana...rada bi imela nekaj kar bi me držalo pokonci...
tako pa trenutno vidim vse skupaj kot eno samo bitko... totalno spremembo življenja... kar me toliko ne skrbi kot tisto, saj veste....kaj pa če se bom v naslednjem desetletju samo bojevala z raki  in nič drugega...
večina si itak misli, a nima ženska že dost to, da se ji otrok ne razvije po oploditvi, pa tud to bi se dalo še preživet.. če ne razmišljaš -
le kaj se mi lahko še hudega zgodi...saj vse  kar leti skupaj...
prosim, če je kaka od vas dala skoz testiranje za antifosfolipidni sindrom, da naj mi sporoči, koliko časa to traja... in tudi če veste, če obstaja kak forum za žene ozr. svojce rakovih obolenj...
drugače pa Vam želim en še vedno prekrasen prelep duhteč maj

mavrica user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.5.2008 11:59:22   
ZoyaEva
Mavrica32 - Jaz sem dobila izvid po mesecu dni. Moram še na eno testiranje, ker sem imela SS. jaz sem namreč kri dala med nosečnostjo. Protitelesc nisem imela, mam pa neke druge vrednosti zvišane. Zato grem še enkrat na testiranje.

Zelo mi je hudo, ko berem tvojo zgodbo in sočustvujem s teboj. Še predobro vem kako se počutiš, saj tudi meni življenje meče non stop polena po noge. Zadnje tri leta pa preživljam pravi pekel. Zdravniki ne vedo kaj se dogaja z mano, imam hude zdravstvene probleme... Biološka ura pa tiktaka..

Upam, da bo tvoj mož ozdravel. Poskušajta sedaj vso energijo usmeriti v to. Razumem te , da si zelo želiš otročka in te ne obtožujem ker o tem razmišljaš in nisi sebična. Potemtakem sem tudi jaz, da se spravim v takem zdravstvenem stanju 'delat' na otročku. 

Jaz sem si rekla, da se bom skušala spraviti k sebi, psihično in fizično. Pri iskanju poti k izboljšanju zdavja, sem naletela na post.  Mislim, da bi vama, predvsem možu lahko pomagalo. Pošiljam ti link:
http://www.zavod-preporod.si/index.php

Preberi si predvsem izkušnje ljudi:
http://www.zavod-preporod.si/index.php?id=izkusnje

Sama se namreč odločujem, da bi poskusila.

Drži se. Tudi za vaju bo posijal sonček.. Ne se predat, borita se !!!!

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.5.2008 22:24:47   
Pikabu
Mavirca, imaš ZS, tukaj ti pa rečem le, da bodi pogumna in močna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
19.5.2008 15:58:58   
Anonimen
Mavrica32 res sta v težki situaciji z možem a kljub temu te razumem in razumem tudi tvojo željo po otročku....Vem in verjamem  da se bo tvoj mož pozdravil, če sem prav razumela ima veliko možnosti za ozdravitev. Tvoja želja po otroku pa je sedaj tukaj in močna, razmišljanje kaj če jih ne bom imela pa zelo boli...navkljub misli da bi mož slučajno....tako bi imela nekaj vajinega, del vaju del vajine ljubezni....vsaj jaz tako razumem tvoje razmišljanje in željo in s tem ni nič narobe....nasprotno take stvari te držijo pokonci in te delajo močno. Pojasni možu svoje občutke, verjetno se bo strinjal, verjetno pa ga je samo strah....
Drži se in bodi močna, vem da je težko in na trenutke se ti zdi vse tako nemogoče, pa vendar imej vero, da bo bolje in da bo za vaju tudi posijalo sonce...

Mislim nate in držim pesti, da bo vse dobro z vama user posted image user posted image user posted image

Jaz pa tudi se te dni pripravljam na izvide kariotipa, pa razmišljam kako naprej...ali boš sploh sposobna it še enkrat čez vse, če se ponovno zalomi...ali naj tvegam ali ne....po drugi strani pa imam tako močne pozitivne občutke, da nama bo uspelo sedaj, da sedaj je čas tudi za najino srečo in da je sedaj čas....imava se lepo, skupaj sva in se razumeva bolj kot na začetku in mogoče bo sedaj tudi s pikico vse ok, ker bo vedela da sva midva ok....

dež pada zunaj in dan je tak turoben...mogoče so zato moje besede malce zmedene in mogoče sem zato malce potlačena....

srečno punce zlate user posted image
B.septembrka bila

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
28.5.2008 16:21:37   
detelja
ojla pupe...kako ste kaj?....sonce se pripravlja na poletje, se ve kaj pripravljate na ponovno akcijo? nič več ne pišete...jaz grem sedaj 4.6. na laparoskopijo, potem pa akcija:) upam, da bo uspešna....

uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?