tane
|
sandra, ti nam samo zaupaj tvoje občutke, vse tu te razumemo, tudi meni j ebilo lažje ko sem se zaupala puncam tu, drugje, pri najboljših prijateljicah nisem našla tiste prave besede, tudi zdaj, ko mi je po 4 mesecih še vedno kdaj hudo, raje povem vam, ker se mi zdi, da tisti ki ni tega dal skozi ne razume kako težko je to. zdaj mi rečejo, da si morda pa moram poiskati kako pomoč (kao psihiatra), ker po 4 mesecih (SS 17.12.07)naj bi pa že morala preboleti. tako, da vidiš to lahko reče samo nekdo, ki se mu sanja ne kako je to, če izgubiš otročka v 14.tednu, ki si si ga tako zelo želel. meni so nato odkrili še pregrado in čakam na operacijo 13.5 nato še 2 ne smem in evo bo leto naokoli odkar sem prvič zanosila, ampak včasih je življenje kruto, ravno tistim, ki si najbolj želimo (sem šolana vzgojiteljica) se takole zalomi. vendar ni kaj, vse to nas dela močne in gremo naprej v nove boje. drugače pa tudi jaz sem slišala, da je po SS večj amožnost ponovne uspešne zanositve tako, da držim pesti za vaju in verjamem, da se vama enkrat izpolni vajina največja želja. glede krvavitev pa, jaz sem krvavela še 3 tedne po SS in abraziji sicer. upam, da ti bo čimpreje lažje...
|